Tako je kako je, ako se to ne svidja Evropi ja mogu da zivim sa tim.
konacno malo desavanja da se obnovi ova tema.. ne ispustajmo je iz vrha..
Tako je kako je, ako se to ne svidja Evropi ja mogu da zivim sa tim.
Ako je jedan od uslova ulaska u EU odrzavanje gej parade onda nismo zaintresovani...![]()
e brate, i ja razmisljam da sam moga' poc na koncert za koji ne znam da ga neki debil smatra *****skim, i nekome bi suzavac u kucu vraca danas.
treba bit debil pa pomislit da se u pg organizuje gay koncert i da su tamo dosli *****i.
na taj kic dolazi 90% istih ljudi zadnjih 20god koji prate koncerte, i bas treba bit namrtvo glupa seljacina pa generalizovat .
Njima ne smeta nista
![]()
Nepodobna za vaspitavanje.
upravo mi drugarica prica sto joj se desilo sinoc nedje posle konc, zaustavio je neki momak pored irskog i poceo da joj se dere da je ispituje, "dje si bila, odg mi, dje ste bili do sad"
jel realno ovo, ne no po kuca idite pa maltretirajte narod, ssramno
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
kuku mene da mi je da izadjemo iz 18. vijeka vise ...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
mislis vjekova ...............![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sin:
- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"
Tata:
- "WTF? ROFL LMAO!"
ajte u eu,ne moze da se pusi,ne moze da se pije,ne moze muzika posle 12,pe.deri paradiraju,sve ka` robot,ne moze ovo ne moze ono,kako cu da zivim?
vizna liberalizacija je vrh sto smo mi od sve te price dobili,kao da ce neko nesto nas da pita tamo,a evo postoji sansa da ce i to da nam ukinu.
DPS_SDP puni glavu narodu o EU i NATO a pola stanovnistva EU je nezadovoljna istom i izasli bi iz zajednice..
otvorite oci malo,ti su nas bombardovali.
BBNSC
Danas je svjetski dan borbe protiv homofobije, homofobi.![]()
Danas je dan pobjede.![]()
Намјерно Другачији...
Jesam li ja jedini kojeg apsolutno ne zanima sta ce se desit sa ovom paradom? Svejedno mi je oce li prosetat ili ce se poubijat ili nece bit nista od toga.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nešto mi ti svjetski dani borbe protiv bilo čega nisu nimalo produktivni. Po jedan dan godišnje, svaka borba će trajati hiljadama godina. Dok dođe sljedeći dan borbe protiv tog istog, zaboravi se šta se uradilo prethodne godine. Zar nije bolje da se ljudi odluče za jedan problem, da potroše par godina radeći ljudski na njegovom rješavanju, pa da se, kad se taj problem riješi, pređe na neki drugi?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jesam li cuo dobro, ovi odlozili(kako to da nazovem pojma nemam)ovo?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Koliko su iskreni organizatori u svojoj borbi za ostvarivanje jbglt prava, pokazuje nam razlog zbog koga su odustali. NEĆE IM SE OBRATITI MINISTAR??!!
Da im je stvarno stalo, pročitali bi ovu rečenicu koju sam podvukao iz alternativinog komentara.
Ovako vidimo da je to trebala samo biti neka NVO farsa, organizovana zbog "viših ciljeva".
Dali je stvarno toliko bitno nekom homoseksualcu da li će im se obratiti ministar?
Braćo lezbejke i sestre pehderi, tražite vi neki drugi način borbe za svoja prava. Ovi advokati će vas još dublje zakopati
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Tek sad vidjehGLote:mrgreen:.Svaka cast podgoricanima!
Bacili suzavac na koncert... pretukli momka i djevojku...
Bih da iskuliram ovaj primitivizam i primitivnu drzavu, ali prosto ne mogu, krv mi uzavri kad vidim sto se desava okolo i na kakve se stvari reaguje, a ka kakve ne. Kako neko treba da bude izopacen da pesnicama i nogama udara drugo ljudsko bice pa kakvo god da je. A ne bacise nijedan suzavac na Vladu ili ne pretukose nekog ministra koji ih yebe u dupe evo 20 godina i to vece su izasli bez centa u grad jer nemaju. I onda nemaju druga posla no da bilduju izopaceni um i gledaju dje ce neke mrcenike da pretuku. Pih, daleko bilo.
Dje ga je sad Hitler da sravni ovaj grad i ovu drzavu i sve gmizavce i bubasvabe od naroda da istrijebi. Sramota me je ljudi oko sebe, grada i drzave. Ljige jedne. Pi.
Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks