citam i ne vjerujem
Pazite sad ovu scenu...
Drug mi se vrace iz grada sa jos jednim drugom,i kako je policajac izaso da ga zaustavi ovaj ga zaobidje a kad je vidio da ce ga zaobic ovaj,nedje kad je bio pored njega,policajac ga gadje znakom STOP i slomi mu sofersajbnu znate kako bas je napukla haos,i ulupi malo lim na kola..E onda je poso kuci,i sa tatom krenuo u sup kad su oni naisli. Tata pita policajca kao ko je gadjao od vas ovo ono nismo mi gadjali on je nas udario autom u ruku.. A policajac zamotao lijevu ruku,a desnom ga zaustavljaoPosle je drama bila u stanicu... ahhahahahaha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
citam i ne vjerujem
Ljudi prije mi prica i ne mogu vjerovat dje zivim,gadjao ga je znakom STOP i slomio soferku.. ovaj lijepio da mu voda ne ulazi dok se ne zavrsi sudjenje tako da mu stoji to,evo ako slike nabavim stavicu da vidite,u pitanju je audi a4...
a zasto je htio da zaobidje policajca
zasto nije stao
Originally Posted by my name is ...
Nemam pojma,zar je to bitno ??? Dobio je prijavu za to za nestajanje na znak stop i to je to. Okle njemu pravo jadan da ga gadje znakom stop aloo! ?
Kakav je ovo wild shit...
TAKUMI
Mene zaustavise nocas, bez ikakvih dokumenata pola kilometra od kuce... ja ih namjerno ostavio kuci jer mi je auto trenutno neregistrovan haha
pretresase me, cijeli auto, kisa pada... narod prolazi svi gledaju, jedan provjerava moje ime telefonom ovaj drugi auto... haos
da sve bude jos gore, primjeti preko nalepnice da mi je istekla registracija.... da ne oduzim previse, znaci najeba sam bio... prosa sam tako sto im poklonih dva soka i 20 eura![]()
Mene zanima sto ako neko pusi travu i izazove udes, pa se obicno ono vadi krv ponekad je li tako, pa mogu li ti ovo naci na krv ili neku drugu drogu nebitno?to me je uvijek zanimalo..hvala
kriv si dok se ne dokaze suprotno
Njak Njak Njak
Znakom slomio šoferšajbnu? Ccccc što čine ovi naši saobraćajci....
Pomislih da je ovo film Umri muški 5 dio a ne CG realnost. Tužno :cry:
A okle njemu pravo da mu bježi i ne staje? I ugrozi mu život tako? Aloooo?
Iksreno se nadam da će ti drugu uzet vozačku jedno 2 godine da odmori od vožnje a i svi ostali učesnici u saobraćaju od njega.
Divno što je otac pošao da ga brani. Baš mu daje primjer. Divno divno. Bravo svaka čast.
NSX, ovaj mali je pretpostavljam nevinašce. Tri put do sad oduzimano vozilo/motocikl, ko zna koliko prijava i on i dalje divlja putevima i ugrožava bezbjednost saobraćaja? Ahhh da on je suvi talenat. Valentino Rossi bi mu zavidio piše u komentarima ispod članaka.
Važno je da je sa majkom došao da da izjavu. Blago majci sa sinom. A kad se suturiše onda greote kuku a lele mlad momak.
Njemu bih trajno zabranio upravljanje motociklom. Zašto trajno? Zato što će mama/tata sinu talentu kupit novi motor pa ovaj neka rđa na policijski otpad ili izgori na Zetatrans.
Upravo zbog ovakva dva primjera nam trebaju kazne od nekoliko hiljada eura. Jer da ovakvi primjeri prođu nekažnjeno svi bi osilili i onda bi bili prava divljačka država.
Ovaj se naljutio što ga je policajac gađao palicom, a to što ga je zaobišao i ugrozio mu život nema veze, jer ko šiša policajca. Ovaj vozi motor ko zna koliko brzo, a nema veze sunčan je dan bio, još Badnji dan, valja sve započet na taj dan da se rabota. Ahh da ne može se znat je li to on bio, imao je kacigu pa ga je nemoguće prepoznat po snimku.
Tužno je đe mi živimo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ako je ovo WILD, što bi ti se desilo da u USA ne staneš policajcu?
oli reć kakva ovlašćenja u toj situaciji ima policajac?
p.s. naravno da nije u redu i da ne smije da gađa stop palicom, ali da je sreće i ZAKONA za ignorisanje ovlašćenih službenika vozačka bi nestajala na minimun par godina..
https://play.google.com/store/apps/d...=search_result
Trapster app for Android
u danasnje vrijeme 'check in-a' ni ovo nije losa solucija, a i reko bih da je nedje u sivoj zoni, po pitanju zakona... u sustini, radi na principu gps lociranja, korisnici 'prijavljuju' poziciju patrole, radara, udesa, odrona...i imas real time upozorenja na telefonu... naravno, bitno je da su ljudi aktivni
...a kad mi se glas, i oči, i dah upokoje,
ti ćeš me, znam, uzeti na krilo svoje...
Ne opravdavam vozača koji neće da stane ali gađati palicom vozača zbog toga je isto tako neshvatljivo. Taj auto ima svoju registraciju, mogli su i krenuti u potjeru za njim, kazniti ga zbog ponašanja ali oštetiti vozilo to nisu imali pravo. Nije čovjek pucao na njih nego je zaobišao i produžio....
sinoc u 12uvece.kisa ko iz kabla. dolazim iz pravca zete idem ka starom. i razmisljam vala ih nema sad po ovoj kisi,pukose ne mogu da zaustavljaju. kad evo ih braca ispod mosta onog kod zetatransa ahahaahaah
f6
Počeli romi da prodaju po ulicama ove prsluke pa kako đe vozim, a oni obukli one prsluke fluorescentne, sve mislim iz daljine da stoji policija na svaki ćošak
She is only here to annoy herself!
Aj sad ovako da pitam vas koji ste se urotili protiv tog druga od Kotoranina
.... Je li u redu sto ga je ovaj gadjao znakom stop? Ne postoje druge mjere??? Tablica, potjera za njim, druga patrola da ga zaustavi, dodje mu se na kucu pa kazna, pa u stanicu, itd itd... Ne postoje druge mjere zakonom propisanje, nego bas mora da ga gadje da mu osteti auto?
Nije opravdanje sto mu nije stao, ali sve se to resava zakonski. Jel treba da me gadje pistoljem ako mu ne stanem? Pa sto neko rece, nije pucao na njega, nego ga zaobisao samo. Ko zna iz kojih razloga... ali nije bitno. Cus da ga gadja palicom stop, hahahahahahahahahaha. Zamisljam scenu, motanja ruke, gadjanja palice, i ne mogu da vjerujem.
Da je srecna drzava, niko od nas ne bi po zakonu, stao policajcu koji te zaustavlja bez STOP palice i bez kape. Al ajd...
Ne bi me iznenadilo ni da ga je pucao, ovaj novi zakon im ide na ruku i osjecaju se kao šerifi
Nije sve tako kao sto izgleda...ovome momku su otkazale kocnice i nije mogao da stane a palica je policajcu ispala iz ruke...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks