Oni meni da kazu NE MOZE. E pa nece moci.
Prije dva tri dana, cekajuci danima montera za nesto, zovnem ja na 1500 i naravno pocnem ka i uvik ovako temperamenta da vristim kad ce doci monter. LJubazni gospodin mi kaze-ne garantujemo kad ce doci, a ja njemu-ni ja ne garantujem u kojem ce stanju izaci. I odma je dosa u toku dana. E sad o cemu se radi, jesu li se pripaliili covik vise nije moga da me slusa, ne znam, ali monter je stiga.
![]()
evo što meni piše u ugovoru m-kabl
član 5
U slučaju da prekid rada KDS-a i pružanje usluge traje duže od 48h neprekidno ili da u dužem periodu dođe do pada kvaliteta usluge KORISNIK ima pravo na umanjenje preplate srazmjerno vremenu prekida i srazmjerno padu deklarisanog kvaliteta usluge
eto nek se pozdrave sa preplatom od 8e jer za mene je pad kvaliteta usluge kad nemaš pola programa od onoga što su prije imali !!!
Nisam listao temu jer je preobimna...ukratko zanima me na koji nacin snimljen video materijal na extra TV hard-u,mogu da prebacim u kompjuter?
samo da nadju neku krstenu zamjenu za ove kanale....ako ih vec ne mogu vratiti...>>>samo da ne bude neko smece od kanala<<<...![]()
"Extra" TV![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Lose postavljena replika, ali dobro, neka ti je, necu da povlacim pitanje kako su i koje republike u sklopu SFRJ uzimale "tudje" i zivile na racun tog- "tudje itekako hocemo", jer "svoje" slabo da su imale.
Najbitnije je da mi imamo mogucnost izbora, a na kraju svako zna kako je izabrao i koliko je mudar bio.
Uzivaj.![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Sta predlazete kao zamjenu ovih kanala (dok tj. ako se vrate)?
Druze, vec posli tvog treceg posta, meni se sve razjasnilo, zato kako sam ti vec rekla samo ti uzivaj i zdrav mi bio. Sve u redu.
A kome je koji kanal bio najbolji, o tome necemo raspravljati.
Samo je pitanje ko je na sta navikao. Ali to je vec neka sasvim druga tema.
Prijatno.![]()
Ma ti se zajebavaš, na što da se žalim? - Ja ne znam čime da budem zadovoljan! I ja sam po prirodi legalista i želim da poštujem i poštujem ono što sam se dogovorio, ali u ovom slučaju ja se osjećam PREVARENIM!
Unaprijed se izvinjavam ako griješim, ali po tvojoj priči ( ne samo ovaj i neki stariji postovi) mi govore da igraš dvostruku igru, ili što bi drug Tito reka "ubačen T-element".
ono sto bi mi voljeli vi nijeste u mogucnosti da ponudite, ono sto ste vi u mogucnosti da ponudite nama nije po volji, situacija je trenutno takva kakva jeste, vasa ponuda je takva kakva jeste...
moj predlog: ukidanje svih kanala sa prostora bivse SFRJ koji imaju pravo emitovanja programa samo za teritoriju svoje drzave, sto ce dovesti do toga da bar znamo sto placamo jer vise nece biti zamracivanja kanala.
Istovremeno sa tim NG WILD, Extreme Sports i Chasse & Peche prebacite u Start paket, samo nemojte napuniti sad start paket ovim divljim satelitskim kanalima koji bi samo podigli kvantitet a nikako kvalitet ponude
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Extra tv mi ne sjecka, ADSL mi radi OK, kanali iz start paketa za koje sam potpisao ugovor su tu, na arena paket koji dodatno placam povremeno imam neke zamjerke ali nista bitno...na cem da se bunim sad u t-shop a da ne ispadam lud.
a sto se tice tih rijeci dalje, tih Titovih rijeci koje su usmjerio ka meni moj odgovor je jedina do sad poznata zamjena za istinu je laz a ti si je upravo upotrijebio
Last edited by citizen; 09-12-10 at 12:19.
Ma ja sam tokom zivota doktorirala ove koji misle da sve sto je drugacije da je "necista krv". A na pizdarije odbijam da se naviknem.
Samo poludim kad mi neko oce "prodat" m*da za bubrege i jos nasli da mi uporedjuju kvalitet sa kvantitetom.
I sad sam ja luda zato sto meni "TV Bublica" nije vrh od kanala i Boze kako sam bezobrazna pa trazim jos neki kanal.
Ma nek pjeva borbene.:joint:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks