stvarno nerealno sta se radi... se*em vam se u radiodifiznu agenciju, da oprostite na izrazu... ukinuli ste dvije od nekih 5 najboljih tv stanica sto smo imali... SRAMOTA!
Da, 13 eur![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
stvarno nerealno sta se radi... se*em vam se u radiodifiznu agenciju, da oprostite na izrazu... ukinuli ste dvije od nekih 5 najboljih tv stanica sto smo imali... SRAMOTA!
Jos da ukinu RTS 1 i 2, Avalu, HRT 1 i 2, OBN, B92 i onda da se krene sa specijaliziranim serijsko filmskim programima...to je jedini nacin da se sprijeci ova srpskohrvatska medijska hajka na CG...sto se tice sirenja srpske i hrvatske kulture ostaju RTS Sat, HRT Sat, DM, CMC, B92 info...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Mamu im ebem, da im ebem.
Ja sam izricito uzela paket zbog tih ugasenih kanala.
I sta sad. I kako mogu da mi prodaju ukradeno, po cijeni kao da je njihovo.
Sta, tek su se sad sjetili da su se malo "ilegalno" igrali.
I posli ce njihovo raznorazni PR-ovi da mi se pojave na televiziji i da mi "glume" fin i posten svit-"imamo nove ponude za nase cijenjene korisnike,bla,bla,bla"
GOVEDA.
Imate RTS Sat i HRT Sat, emituju program koji siri srpsku i hrvatsku kulturu, domace serije, filmove, muziku, istoriju, geografiju...americke filmove i serije "ako bog da" emitovace nasi kanali plus specijalizirani koje bi trebalo napraviti... to bi bar trebalo tako da bude
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Trebalo bi mnogo toga da bude, ali nije. A dok cekamo te famozne specijalizirane kanale plus, mogli bi i nesto pametno da odgledamo, zar ne.
Ja licno ne gledam te gore, tebi tako mrzne kanale zbog sirenja kulture, vec zbog toga sto koliko toliko idu vremenski u korak sa dogadjanjima. Jel triba da spominjem da do prije nekoliko godina, ovdi nije bilo televizije na kojoj si mogao da odgledas naprimjer dodjelu Oskara. Tek u zadnje vrime Atlas televizija se smilovala pa je prenosila taj dogadjaj ( i to otkupivsi od Srbije). I kad nemas kablovsku vec samo ovu zemaljsku antenu, onda si Teletabis po pitanju mnogih stvari koje televizija, po formi svoje nadleznosti, mora da pruza gledaocima.
Ne bi mi smetala ni Albanska televizija kad bi nesto pametno davala, znaci nije pitanje republike, jezika ili nesto slicno, ali gledati gatare, filmove iz 1991, spotove od umjetnika koji su poodavno umrli, kuhinjice u kojima se spremaju jela za koje covik nema potribu da ih uopce proba, bingo i loto piplice i raznorazne druge "vesele druzine" i to sve dok cekam specijalizirane kanale, ako Bog da, zaista nije nadahnjujuce.
I izvini, Discovery, National geo.... jel i oni sire americku kulturu, pa da ih ukinu ili ostave samo jedan kanal ili kod njih to nije slucaj.
Ok urađeno je što je urađeno sad stigla preplata od 8e da se plati naravno ništa od toga dok se ne pojave kanali koji hvale jer sad što imamo na m-cabl ne vrijedi ni 5e preplate !!!
NOVA TV je sama trazila da ih sklone sa svih kablovskih operatera u regionu ukljucujuci SRB,i BiH. cak je zaprijetila i sudskom tuzbom
Ma ja razumim da firma oce da zaradi, zato ih i osnivaju, ali takav stepen bezobrazluka i bahatosti, to mi stvarno izaziva agresivnost. Moji imaju taj propali m-kabl. Ili nema kanala(danima) ili je skremblovano ili se slika zamrzne ( po nekoliko sati). Kad god ih zovnes, oni kazu-to je problem kod vas. Kod nas. Pa ne penje mi se cale na vrh zgrade da minja antenu, pa da poremeti nesto.
Non stop im se zalis, oni non stop lazu i na kraju ti mrtvi ladni uruce racun. Bez imalo stida. I jos imaju m*da, da se reklamiraju i prodaju svoje "usluge".
I posli sam ja luda i zivcana.
Kako su azurni evo i sa svog sajta makose Prvu i Novu- http://www.extratv.me/paketi.html , prije bi prosao i koji mjesec kad bi azurirali listu kanal(vecinom su se smeca od kanala tad ubacivala Sun,Srbska i ostali)
ovo je sramota zaista šta rade. Ako sam platio pošteno - omogući mi da gledam kanal. A da ne pominjem - ukidanje kanala u određeno vrijeme - iako program nije završio. To je užas. Poslaću im e-mail - ukoliko ne budu nešto uradili po tom pitanju - na sve javne servise ću ih . zaista krajnje neprofesionalno i loše i ružno.I BEZOBRAZNO !
Oprosti, jel bi mogao da mi pojasnis taj pojam "NAMA", ko spada u NAMA, ko smo NAMA.
Pa i Slovenci imaju svoje javne servise na kablovskoj, pa ih nisi spominjao, a Italijani, Rusi, Njemci... Oni su u prednosti, valjda sto njihove jezike ne razumijemo u potpunosti, pa nisu toliko opasni.
O cemu ti pricas, druze.
Pa ja ne govorim o obicnoj televiziji,(pa da mi u nacionalni javni servis upada komsija ili susid) ja govorim o KABLOVSKOJ televiziji, koja je i napravljena da se satelitskim signalom hvataju televizije drugih drzava, da se prosire vidici.
Po tvojoj logici, neki Arapin koji zivi u Los Andjelesu ne bi triba imat neki arapski kanal na kablovskoj, jer kakve veze imaju Arapi sa Amerikom tj. sa NJIMA, NAMA ...
nama nama nama... gradjanima Crne Gore, eto ko je to nama. RTS je javni servis Srbije, ne Crne Gore i mislis ti da RTS moze u Los Andjeles emitovat uzivo npr dodjelu Oskara??? mislis li ti da RTS moze prikazivati u LA americke filmove i serije...mozes li ti druze ista normalno vidjet na Extra tv na sasavi slovenacki kanal, nonstop je kodiran...RAI ti je kodiran kod svakog bitnog prikazivanja koje nije njihovo autorsko...Mislis li ti da u LA moze emitovati arapski kanal regularno koji kaze da su amerikanci izmisljena nacija, koji americke vjernike naziva sektasima, koji kaze da amerikanci ne postoje...mogu ti ovih primjera navoditi do zore, ali ne vidim svrhu, moras shvatiti jedno, drzava Srbija je napravila RTS Sat za one koji zele da prate emisiji iz Srbije i o Srbiji, RTS 1 i RTS 2 su kanali sa nacionalnom pokrivenoscu.
Ja u klin, ti u plocu. Srica pa ne gradimo nista zajedno, ne bi to dobro ispalo.
Pa i ja sam gradjanin Crne Gore i sta mene brige ko prenosi dodjelu Oskara, vazno je da ja to mogu odgledat, pa makar uvatila i vanzemaljski signal. Meni smeta kad nema nigdje da se odgleda.
Jednom sam u 2 ujutro morala da izadjem da okrecem antenu da bi uvatila madjarski signal, da ogledam finale u plivanju, jer ga ni na jednoj televiziji nije bilo ( a bas sam u tu uru, u onom mraku, u pidzami razmisljala o regulatornoj agenciji i pravima prenosa).
A Arape sam spomenula figurativno, druze, figurativno, bez aspiracija i tendencija ka Osami Bin Ladenu, a ti se raspricao ko glavni sekretar NATO-a.
Mada moram da ti priznam da si sritan covik kad je tebi slovenacki kanal skrembliran. Ja kad god slucajnim listanjem naletim na njih uvik je nekakvo jodlovanje. Koji san ja baksuz.Mora da to meni Slovenci namjerno.
![]()
Nije sustina moje price bila o arapima, nego prenosno znacenje na to sto ces na taj RTS cuti o nama, nema zemlje koja bi to dopustila osim ova nasa. Mene recimo nije bas briga, ako ga prenosi RTS ja moram da imam kablovsku, ako ga prenosi In ili Atlas ne moram, ako ga prenosi nas kanal ja mogu da gledam to u kojoj ocu prostoriji inace mi treba kablovska za svaku sobu u kuci...
Apsolutno sam protiv toga da RTS i HRT emituju svoj program na teritoriji CG, jer ako oni pocnu npr da otkupljuju filmove i serije i za nase podrucje nasi nacionalni kanali ce nestati, jer RTS ako otkupi npr Rokija za Srbiju za 1000 eura, prida jos 100 i eto mu pravo i za CG, a In ako ce npr da otkupi Rokija samo za CG traze mu minimum 250. Ne moze se dozvoliti da nas tako "poklope", u onoj SFRJ nijesmo imali nasih kanala, bilo ne ponovilo se
Potpuno se slazem da nasi otkupe sva prava i da oni emituju, nemam nista protiv toga. Ali sta da gledamo dok oni ne otkupe ta prava-besmisleni sadrzaj MBC, Montene ili Elmaga. Kolektivno zatupljivanje putem TV prijemnika.
O javnom servisu necu ni da komentarisem. Njima je najfriskiji film koji daju upravo taj Roki.
A sto se tice SFRJ, zasto nije bilo vasih-nasih kanala, necu da ulazim u to jer nemam informacija, ali znam da je tada program bio odlican. Prvenstveno obrazovni program koji dobro pamtim, filmovi i serije prilicno svjezeg datuma, raznorazne zabavne i dokumentarne emisije i poprilican broj edukativno-seksualnih programa posli ponoci. TAko da je mozda za tebe-ne ponovilo se, ali sa moje tacke gledista nije tako.
Tada televizija nije bila igracka za neke, pa se nisu mogle desiti ni gramaticke ni pravopisne greske,o prevodima i titlovima i da ne pricam, voditelji i prezenteri su bili visokoskolovani za taj posao, dres kod je bilo nesto sto se podrazumjevalo kad se izadje pred siroke narodne mase. A tek stepen kulture, ophodjenja, izrazavanja.......
DAnas kad se nekoliko piplica u minicima do pupka i cerekajuci se non stop ohrabre da naprave neku emisiju, kad izvjesne sportske dogadjaje mozes ispratiti samo kad "utrnes" voditelja na mute, kad je "farma vrh zabave", a grand čobani pojam muzikalnosti, nije ni cudo sto svi "grebemo" za kablovskom kao jedini nacin da ostanemo koliko toliko normalni.
E pa izmedju onog ne ponovilo se i ovog sad ja ipak biram da se ono ponovi.
I s ovim replikom zavrsavam ovo polemisanje sa tobom. Zivio ti meni.
He he ... kakva je Dalmatinka , bljuje živu vatru, da mi je viđet one face u TK centru kad GYPSY QUEEN dođe da odjavi Extra tv, a oni joj kažu NE MOŽE!![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks