Vala ako ti kao vozac ne mozes da "provalis" da ti fali 2 litra ulja u mjenjac...
I zar moze ulje u mjenjac da isparava ? Jer fabrika uglavnom stavlja kao lifetime ulje koje se ne mora ni mijenjat, nesto mi je nelogicno da je falilo 2 litra ulja...
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 14-03-11 at 22:15.
Kako moze vozac da provali da fali ulja (manualac)?
Ulje u mjenjac ne isparava, Audi ima lose dihtunge pa ide van.
Poznata boljka, napisao sam prije o tome, imao sam isti problem.
Potvrda.
Ja sam ti samo rekao (posle test voznje) da valja da provjeris ulje jer znam da u 80% Audija sa quattrom fali.
A nivo se moze provjerit samo prstom, ili ako mjenjac ima sipku.
TAKUMI
Pa valjda se teze mijenjaju brzine kad ti je "nestalo" 90% ulja ?
Nisam znao da imaju taj problem sa dihtungom, zato mi bi cudno da je 2 litra ulja isparilo, kante ?![]()
Kante.
Pa ne mijenjaju se teze, zimi cak i lakse.
TAKUMI
Meni kad je hladno ujutro promjena ide mnogo teze, tek posle 5-10 km bude ok
Ne pomaze aditiv kad je procuje.
Samo zamjena.
Cao.
TAKUMI
2 pitanja:
Koja je razlika izmedju bhp i ps?
Ima li snijega preko Zlatibora?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Da ispolira?
Da ispolira 0,5mm?
Pa ako ce to da ispolira (a znam da je to nemoguce) onda ce da brusi svaki dio unutra, i opet ce svaki dio da dobije lufta i da ide u q.
TAKUMI
JAS Motosport dje ima da se uzme ovo?
Ako ne bude tako sto pricas da ti platis? jel posteno?
Glupo mi je da testiram svako sto prica, uspi ovo uspi ono stavi ovo ostavi ono ...
u krajnjem slucaju jeftinije mi je komplet mjenjac zamjeniti nego testirati raznorazne proizvode
the World's leading dance event
Sensation
Kako ranije nijesi primjetio da nesto nije uredu, u stvari kada se pocelo nesto cuti da si provjerio stanje ulja u transmisiji.
Znam da se ono pise odvojeno, na brzinu da ti se odgovori pa se potkrala greska, ako je problem sto ti hocemo pomoci onda ne gledaj na sitne greske.![]()
Fabija, mislim da je vrijeme da obratish paznju na metabond proizvode, pa onda malo da se salish sa istim, ja sam cuo samo najbolje o metabondu i to dosta prije nego sam znao da ga u CG ima![]()
prvo i osnovno, kad odgovaras na prethodni post, nema potrebe da ga kvotujes.
drugo i osnovno, ja ne vozim talijansku kramu ka ti da mi sve nesto drchi, melje, shkripi, lupka, cuka, zavija, krishti... :cry:
trece i osnovno, nista te pita nijesam tako da me postedi tvojih komentara, a za ovo "gluposti" ocekujem javno izvinjenje, kao i ostalim uchesnicima u diskusiji... ti neotesani stvore :lolblue::lolblue::lolblue:
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks