Page 199 of 825 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209249299699 ... LastLast
Results 4,951 to 4,975 of 20616

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pazite sad ovu scenu...

Drug mi se vrace iz grada sa jos jednim drugom,i kako je policajac izaso da ga zaustavi ovaj ga zaobidje a kad je vidio da ce ga zaobic ovaj,nedje kad je bio pored njega,policajac ga gadje znakom STOP i slomi mu sofersajbnu znate kako bas je napukla haos,i ulupi malo lim na kola..E onda je poso kuci,i sa tatom krenuo u sup kad su oni naisli. Tata pita policajca kao ko je gadjao od vas ovo ono nismo mi gadjali on je nas udario autom u ruku.. A policajac zamotao lijevu ruku,a desnom ga zaustavljao Posle je drama bila u stanicu... ahhahahahaha
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

citam i ne vjerujem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi prije mi prica i ne mogu vjerovat dje zivim,gadjao ga je znakom STOP i slomio soferku.. ovaj lijepio da mu voda ne ulazi dok se ne zavrsi sudjenje tako da mu stoji to,evo ako slike nabavim stavicu da vidite,u pitanju je audi a4...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

a zasto je htio da zaobidje policajca
    zasto nije stao
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam pojma,zar je to bitno ??? Dobio je prijavu za to za nestajanje na znak stop i to je to. Okle njemu pravo jadan da ga gadje znakom stop aloo! ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakav je ovo wild shit...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mene zaustavise nocas, bez ikakvih dokumenata pola kilometra od kuce... ja ih namjerno ostavio kuci jer mi je auto trenutno neregistrovan haha
    pretresase me, cijeli auto, kisa pada... narod prolazi svi gledaju, jedan provjerava moje ime telefonom ovaj drugi auto... haos

da sve bude jos gore, primjeti preko nalepnice da mi je istekla registracija.... da ne oduzim previse, znaci najeba sam bio... prosa sam tako sto im poklonih dva soka i 20 eura

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    46 Posts

Mene zanima sto ako neko pusi travu i izazove udes, pa se obicno ono vadi krv ponekad je li tako, pa mogu li ti ovo naci na krv ili neku drugu drogu nebitno?to me je uvijek zanimalo..hvala

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Nisam nesto upoznat sa Jammerima, NSX zna bolje.
    Probaj po forumima.
    laser interceptor, pozeljno sa 2 glave..radi i kao parking senzor pa mogu da se slikaju i ako te uhvate

kakva je ovo divljacka drzava sunce ti jbm...otimaju imovinu bez presude i bez icega
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

kriv si dok se ne dokaze suprotno
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    kriv si dok se ne dokaze suprotno
    Apsolutno!

"You must spread some Reputation around before giving it to Gorostas again."
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Znakom slomio šoferšajbnu? Ccccc što čine ovi naši saobraćajci....

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Pazite sad ovu scenu...

Drug mi se vrace iz grada sa jos jednim drugom,i kako je policajac izaso da ga zaustavi ovaj ga zaobidje a kad je vidio da ce ga zaobic ovaj,nedje kad je bio pored njega,policajac ga gadje znakom STOP i slomi mu sofersajbnu znate kako bas je napukla haos,i ulupi malo lim na kola..E onda je poso kuci,i sa tatom krenuo u sup kad su oni naisli. Tata pita policajca kao ko je gadjao od vas ovo ono nismo mi gadjali on je nas udario autom u ruku.. A policajac zamotao lijevu ruku,a desnom ga zaustavljao Posle je drama bila u stanicu... ahhahahahaha
    Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Nemam pojma,zar je to bitno ??? Dobio je prijavu za to za nestajanje na znak stop i to je to. Okle njemu pravo jadan da ga gadje znakom stop aloo! ?
    Pomislih da je ovo film Umri muški 5 dio a ne CG realnost. Tužno :cry:
    A okle njemu pravo da mu bježi i ne staje? I ugrozi mu život tako? Aloooo?
    Iksreno se nadam da će ti drugu uzet vozačku jedno 2 godine da odmori od vožnje a i svi ostali učesnici u saobraćaju od njega.
    Divno što je otac pošao da ga brani. Baš mu daje primjer. Divno divno. Bravo svaka čast.

Quote Originally Posted by NSX View Post
    kakva je ovo divljacka drzava sunce ti jbm...otimaju imovinu bez presude i bez icega
    NSX, ovaj mali je pretpostavljam nevinašce. Tri put do sad oduzimano vozilo/motocikl, ko zna koliko prijava i on i dalje divlja putevima i ugrožava bezbjednost saobraćaja? Ahhh da on je suvi talenat. Valentino Rossi bi mu zavidio piše u komentarima ispod članaka.
    Važno je da je sa majkom došao da da izjavu. Blago majci sa sinom. A kad se suturiše onda greote kuku a lele mlad momak.
    Njemu bih trajno zabranio upravljanje motociklom. Zašto trajno? Zato što će mama/tata sinu talentu kupit novi motor pa ovaj neka rđa na policijski otpad ili izgori na Zetatrans.

Upravo zbog ovakva dva primjera nam trebaju kazne od nekoliko hiljada eura. Jer da ovakvi primjeri prođu nekažnjeno svi bi osilili i onda bi bili prava divljačka država.

Ovaj se naljutio što ga je policajac gađao palicom, a to što ga je zaobišao i ugrozio mu život nema veze, jer ko šiša policajca. Ovaj vozi motor ko zna koliko brzo, a nema veze sunčan je dan bio, još Badnji dan, valja sve započet na taj dan da se rabota. Ahh da ne može se znat je li to on bio, imao je kacigu pa ga je nemoguće prepoznat po snimku.

Tužno je đe mi živimo.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Kakav je ovo wild shit...
    ako je ovo WILD, što bi ti se desilo da u USA ne staneš policajcu?

oli reć kakva ovlašćenja u toj situaciji ima policajac?

p.s. naravno da nije u redu i da ne smije da gađa stop palicom, ali da je sreće i ZAKONA za ignorisanje ovlašćenih službenika vozačka bi nestajala na minimun par godina..

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Upravo zbog ovakva dva primjera nam trebaju kazne od nekoliko hiljada eura. Jer da ovakvi primjeri prođu nekažnjeno svi bi osilili i onda bi bili prava divljačka država.

Ovaj se naljutio što ga je policajac gađao palicom, a to što ga je zaobišao i ugrozio mu život nema veze, jer ko šiša policajca. Ovaj vozi motor ko zna koliko brzo, a nema veze sunčan je dan bio, još Badnji dan, valja sve započet na taj dan da se rabota. Ahh da ne može se znat je li to on bio, imao je kacigu pa ga je nemoguće prepoznat po snimku.

Tužno je đe mi živimo.
    + rep..

ovo je suština priče..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    ako je ovo WILD, što bi ti se desilo da u USA ne staneš policajcu?

oli reć kakva ovlašćenja u toj situaciji ima policajac?

p.s. naravno da nije u redu i da ne smije da gađa stop palicom, ali da je sreće i ZAKONA za ignorisanje ovlašćenih službenika vozačka bi nestajala na minimun par godina..
    U ovoj situaciji mi se mota film :
    niotkuda bar 5 policijskih auta u potjeri
    policijski helikopter poslije dvije minute nad nesretnikom koji nije htio stat
    prenos uzivo na CBS, NBS i sto ti ja znam vise koje kanale....
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    laser interceptor, pozeljno sa 2 glave..radi i kao parking senzor pa mogu da se slikaju i ako te uhvate
    https://play.google.com/store/apps/d...=search_result

Trapster app for Android

u danasnje vrijeme 'check in-a' ni ovo nije losa solucija, a i reko bih da je nedje u sivoj zoni, po pitanju zakona... u sustini, radi na principu gps lociranja, korisnici 'prijavljuju' poziciju patrole, radara, udesa, odrona...i imas real time upozorenja na telefonu... naravno, bitno je da su ljudi aktivni
    ...a kad mi se glas, i oči, i dah upokoje,
    ti ćeš me, znam, uzeti na krilo svoje...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne opravdavam vozača koji neće da stane ali gađati palicom vozača zbog toga je isto tako neshvatljivo. Taj auto ima svoju registraciju, mogli su i krenuti u potjeru za njim, kazniti ga zbog ponašanja ali oštetiti vozilo to nisu imali pravo. Nije čovjek pucao na njih nego je zaobišao i produžio....

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,743
    Thanked in
    1,573 Posts

sinoc u 12uvece.kisa ko iz kabla. dolazim iz pravca zete idem ka starom. i razmisljam vala ih nema sad po ovoj kisi,pukose ne mogu da zaustavljaju. kad evo ih braca ispod mosta onog kod zetatransa ahahaahaah
    f6

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    sinoc u 12uvece.kisa ko iz kabla. dolazim iz pravca zete idem ka starom. i razmisljam vala ih nema sad po ovoj kisi,pukose ne mogu da zaustavljaju. kad evo ih braca ispod mosta onog kod zetatransa ahahaahaah
    Što ih ne pozdravi sa "đe ste braćo napaćena" hahah

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Počeli romi da prodaju po ulicama ove prsluke pa kako đe vozim, a oni obukli one prsluke fluorescentne, sve mislim iz daljine da stoji policija na svaki ćošak

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    NSX, ovaj mali je pretpostavljam nevinašce. Tri put do sad oduzimano vozilo/motocikl, ko zna koliko prijava i on i dalje divlja putevima i ugrožava bezbjednost saobraćaja? Ahhh da on je suvi talenat. Valentino Rossi bi mu zavidio piše u komentarima ispod članaka.
    Važno je da je sa majkom došao da da izjavu. Blago majci sa sinom. A kad se suturiše onda greote kuku a lele mlad momak.
    Njemu bih trajno zabranio upravljanje motociklom. Zašto trajno? Zato što će mama/tata sinu talentu kupit novi motor pa ovaj neka rđa na policijski otpad ili izgori na Zetatrans.

Tužno je đe mi živimo.
    sva ta priča stoji ali niđe ne vidim zašto mu uzeše ličnu imovinu i po kom zakonu? Youtube snimak inače nije baš nikakav dokaz, može neko ubrzat snimak iz zaebancije i namontirat da piše da vozi 300 pa treba li na kuću da mu se nacrtaju da mu uzmu vozilo?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Aj sad ovako da pitam vas koji ste se urotili protiv tog druga od Kotoranina
    .... Je li u redu sto ga je ovaj gadjao znakom stop? Ne postoje druge mjere??? Tablica, potjera za njim, druga patrola da ga zaustavi, dodje mu se na kucu pa kazna, pa u stanicu, itd itd... Ne postoje druge mjere zakonom propisanje, nego bas mora da ga gadje da mu osteti auto?
    Nije opravdanje sto mu nije stao, ali sve se to resava zakonski. Jel treba da me gadje pistoljem ako mu ne stanem? Pa sto neko rece, nije pucao na njega, nego ga zaobisao samo. Ko zna iz kojih razloga... ali nije bitno. Cus da ga gadja palicom stop, hahahahahahahahahaha. Zamisljam scenu, motanja ruke, gadjanja palice, i ne mogu da vjerujem.
    Da je srecna drzava, niko od nas ne bi po zakonu, stao policajcu koji te zaustavlja bez STOP palice i bez kape. Al ajd...

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ne bi me iznenadilo ni da ga je pucao, ovaj novi zakon im ide na ruku i osjecaju se kao šerifi

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Nije sve tako kao sto izgleda...ovome momku su otkazale kocnice i nije mogao da stane a palica je policajcu ispala iz ruke...
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Page 199 of 825 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209249299699 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)