View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 44 of 64 FirstFirst ... 3440414243444546474854 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    1,560
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Moze li mi ko rec sto one Albanske partije onoliko drze govore i o cemu govore?
    Ko ce ti ga znat,ima ih 3-4 a sve zajedno ne mogu skupit 2%glasova,a djeluju kao da se utrkuju ko je veci albanac...generalno,od tih bosnjackih,srpskih,hrvatskih,albanskih partija mi se zeludac prevrce kad ih gledam na tv,sve patriota do patriote,pih...
    Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Pa vala Sukovic nocas i nije nesto ''blistao'' . Obicno se to od njega ocekuje jel da?
    Kao suverenistu ga postujem,ali ono sto je uradio u emisiju sa darkom pajovicem je u najmanju ruku SRAMNO,a i veceras je nesto dokazivao protiv pajovica i co.Doduse,to sto sam ispratio veceras bio je prilicno korektan s Lekicem

Thanks Thanks Given 
    94
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    82 Posts

Huliganstvo i primitivizam na dijelu... Crnogorska kulturna mreža tj. odpadak DPS-a, organizovala je večeras koncert Perpera u Baru...
    Ovaj betonski 'valjak' za postere u centru je bio pun obavještenja, oglasa i najava za koncerte i izložbe a ovi poltroni su ga čitavog pokrili posterima DPS-a...
    Ovaj drugi stakleni u koji se ubacuju reklame iznutra oni su ga obložili spolja...

Ovo ni četnici ne bi napravili, oni koje Milo stalno proziva...
    http://i47.tinypic.com/3450rqv.jpg
    http://i46.tinypic.com/30a55w7.jpg
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Ko ce ti ga znat,ima ih 3-4 a sve zajedno ne mogu skupit 2%glasova,a djeluju kao da se utrkuju ko je veci albanac...generalno,od tih bosnjackih,srpskih,hrvatskih,albanskih partija mi se zeludac prevrce kad ih gledam na tv,sve patriota do patriote,pih...
    Bolje patriota n'o poltron... Moj Adise dobri.

''Bolje da te mrze zbog onoga što jesi, nego da te vole zbog onoga što nisi''

Thanks Thanks Given 
    1,560
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Bolje patriota n'o poltron... Moj Adise dobri.

''Bolje da te mrze zbog onoga što jesi, nego da te vole zbog onoga što nisi''
    o kakvim poltronima sad pricamo?
    ja sam to sto jesam,ne pokusavam biti nesto sto nisam,u svoju sam drzavu,to mi niko ne moze osporit,a laznih patriota koliko oces u ovu drzavu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam se tebi obratio, n'o ja onako, generalno... Pusti ih neka se oprobaju... Svakako će poslije izbora svi pod jednim kišobranom...

Thanks Thanks Given 
    1,560
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

njima sve najbolje,samo da prestanu da zaglupljuju ovaj narod napaceni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nego, bavi li se koja partija liberalizacijom zakona o državljanstvu? Komplikovan je ka' da smo Švajcarska...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Gledam nešto ove nosioce jačih lista koji mjerkaju mjesto premijera:

Igor Lukšić nije nosilac, ali je aktuelni premijer i drugi na svojoj listi - Crmnica
    Miodrag Lekić - Crmnica
    Srđan Milić - Crmnica
    Darko Pajović - Crmnica

Ne znam što da vam kažem ljudi, osim "Fino sa mnom"
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

hahahah Crmnica će procvjetat svakojako
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    hahahah Crmnica će procvjetat svakojako
    Još fali Crmničanin Peco Popović, a on kad se povukao sa mjesta predsjednika Narodne stranke postavio na to mjestu Vučićevića koji je, opet, pogađaš odakle
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Podvuko i ocrvenio ono sa čim se suštinski ne poklapam.
    Samo da pojasnim, pominjanje aktera-nosioca i "ispadanje iz igre" odnosilo se, uglavnom, na opozicione politicke partije i Crkvu kao krovnu organizaciju reakcije, ne na poseban narod ili (nesto sto pokusava biti) etnicka grupa. Iskoristicu "definiciju" iz jednog novinskog clanka i pokusati da jednostavno objasnim njihove funkcije i svrhu, onako kako ih vidim: interkolonijalne organizacije koje sluze kao kanal informacija (ne moram objasnjavati ciji i koga-cega). E, taj kanal tj. protok informacija mora biti prekinut.

Nijesmo se mi ni ovdje mnogo mimoisli, cini mi se. Ukratko, razlika je u tome sto ja mislim da emancipaciji drustva koje nema tradiciju "gradjanskog", nuzno mora prethoditi prinosenje "zrtve" (korektnije je rec no egzekucija, na koju bez zadrske ciljam). U ovom slucaju, to bi bilo usporavanje antagonistickog procesa do trajnog uspavljivanja, u fazama, dijelom pokrenuto iznutra, od strane njegovih aktera i nosioca (kroz reviziju unutar politickih partija opozicije, za kojom ce se, barem u jednom njenom dijelu, vjerujem, javiti potreba nakon jos jednog izbornog poraza), a najvecim dijelom "doprinosom" drzave i snagom pripadajucih joj, jos uvijek slabasnih institucija (izmedju ostalog, kroz derogiranje SPC, pri cemu moramo uzeti u obzir faktor vrijeme i faktor diplomatija). Definitivan "istorijski poraz" reakcije, za nekoga ko referendum vidi kao pocetnu tacku emancipacije drustva ali i nacionalne unifikacije, vazan je iz prostog razloga sto crnogorski Matrix, hermeticki zatvoren prostor, svoje opravdanje nalazi u "izboru manjeg zla", u jednoj naopakoj formi interakcije dvije klase aktera: reakcije i primarnih iliti Prvih. Da sam Sveto, objasnio bih to ovako: klase tj. akteri kao ucesnici igre medjusobno su zavisni tako da bi kraj ovih prvih, koji su po znacaju drugi, stvorio uslove za kraj drugih, koji su po znacaju Prvi, te bi se i prostor otvorio i provjetrio. Kad govorimo o Prvima, ja sam vrlo dobro svjestan da njihov kraj nece biti i Kraj, jer se bojim da su toliko srasli sa Sistemom, da je njegova korekcija nemoguca bez njihovog udjela, zbog cega se nadam makar simulaciji evolucije u DPS, u narednom mandatu.

Imam utisak, oslanjajuci se na prosto opazanje trendova od referenduma na ovamo, da u konacnu fazu disolucije Matriksa ulazimo nakon izbora, pa nalazim da je besmisleno produzavati agoniju, tako sto cemo omoguciti akterima reakcije, onima koji prvi moraju biti zrtvovani, dolazak na vlast. U suprotnom, imacemo produzeni efekat poigravanja u zacaranom kolu lopova & cetnika, u kojem je bespredmetno govoriti o bilo kakvom progresu.

________

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    a ta britvica ce biti Milica Pejanovic Djurisic! Pa da vidimo sta ce vrijeme reci..
    Prije mjesec dana sam (mnim e je to bilo na temi o Luksicu) posumnjao da ga Mika nije bez neke rehabilitovana, i da bi mogla zamijeniti Luksica ili Vujanovica.

Prvo Dragisa Cvetkovic, pa knez Pavle, sad Mika... Sve ide svojim tokom.

_________

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    Reče li ovo ova perjanica DPS-a maloprije na ovu debatu na RTCG da je za sve negativno što se dogodilo u CG kriv Darko Pajović??????

Ne gledah sve bez na preskoke, ali uhvatih završnu riječ ovoga kakosezvaše, kad reče da je "jedan predsjednik jedne NVO" bio onda protiv izgradnje hidrocentrale na Tari, iz čega izvede gornji zaključak. AAAAAAAAA, WTF???

EDIT: Zoran Vukčević je ime ovog mudraca
    E smucilo mi se kad sam mu cuo tu "zavrsnu rijec". Sve nesto demagoski do tad, a onda na kraju, posto zna da suprotna strana nece imati priliku da odgovori, onako jadno pokusava da satanizuje novu partiju koja im je ocigledno sad kost u grlu.. BLJAAAAK!
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Gledao sam jutros izvjestaj iz Niksica ovih iz dps. Saljivdzija Milo nastavlja sa svojim ulicarsko-Rastocko-seoskim upadicama. Sad vidim da Milo nije samo glavni promoter Zvezdi Granda za Crnu Goru, nego i komplet Pink programa. Posle Zvezdi Granda presao je na stanovite Kursadzije i odatle crpi svoje blistave minijature pred svojima. A i Rodni pokusava da dostigne svog sefa i idola. Mada, lose mu ide. Ne pristaje mu nekako. U stvari, njemu nista ne pristaje.
    Odavno bEdnija nije bila necija kampanja kao sto je ova.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kako pogubi Sukovic ovog Lekica. Covjek je na kraj uporedjivao Tita Staljina sa glasanjem za nezavisnost samo da ne bi odgovorio kako je glasao na referendum. sve mu je teorija zavjere novinara protiv njega, cak i slobodna evropa je smece od novinarstva. Dobro se preznojio da odgovori sto je trazio u Americi pred referendum i nije rekao na kraju.
    dajte link nijesam gledao emisiju, ako ima dje

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Gledao sam jutros izvjestaj iz Niksica ovih iz dps. Saljivdzija Milo nastavlja sa svojim ulicarsko-Rastocko-seoskim upadicama. Sad vidim da Milo nije samo glavni promoter Zvezdi Granda za Crnu Goru, nego i komplet Pink programa. Posle Zvezdi Granda presao je na stanovite Kursadzije i odatle crpi svoje blistave minijature pred svojima. A i Rodni pokusava da dostigne svog sefa i idola. Mada, lose mu ide. Ne pristaje mu nekako. U stvari, njemu nista ne pristaje.
    Odavno bEdnija nije bila necija kampanja kao sto je ova.
    istu pricu opozicija ponavlja pred svake izbore.. sjetite se sto su radili kad ih je milo uporedio sa Sakalima
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Komsija, i do sada je Djukanovic imao viska glupiranja, ali ovo do sada nije vidjeno. Ne sjecam se da je ovoliko bljuvotina bilo ni od radikala iz najboljih vremena, a kamoli od nekoga ko je nekad bio formalno prva licnost neke drzave. Stvarno za prezir.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

jeste, uvjek je bilo pljuvanja i omalovazavanja, samo sto zaboravimo svi kolko nas je
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Hari Krisna ...Ja se nadam da će onaj djetic sa Cetinja to staviti pa da poredimo diplomatskog genija i neiskusnog politicara :wink:
    komsija ...dajte link nijesam gledao emisiju, ako ima dje
    Živa istina sa Darko Šuković - gost: Miodrag Lekić,Demokratski Front (Atlas TV 9 oktob. 2012)

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Komsija, i do sada je Djukanovic imao viska glupiranja, ali ovo do sada nije vidjeno.
    Frka im je! Iako sam mislio da im je dosta sigurna pobjeda, evo saznajem iz NJIHOVIH krugova da im je bas frka jer je do ove nedelje procjena bila da su malo iznad 43%, sto nije dovoljno. Zato su se rastrcali po Baru i Niksicu, po selima, dje su bili njihovi stari glasaci, a sad su apstinenti jer im nisu asfaltirali puteve i sl.. Bas je mobilizacija golema!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam ubijedjen da DPSDP ispod 46 % imati nece.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

ma DPS je mašina, ne sumnjam ni ja da je to vrlo dostizan rezultat za njih.. nego pricam kakva je klima trenutno u njihovom taboru i sta ONI pricaju

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sigurno da oni idu na pobjedu bez manjinskih stranaka... Ovi su im (nazalost) samo sigurna, zlatna, rezerva!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

e pa, bogome, sa 43% im nema sigurne rezrve, bez da se SNP pokondiri

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako se bude radilo o procenat / dva, doce do paradoksalne situacije da ce pobjedu dps donijeti najesktremniji srbi svojim rasutim glasovima kadicu/dedeicu koji tesko da ce se dokopat mandata al ce imat nekih 3%....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    e pa, bogome, sa 43% im nema sigurne rezrve, bez da se SNP pokondiri
    Zavisi kako će se podijeliti procenti ostalih partija i moze se desiti situacija da i sa 43% imaju sami većinu.

Page 44 of 64 FirstFirst ... 3440414243444546474854 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)