Bra'o ti ga motobajkeru.. sigurno bi ti bas milo bilo da ti je na koncert bila sestra ili neko. Boli mene uvo je li koncert protiv homofobije ili neceg drugog..samo mi jos treba da brinem smijem li na koncert poc' u moj grad
Sreca sto nije bilo teze povrijedjenih ljudi, ovako ce se zataskati. A ti sto su sabotirali koncert... sreca sto su rodjeni u cg.
Bra'o ti ga motobajkeru.. sigurno bi ti bas milo bilo da ti je na koncert bila sestra ili neko. Boli mene uvo je li koncert protiv homofobije ili neceg drugog..samo mi jos treba da brinem smijem li na koncert poc' u moj grad
Are you suggesting coconuts migrate?
EDIT: Ne vidjeh prijashnju stranu.
\\OFL•GIC
trunje, ne razumiješ ti to, sestra bi se morala žrtvovat zarad viših ciljeva, ahahaha.
Koju da zrtvujem? Mogu i jednu i drugu vala![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Jesmo li mi sad homofobi?
Ako se ne odrzi ove godine, hoce dogodine... To je cinjenica i to treba prihvatiti.
Ko ide, al ozbiljno, neka vam spamovanja?
moon i ja ocemoBar na jedan dan da budemo ponosni deklarisani gejevi, a sjutra svako svojim putem. Negejevskim, vjerovatno.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Aloo.... Odbijam da spamujem! Sve je u samokontroli, geju jedan!
![]()
A znalo se da ce ovako bit'.Osudjujem ovakve stvari ali se mora s'vatit' da nema potrebe za paradiranjem i da to nece donijet' nista dobro,samo dodatno zatezanje.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
jaoj koliko bolesnih ljudi na ovaj svijet neki samo misle na svrsavanje drkanje ku*** pi*** ...-.-
zanimljiva pjesma :-)
za tvoju informaciju uspjesna parada donosi mnogo mnogoo koristi cenoj goriA znalo se da ce ovako bit'.Osudjujem ovakve stvari ali se mora s'vatit' da nema potrebe za paradiranjem i da to nece donijet' nista dobro,samo dodatno zatezanje.
p.s. mogu se kladit da je suzavac bačio neki nikšićanin hahahah :mrgreen:
Last edited by misllish; 17-05-11 at 05:00.
Ja bih posla, ozbiljno... Sto ne... taman da vidim kakvi smo, u stvari. Bez tv-a, bez rekla-kazala... Ako me to bude kostalo glave, ruke, noge... pa taman super. Nama na obraz. A ja cu sebe oslobodit iluzija o cojstvu Crnogoraca, jednom za svagda i tako jednoruka, jednonoga, bezglava se odselit. Pa dje god. I u San Francisko, 6 meseci kasnije.
Sinoc je na KIC 99% ljudi bilo zbog grupe a ne zbog dana. Jednostavno dobra grupa je dosla da svira i posli ljudi na koncert.
Da je npr Perper svirao ja bih posao, i boljelo bi me briga je li dan ovoga ili onoga, posao bih da slusam Perper kao sto su sinoc ljudi posli da slusaju Lollobrigida.
Ali ne ne, nisu ljudi posli zbog grupe nego da paradiraju
Kakvih ljudi ima.....
http://www.vijesti.me/vijesti/bacen-...e-clanak-20217
stidno i sramno ,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pa brate, iskreno da ti kazem... Ko ne podrzava taj pokret, coce protiv homofobije, ne bi otisao pa da je nastupao ne znam ni ja koji bend. Slusao sam na exit ovaj bend, simpaticno, i posao bih opet da ih slusam da nije bilo veze sa ovim nakaradnim ljudima,tj koncert za nakaradne iliti koncert protiv nas homofoba,koji ne prihvatamo to da je LGBT populacija normalna. Nikako mi ne moze bit normalan tip koji je muskarac,ima penis i skakuta mi sa nekakvom pletenicom crvenom i uvija mi se na koncert Lolobrigide... Nije mi to normalno, i neka se odrzi 800gej parada,nikad me nece ubijedit da je to normalno! Ne meni, nego vecini u Crnoj Gori! (pa ni 90% politicara koji kao od preksinoc zastupaju prava...od policajaca koji brane to. )
A ne ni u Crnoj Gori, nego u citavom svijetu! Pa neka finansiraju bogati lgbtovci sve to, ali narod ce ih i dalje gledat nenormalno, ako ne nenormalno, onda ce im se posprdavat i uvijek ce biti izraz pe.der ili fagget!
Nervira me samo kako se u Crnoj Gori mijenja svijest za jednu noc! Ali bukvalno!
Cinilo mi se da necu dozivjet da moze jedan Crnogorac obicni da prica kako je to normalno!?
Sto znaci propaganda vlasti... Isto kao i za nezavisnu Crnu Goru. Kad je bilo ljudi koji su zastupali nezavisnost,bili su debili, odjednom DPS preko noci promijeni stav, i svi za nezavisnu! Ako recu depeesovci da treba da glodjemo penise... jebiga! Moramo... sto ces sad? Evropa je to brale moj...
Vise ovo nije Crna Gora prijatelji moji, to vi gledajte, ne pe.dere... treba pokrenut pricu da se vise ne zove drzava Crna Gora, nego drzava Demokratskih Socijalista.
Zao mi je strejt ljudi koji su bili na taj koncert, bilo je par mojih prijatelja... ali jebiga, ako si tamo, moras da ocekujes takve stvari. Bori se za ideale. Moras ponekad pretrpjeti mnogo ruznih stvari da bi uspio u necemu... eto, ne placite fegeti, grizite i borite se. Kao pravi... sto? muskarci.![]()
Last edited by avitanretla; 17-05-11 at 09:37.
Намјерно Другачији...
Sa kim da se bore...?Sa nekakvim hejterima koji bi da biju a ne smiju javno pred te ljude izaci i reci im sta misle, nego iz mraka bacaju suzavac na narod? Znas li ti jadan da je tamo neko mogao poginut sinoc? Pi.....
Just to slip the skin...
zaisto ne postoji nijedno jedino opravdanje za ono sinoc ............... po toj logici ajde neka svi gejevi na dan borbe protiv raka dojke, bacaju suzavce na zene jer nisu istomisljenici, ili na dan borbre protiv side nek se digne crkva da minira koncerte jer je sida luciferovo djelo a ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
parada otkazana!!!))
volim bajaderu krasovucisto da znate da mi kupite povodom ove radosne vijesti
![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
odakle ti to? da nisi bio na sastanak varvara pa neka insajder informacija?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks