Lekic izazvao Mila na Tv duel...
Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Lekic izazvao Mila na Tv duel...
Jup.Mada cisto sumnjam da ce do toga doci, jer je i medo masu puta misla zvao na duele , a ovaj ga kulirao samo....Sto bi sve tu isplivalo sto sa MIlove sto sa Lekiceve strane, bilo bi zanimljivo--
Znači po rezultatima ankete narodu i dalje puca tuki. Pucaće mu i u knopr još 3-4 godine... BRAVO CRNA GORO!
Propagandna mašina partijskog vrha štanca li štanca...
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
Dajmo im jos jedan mandat. Ovaj covjek zna put iz krize
"Pozitivno ne moze biti nikako jednako nama jer bi inace bio sa nama. Ako nije sa nama onda tesko ipak moze biti pozitivan. To znaci da pozitivno nije pozitivno nego je pozitivno vise negativno. Ako je negativno onda pozitivno nije pozitivno a to znaci nema ni pozitivnog ni negativnog, to znaci nema nista a to znaci nema ni pozitiva."
8:10 min
Sin:
- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"
Tata:
- "WTF? ROFL LMAO!"
Ljudi,moram da napravim malu digresiju,izvinjavam se,ali...uvijek sam sumnjao da se ovaj Sveto ITEKAKO klepa od bijeloga,ali sam sad bas ubijedjen i majku bih u zamrzivac stavio kao ulog da je to tacno!
Pogledajte taj pogled siroki (2.10min), pogledajte sto radi sa vilicom (04.00min) i kako dodiruje konstantno lijevo pored nosa taj dio,kako bi izbjegao dodirivanje nosa. I pricu takodje `ne zato sto sam ja bolji,nego zato sto sam...`
PAKAO!
Намјерно Другачији...
Sin:
Tata:
- "WTF? ROFL LMAO!"
Ja jos ne mogu da vjerujem sta je covjek odvalio. Znam da je rijec o Svetu, da zbog te cinjenice na ovakvu glupost covjek treba samo odmahnuti rukom.. ali ovo je stvarno vec bolestina! Ovo, ne daj Boze, da je odvalio neko iz opozicije, pa toga bi u ludnicu strpali, kunem ti se. Bolestina...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Opozicija ima TOLIKO materijala da se isprda sa DPSom, ali zasto nece meni nije jasno...
Sin:
Tata:
- "WTF? ROFL LMAO!"
To je zbilja pravo pitanje ali očigledno da neće da se spuštaju na taj nivo iako bi morali ako oće da uzmu makar jednog njihovog glasača !!! Pošto sam hendikepiran ( ili spašen ) pa nemam domaće kanale nego cs sinoć svratim do jednog druga i gledam izbornu tribinu SDPS u Budvu dje prvi čovjek sa liste kaže:"Stvorićemo uslove da oni koji ne mogu da grade svoju nekretninu dobro prodaju a oni koji mogu da grade odmah i bez oklijevanja dobiju gradjevinsku dozvolu !!!"
To samo po sebi i nije toliki promašaj iako je zakon regulisao tu oblast ali kad se vidi u pozadini Marović onda je zbilja nevjerovatna poruka a još ako se zna koliko su trajali radovi na tunel Vrmac dok stanovništvo Kotora nije totalno obogaljilo da bi patriote pokupovali hotele onda je to zbilja velika laž a još da ne pominjem čuvenu Zeleniku dje su planirani neki silosi i čuda pa Tivat... ne znam zbilja ima li ko da vjeruje riječima ljudi koji sve rade suprotno od onoga što kažu a sve to ni za svoj intres ( ili ne u mjeri koliko bi trebalo ) nego intres nekog drugog ... nevjerovatno ... amnezija![]()
deuscroix
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ljudi za 100e ovih dana prodaju svoju buducnost...jeftina roba
za 100e ovaj mjesec, dobijaju ostale 4 godine neizvjesnu buducnost i plate do 300e
za 100e ovaj mjesec, dobijaju porez na godisnjem nivou veci od 100e
za 100e se prodaje perspektiva u zivotu
za 100e dajes poslodavcu pravo da te osigurava na najmanju platu
za 100e sada, ces dobiti kasnije penziju od 50e
za 100e se odrices svoje licnosti i karaktera
za 100e se cijenis u drustvu
100e i vrijedis
Izbori nisu nebitna stvar
Izbori nisu vec unaprijed odredili pobjednika
Izbori odredjuju tvoju buducnost
Tvoj glas moze promijeniti sve
To mi je od juce bilo na dusi, rekoh da se otvorim ovdje.
Drug dobio ponudu da proda licnu za 100e, kaze prodat ce je "boli me briga 100e u dzep"
Njak Njak Njak
Mene politika ne'zanima,zivjecu isto ostali isti ili neki novi dosli,jer ne'zavisim od vlasti..
Ali me samo zanima,kako neko moze da glasa za DPS?
Pogledaj sto su uradili od CG u najbogatiju zemlju ne'uzimaju silom pare od naroda kao ovdje,jos od ove sirotinje..
Euro po euro dje ima ovo..
A juce kad je dosla jedna zena Jel' ti tu majka,htjeli smo da je pitamo jel' pristalica DPS'a.
pi kakvi su da dalje ne'trosim ova slova..
I kad vidim kad se okupe njih 4/5 sto nemaju osnovnu skolu zavrsenu da idu i dijele ili nzm sto rade za DPS.
Eeeee, ali znas li ti kako su oni ponosni sto glasaju za njih...
Pojedini me podsjete na onu cuvenu foru kad su dva policajca u cekaonici u KBC
i sestra ih pita ''jeste li vi za EKG'', a oni ponosno - "Ne, mi smo za DPS!''
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Kao i svaki covjek mogu da imam pogresno misljenje, ali je ono sto javno kazem i napisem uvijek ono u sta potpuno vjerujem.
Puni tekst: https://sites.google.com/site/montenegroelection2012/
i novinarska interpretacija
http://www.portalanalitika.me/politi...ast-2016-.html
Last edited by EcoState; 07-10-12 at 19:10.
opet namjestaljka srpske db..
She is only here to annoy herself!
Nego da pitam glasace DF-a, je mi se cni da medju vama postoji jedan broj takvih slucajeva.
Da li cete prestati da navijate protiv Crne Gore ukoliko SDPS izgubi ove izbore?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks