Idem iz krajnosti u krajnost, oću sad da ne razmišljam kad krenem bilo đe koliko će mi para za gorivo trebat.
Sramota bi me bilo da ga ukradem ali kad ga kupujem od svojih para nema razloga da me bude sramota. A sa druge strane, možeš i ti da mi ga kupiš pa da me ne bude sramota. Ja sam htio da kupujem kod nas ali samo od priče preko telefona sa prodavcima primitivnim Nikšićkim i Podgoričkim me glava zaboljela, 90% vozača bmw-a u cg su džukele i ništa im ne vjerujem... dosta sam se toga nagledao dok sam prodavao moga tako da zbog toga hoću nešto iz inostranstva ili nešto odavde pa da bude na dobru preporuku.
A kako može da me zajebe kad neću pare da dam dok ne vidim auto. Još sam u pregovorima, ako me bude pitala da uplatim kaparu neku ili da bilo što platim prije nego vidim auto ili neko koga ja znam da ga vidi, onda psujem
I šta sam time dobio, opet auto stari 13 godina kome ne mogu nać djelove, kad sam ga udario niko u CG nije imao branik nego sam morao da ga krpim na 5 mjesta.

Reply With Quote
To nikud ne moze ajde 318i tu i tamo al neki uzitak u ubrzanju zvuku perfomansama je 320i nista drugo registracija je oko 300e

Bookmarks