Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
Moram priznati da volim ove suptilne napade. Sada sam ja razocarani ovaj i onaj. Zasto je ovdje nekima bilo kakav otpor vlasti napad na drzavu. I uvijek se poteze taj argument da su to neki koji ne znaju koga glasaju, razocarani, iskompleksirani.
Puna su ti usta demokratije, i kako treba uraditi nesto, a u stvari zelis da se nista ne promijeni. Ove price sam vec slusao hari. ove se price koriste kao pritisak na birace. Ni oni sto vrse pritisak kad ti dodju kuci na kafu da te "ubjedjuju" koriste iste tehnike. ni tamo niko ne govori da glasas za vladajucu partiju neko neke nedefinisane situacije i lagano vrijedjanje i podmetanje, da bi se slomio otpor
Ajde sad raspali, teorije zavjere, ozonske rupe, vaskoliki svemir, srbi kao nebeski narod i sl. samo da te oavijestim nece dovijeka, i da sve manje i manje argumenata prolazi kod ovog naroda
Vala ti nas obavijesti o svemu i svacemu samo ne o tome sto se ostrvi na Bojovića koji ti nikako nije mogao neko zlo nananijeti, pod uslovom da se ne broji onaj bol o kojem se ne prica
Ti slusas sto oces da cujes a posto znas pricu napamet odgovaras, ali pazljivim citanjem vidjećes da niko nije pominjao ni napad na drzavu ni nebeski narod.... Sto ti se to pricanjava i sto o tome pises sam razmisli. Ne zali se nama oko toga koga pustas kući da te ubjedjuje jer si ih ti pustio, a nije niko od nas, a kao obicno sve se to zacini kako se glasalo za Liberale pa oni razocari i ostalo jedino pametno rjesenje koje nikad nikoga nije razocaralo
Tvoj glas i tvoj izbor i zaokruzi ti koga oćes jer najvaznije je da si ti sam zadovoljan sopstvenim izborom samo nemoj opet poslije izbora da nam se jadas kako te neko ubjedjivao, a ti se totalno razocarao. Vidis kako su zadovoljni ovi sto će podrzati Bojovića i ne śekiraju se sta ćes ti izabrati