Originally Posted by
ovizionizi
alo, umijes ti da kontas napisano?
Ljudi na ovom forumu koji su spremni glasati recimo Lekica protiv Vujanovica zele nekakve promjene, posto nam se drzava bukvalno raspada.
Ljudi sa ovog foruma koji ne zele niposto glasati za Lekica protiv Vujanovica, vec ce da apstiniraju, to ce uraditi jer im njih dvojica nisu dovoljno crnogorci koliki su, čočе, oni.
U prvom slucaju ljudi su usmjereni na stvari koje su iznad nacionalizma, a u drugom su ljudi koji su jos uvijek ostali na tom nivou.
Koji ti dio nije jasan?
Ovo boldovano je uzrok tvojih zabluda.
Ja lično ne želim "nekakve promjene", želim promjene nabolje. Lekić i bilo ko koga Mandić i družina podržavaju ne mogu da donesu promjene nabolje.
A nisu dovoljno Crnogorci - pa ima i toga. Da li iskreno vjeruješ da su Mandićeva i Lekićeva opcija progresivna, nadnacionalna, ekonomska i tako dalje? Ako to iskreno vjeruješ, onda da ne trošimo vrijeme na uzaludan posao.
Ako je neko za Crnu Goru i Crnogorac, onda je nacionalista; ako je neko za Srbiju i Srbin je, onda je nadnacionalan, vodi politiku pomirenja? A sve uz blagoslov onoga koji negira Crnogorce i Crnu Goru, i koji kaže da se od Crnogoraca ne pravi pita.
Mislim da se lako da shvatiti koliko onda svačija priča o tome kako nacionalno nije važno djeluje neiskreno.
I zašto je loše što želim da mi predsjednik bude crnogorski patriota? Ne razumijem.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bookmarks