/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
zatvorite djaole...eto su je otkazali![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Odlozili su je. A vidis da je poceo popis da se radi za ovih 500 evrah, bolje je da imaju sve na jednom mjestu u koliko parada bude trebala ponovo da se organizuje ;p
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Sad kad su je odlozili, svi hoce da setaju.
I am so post-rock I shit sad birds.
Bez Parade ponosa nema početka pregovora sa EU
Ako se ovo ne zove ucjena, onda ne znam sta je.
Last edited by asta la vista; 18-05-11 at 11:12.
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Ovi moji iz kladionice su se svi spremali kolektivno da podrže ovu jevropsku manifestaciju slobodnog opredeljenja bla bla bla, naravno za 500 eura.Čak su se bili podijelili na grupu topdžija i grupu furundžija![]()
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
kad stizu one 2ho ho ho
meni nije samo jasno kako nije sramota ove iz organizacije tj ovog cimbaljevica da ista prica vise, digli su frku za paradu i sad opet dize frku jer se otkazujala parada jer nisu coce zadovoljni sto im se neki ministar nije obratio ili sto li vec tj vlada ih nije podrzala
danas opet press ista prdnjava od price, nisu otkazali nego odlozili, presmijeso
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ja sam uvijek htjela da setam. Pogotovo kad mi Didi kaze da prosetam. Pa mu napravim paradu po forumu, zagejisem ga totalno i pri tom mu ponudim 2 (znamo on i ja sta) da me pusti na miru.
Volim da setam sta cu, a i da zasecerim Didiju zivot.
ho ho ho deda MrazeTako, coce (Didi), have some fun :* Pa mozda i bude ono... 2, mislim
(meni ne treba puno, a ovo si sam izazvao jeeeeej)
Last edited by Raquel; 18-05-11 at 12:00. Reason: Izbrisi me, ako smijes, krvnice!!! :D
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Neka mi neko odgovori na pitanje iz prosle strane? Ovi branitelji `normalnih` i uopste `normalni`.
Da li neko zaista vjeruje da `LGBT forum progres` ima 0,00 na racunu?
I drugo pitanje... kako se zove ona elektronska naprava sto je drzao i pokazivao par puta u kameru, na emisiji otvoreno?
I trece pitanje... odakle mu pare za to? Dje radi on,koji mu je izvor novca?
I cetvrto pitanje... kad mu vec ekipa nema para, a on ima, sto nije uplatio 100-200 eura na racun da popiju po sok, kad budu setali?
Hvala.
Намјерно Другачији...
možda su sve pare potrošili na onaj stan u centru.![]()
Last edited by [kinetic]; 18-05-11 at 13:09.
avitanretla, za nekoga sa potpisom "Намјерно Другачији" imaš jako srednjevekovne stavove.![]()
Vazno je da si ti shvatila odlicno sta znaci to Namjerno Drugaciji, vazno je da si ti jako napredna i moderna sa tim sto mislis da je sve to normalno, i vazno je da si iskulirala i ti i svi ostali ovo obicno ,i po meni lagano pitanje? m?
I da, definisi mi to srednjovjekovni stavovi, jer su prije 20ak godina bili normalni stavovi i priznati od svijeta.![]()
Намјерно Другачији...
haha
![]()
...iskulirana su pitanja koja izgleda ne odgovaraju.
Намјерно Другачији...
pridruzices mu se ubrzo!!!
Last edited by DIDI; 19-05-11 at 09:26.
možemo li mi koji se osjećamo kao negej, mi sramni, da odradimo paradu srama? da izađemo sa ženama i sa đecom? jes da nismo ponosni al ... ne treba nam ni policijska pratnja
nego, čuh da sad postavljaju Vladi i uslove pod kojim će održat paradu? e odavno se ovako ne ismijah...
C9H13NO3
One world, Two wheels
Bi ti, taj strašni mužjak.
A vi ste 100% normalni, nijeste homofobi i sve za šta se zalažete je u interesu Crne Gore i u skladu sa Ustavom? Smeta ti kad te neko etiketira, a?
Evo i ja velim, nije normalno. I šta sad? Kakve veze ima što nije normalno? Ko ti išta trpa u mozak silom na sramotu?
Pisat po forumu kako treba udarat izopačene ljude je isto izopačenost. Sad znaš.
Da šetaju kod sebe kući?
Onda ovako, Lommy. Znam koji si. Svoga ćemo te polomit ja i moja ekipa ako te vidimo u grad. Sad si svjestan rizika.
Ko kaže da će se izborit?
Nije mi jasno kako si uspjela Ohrabrujemo apliciranje LGBT osoba protumačit kao Preferiramo LGBT osobe.
Znaš li koliko stvari meni smeta? Oćemo li po meni krojit ko smije što činjet po gradu?
Ja ću ti odgovorit. Nije nikakav problem.
1. Ne znam.
2. Ne znam.
3. Ne znam.
4. Ne znam.
★
Оплео си Рони оплео си.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ronnie,izgaras b'ate..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Evo čujem da su Cetinjani spremili neki simpatičan transparent posebno za ovu priliku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks