Fabijano, za tebe ne brigam, strane tablice, strana vozacka, boli tebe tuki i za nas i za zakonJa bi' ih o jadu zabavio da imam to
![]()
Aj dont giv a fak. Ne vidi se to kod mene, a i da ga vide: aha, to je antena za satelitski radio...
TAKUMI
Fabijano, za tebe ne brigam, strane tablice, strana vozacka, boli tebe tuki i za nas i za zakonJa bi' ih o jadu zabavio da imam to
![]()
Sinoc laganini iz grada idem 50 preko milenijuma, cekam grijanje da krene punom parom i iza mene ide nesto 200 na sat! Provaljujem farove od A-klase, ne rade im kratka, konstantno biju duga, prilaze mi, blicaju, rotacija. Ja lagano prolazim semafor pa pravni fakultet pa stajem na autobusku stanicu ispred suda. Ovaj popizdio, staje ispred mene.
ALO STO TI NECES DA STANES, VIDIS LI DA TI BLICAMO I ROTACIJU I ..... DOKUMENTA I DODJITE DO NAS.
Prepoznajem jednog od njih al nisam htio da se predstavljam dok reko ne bude ozbiljnije postaloTu po ure price i veli jeste li pili, reko nisam, aaaaajde da vidimo, ja duvam i 0.13. AAAAAAA KAKO NISTE PILI, KAD EVO 0,13 pocinje opet da me crnjaci, reko DO 0,3 STO SE VAS TICE JA NISAM PIO, A STO SE MENE TICE. Jesam li slobodan sad, hvala dovidjenja prijatno, ja put auta a oni krecu sa 5 iljada obrtaja, u skripu kao da jure ne znam ni ja koga....
Greote kakvi irvasi.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Znas li sto je fora, kad ti kazu ono da stanes na prvo prosirenje, e ja onda idem nekih 10 kilometara dok naidjem na to prvo prosirenje, i sto ti mogu? Samo si ispostovao to sto su trazili od tebe![]()
Ihhh, gore no da im fakao kevu.
TAKUMI
postoji li nacin da detektuju jammer? i jeli bolje njega imati nego detektor?
the World's leading dance event
Sensation
Jammer je bolji.
Nijedan ni drugi se ne mogu detektovat.
TAKUMI
Evo pronadjoh
Ne smije se koristiti anti-radar, a ni jamer...
zna li ko pouzdano dje ima da se kupi prva pomoc a da ne kosta preko 10e? Samo prva pomoc, kompleti mi ne trebaju
trebaju mi 3 prve pomoci![]()
Samo je jedna prva pomoc, poslije su druga i treca, napisaće ti kaznu...
#fakenews
@autodijagnostika
To ti je u novoj zgradi Uprave policije. Iza te stare na bulevaru. dodje ti zgrada izmedju starog mupa na bulevaru i masinske skole. Ulaz koji trazis ti je na sredini zgrade (imas dva bocna, ne ti ulazi), pa prva kancelarija sa desne strane . imas dvojicu tamo jedan je za vozacke a drugi za zapisnike. onaj lijevo je za zapisnike. Placa se 10 eura, dace ti policajac sta treba da popunis na uplatnici. od radnice na salteru uzmi 2 kopije ako ti naplacujes stetu jer ti policajci nece fotokopirati uplatnicu, i ako si imao udes prije manje od 15 dana nemas sta ici. u principu iako kazu da je gotovo za 7, prosjek ti je od 15 do 20 dana, bez ako ne znas nekoga tamo
http://www.sendspace.com/file/ycd2jy
evo ga 'neki' pravilnik, medjutim tu nema nista o zimskim gumama i pise samo da se vjetrobransko staklo ne smije zatamnjivati :???:
Zasto?
TAKUMI
Eto tako. I ja sam to nas'o i iscitao. Pise samo sofersajbna ne smije da bude tamna zbog vidljivosti i ostalih razloga, za ostalo nista konkretno.
Zimske imam sve cetiri, a i od sad stakla nece biti problem. Kad nadje tacku zakona u kojoj konkretno pise o tome po cemu ce me kazniti, e onda cemo pricati....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks