Page 38 of 513 FirstFirst ... 283435363738394041424888138 ... LastLast
Results 926 to 950 of 12805

Thread: BMW Club!

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by DAKA-HN View Post
    j..ala vas registracija...kao da je svaki dan...
    i nije samo 20ks...

Quote Originally Posted by qwert View Post

samo 20ks ako pricamo o ova dva modela 320i.Nije malo 150e na registraciji sa tim mu mozes godisnje odrzavanje placati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

316i uzimas posle 740i,jesi ti normalan? To nikud ne moze ajde 318i tu i tamo al neki uzitak u ubrzanju zvuku perfomansama je 320i nista drugo registracija je oko 300e

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ne&tabNumber=2
    Idem iz krajnosti u krajnost, oću sad da ne razmišljam kad krenem bilo đe koliko će mi para za gorivo trebat.

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    I ti ces 316 da kupis i da te ne bude sramota? Sto ne uzmes skodu fabiju sdi?
    Ako trenutno kod 'nas' ne moze da se kupi dobar auto za 'fine' pare onda ne znam dje moze!!!!
    Sramota bi me bilo da ga ukradem ali kad ga kupujem od svojih para nema razloga da me bude sramota . A sa druge strane, možeš i ti da mi ga kupiš pa da me ne bude sramota. Ja sam htio da kupujem kod nas ali samo od priče preko telefona sa prodavcima primitivnim Nikšićkim i Podgoričkim me glava zaboljela, 90% vozača bmw-a u cg su džukele i ništa im ne vjerujem... dosta sam se toga nagledao dok sam prodavao moga tako da zbog toga hoću nešto iz inostranstva ili nešto odavde pa da bude na dobru preporuku.

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    jole rekao sam ti preko telefona da je oglas vjerovatno fejk, a sad kad sam vidio link i procitao njen mail - ubijedjen sam da je fejk.
    Sto ti ja zla ocu- stavi njenu adresu na spam block, ili ako ti je merak malo je opsuj na domacem jeziku.

Klasicna prevarantska prica... cus veli visoke su uvozne takse i cijene registracije za 316i... pa ga daje za male pare.
    Ista prica kao kad se englez vrati kuci iz njemacke i prodaje novu peticu 8000 eura jer mu smeta sto je volan na lijevoj strani.

ZABORAVI NA OVO.
    A kako može da me zajebe kad neću pare da dam dok ne vidim auto. Još sam u pregovorima, ako me bude pitala da uplatim kaparu neku ili da bilo što platim prije nego vidim auto ili neko koga ja znam da ga vidi, onda psujem

Quote Originally Posted by NSX View Post
    to bih mu i ja preporučio..evo imas u tendere 728 97. u odlicnom stanju sa sekvent plinom pretpostavljam da nije vise od 4-4.500, registracija nije preskupa ni djelovi za te sestake a mozes proc sa 7 eura 100 km lagano na otvoreni put..i opet vozis sedmicu
    I šta sam time dobio, opet auto stari 13 godina kome ne mogu nać djelove, kad sam ga udario niko u CG nije imao branik nego sam morao da ga krpim na 5 mjesta.

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

pricam ti da uzmes 320i jer 316i ne moze nikud a trosi skoro kao 320i pricam ti iz iskustva vjeruj mi.Stavis mu sekvenc plin i vozis se kao da vozis 320d po perfomansama i potrosnji a pri tome imas auto a ne traktor!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post

I šta sam time dobio, opet auto stari 13 godina kome ne mogu nać djelove, kad sam ga udario niko u CG nije imao branik nego sam morao da ga krpim na 5 mjesta.
    jes velike razlike ta trojka koju planiraš je 11 a ovo je 13, a i ne kupuješ ga da ga udaraš branik ti je mogao poslat neko iz BG ili što znam odakle da si ga baš tražio
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

pricam ti da uzmes 320i jer 316i ne moze nikud a trosi skoro kao 320i pricam ti iz iskustva vjeruj mi.Stavis mu sekvenc plin i vozis se kao da vozis 320d po perfomansama i potrosnji a pri tome imas auto a ne traktor!

AFAIK, nema e46 316. Imas 318i koji je 1.9 i ne nejde.

Razlika u potrosnji izmedju 320 i 328 je smijesna, tako da ja ne bih isao ispod 328.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by appelle moi View Post
    150 konja na plin je jako taman ka turbodizel bez interkulera.
    A koja je razlika izmedju 150 KS na plin i 150 KS na benzin?

najgori motor u e46...
    jedino redizajn sa 2.2 motorom

moja preporuka je za e39...mislim da bi ti e46 bio premal poslije sedmice a i voznja je totalno drugacija.
    gledaj nekog 530d sa manuelnim bez ako fabia ima vremena da opet rastavlja automatik
    Ma rastavicu i njemu, nije problem. Jedan sam vec rastavio i uzo' 300.
    320 sa 150 je koma, potvrdjujem.

bio sam admin&mod na par bmw foruma.

I dalje si, AFAIK.

Razlika u potrosnji izmedju 316i,318i,320i je nepuno litar!
    Jel ti ovo neka podjebavancija ili...?

ma on da uzme trojku poslije pola godine bi je prodavao...to nema veze sa sedmicom i samom voznjom na kakvu je navikao.

Njegova sedmica je bila, let's be honest, rubb....ne, ne mogu...

Quote Originally Posted by r.p.m View Post
    možda bi mu odgovarao E39 525i M54 samo sumnjam da bi dobrog našao za 5000 e

Ne vjerujem, toga nema cak ni u USA.

Jole, ako hoces e39, uzmi 2001+ 525 minimum, i roknes Tomasetto kod Ivana.
    Ako hoces e46, uzmi 325 minimum, i opet roknes Tomasetto kod Ivana.

Ako hoces dizla, zavrsili smo pricu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    AFAIK, nema e46 316. Imas 318i koji je 1.9 i ne nejde.

Razlika u potrosnji izmedju 320 i 328 je smijesna, tako da ja ne bih isao ispod 328.

Pricam o oznaci!Drugo razlika izmedju reg 320i 150ks i 328i 193ks je blizu 250e malo li je...Dje ce da buca tih 193ks u CG?

Jel ti ovo neka podjebavancija ili...?
    Jeste ako ti to tako mislis!
    Last edited by qwert; 30-06-11 at 11:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

OK oznaka, ali taj ima 1.9 motor sa nekih 105 KS ja mislim, i potrosnja izmedju njega i 1.9 sa 118 je mozda pola litra do litar, ali izmedju 2.0 i 1.9 je ogromna, 3-4 lit. Taj 2.0 ne ide i trosi skoro ko moj 2.8.
    Znam da je rega skuplja ali jbg, jednom godisnje.
    Dalje, ne moras da imas auto put u CG da bi "bucao" tih posranih 193 KS.
    Ovako, ljeto, klima na 16, petorica unutra, nesto prtljaga u gepek, uz Markovice (temp vani 34, znaci -15 KS), 120 na sat, lijevi lakat na tapacir, palac na volan, desna ruka na mjenjac, gas na 35%...to ne mozes na 2.0, cak to ne mozes ni da sanjas...
    Last edited by Fabia_Elegance!; 30-06-11 at 11:29.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Njegova sedmica je bila, let's be honest, rubb....ne, ne mogu...
    zato i kažem da bi bilo dobro da pogleda taj 728, jbš ga možda je i dobar auto a pošto ti imaš isti motor + plin kombinaciju mogli bi taman da uporedite po zvuku radi li dobro

Jole, ako hoces e39, uzmi 2001+ 525 minimum, i roknes Tomasetto kod Ivana.
    Ako hoces e46, uzmi 325 minimum, i opet roknes Tomasetto kod Ivana.
    to nema šanse da se uklopi u 5000 koje je on planirao za auto, čak ni za 7000 teško da bi mogao da nađe dobar 325 ili 525 + da ugradi plin treba još 1000

