Quote Originally Posted by OSCAR View Post
Aj ti objasni koliko funkcija ima predsjednik države Vujanović? Je li na čelu 20 odbora za obilježavanje nečega, predsjednik Vrhovnog savjeta odbrane, potpredsjednik DPS-a (što je pomalo čudno za predsjendika svih građana CG), medijator i inicijator u nekoliko oblasti koje nijesu u njegovoj ustavnoj nadležnosti nikako.

A porediti njegovu težinu, stručni znanje ili karijeru sa nekim je za tebe "najveća štetočina u Vladi" je na štetu gorepomenutog.

Ne branim lik ili djelo ni Vujice ni bilo koga drugog, ali ako se u njegove funkcije ubraja i prije dva dana to da je vršilac dužnosti ministra prosvjete nije doprinos raspravi na nivou argumeneta.

Oko kulture mene preskoči, ali stvarno, bar kad je rasprava sa ovom osobom u pitanju.
Ovo poredjenje ti je smijesno da smjesnije ne moze biti Biti na celu nekog odbora za obiljezavanje necega ili u odboru za proslavu godisnjece udruzenja pcelara i na celu upravnih odbora dje se deru pare. Koliko se meni cini skoro svuda je u svijetu preśednik drzave i preśednik Vrhovnog savjeta odbrane pa ne znam sto to navodis.
Ako je to cak istina da Filip radi nesto van Ustava i sto nije njegova nadleznost sta radi koalicioni partner i zasto to dozvoljava ili mora slusati kako mu se kaze?