Originally Posted by
GYPSY
Potpuno se slazem da nasi otkupe sva prava i da oni emituju, nemam nista protiv toga. Ali sta da gledamo dok oni ne otkupe ta prava-besmisleni sadrzaj MBC, Montene ili Elmaga. Kolektivno zatupljivanje putem TV prijemnika.
O javnom servisu necu ni da komentarisem. Njima je najfriskiji film koji daju upravo taj Roki.
A sto se tice SFRJ, zasto nije bilo vasih-nasih kanala, necu da ulazim u to jer nemam informacija, ali znam da je tada program bio odlican. Prvenstveno obrazovni program koji dobro pamtim, filmovi i serije prilicno svjezeg datuma, raznorazne zabavne i dokumentarne emisije i poprilican broj edukativno-seksualnih programa posli ponoci. TAko da je mozda za tebe-ne ponovilo se, ali sa moje tacke gledista nije tako.
Tada televizija nije bila igracka za neke, pa se nisu mogle desiti ni gramaticke ni pravopisne greske,o prevodima i titlovima i da ne pricam, voditelji i prezenteri su bili visokoskolovani za taj posao, dres kod je bilo nesto sto se podrazumjevalo kad se izadje pred siroke narodne mase. A tek stepen kulture, ophodjenja, izrazavanja.......
DAnas kad se nekoliko piplica u minicima do pupka i cerekajuci se non stop ohrabre da naprave neku emisiju, kad izvjesne sportske dogadjaje mozes ispratiti samo kad "utrnes" voditelja na mute, kad je "farma vrh zabave", a grand čobani pojam muzikalnosti, nije ni cudo sto svi "grebemo" za kablovskom kao jedini nacin da ostanemo koliko toliko normalni.
E pa izmedju onog ne ponovilo se i ovog sad ja ipak biram da se ono ponovi.
I s ovim replikom zavrsavam ovo polemisanje sa tobom. Zivio ti meni.
izmedju tudje necemo, svoje ne damo i svoje necemo, tudje ne damo ja biram ovo prvo, ti sama izaberi i neka si mi ziva i zdrava
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Bookmarks