View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 43 of 64 FirstFirst ... 3339404142434445464753 ... LastLast
Results 1,051 to 1,075 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

POZITIVNA CGa.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Citajući izjavu Đukanović: Na debatu sa Lekićem poslaću savjetnika za dijasporu oko zapne za dio dje se treba nagadjati da li je sprdnja ili metafora da se radi o nevaznoj licnosti koja ga śetuje o jos nevaznijoj stvarcici kakva je dijaspora
    Zato ću za ovu debatu opredijeliti svog savjetnika za dijasporu, da razgovara o onim pitanjima o kojima treba sa Lekićem razgovarati, a to su činovnička pitanja – pasoš, viza, radna dozvola… – kazao je Đukanović.
    Bogomi si Milojica u teskoj zabludi jer ni ti, ni tvoj savjetnik ne samo da ne mozete srediti nesto oko viza, radnih dozvola ... činovničkih pitanja ali da mozete pokvariti mozete. Spas dijaspori je da bas ni zeru ne zavise ni od tebe, ni tvoji savjetnika, a ni od diplomatske sluzbe koja je (cast malim izuzecima) bogu plakati. Davno su u dom zalelekali onima koji su cekali da im oni nesto pomognu, ali dobro je da se ti ośećas fino i da se sprdas sa tom dijasporom. Od tvoje silne ekonomije jedini izvozni brend je crnogorska dijaspora, a vise ona donese deviza svojoj (ne tvojoj) drzavi no privreda koju tvoji strucnjaci sredjuju i urudjuju "ka Panto pitu". Dijaspora je odavno evropska Crna Gora, a "tvoja" je samo na bilbordima i fali samo ono "Đekna nije jos ....."
    Ima jedna fela ljudi koja ga nijesu mrčili iz Crne Gore, ali trava zelenija, nebo plavetnije i sve ljepse kod komsije, a evo se i Milas śeti da dijasporcima pomaze śetujući ih preko onoga koji njega śetuje.
    Zli jezici bi rekli da on nesto zna i ti bi znao, ali sva je prilika da se to moze opisati onim izrazom koji valjda jedino Cetinjani znaju - pobrkotina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Pozdravio Vas je Milovan Janković.
    Nikad ne placem za prosutim mlijekom, niti vucem ljude za rukav,
    cak nijesam ni ljut ni ogorcen, sam sam pao i sam se ubio,
    evo se krpim za rezije sa peMzijom, i pucam od smijeha na sopstveni racun.

Ne znam ko je izvor informacije, ali VAS molim, ne na igraca, moramo cuvat druge od sebe.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Nije mi zto najvažnije, nego NAPREDAK CRNE GORE!!!

Pozdrav,
    Crna Gora nije nakakv entitet koji postoji sam za sebe, koji ima potrebe ili zelje, ideale ili interese. Crna Gora postoji jedino i iskljucivo kao skup gradjana, pojedinaca od kojih je sacinjena. Oni su ti koji imaju svoje potrebe, zelje, ideale i interese. Uvijek su mi bili sumnjivi ljudi koji razmisljaju na nivou nekih kolektivnih tvorevina, koji ne oklijevaju da kazu "to je neophodno za napredak drzave", "u nacionalnom je interesu", "ugrozavaju javnu bezbijednost", "to se mora uraditi za slavu Rima".

Kad kazem da smjena vlasti, i ponovna smjena vlasti, vode odgovornijoj administraciji i drzavi, mislim da je korist po mene, tebe ili nepoznatog covjeka na ulici ocigledna. Svakodnevni zivot nam postaje laksi, neke od mucnih situacija sa kojima se susrijecemo pred salterima ili u ordinacijama ce biti manje mucne.

Ali ja ne vjerujem da gradjanin moze da obuce drzavni interes, jede nacionalni identitet, cita slavne zastave ili estetski uziva u crkvenom pitanju. Zato bih te zamolio da tvoje price o NAPRETKU CRNE GORE!!! svedes na mjerljivi napredak na nivou individualnog, svakodnevnog zivota obicnog gradjanina. Ako to mozes da objasnis onda mogu da te shvatim.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post

POZITIVNA CGa.

lijepo, konacno neko ko moze parirati DPS-u sa spotovima, da nije mracan, vec lijep, veseo... dobar potez
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Kako je lijepo distancirati se bar nekoliko dana od info oko CG izbora... Milina..
    Preporucujem.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

09. jul 2012, Vijesti – Policija nije rasvijetlila 13 ubistava u Budvi, 11 u Podgorici, po tri u Nikšiću i Kotoru, po dva u Baru i Sutomoru i po jedno ubistvo počinjeno u Herceg Novom, Beranama i Plavu

Ako imate namjeru da ubijete coJeKa, BUDVA JE NAJSIGURNIJA.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    09. jul 2012, Vijesti – Policija nije rasvijetlila 13 ubistava u Budvi, 11 u Podgorici, po tri u Nikšiću i Kotoru, po dva u Baru i Sutomoru i po jedno ubistvo počinjeno u Herceg Novom, Beranama i Plavu

Ako imate namjeru da ubijete coJeKa, BUDVA JE NAJSIGURNIJA.
    Ne zaboravimo ni Ljuba Jovanovica
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ne-POVJERENJE u ISTA LJUDSKO I POZITIVNO

LJUDI PREVARANTI KROZ SVOJU "ISKRENOST" cijene SVE ostale ljude Grupe i pokrete in partije, Ako sami nijesu ISKRENI I POSTENI, na svaku POJAVU TAKVIH, Oni ce SABOTIRAT, LAJAT, PLJUVAT, jeg KRSIMA GADJAT, jeg UBI ZAKOLJI DA NIKO POSTEN NE POSTOJI , POZDRAV SVIM LJUDSKIM GADOVIMA, KOJI SU IZGUBILI VJERU U LJUBAV ZA BLIZNJEGA I HUMAN jeg Dobre LJUDE.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo kupuju glasove po Niksicu za 120 eura,ali izgleda da nemaju kesa za sve,pa se uzimaju licne i na odlozeno placanje :biggrin: .Jos sto je zanimljivo recimo u moje naselje 15tak momaka koje poznajem koji imaju od 18-22 godine,a zna se da su iz "neposlusnih familija" nema nidje na birackim spiskovima.Tacno me ne bi cudilo da naguraju 70% kako su krenuli.

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni su nudili 100 eura,al moja donaj granica je 5000.jos cekam
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

ja sma moju ponudi iznio, da mi plate amgistarske, mislim da im za to i ne treba novac... ne slaim se ako ko procita neka salje PM

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Pranje prljavoga vesa ili usranijeh gaca, dje svi jebu a niko ne placa, nasa ELITA je uprla pogled u proslost, da nadje BUDUCNOST, pa vrti ta elita, kao prda u gadje, u kojima visi kita, sa dva mucka ili jajca, svi igraju policajca.
    Sve smo culi o proslosti, jos govana u usrane gace, a niko ih ne pere, niti zna oce li , i kad CE.
    Crni dane i crna sudbino, o kukavno cojstvo ugaseno, kako majki raskubosmo sise, od obraz ne ostade strva, sve bankari i sestre kukavne, ugasit ce i druga i prva, svi smo rana za gomilu crva, ne treba nam tamo kapitala, a grobnica nikom nije mala, sve sto skupe, za vrijeme zivota, kad oladi, bi mu ga rabota, jedu crvi i dobrog i SKOTA, moj vas mota ako plota, da kod oci svak progleda,da kod uva nesto cuje, i nemusti jecik ZBORI,
    CRNI DANE CRNOJ GORI.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Evo jos jedna vruca informacija od mene za kolege forumase. Zimus kad sam pominjao da ce ove godine Misko Perovic da krene u politicki obracun sa Milom (u raspravi sa Saputnikom Plavetnila, cini mi se), niko nije ni naslucivao tako nesto na ovom forumu.. Ovog puta iznosim jos jednu vrucu info, a vidjecemo jesam li dobro obavijesten: u slucaju da DPS ponovo pobijedi (sto je vrlo izvjesno, je li), planira se novi premijer, ali ovog puta pravi nasljednik "britve", a ne prelazno rjesenje, sto i jeste bio Rodni.. a ta britvica ce biti Milica Pejanovic Djurisic! Pa da vidimo sta ce vrijeme reci..

btw, dje je ona Gordana Djurovic, geotice? Neka prica ko sta hoce, ja prepoznajem taj neki zdravi kadar unutar DPS-a (ka' Grahovac, haha), ali steta sto ih je bas malo i sto se ne pitaju koliko pjan s gacama.. A to su upravo ona, Sturanovic, Tarzan, Fico (iako bi mu neki skinuli skalp zbog njegovih stavova oko himne i jezika)... ne znam koji murac takvi ljudi traze medju mafijasima i lopovcinama...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,656
    Thanked in
    3,825 Posts

Šta traže? Pitaj EKV i Dum-Dum.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Moze li mi ko rec sto one Albanske partije onoliko drze govore i o cemu govore?

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    a ta britvica ce biti Milica Pejanovic Djurisic! Pa da vidimo sta ce vrijeme reci..

.
    a ja sam nacuo d abi ta britvica koju spominjes mogla zamijeniti Filipa Vujanovica, a ciusto sumnjam da bi Milo poslije sukoba sa istom, dozvolio joj da pocne da jaca ponovo

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Reče li ovo ova perjanica DPS-a maloprije na ovu debatu na RTCG da je za sve negativno što se dogodilo u CG kriv Darko Pajović??????

Ne gledah sve bez na preskoke, ali uhvatih završnu riječ ovoga kakosezvaše, kad reče da je "jedan predsjednik jedne NVO" bio onda protiv izgradnje hidrocentrale na Tari, iz čega izvede gornji zaključak. AAAAAAAAA, WTF???

EDIT: Zoran Vukčević je ime ovog mudraca
    Last edited by ctrl+alt+delete; 09-10-12 at 21:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Evo jos jedna vruca informacija od mene za kolege forumase. Zimus kad sam pominjao da ce ove godine Misko Perovic da krene u politicki obracun sa Milom (u raspravi sa Saputnikom Plavetnila, cini mi se), niko nije ni naslucivao tako nesto na ovom forumu.. Ovog puta iznosim jos jednu vrucu info, a vidjecemo jesam li dobro obavijesten: u slucaju da DPS ponovo pobijedi (sto je vrlo izvjesno, je li), planira se novi premijer, ali ovog puta pravi nasljednik "britve", a ne prelazno rjesenje, sto i jeste bio Rodni.. a ta britvica ce biti Milica Pejanovic Djurisic! Pa da vidimo sta ce vrijeme reci..

btw, dje je ona Gordana Djurovic, geotice? Neka prica ko sta hoce, ja prepoznajem taj neki zdravi kadar unutar DPS-a (ka' Grahovac, haha), ali steta sto ih je bas malo i sto se ne pitaju koliko pjan s gacama.. A to su upravo ona, Sturanovic, Tarzan, Fico (iako bi mu neki skinuli skalp zbog njegovih stavova oko himne i jezika)... ne znam koji murac takvi ljudi traze medju mafijasima i lopovcinama...
    Ovo, po tebi, to što vrijedi u DPSu, to su Srbi?
    Ajme mene...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zna li ko u kojoj partiji je Smajo Šabotić?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kako pogubi Sukovic ovog Lekica. Covjek je na kraj uporedjivao Tita Staljina sa glasanjem za nezavisnost samo da ne bi odgovorio kako je glasao na referendum. sve mu je teorija zavjere novinara protiv njega, cak i slobodna evropa je smece od novinarstva. Dobro se preznojio da odgovori sto je trazio u Americi pred referendum i nije rekao na kraju.
    Last edited by lepetanac; 09-10-12 at 22:32.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kako bogubi Sukovic ovog Lekica. Covjek je na kraj uporedjivao Tita staljina sa glasanjem za nezavisnost samo da ne bi odgovorio kako je glasao na referendum. sve mu je teorija zavjere novinara protiv njega, cak i slobodna evropa je smedje od novinarstva. Dobro se preznojio da odgovori sto je trazio u Americi pred referendum i nije rekao na kraju.
    Ja se nadam da će onaj djetic sa Cetinja to staviti pa da poredimo diplomatskog genija i neiskusnog politicara

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Pa vala Sukovic nocas i nije nesto ''blistao'' . Obicno se to od njega ocekuje jel da?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Zna li ko u kojoj partiji je Smajo Šabotić?
    Pretpostavljam da je rame uz rame u stranci sa onom vatrenom navijačicom dobro poznatog nam kluba...

Page 43 of 64 FirstFirst ... 3339404142434445464753 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)