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

OK oznaka, ali taj ima 1.9 motor sa nekih 105 KS ja mislim, i potrosnja izmedju njega i 1.9 sa 118 je mozda pola litra do litar, ali izmedju 2.0 i 1.9 je ogromna, 3-4 lit. Taj 2.0 ne ide i trosi skoro ko moj 2.8.
    To stoji oko potrosnje al da ne ide to macku o rep eeee dupli vanos?ispade da ne moze nikud kao da je brzi 318i od njega? Ide koliko i treba da ie i o sta vi to podrazumjevate ide ne ide pa ne moze se mjeriti sa jacim kubikazam naravno al opet kazem bolje je resenje uzeti 320i 150ks nego 316i sa 105ks ili 318i sa 118ks?Moja prica se svodi na to da je najpametnije uzeti ovaj motor zbog odrzavanja perfomansi i registracije u odnosu na ova dva ispod njega naravno sve ovo sa sekvenc plinom...

320 sa 150 je koma, potvrdjujem.
    zasto?
    Last edited by qwert; 30-06-11 at 11:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

zato i kažem da bi bilo dobro da pogleda taj 728, jbš ga možda je i dobar auto a pošto ti imaš isti motor + plin kombinaciju mogli bi taman da uporedite po zvuku radi li dobro
    Gle, nema potrebe da uporedim nista, ja komuniciram sa tim motorima.

Gdje je taj 728? Jel automatik? Mislis li da je to OK za seven series?

to nema šanse da se uklopi u 5000 koje je on planirao za auto, čak ni za 7000 teško da bi mogao da nađe dobar 325 ili 525 + da ugradi plin treba još 1000

Nisam znao da ima samo 5 soma. To je stvarno malo za tako nesto.
    Onda neka uzme e39 ili e46 ispod 2000, recimo 1998/1999, do 3 500, 500 za popravke i ostaje soma za plin.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To stoji oko potrosnje al da ne ide to macku o rep eeee dupli vanos?ispade da ne moze nikud kao da je brzi 318i od njega? Ide koliko i treba da ie i o sta vi to podrazumjevate ide ne ide pa ne moze se mjeriti sa jacim kubikazam naravno al opet kazem bolje je resenje uzeti 320i 150ks nego 316i sa 105ks ili 318i sa 118ks?Moja prica se svodi na to da je najpametnije uzeti ovaj motor zbog odrzavanja perfomansi i registracije u odnosu na ova dva ispod njega naravno sve ovo sa sekvenc plinom...
    Dupli vanos? Pa to znaci da ima malo vise obrtnog na low revs i to je to. E da, i imace one vibracije pri hladnom startu, jer inace taj dupli vanos je smece.

Ja sam vozio sve te modele, vozio sam i 318i, radije bih vozio 318i nego 320i, zbog toga sto od 318 ne ocekujes nista, a od 2.0 sa 6 cilindara ocekujes vise, a ustvari kita. I ponavljam, trosi 3-4 litara vise.

zasto?

Ocemo li?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Plin moze dosta jeftinije da se uradi, IvanT jeste odlican, ali ima josh odlicnih majstora, nije to neka filozofija...i da, za dosta manje od 1000e

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

pa sta mozes ti da ocekujes kad vozis 2800 sa 193ks od 150ks znam da je to koma za tebe al ispade sad da taj auto ne moze nikud da je totalno mrtav konj!

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Plin moze dosta jeftinije da se uradi, IvanT jeste odlican, ali ima josh odlicnih majstora, nije to neka filozofija...i da, za dosta manje od 1000e
    sekvenc plin za 6 cilindara je 530e sa garancijom od dvije godine to 1000e daje samo onaj sto ne zna sta ce od para nek se prepozna taj!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa 800 je kod Ivana, ali jbg, ja kazem 1000 jer ti trebaju 70 do tamo, 30 do ovamo, pice, rucak...
    Mislim da u SFRJ nema preko njega, mozda je u rangu sa Doroslavom ali ko ce da ide do NS-a.
    I jeste filozofija.

pa sta mozes ti da ocekujes kad vozis 2800 sa 193ks od 150ks znam da je to koma za tebe al ispade sad da taj auto ne moze nikud da je totalno mrtav konj!

Gledaj, kad sjedim u LS600, trazim od njega mogucnosti LS600, kad sjedim u 320, trazim od njega mogucnosti 320, kad sjedim u F16, trazim od njega da mogu da bombardujem Francusku.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

sekvenc plin za 6 cilindara je 530e sa garancijom od dvije godine to 1000e daje samo onaj sto ne zna sta ce od para nek se prepozna taj!

Gdje to? Kod Nikole?

Radije bih Ivanu dao 2000 nego nekom neznalcu ovdje 500.
    Sa plinom nema sale. Nije samo montirati, treba stelovat to.

Treba stelovat na takav nacin da ti ne pali check engine (bogata ili siromasna smjesa) za skoro 130 000 km.
    To slabo ko moze.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uradio je Nikola mom kolegi skoro na staroga megana, 600e prc, i naravno, nikako je namjestio... evo josh se nije ustelova megan kako treba 3 mjeseca.... tako da, u pravu je fabijano, ne vodit auto kod svakoga... ali ne treba ni pustat da te klepaju po ushima...

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

U BG kod Ranka,kod Babica da ne nabrajam jos...naravno da podese to da se ne pale te lampice sto si naveo rade sa istom opremom kao Ivan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Uradio je Nikola mom kolegi skoro na staroga megana, 600e prc, i naravno, nikako je namjestio... evo josh se nije ustelova megan kako treba 3 mjeseca.... tako da, u pravu je fabijano, ne vodit auto kod svakoga... ali ne treba ni pustat da te klepaju po ushima...
    Pazi, Ivan trazi 590 za 4 cilindra (trazi vise ali ja imam popust kod njega i svi koju idu preko mene). 750 za 6.
    Jel to smijesno?

Ovaj je platio 600 i kita.
    I nije samo to. Znas li sto rade? Gase ti check engine, ti vozis tako, mislis da je sve u redu a ustvari smjesa ti je ili + ili - i motor ti ide za 20 000.

BIMMA za USA trziste ima tako podesen ECU da pali check engine cak i ako ti negdje vuce fals vazduh, minimalno.
    Nikad mi nije palio check engine zbog plina.

U BG kod Ranka,kod Babica da ne nabrajam jos...naravno da podese to da se ne pale te lampice sto si naveo rade sa istom opremom kao Ivan.

Za Ranka ne znam, ali Babic je jedan smrad koji pojma nema, svi se zale na njega.
    Cak on do prije godinu dana nije montirao plinske uredjaje, samo je stelovao i srao.

Kad vec ides do BG, kod Ranka ili kod Babe, zasto ne ides kod Ivana koji je provjeren majstor?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Gle, nema potrebe da uporedim nista, ja komuniciram sa tim motorima.

Gdje je taj 728? Jel automatik? Mislis li da je to OK za seven series?
    pa sta znam manual ide 8.5 do 100 automatic ide oko 9, ni njegov 740 nije isao nesto brze..

ako uzme E39 ili E46 sa 2.8 motorom placace istu registraciju kao za 728 a potrosnja ce mu biti mozda pola litra litar manja(ako i toliko), ne smatras li da je to glupo?!

ako mene pita neka saceka tebe da dodjes iz HN pa ga pogledajte(a mozemo i zajedno poc), polovan auto se gleda da je dobar ne gleda se toliko je li petica ili sedmica ili 2.5 ili 2.8...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Uzmi pasata 1.9 tdi, dosta si baca para na kola..
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

dje mu ovaj 728 na otvoreno bude trosio 8 eura pasat ce da trosi 9, a kladim se da ce sekvent duze da traje od turbine na toga pasata..a i za 5000 se ne moze uzet ne znam kakav pasat realno, sto je najsmjesnije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sad ste me zbunili da ne znam što ću uzet

Edit: a passata ne bi živ uzeo...ima mi ga otac službenog 2005 godište, ježim se kad ga vidim kolko je odvratan...
    Last edited by JOLE; 30-06-11 at 14:59.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Sad ste me zbunili da ne znam što ću uzet

Edit: a passata ne bi živ uzeo...ima mi ga otac službenog 2005 godište, ježim se kad ga vidim kolko je odvratan...
    Oli Mercedes ka' moj? Mada je malo skuplji.

Page 38 of 513 FirstFirst ... 283435363738394041424888138 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)