Page 358 of 830 FirstFirst ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... LastLast
Results 8,926 to 8,950 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    He he ... kakva je Dalmatinka , bljuje živu vatru, da mi je viđet one face u TK centru kad GYPSY QUEEN dođe da odjavi Extra tv, a oni joj kažu NE MOŽE!
    Oni meni da kazu NE MOZE. E pa nece moci.
    Prije dva tri dana, cekajuci danima montera za nesto, zovnem ja na 1500 i naravno pocnem ka i uvik ovako temperamenta da vristim kad ce doci monter. LJubazni gospodin mi kaze-ne garantujemo kad ce doci, a ja njemu-ni ja ne garantujem u kojem ce stanju izaci. I odma je dosa u toku dana. E sad o cemu se radi, jesu li se pripali ili covik vise nije moga da me slusa, ne znam, ali monter je stiga.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,438
    Thanked in
    2,602 Posts

Talking

Quote Originally Posted by citizen View Post
    upravo sam izvrsio "pretres" mog ugovora sa Extra Tv i u ugovoru ova 3 kanala ne postoje, prema tome nemam se sto zalit
    Ja msilim da plaćaš 25 kanala na mini paketu. Koliko ih sada imaš?
    Srećom mi ugovor ističe još malo
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo što meni piše u ugovoru m-kabl
    član 5
    U slučaju da prekid rada KDS-a i pružanje usluge traje duže od 48h neprekidno ili da u dužem periodu dođe do pada kvaliteta usluge KORISNIK ima pravo na umanjenje preplate srazmjerno vremenu prekida i srazmjerno padu deklarisanog kvaliteta usluge

eto nek se pozdrave sa preplatom od 8e jer za mene je pad kvaliteta usluge kad nemaš pola programa od onoga što su prije imali !!!

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by r.p.m View Post
    član 5
    U slučaju da prekid rada KDS-a i pružanje usluge traje duže od 48h neprekidno ili da u dužem periodu dođe do pada kvaliteta usluge KORISNIK ima pravo na umanjenje preplate srazmjerno vremenu prekida i srazmjerno padu deklarisanog kvaliteta usluge

eto nek se pozdrave sa preplatom od 8e jer za mene je pad kvaliteta usluge kad nemaš pola programa od onoga što su prije imali !!!
    M-cabl je druga vrata lijevo, ovđen ti je Extratv.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by r.p.m View Post
    član 5

Na pogresnom si mjestu,ali nije ni bitno!
    Jesi li potpisao ugovor,je li bilo tih kanala?U svakom ugovoru pise da kablovski operator moze da mijenja ponudu kanala...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam listao temu jer je preobimna...ukratko zanima me na koji nacin snimljen video materijal na extra TV hard-u,mogu da prebacim u kompjuter?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Architect00 View Post
    Nisam listao temu jer je preobimna...ukratko zanima me na koji nacin snimljen video materijal na extra TV hard-u,mogu da prebacim u kompjuter?
    Ne moze se prebacivat .....

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

samo da nadju neku krstenu zamjenu za ove kanale....ako ih vec ne mogu vratiti...>>>samo da ne bude neko smece od kanala<<<...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Na pogresnom si mjestu,ali nije ni bitno!
    Jesi li potpisao ugovor,je li bilo tih kanala?U svakom ugovoru pise da kablovski operator moze da mijenja ponudu kanala...

izvinjavam se sad vidjeh da sam na pogrešnom mjestu
    svaki operator može da mijenja ponudu i kanale ali ne da i ukine pola kanala kad sam potpisao ugovor bili su svi ti kanali a to je bilo prije 1.5g

Thanks Thanks Given 
    128
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

"Extra" TV
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by GYPSY View Post
    Potpuno se slazem da nasi otkupe sva prava i da oni emituju, nemam nista protiv toga. Ali sta da gledamo dok oni ne otkupe ta prava-besmisleni sadrzaj MBC, Montene ili Elmaga. Kolektivno zatupljivanje putem TV prijemnika.
    O javnom servisu necu ni da komentarisem. Njima je najfriskiji film koji daju upravo taj Roki.
    A sto se tice SFRJ, zasto nije bilo vasih-nasih kanala, necu da ulazim u to jer nemam informacija, ali znam da je tada program bio odlican. Prvenstveno obrazovni program koji dobro pamtim, filmovi i serije prilicno svjezeg datuma, raznorazne zabavne i dokumentarne emisije i poprilican broj edukativno-seksualnih programa posli ponoci. TAko da je mozda za tebe-ne ponovilo se, ali sa moje tacke gledista nije tako.
    Tada televizija nije bila igracka za neke, pa se nisu mogle desiti ni gramaticke ni pravopisne greske,o prevodima i titlovima i da ne pricam, voditelji i prezenteri su bili visokoskolovani za taj posao, dres kod je bilo nesto sto se podrazumjevalo kad se izadje pred siroke narodne mase. A tek stepen kulture, ophodjenja, izrazavanja.......

DAnas kad se nekoliko piplica u minicima do pupka i cerekajuci se non stop ohrabre da naprave neku emisiju, kad izvjesne sportske dogadjaje mozes ispratiti samo kad "utrnes" voditelja na mute, kad je "farma vrh zabave", a grand čobani pojam muzikalnosti, nije ni cudo sto svi "grebemo" za kablovskom kao jedini nacin da ostanemo koliko toliko normalni.
    E pa izmedju onog ne ponovilo se i ovog sad ja ipak biram da se ono ponovi.

I s ovim replikom zavrsavam ovo polemisanje sa tobom. Zivio ti meni.
    izmedju tudje necemo, svoje ne damo i svoje necemo, tudje ne damo ja biram ovo prvo, ti sama izaberi i neka si mi ziva i zdrava
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ja msilim da plaćaš 25 kanala na mini paketu. Koliko ih sada imaš?
    Srećom mi ugovor ističe još malo
    Ajde preporuci mi ti, da sad podjem u t-com na cem da se zalim, zivo me zanima...placam osnovni paket (51 kanal po ugovoru i svi su tu) plus arena sport paket
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izmedju tudje necemo, svoje ne damo i svoje necemo, tudje ne damo ja biram ovo prvo, ti sama izaberi i neka si mi ziva i zdrava
    Lose postavljena replika, ali dobro, neka ti je, necu da povlacim pitanje kako su i koje republike u sklopu SFRJ uzimale "tudje" i zivile na racun tog- "tudje itekako hocemo", jer "svoje" slabo da su imale.
    Najbitnije je da mi imamo mogucnost izbora, a na kraju svako zna kako je izabrao i koliko je mudar bio.
    Uzivaj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Lose postavljena replika, ali dobro, neka ti je, necu da povlacim pitanje kako su i koje republike u sklopu SFRJ uzimale "tudje" i zivile na racun tog- "tudje itekako hocemo", jer "svoje" slabo da su imale.
    Najbitnije je da mi imamo mogucnost izbora, a na kraju svako zna kako je izabrao i koliko je mudar bio.
    Uzivaj.
    Da se mi razjasnimo, dok je Crna Gora imala svoje i postojala, ostali nijesu ni postojali a ne imali svoje, ni Srbija ni Hrvatska ni nzm ko li, a do ove godine IN televizija je bila najbolji kanal na prostorima bive SFRJ pa opet ni to nije valjalo...

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Sta predlazete kao zamjenu ovih kanala (dok tj. ako se vrate)?

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Architect00 View Post
    Sve i da možeš, recimo kad bi skinuo hard i iskopirao podatke kod tebe oni bi bili neupotrebljivi. Evo ti jednostavan dokaz, probaj da pustiš nešto što je snimljeno sa Nove ili Prve, ne radi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da se mi razjasnimo, dok je Crna Gora imala svoje i postojala, ostali nijesu ni postojali a ne imali svoje, ni Srbija ni Hrvatska ni nzm ko li, a do ove godine IN televizija je bila najbolji kanal na prostorima bive SFRJ pa opet ni to nije valjalo...

Druze, vec posli tvog treceg posta, meni se sve razjasnilo, zato kako sam ti vec rekla samo ti uzivaj i zdrav mi bio. Sve u redu.
    A kome je koji kanal bio najbolji, o tome necemo raspravljati.
    Samo je pitanje ko je na sta navikao. Ali to je vec neka sasvim druga tema.
    Prijatno.

