A salta li OK?
Znam jedan se zalio da mu ne ide benzinjara, a kad ono, automatic u safe modu, tj. u cetvrtu brzinu.
Osjecas li kad saltuje mjenjac?
A salta li OK?
Znam jedan se zalio da mu ne ide benzinjara, a kad ono, automatic u safe modu, tj. u cetvrtu brzinu.
Osjecas li kad saltuje mjenjac?
TAKUMI
Mjenjac radi u Perfektnom stanju
Znaci mjenjac radi u perfektnom stanju.
OK.
Dalje, filter nafte?
Dizne?
Smjesa?
Katalizator (CAT)?
TAKUMI
Partikularni filter ok.Filter Nafte nov,dizne ok ,smjesa ok sve je ok.
Dimi li?
Potrosnja? Veca ili manja u odnosu na prije?
TAKUMI
Recu ti sutra sta je bilo moram se jos malo zajebavati oko toga,100 posto je neka glupost
Moze biti neka blokada na Automobilu tako mi djeluje
Ne vjerujem.
Bas me zanima sto te zeza.
TAKUMI
Fabia bio sam kod Maki-a.
2l ulja u mjenjac je hvalilo. :/
toliko o rokspedu i njihovim pregledima
the World's leading dance event
Sensation
Manuelni 6 brzina?
Koliko ti staje onda ukupno litara u mjenjac?
Maki rece da bi trebalo oko 2.6-2.7l da staje ... kad je dosuo 2l pocelo je da presipa preko. zuji i dalje. rekao je da mora proci jedno 300km minimum da bi se osjecalo poboljsanje ... ako bude to to ...
the World's leading dance event
Sensation
Sumnjam da ce biti OK jer Bog zna od kad je to tako.
A trap?
TAKUMI
ovako posao mi je hladnjak kabine i posto mi je muka kopat plastike da dodjem do njega ja sam ona dva crijeva sto vode iza motora na njega jednostavno sa parcetom cijevi metalnom 10cm prekalemio i sad voda kruzi tuda umjesto kroz hladnjak
pitanje je : gdje da nadjem taj mali hladnjak kabine za corsu b i koliko love moze biti ???
A letva? Jesu li je pritegli?
Ja bih probao prvo sa onim...kako se ono zove...ono kao prasina sto ide u hladnjak, mozda je mala rupica pa...
Jer, zamjena tog heater cora je PITFA.
Priznaj da si METABOND, ili njegov ortak.
TAKUMI
Sipao vec prasinu ona mala bocica kako za cackalice otrilike i nista i dalje pusta.
A ja sam debil nisam obracao paznju gdje pusta no dosipao vode svakih 2 dana i zaboravio sam par puta pa sam ga dobro prokuvao da su crijeva popocala izletila bila sva pa morao i njih kupovat ona racvasta iza su mi najteze pala po 30 eura jedno a 2 ima pih.
A jos mi je izgleda i izgorio dihtung glave kako nije vode imalo a ja vozio tako da sam mijesa ulje i vodu skidao sam poklopac dekla kao da je neko usuo 2 kg senfa ispod njega.
Tako da sad moram skidat glavu ravnat i dihtunge mijenjat.
Razmisljam se kupit 1,6 16v od tigre ubacit trebalo bi da pase sve saraf na saraf no ne znam dal je elektronika ista treba li se mnogo zajebavat sta tu dal moj ecu odgovara ili moram i njega stavljat???
Dal se treba sto jos mijenjat poluosovine, mijenjac itd.
Znas sto, ako nemas automatsku klimu onda mozes bilokoji kor da stavis, nece biti bas plug&play ali uz male modifikacije radi.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks