Page 14 of 119 FirstFirst ... 41011121314151617182464114 ... LastLast
Results 326 to 350 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

nego da sve podsjetim ovdje o istini, dostojanstvu , ovakvim prikrivenim prijetnjama , suptilnim vrijedjanjem da bi se nesto dobilo.pa je bio i cetinik i ovakav i onakav, i banovan jer se nekim nije svidjalo. Mnogi ce se sjetiti covjeka i njegovog doprinosa ovdje na ovom forumu. ali dosli novi ljudi pa se moze pricati sta zeli. Volio bih da se svi prisjete stava prema ovom covjeku. Tekst je iz 2007.
    Ko tebe kamenom, taj tebe gadja. Psst…I Milo je Crnogorac
    O cemu se radi?

Pretucen je direktor Vijesti. Pa dobro, ko bi mogao da kaze da je iznenadjen? Ovdje su se ubijali ljude i za manje stvari

Kada je u Velikom prasku 1997 Milo obznanio da mu je bilo dosta srbovanja i da je malo odlucio da se posveti drugom dijelu populacije koja mu je povjerena na upravljanje, Omladinski Grafiti su objavili naslovnicu Ko tebe kamenom, taj tebe gadja. Psst…I Milo je Crnogorac.

Nepogrjesivi kriticki impuls podgoricke dzade je jasno prepoznao o cemu se radi. Ali onda su krenule godine u kojima se vragolastom premijeru pocelo oprastati tusta i tma stvari, i kada je nasa intelektualna elita umislila da jednog primitivnog komunistickog aparatcika moze preobraziti u drzavnika i vizionara. Naravno, kako to biva – Milo je preobrazio njih i ideju koju su mu bacilli pod noge. Primitivizam, koji je odveo neznavene Crnogorce pred zidine Dubrovnika, polako je poceo da izjeda ideju nacionalne i drustvene emancipacije – koja ce se nakon 1997 pocinje dominantno izrazavati kroz istu vrijednosni okvir koji je dominirao Crnom Gorom do tad – mrznju. Ali sa zamijenjenim ulogama. Odjednom su za sva zla ovog svijeta umjesto ******, Balija i Siptara – dezurni krivci postali Cetnici. Odjednom su mladi Podgoricani poceli skidati dresove Zvezde i Partizana i poceli uciti napamet sastav Buducnosti. Pravovjernost se dokazivala na raznim nivoima… Kuku onima koji nisu shvatili da Gucu zamjenjuju Suncane skale… A u medjuvremenu je i onaj kriticki impuls unutar crnogorskog bloka polako ubijen i zamijenjen kreativno jednosmjernim i politicki korektnim urbanim izrazom...

I sto je bilo toj intelektualnoj eliti? Jesu li i oni htjeli dio moci koje im je Lommy omogucavao dok god mu sluze za stancovanje nove biografije?
    Cudili smo se kad je dosao cuveni Charles Mersieca ili nedavni ILH sa svojim medaljama za Mila i Sveta. Pa sto mislite ko je upoznao Mila sa tim ljudima? Milo koji ni racunar ne umije upaliti, Sveto, koji je do 1989 reketirao Budvane na gradjevinskim dozvolama… Nasi intelektualci su mu ih doveli, kad su nakon 1997 raznim delegacijama pokazivali novorodjenog Mila The Crnogorca, kao kakvo sampionsko rasno grlo.

A onda ih je Mikeli odbacio kad su poceli da smetaju. Kao suvisni teret. Jer on je vec nalickao svoj imidz, obukao novo odijelo i svi oni koji su se usudili vjerovati svojim ocima, gledajuci to odijelo – su surovo nestajali. Ili na marginama ili po zabacenim mracnim ulicama… A bogami, neki su se i naucili da ignorisu krike svoje savjesti.

Sjecam se promjena lica tih ljudi. U oci su me gledali, znali da sam u pravu, ali su cutali i nastavljali da krckaju svoje mrvice. A kad se takvih nakotilo – skupili su konacno hrabrost! Ne da uzviknu ono sto znaju da je istina i isprave kicmu, vec da uguse neprijatne podsjecanja… Pad je konacno poceo.

Ubijen je Dusko Jovanovic. Mozemo misliti sto hocemo o pisanju Dana, ali pucnji na vodeceg covjeka opozicije je samo poceli da otkrivaju mracno lice koje su nasi intelektualci bezuspjesno sminkali nakon 1997. O ubistvima raznih policijskih duznosnika (onima sa kriminalnim pedigreom ili onima koji su ozbiljno shvatali znacku koju su nosili) I prebijanjima svih koji bi i pomislili da upraznjavaju autonomiju.
    Svi se sjecamo smjene urednickog tima RTCG za vrijeme posljednje Nove godine dvoclane federacije. Jer neko zaista misli da je do smjene doslo zbog bilo cega sem zbog toga sto je neko u vrhu vladajuceg sistema pomislio da urednistvo nije 100% poslusno. Naravno da referendum nije bio problem (jer su profederalni kadrovi odavno ili ocerani ili prevaspitani). Problem su bili izbori nakon referenduma. A cinjenica da se RTCG drznuo da se tokom kampanje protiv potapanja Tare glasne disonantnim tonovima u odnosu na glas Vlade je bila zabrinjavajuca sama po sebi. Jer sistemi kao nas opstaju samo dok se odrzava apsolutna kontrola nad svakim srafom. Prva pukotina u brani zapocinje procjep. A cim se pojavi procjep – gubi se apsolutna kontrola. A bez nje, sistem se urusava… A kako se kriticke tacke javljaju sve vise – mehanizam odrzavanja te kontrole je sve represivniji… U toj mjeri – da ni fingirani sukob DPS i Srpske liste oko nacionalnih problema (koji samo omogucava i jednima i drugima odrzavanje lagodnih uloga cuvara nacionalnih interesa) vise ne moze sakriti probleme…

I eto – dodjosmo do posljednjeg izliva emocija divljih pasa koji vjerno cuce oko nogu nasih gospodara. Koje su nasi intelektualci tako fino ustolicili. I sad se svi snebivaju. Lazu da nisu znali. Lazu! Ako vec hocemo da mijenjamo – podvucimo crtu! Neka konacno padnu maske. Ne zanimaju me zadrigle profesionalne patriote iliti usahli prvoborci – kojima svima na celu pise da ne vjeruju u to sto rade ili pricaju. Da ne mare. Sad su dosli na placanje racuni njihove cutnje, odobravanja i jalovih prica da se zbog drzave mora nesto istrpjeti. Kakve drzave?! Ovakve?! Pa kome treba ovakva drzava? Hocemo li drzavu u kojoj cemo se plasiti da nas u svakom mraku ceka pedagoska palica? Dokle cemo da zivimo u strahu od istine i lazi da stvari ovdje nisu toliko crne?

Maske moraju konacno pasti – koliko god neprijatnih istina iscurilo iz umornih ociju koje one kriju. Tek cemo tad znati da smo udarili u dno. Ispod kojeg ne mozemo ici. Ne smijemo ici.

Ali pitanje ostaje – da li je kasno? Generacije, odgajane na lazima, polako stasavaju. One ne poznaju Mila Djukanovica, Veska Barovica, Aca Djukanovica, Sveta Marovica – iz perioda u kojem su oni bili sluga Slobodana Milosevica, prostaci, ubice i kriminalci. Nove generaciju znaju samo za sliku o njima koju su stvorili nasi intelektualci… Lazi kojima su prikrivali surovu istinu o Milu i njegovoj mafiji, kako ne bi ugrozili The project su postale istina.
    Te generacije dolaze spremne da sluze i nesposobne da shvate zalopojke nasih intelektualnih pokajnika – kako Milo & Co. nisu ono sto su ih oni sami ucili da jesu.

U svakom slucaju - ovo je posljednja prilika crnogorske intelektualne elite da raskrsti sa svojim iluzijama i lazima. Ako su uopste i sposobni za tako nesto. Ali oni moraju priznati te lazi i iluzije. Jer jedino tako mogu rascistiti prostor za nove anti-sistemske snage. Oni ovu borbu ne mogu voditi...Svoju sansu su prokockali.

Alive and kickin
    Je li jos kome nejasno sta imam protiv Bojovica. Eto toliko o istini
    Last edited by Hell Raiser; 28-01-13 at 21:17.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    I tu grijesi drzava, ali kakva drzava takva i opozicija

nekad je tako bilo od strane ovih istih prema barjaku u koji se danas kunu. Gledao sam i kako se pali za bozic

napisao sam u nekoliko postova

Ja sam ovo vise slusao nego ti. Na kraju nemaju samo oni taj stav prema himni
    nista konkretno nisi odgovorio .
    1.znaci ti podrzavas opoziciju sto ne postuje ustav i drzavu???
    2. ovo te drugo stvarno nisam razumio, ko je palio sta kako?? ja sam samo obrazlozio zasto se ne kaznjavaju, a tvrdim da bi trebalo.
    3, ti si ubjedjen u to i to je ok ali ne znaci da je tako.
    4. sta si slusao vise nego ja? ko jos ima taj stav o himni semn Vujanovica koji se dodvorava srbima i koji kao ni Lekic nece dobiti glas od ovih sto glasaju Bojovica. znaci opet dodje na isto
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad je super ....imacemo i predsjednika i opoziciju koji ne postuju ustav i himnu !!!!!

Ko ce kome biti opozicija ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Sad je super ....imacemo i predsjednika i opoziciju koji ne postuju ustav i himnu !!!!!

I prije i poslije izbora jedno te isto
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Filip postuje ali mu se steski i nije srekao pjevali treću strofu iz Boze pravde

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ustav (bar ovaj dio vezan za kandidaturu) , isto samo prve 2 strofe ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A ustav (bar ovaj dio vezan za kandidaturu) , isto samo prve 2 strofe ?
    Kod ustava je drugacije. Tamo mu se steski od strofe 97

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nista konkretno nisi odgovorio .
    1.znaci ti podrzavas opoziciju sto ne postuje ustav i drzavu???
    2. ovo te drugo stvarno nisam razumio, ko je palio sta kako?? ja sam samo obrazlozio zasto se ne kaznjavaju, a tvrdim da bi trebalo.
    3, ti si ubjedjen u to i to je ok ali ne znaci da je tako.
    4. sta si slusao vise nego ja? ko jos ima taj stav o himni semn Vujanovica koji se dodvorava srbima i koji kao ni Lekic nece dobiti glas od ovih sto glasaju Bojovica. znaci opet dodje na isto
    Sta treba konkretno
    1. Ne podrzavam, ali ne upiri prstom u jednu stanu ako su tu dvije koje ne postuju. ako ne postuje onaj sto treba da ga cuva zasto ocekivati drugo od protivnika
    2. Na ovo mi ne padana pamet da gubim vrijeme da ti objasnjavam
    3. Ja sam siguran da je tako.
    4. To je covjek koji je predjednik danas, i najvjerovatnije i sjutra. Je li bitno onda toliko je li lekic ili vujanovic na vlasti ako ni jedan ni drugi ne postuju himnu

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sta treba konkretno
    1. Ne podrzavam, ali ne upiri prstom u jednu stanu ako su tu dvije koje ne postuju. ako ne postuje onaj sto treba da ga cuva zasto ocekivati drugo od protivnika
    2. Na ovo mi ne padana pamet da gubim vrijeme da ti objasnjavam
    3. Ja sam siguran da je tako.
    4. To je covjek koji je predjednik danas, i najvjerovatnije i sjutra. Je li bitno onda toliko je li lekic ili vujanovic na vlasti ako ni jedan ni drugi ne postuju himnu
    upravo tako, ali je bitno koji je od njih dvojice zato vecina ovdje tebi lijepo kaze da nece da glasa ni za jednog ni za drugog. to je razlog zasto se ne glasa Lekic, jer ako biramo izmedju dva zla izabracemo ni jedno. zasto bi ja u opste birao bilo koje zlo, da se poslije nerviram kad Lekic otvara usta a iz njega izlazi glas Mandica ili kada Fico prica nebuloze a poslije da mi tvrdi da on to nije rekao.
    ovako sebi mogu reci ja ih nisam glasao pa nek se nervira onaj koji jeste.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaci mi patriote glasamo za g. Bojovica.. To je onda definitivno.
    Jos kad bi i Pozitivna javno prisla podrsci g. Bojovicu ako odustanu od predsjednickih izbora (iako su vezani sa g. Lekicem od NK zezalice).. E to bi onda bilo tip top.
    Kristalno jasno ko je za Patriju a ko za Partiju.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Znaci mi patriote glasamo za g. Bojovica.. To je onda definitivno.
    Jos kad bi i Pozitivna javno prisla podrsci g. Bojovicu ako odustanu od predsjednickih izbora (iako su vezani sa g. Lekicem od NK zezalice).. E to bi onda bilo tip top.
    Kristalno jasno ko je za Patriju a ko za Partiju.

Hvala Lepo
    Kristalno. Godinama unazad

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Naravno.. A Vi sad nastavite da pisete kao do sada, kao dobar i lojalan partijski podanik.
    Rekli su Vam za koga morate da glasate, i tako Vi sa DF-om pod ruku - Partija Vam je bitnija od Patrije.
    Prijatno.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    upravo tako, ali je bitno koji je od njih dvojice zato vecina ovdje tebi lijepo kaze da nece da glasa ni za jednog ni za drugog. to je razlog zasto se ne glasa Lekic, jer ako biramo izmedju dva zla izabracemo ni jedno. zasto bi ja u opste birao bilo koje zlo, da se poslije nerviram kad Lekic otvara usta a iz njega izlazi glas Mandica ili kada Fico prica nebuloze a poslije da mi tvrdi da on to nije rekao.
    ovako sebi mogu reci ja ih nisam glasao pa nek se nervira onaj koji jeste.
    Vidis, preovladjujuce stanje nije da se ne glasa, nego da se glasa Bojovic. Ja sam nedje prije rekao ili zajednicki kandidat(sumljam da se mogu dogovoriti) Ali Bojovic i Pajovic su zatvorili ta vrata. Potanko sam objasnio ulogu Bojovica u ovim izborima
    Opsti konsenzus za bojkot(svih). Niko ovdje ne to ni ne pominje, nego eto nam ga kandidat koji nema nikakve sanse, ali dobro dodje da zamajava ovaj narod

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Naravno.. A Vi sad nastavite da pisete kao do sada, kao dobar i lojalan partijski podanik.
    Rekli su Vam za koga morate da glasate, i tako Vi sa DF-om pod ruku - Partija Vam je bitnija od Patrije.
    Prijatno.

Hvala Lepo
    Uzivaj sreco. Sa kim cu ja pod ruku neka tebe ne brine. Odradila si to sto treba(ili makar mislis). Aj prijatno

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jel Vi kapirate da Vas izbor nikome ne smeta? Vi ste po direktivi za g. Lekica, i to je Vasa stvar i izbor partijskog naredjenja.
    Mi ostali kojima Partija nije ispred Patrije - glasamo za g. Bojovica koji je pored ostalog bio protiv rata (a taj rat je posledica svega sto se desavalo i desava u regionu), koji je patriota u najboljem i najplemenitijem smislu. Nama ne smeta "Vas" izbor, i mislim da nikog nije ni briga da Vas ubjedjuje u bilo sta drugo.. Ali Vi se "ubiste" ovdje da ispunite propagandno partijska zaduzenja da nama objasnite kako je Vasa partija donijela pravi izbor i za Vas i za nas patriote.. E sad, znajuci da Vasi naredbodavci uvijek slusaju radikalne linije iz BG, ne bi me cudilo da je "zet" g. Amfilohija glavni mentalni mentor iste.
    Zato.. providno je, i uzivajte u izboru koji Vam je naredjen. Mi ostali znamo sta cemo.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 29-01-13 at 00:37.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Jel Vi kapirate da Vas izbor nikome ne smeta? Vi ste po direktivi za g. Lekica, i to je Vasa stvar i izbor partijskog naredjenja.
    Mi ostali kojima Partija nije ispred Patrije - glasamo za g. Bojovica koji je bio protiv rata (a taj rat je posledica svega sto se desavalo i desava u regionu), koji je patriota u najboljem i najplemenitijem smislu, nama ne smeta Vas "izbor".. Ali Vi se "ubiste" ovdje da ispunite propagandno partijska zaduzenja da nama objasnite kako je Vasa partija donijela pravi izbor i za Vas i za nas patriote.. E sad, znajuci da Vasi naredbodavci uvijek slusaju radikalne linije iz BG, ne bi me cudilo da je "zet" g. Amfilohija glavni mentalni mentor iste.
    Zato.. providno je, i uzivajte u izboru koji Vam je naredjen. Mi ostali znamo sta cemo.

Hvala Lepo
    Nisam nikome ni govorio za koga da glasa niti mi je zelja uopste. Ali ste se mnogo revnosno svi ukljucili da me ucutkate na moje prvo pominjanje bojovica. Iznio sam stav koji se vama iz nekoga razloga ne svidja, sto mi samo govori da sam u pravu. Da li cu apstinirati i ove izbore kao i vecinu, naravno da hocu jer su poprilicna farsa kao i svi prije ovih. A ko koga slusa i izvrsava naredbe......pa ima jedna stvar koja se zove ogledalo, pogledajte malo. I jos nistte ukapirali ko sam ja, pa Slobo licno

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ovo boldovano je uzrok tvojih zabluda.

Ja lično ne želim "nekakve promjene", želim promjene nabolje. Lekić i bilo ko koga Mandić i družina podržavaju ne mogu da donesu promjene nabolje.

A nisu dovoljno Crnogorci - pa ima i toga. Da li iskreno vjeruješ da su Mandićeva i Lekićeva opcija progresivna, nadnacionalna, ekonomska i tako dalje? Ako to iskreno vjeruješ, onda da ne trošimo vrijeme na uzaludan posao.

Ako je neko za Crnu Goru i Crnogorac, onda je nacionalista; ako je neko za Srbiju i Srbin je, onda je nadnacionalan, vodi politiku pomirenja? A sve uz blagoslov onoga koji negira Crnogorce i Crnu Goru, i koji kaže da se od Crnogoraca ne pravi pita.

Mislim da se lako da shvatiti koliko onda svačija priča o tome kako nacionalno nije važno djeluje neiskreno.

I zašto je loše što želim da mi predsjednik bude crnogorski patriota? Ne razumijem.
    :loyal: pozdravljam i pečatiram, što bi rek'o "a gde je pečat?"

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Nece biti da je tako, vek ako si Crnogorac koji bi zajedno sa Srbima da mijenjamo na bolje nesto u ovoj drzavi, onda nisi "pravi" Crnogorac (primjer Medojevica).
    A ako si Crnogorac koji neces da imas nista sa Srbima i zelis etnicki cistu Vladu CG (potpuno demokratski, nema sto), onda si "praaaaavi" crnogorac, ljubi ga majka...
    Da li možeš da shvatiš da mogu da "mijenjam" nešto u ovoj državi ISKLJUČIVO sa onim ko poštuje ovu državu!!! Ostali nemaju ovdje što da mijenjaju jer sve što će promijeniti može samo da bude pogubno po Crnu Goru! A takve neću NIKADA glasati
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Da li cu apstinirati i ove izbore kao i vecinu, naravno da hocu jer su poprilicna farsa kao i svi prije ovih. A ko koga slusa i izvrsava naredbe......pa ima jedna stvar koja se zove ogledalo, pogledajte malo. I jos nistte ukapirali ko sam ja, pa Slobo licno
    Čekaj, kako ćeš sad Ovizijuoniziju, koji te je zdušno podržavao od prvoga posta i citirao uz respect prema tvojim postovima, objasniti da ćeš da apstiniraš i time DAŠ NEDVOSMISLENU podršku DPS kandidatu???? Mis'im, kiks'o si brate
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Vidim opet podjele na podobne i nepodobne, veće i manje crnogorce..... dabogda vam i nam digli porez na 80% pa razglabajte ko je lojalan a ko ne, jadnici jadni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Znaci potpuno nebitni izbori za drustvo.

Protokalarna funkcija, mnogo sminke i flozofiranja.

Takva kakva jeste, idealna za Lekica ali ni Fico mnogo ne zaostaje.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Čekaj, kako ćeš sad Ovizijuoniziju, koji te je zdušno podržavao od prvoga posta i citirao uz respect prema tvojim postovima, objasniti da ćeš da apstiniraš i time DAŠ NEDVOSMISLENU podršku DPS kandidatu???? Mis'im, kiks'o si brate
    Postovana gospodjo, nema potrebe za ironijom. Ironija je ono sto ste napisali na drugom threadu oko protesta u crnoj gori, da bi ste vi otisli ako bi ste sigurno znali da cete nesto promijeniti. patriotski nema sta. volimo da smo uz pobjednike pa to je.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Vidim opet podjele na podobne i nepodobne, veće i manje crnogorce..... dabogda vam i nam digli porez na 80% pa razglabajte ko je lojalan a ko ne, jadnici jadni.
    Pa porez vam podizu i pozicija i opozicija - podobno. Raskalasno trosili budzet, kupovali stanove svima (samo za godinu dana Premijerisanja koliko platise g. ex Premijeru stancic od preko 200 kvadrata a kvadrat bio preko 1800e sad placajte te kamate partijski podobno), od Skupstine do bilo kojih institucija, setali se po svijetu, sponzorisali svoje divlje lepotice i lepotane, galantno prema znj NVO, automobili i blesavljenje sa zaposljavanjem kusih i repatih, i sad naravno placajte. Ionako niste mislili na Patriju nego na partije... Da ste mislili na Patriju do toga ne bi doslo, a ovako opet krtke pameti i racunice, pa...
    I onda ko su ti jadni da jadniji ne mogu biti...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 29-01-13 at 00:55.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Crche od smijeha, geotice

Ja, sto se moglo odavno primijetiti, nisam poput nekih sa ovoga foruma koji kad se sa nekim ne slazu u vezi jedne stvari, onda se sa njim ne slazu ni oko cega. Zadrti kreten nisam i navikni se da ima i onih drugih..
    Apstinente koji "zele promjene" naravno da ne podrzavam, jer mi je to klasicno mudrovanje i trazenje krivca uvijek u nekom drugom.
    Ali ako se slazem u vezi nekih drugih stvari, pogotvo ako je lijepo sroceno, ti stavovi ce imati moju podrsku i ne vidim koji problem imas sa tim?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Sivih celija ce faliti i kad bankrotira drzava i kad sistem dozivi totalni kolaps.. i tada ce, slijepi kod ociju, opet pjeniti kako su zato krivi neki Srbi, Crnogorci, Marsovci.. a ne lopovi....
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Sivih celija ce faliti i kad bankrotira drzava i kad sistem dozivi totalni kolaps.. i tada ce, slijepi kod ociju, opet pjeniti kako su zato krivi neki Srbi, Crnogorci, Marsovci.. a ne lopovi....
    Upravo.. Ko nije patriota taj je sklon svacemu, i izigravanju zakona...
    Nego, rekoste li Vi u jednoj temi da ne placate kompletno porez i dadzbine Patriji jer dobijate dio plate na ruke - visak koji se ne vodi kroz legalno racunovodstvo?
    Boze, boze, sta li je to..

Hvala Lepo

Page 14 of 119 FirstFirst ... 41011121314151617182464114 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)