Thanks Thanks Given 
    577
    Thanks Thanks Received 
    774
    Thanked in
    388 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Sport klub, Sport klub+ A može i neki HD

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Ajde preporuci mi ti, da sad podjem u t-com na cem da se zalim, zivo me zanima...placam osnovni paket (51 kanal po ugovoru i svi su tu) plus arena sport paket
    Ma ti se zajebavaš, na što da se žalim? - Ja ne znam čime da budem zadovoljan! I ja sam po prirodi legalista i želim da poštujem i poštujem ono što sam se dogovorio, ali u ovom slučaju ja se osjećam PREVARENIM!
    Unaprijed se izvinjavam ako griješim, ali po tvojoj priči ( ne samo ovaj i neki stariji postovi) mi govore da igraš dvostruku igru, ili što bi drug Tito reka "ubačen T-element" .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    ono sto bi mi voljeli vi nijeste u mogucnosti da ponudite, ono sto ste vi u mogucnosti da ponudite nama nije po volji, situacija je trenutno takva kakva jeste, vasa ponuda je takva kakva jeste...
    moj predlog: ukidanje svih kanala sa prostora bivse SFRJ koji imaju pravo emitovanja programa samo za teritoriju svoje drzave, sto ce dovesti do toga da bar znamo sto placamo jer vise nece biti zamracivanja kanala.
    Istovremeno sa tim NG WILD, Extreme Sports i Chasse & Peche prebacite u Start paket, samo nemojte napuniti sad start paket ovim divljim satelitskim kanalima koji bi samo podigli kvantitet a nikako kvalitet ponude

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Druze, vec posli tvog treceg posta, meni se sve razjasnilo, zato kako sam ti vec rekla samo ti uzivaj i zdrav mi bio. Sve u redu.
    Prijatno.
    Polako dalmatinko, navici ces se vec, ima odje jos dosta ostrascenih nacional-sovinista koji bi da etnicki pociste cak i medijski prostor, samo bez nerviranja

No ne valja takvima mi dostina crnogorskog, Vijesti TV su im npr trn u oku mozda i vise nego RTS, HTV i ostali

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Prijatno.
    Ja mislim da bi vas dvoje najbolje to raspravili uz kavicu, onak u četiri oka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Ma ti se zajebavaš, na što da se žalim? - Ja ne znam čime da budem zadovoljan! I ja sam po prirodi legalista i želim da poštujem i poštujem ono što sam se dogovorio, ali u ovom slučaju ja se osjećam PREVARENIM!
    Unaprijed se izvinjavam ako griješim, ali po tvojoj priči ( ne samo ovaj i neki stariji postovi) mi govore da igraš dvostruku igru, ili što bi drug Tito reka "ubačen T-element" .
    Extra tv mi ne sjecka, ADSL mi radi OK, kanali iz start paketa za koje sam potpisao ugovor su tu, na arena paket koji dodatno placam povremeno imam neke zamjerke ali nista bitno...na cem da se bunim sad u t-shop a da ne ispadam lud.
    a sto se tice tih rijeci dalje, tih Titovih rijeci koje su usmjerio ka meni moj odgovor je jedina do sad poznata zamjena za istinu je laz a ti si je upravo upotrijebio
    Last edited by citizen; 09-12-10 at 12:19.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

ono sto bi mi voljeli vi nijeste u mogucnosti da ponudite, ono sto ste vi u mogucnosti da ponudite nama nije po volji, situacija je trenutno takva kakva jeste, vasa ponuda je takva kakva jeste...
    moj predlog: ukidanje svih kanala sa prostora bivse SFRJ koji imaju pravo emitovanja programa samo za teritoriju svoje drzave, sto ce dovesti do toga da bar znamo sto placamo jer vise nece biti zamracivanja kanala.
    Istovremeno sa tim NG WILD, Extreme Sports i Chasse & Peche prebacite u Start paket, samo nemojte napuniti sad start paket ovim divljim satelitskim kanalima koji bi samo podigli kvantitet a nikako kvalitet ponude
    Pa to T-com i planira, odnosno već je donesena odluka, RTS i HRT svakako će da lete zbog drugih razloga a ne zbog zamračivanja, možda, a ni to nije sigurno ostane OBN. Sad još više vjerujem u tezu koju sam prethodno iznio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neptune View Post
    Polako dalmatinko, navici ces se vec, ima odje jos dosta ostrascenih nacional-sovinista koji bi da etnicki pociste cak i medijski prostor, samo bez nerviranja

No ne valja takvima mi dostina crnogorskog, Vijesti TV su im npr trn u oku mozda i vise nego RTS, HTV i ostali
    Ma ja sam tokom zivota doktorirala ove koji misle da sve sto je drugacije da je "necista krv". A na pizdarije odbijam da se naviknem.
    Samo poludim kad mi neko oce "prodat" m*da za bubrege i jos nasli da mi uporedjuju kvalitet sa kvantitetom.
    I sad sam ja luda zato sto meni "TV Bublica" nije vrh od kanala i Boze kako sam bezobrazna pa trazim jos neki kanal.
    Ma nek pjeva borbene.:joint:

Page 358 of 830 FirstFirst ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)