View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 86 of 88 FirstFirst ... 367682838485868788 LastLast
Results 2,126 to 2,150 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ovo poredjenje ti je smijesno da smjesnije ne moze biti Biti na celu nekog odbora za obiljezavanje necega ili u odboru za proslavu godisnjece udruzenja pcelara i na celu upravnih odbora dje se deru pare. Koliko se meni cini skoro svuda je u svijetu preśednik drzave i preśednik Vrhovnog savjeta odbrane pa ne znam sto to navodis.
    Ako je to cak istina da Filip radi nesto van Ustava i sto nije njegova nadleznost sta radi koalicioni partner i zasto to dozvoljava ili mora slusati kako mu se kaze?
    Nije samo pitanje pčelara...tu su inicijative za podizanje svetilišta u pećini pored manastira za koju je potrebno 9.160.000 eura novca poreskih obveznika CG. Mislim da mu to niđe ne piše u ustavnom određenju funkcije. I naravno da su ljudi iz SDP-a protiv toga, mada ću ti izgleda morat dokazivati i da se SDP-ovci ne slažu sa načinom na koji Vujanović obnaša svoju funkciju, kako si obrnuo
    Oko Savjeta odbrane, nije istina da je skoro svuda taj sistem, mada u većini država jeste.
    Ono što je sigurno (a to ne komentarišeš) je da u NIJEDNOJ državi na svijetu predsjednik države nije drugi, treći ili peti čojek u partiji koji aktivno (sa te pozicije) učestvuje u političkom životu.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ovo poredjenje ti je smijesno da smjesnije ne moze biti Biti na celu nekog odbora za obiljezavanje necega ili u odboru za proslavu godisnjece udruzenja pcelara i na celu upravnih odbora dje se deru pare. Koliko se meni cini skoro svuda je u svijetu preśednik drzave i preśednik Vrhovnog savjeta odbrane pa ne znam sto to navodis.
    Ako je to cak istina da Filip radi nesto van Ustava i sto nije njegova nadleznost sta radi koalicioni partner i zasto to dozvoljava ili mora slusati kako mu se kaze?

Drugim rijechima SDPovci bi i te odbore g. Vujanovica da preuzmu. Sve im je malo.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Oko Savjeta odbrane, nije istina da je skoro svuda taj sistem, mada u većini država jeste.
    Ono što je sigurno (a to ne komentarišeš) je da u NIJEDNOJ državi na svijetu predsjednik države nije drugi, treći ili peti čojek u partiji koji aktivno (sa te pozicije) učestvuje u političkom životu.
    Nije istina da je skoro svuda ali je u vecini jes. Znas li da u Crnoj Gori za takvu forulaciju kazu "nije g... nego se pas posra Nesto se na brzinu na mogu śetiti na kojoj je neko drugi osim engleske kraljice, ali vjerovatno ih ima i zato kazem "skoro svuda"
    To sto je Filip i na partijskoj funkciji i preśednik drzave opet nije istina da nije u nijednoj drzavi jer jeste na primjer na Kubi pa ubuduce obazrivije sa tim nidje. Sad ćes oper reci ih Kuba, Venecuela.... ali rijec "nijedna" iskljucuje i te drzave. Posto si sklon marifetlucima i okretanju stvari samo da jos ne ispadne da ja nesto branim Filipa. Razlika je sto on moze napraviti male stete jer se pita kao i engleska kraljica, a Vujica se zaludu i na nasu nesreću i previse pita. Naravno da u veseloj druzini DPS-SDP nikad se niciji rad ne podvuce i ne provjere rezultati sto opet nikako ne znaci da je neko slijep kod ociju i da mu politicka prica i zavijene oblande zamagle stvarnost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije istina da je skoro svuda ali je u vecini jes. Znas li da u Crnoj Gori za takvu forulaciju kazu "nije g... nego se pas posra Nesto se na brzinu na mogu śetiti na kojoj je neko drugi osim engleske kraljice, ali vjerovatno ih ima i zato kazem "skoro svuda"
    To sto je Filip i na partijskoj funkciji i preśednik drzave opet nije istina da nije u nijednoj drzavi jer jeste na primjer na Kubi pa ubuduce obazrivije sa tim nidje. Sad ćes oper reci ih Kuba, Venecuela.... ali rijec "nijedna" iskljucuje i te drzave. Posto si sklon marifetlucima i okretanju stvari samo da jos ne ispadne da ja nesto branim Filipa. Razlika je sto on moze napraviti male stete jer se pita kao i engleska kraljica, a Vujica se zaludu i na nasu nesreću i previse pita. Naravno da u veseloj druzini DPS-SDP nikad se niciji rad ne podvuce i ne provjere rezultati sto opet nikako ne znaci da je neko slijep kod ociju i da mu politicka prica i zavijene oblande zamagle stvarnost.
    Evo da ostanem dosljedan "marifefetlucima" na Kubi ili u Venecueli na čelu države nije "drugi, treći, ili peti" čojek određene partije (gore po tvoju tezu ako se radi u državama tipa Kube), tako da ispadoh opet u pravu.
    Oko savjeta odbrane, nijesam htio ulazit u teoriju savremenih političkih sistema, ali je na zapadu predsjednik države obično protokolarna ličnost, pogotovo ukoliko se radi u monarhijama (GB, HOL, SWE, DAN, BEL, ESP itd) dodamo li tome Njemačku, Italiju, Portugal i druge dobit ćemo malo više od onog psa i njegovih rabota.
    Vujica se pita u državi taman onoliko koliko ima glasova, i koliko je uspio da se izbori. Svakako u skladu sa onim što je obećao onima koji su ga glasali.
    Vujanović se ponaša protivno volji 80% onih koji su ga glasali, pa je to osnovna razlika.
    Nagradno pitanje za sve kojima je CG na srcu: Nanosi li više štete za domovinu ponašanje Lazovića ili Vujanovića?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li zadovoljan SDP kako je pazario?
    Sad ce popravit mnogo toga u Podgorici i opravdat glasove biraca. My :ass:.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

G. Hari, koliko je njima stalo do "domovine" pokazuje SDP kadar koji je samo politikantski (aktivisti za politikantske poene), a nikako sa CV dostojnim domovinskih funkcija, SDP alapljivost za funkcijama bez premca u dosadasnjoj CG politici, negiranje CG grba od strane njihovih chlanova Partije(sto kriju ko zmija noge a ovdje prosipaju prichu naivnima o paz bogati CG partiji i daju sebi za PRAVO da kritiziraju g. Vujanovica - koje licemjerje do srzi), nevjerovatna barbarska mrznja prema kulturi Srba iz CG i bilo kome ko kaze "hvala lepo", mrznja prema svima koji su za postovanje svih razlika po tradiciji porijekla i koji su za Crnogorski desni centar, vrijedjanje svih neistomishljenika, ponizavanje svih DPS podrzavalaca i njihovih dokazanih predstavnika u vlasti, koristenje ocjena tipa - fukare, kad im je u opasnosti neko od vladajucih pozicija, itd itd...

Samo potvrdjuju da su nezasito alapljivi i jako primitivnih osnova kao Partija koja cherupa sve cega se domogne i to sa zakrvavljenim ochima i izbachenim ochnjacima prema bilo kome ko je plemenitog bezazlenog stava (primjecuje se sve ceshce i alavije)...Sve funkcije oni dozivljavaju kao plen i ne biraju ni sredstva ni nacine da dokrajce plen - CG.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-06-10 at 16:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ada vazda si ti u pravu hahhaha chu nije drugi cojek nego prvi i tebi to dokaz teze. Znaci ti preferiras da se filip popne na ljestvivi u DPS-u. Fino to od koalicijanta.
    Steta sto pokazujes elementarno neznanje iz rada neke Vlade jer se neki ministar ne ponasa shodno procentu glasova koje je osvojio vec svojim ustavnim ovalscenjima sto nema blage veze sa glasovima. Naravno se ne moze ponasati ni shodno nikakvim obećanjima jer opet ga ogranicava ustav i kompentencije fukcije koju dobije u Vladi. Ne znam sta bi sa Vujicinim obećanjima o informatizaciji ali ako kazes da je sve informatizovao ja ti vjerujem. Filip je protokolarna licnost i malo on sta moze pobrkati a Vujica je kreator ekonomije Crne Gore a tesko bi se moglo nabrojati sta je ucinio i od onoga sto je najavljivao. Steta se nanosi i ako se nista ne uradi jer u suproton za ministra ekonomije bi mogli staviti i moju babu za koju garantujem da ne bi nijednu gresku napravila. Dodusa glasa redovno SDP pa mozda i dogura nedje, ali joj u strucnost nesto nemam povjerenja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ada vazda si ti u pravu hahhaha chu nije drugi cojek nego prvi i tebi to dokaz teze. Znaci ti preferiras da se filip popne na ljestvivi u DPS-u. Fino to od koalicijanta.
    Steta sto pokazujes elementarno neznanje iz rada neke Vlade jer se neki ministar ne ponasa shodno procentu glasova koje je osvojio vec svojim ustavnim ovalscenjima sto nema blage veze sa glasovima. Naravno se ne moze ponasati ni shodno nikakvim obećanjima jer opet ga ogranicava ustav i kompentencije fukcije koju dobije u Vladi. Ne znam sta bi sa Vujicinim obećanjima o informatizaciji ali ako kazes da je sve informatizovao ja ti vjerujem. Filip je protokolarna licnost i malo on sta moze pobrkati a Vujica je kreator ekonomije Crne Gore a tesko bi se moglo nabrojati sta je ucinio i od onoga sto je najavljivao. Steta se nanosi i ako se nista ne uradi jer u suproton za ministra ekonomije bi mogli staviti i moju babu za koju garantujem da ne bi nijednu gresku napravila. Dodusa glasa redovno SDP pa mozda i dogura nedje, ali joj u strucnost nesto nemam povjerenja.

Ne preferiram ja ništa kad u pitanju DPS, ne bi im se puno miješa u kombinatoriku. I naravno da je bitno jel prvi na Kubi ili peti u CG, ili nije partijski angažovan u 90% civilizovanih država u svijetu. No ajde to je valjda normalno za CG, Srbiju, Kosovo...
    Koliko je nečije "elementatrno neznanje" o poslovima vlade CG nek posluži i detalj da je ministar ekonomije Branko Vujović, a ne Lazović.
    Koliko je nebitno to koliko je neko dobio glasova na izborima za mjesto u vladi zorno pokazuju predsjednici DUA i BS koji su dobili ministrastvo za ljudska i manjinska prava i ministarstvo bez portfelja. Koje obavljaju u skladu sa ustavnim "normama i ograničenjima", što je takoreći imanentno svakom crnogorskom ministru od postanka crnogrske države do danas
    No da ne dužimo oko Filipa i njegove "protolarne uloge" i ostalog, nadam se da neće opet dogovorati u ime koalicije "fair odnos" partija u CG prema pitanju popisa u CG, kao što je sa Žižićem prošli put.
    Last edited by OSCAR; 20-06-10 at 17:16.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Politichko karakterni program SDP-a.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-06-10 at 17:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne preferiram ja ništa kad u pitanju DPS, ne bi im se puno miješa u kombinatoriku. I naravno da je bitno jel prvi na Kubi ili peti u CG, ili nije partijski angažovan u 90% civilizovanih država u svijetu. No ajde to je valjda normalno za CG, Srbiju, Kosovo...
    Koliko je nečije "elementatrno neznanje" o poslovima vlade CG nek posluži i detalj da je ministar ekonomije Branko Vujović, a ne Lazović.
    Koliko je nebitno to koliko je neko dobio glasova na izborima za mjesto u vladi zorno pokazuju predsjednici DUA i BS koji su dobili ministrastvo za ljudska i manjinska prava i ministarstvo bez portfelja. Koje obavljaju u skladu sa ustavnim "normama i ograničenjima", što je takoreći imanentno svakom crnogorskom ministru od postanka crnogrske države do danas
    No da ne dužimo oko Filipa i njegove "protolarne uloge" i ostalog, nadam se da neće opet dogovorati u ime koalicije "fair odnos" partija u CG prema pitanju popisa u CG, kao što je sa Žižićem prošli put.
    Znaci ministar iz DUA obavlja 1% funkcija jer za njega toliko glasalo. Svasta će se cuti od podmaltka SDP, ali....Cega je ministar Lazović i kako se to ne bavi ekonomijom kad pise "potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem prof.dr Vujica Lazović" Mada si ti u ptavu da se ne bavi nicim osim sebi puni dzep ali pricamo o onom sta pise
    Sljedeca taktika SDP da je neko drugi kriv a oni koalicijanti ni luk ni luk mirisali
    Pojasni to sa Zizicem jer djeluje totalno nevezano za pricu osim ako to nije neka mina iz SDP- podmlatka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci ministar iz DUA obavlja 1% funkcija jer za njega toliko glasalo. Svasta će se cuti od podmaltka SDP, ali....Cega je ministar Lazović i kako se to ne bavi ekonomijom kad pise "potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem prof.dr Vujica Lazović" Mada si ti u ptavu da se ne bavi nicim osim sebi puni dzep ali pricamo o onom sta pise
    Sljedeca taktika SDP da je neko drugi kriv a oni koalicijanti ni luk ni luk mirisali
    Pojasni to sa Zizicem jer djeluje totalno nevezano za pricu osim ako to nije neka mina iz SDP- podmlatka
    Pušti Hari priču o podmlatku i ostale trice i kučine, jer ne zovem ni ja tebe đedo...nemaju veze ovđe godine sa znanjem ili neznanjem, čak je staviše velika zabluda da se mudrost akumulira godinama
    Ja nijesam niđe naveo da se ne bavi ekonomijom, no da nije ministar ekonomije. Njegov i resor Vujovića su zaduženi za različite stvari.
    Ako misliš da Dinoša obavlja 7% vlasti u CG zato što je jedan od 14 ministara, ili da se u tom obimu pita Husović, onda si primijenio matematičke formule u društvenoj nauci, a tamo ne ide sve po tim principima.
    Nema potrebe da pojašnjavam ovo sa Žižićem, ti si ođe stariji i znaš sve o politici, pa onda sigurno znaš i za taj dil

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vujica se pita u državi taman onoliko koliko ima glasova, i koliko je uspio da se izbori.
    Kakva je ovo racunica a ne stidi se samo ti reci za Zizića da nijesi smislio kako sam nedje Zizica branio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

G. Oscar valjda zeli da kaze da g. Alka nema vremena da se bavi odgovornim zaduzenjima za koja prima novac od naivnog CG naroda i SDP glasaca, i da obaveze g. Lazovica u stvari obavljaju njegovi saradnici i savjetnici koji su te pozicije dobili nakon radnog iskustva na saleterima i pisanjem za sportske rubrike - ali vrsnog zalaganja za nalazenje glasaca SDP-a.
    Toliko o ozbiljnosti SDP-a prema Drzavi i obavezama, ali pokazuje koliko je bitno dobiti kojeg naivca da glasa za dzepove g. Vujice i vrha SDP-a.

No, i to apsolutno odgovara politichkom karakteru programa SDP-a.

Hvala Lepo
    p.s. Do juche su mlatili momke po PG zbog "Dobro vece" i svasta nesto o chemu necemo za sada (sto ne znachi da necemo kasnije...), ali da ne prezaju od pokusaja vrijedjanja i ponizavanja obichnih gradjana CG, to je vec evidentno. Ochigledno ni Crnogorski Srbi ni Podgoricani nisu po volji vrhu SDP-a, pa bi SDP da uvede BP i Plavske metode prevaspitavanja Podgoricana...
    Last edited by Maja; 20-06-10 at 19:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva je ovo racunica a ne stidi se samo ti reci za Zizića da nijesi smislio kako sam nedje Zizica branio
    Prava politička računica
    A nijesi Žižića branio ma ne znam, kako se stvari razvijaju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Prava politička računica
    A nijesi Žižića branio ma ne znam, kako se stvari razvijaju...
    Sad sam shvatio. Vujica moze da nista ne radi jer je mu politicka racunica ne dozvoljava i malo glasaca za njega glasalo pa koliko god uradi dosta, a najvaznije da sebe namiri.
    Kako ti fino krenu da razlozno objasnis da je jednako Filipovo pokriveteljstvo i nekakvo prekidanje vrpce sa zasijedinjem u upravnim odborima i zavrsi time sto se bojis da ću ja nedje podrzati Zizića.
    Vazda se vi bojite stvari koje nikad ne groze a svoju bojazan naplatite. Reci nam sta ima od skole kandidat kojeg ste nameracili za urbanizam. Pravo koje tek treba da zavrsi ili neku visu skolu iz Bara
    Da ne bi pogresno shvatio izraz "podmadak" ja to ne kazem sto znam koliko imas godina jer me to bas nimalo ne interesuje nego ne mogu da vas poredjujem sa ljudskim gromadama kakve su Miko Ilickovic i Gisa Burzam. Samo imam utisak da je sljiva koju su oni kalemili na rogac izbacila

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad sam shvatio. Vujica moze da nista ne radi jer je mu politicka racunica ne dozvoljava i malo glasaca za njega glasalo pa koliko god uradi dosta, a najvaznije da sebe namiri.
    Kako ti fino krenu da razlozno objasnis da je jednako Filipovo pokriveteljstvo i nekakvo prekidanje vrpce sa zasijedinjem u upravnim odborima i zavrsi time sto se bojis da ću ja nedje podrzati Zizića.
    Vazda se vi bojite stvari koje nikad ne groze a svoju bojazan naplatite. Reci nam sta ima od skole kandidat kojeg ste nameracili za urbanizam. Pravo koje tek treba da zavrsi ili neku visu skolu iz Bara
    Da ne bi pogresno shvatio izraz "podmadak" ja to ne kazem sto znam koliko imas godina jer me to bas nimalo ne interesuje nego ne mogu da vas poredjujem sa ljudskim gromadama kakve su Miko Ilickovic i Gisa Burzam. Samo imam utisak da je sljiva koju su oni kalemili na rogac izbacila

Ko o čemu ti i još poneko o školi Upravo tamo đe se partiji veličine SDP-a ima najmanje što zamjerit, i prije i sad.
    Ne znam koliko ti ozbiljno shvataš riječ "pokroviteljstvo" ali ako to znači zaduživanje CG sa 10 miliona eura, (da bi ikona bila smještena u "autentičnom prostoru pećine") to vidim kao malo ozbiljniju stvar od "protokolarnih" obaveza.
    A kako je došlo vrijeme, morat ću ti objašnjavat da smo bili za ti zastavu koja ti se vrti u avataru, kad su se Mugoša, Filip i ostali žestoko protivili. No si ti tad vjerovano bio za neki drugi SDP, jer naravno postoje vazda oni koji misle da je su "ljudske gromade" političari koji odu u penziju, dok su aktivni to ne zaslužuju ništa više od "zasluženog" prezira, jer su tu da "pune džepove".
    I naravno da se shvatam pogrešno ovo "podmladak". Mada ako se ja bavim profesionalno politikom već desetak godina, a ti ne baviš, riječ podmladak se može shvatit višedimenzionalno

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

hahahahaha Gdje ce SDPovci kojima zavisi karijera od SDP manifetluka zamjerit SDP-ovcima.
    Josh kad pochnu sami sebe hvaliti da bi josh vise prosperirali na rachun gradjana CG - e tu tek cojstvo dolazi do izrazaja.
    Tolike godine mlatiti praznu slamu i uvoditi u CV koliko se godina neko trudio da navuche glasache za Partijski profiterski vrh... e to je tek junastvo i veliko iskustvo samo za chije postovanje... Slichnih?

Hvala Lepo

p.s. Ja se samo chudim sta se desava sa Predsjednikom DPS-a i zasto dozvoljava da mu neka klapa koja mlati momke po PG zbog "Dobro vece", prijete itd.. odredjuje ko mu je najbolji najbolji covjek DPS-a za PG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Fala ti sto mi objasni za zastavu jer stvarno nijesam znao Vidju da je zestoko sad branite kad vam uticajni clanovi traze da se mijenja, ali to je vasa dosljednost.
    Nijesam ja bio ni za stari ni za novi SDP a o ljudskim gromadama se ne misli nego se zna ko su bez obzira kojoj partiji pripadali i bez obzira da li su u penziju. To su ljudi za koje će malo ko reci ruznu rijec, sto se ne bi bas moglo reci za sadasnju elitu da su "i primać njima". Fino se kitite njihovim zaslugama za drzavnost i sta su radili pa ih malo i na djelu pratite, a ne sve cista trgovina.
    PS.
    Ja vam vjeruje da skolski pokrivate funkcije kad je na svaku drugu Vujicu, a neće valjda sad i urbanizam preuzeti
    Izbaci bar spisak ovjerenih mandata da ih poredimo sa listama i vidimo cime ste mamili birace a ko će predstavljati partije ili se sve trgovine nijesu zavrsile

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,656
    Thanked in
    3,825 Posts

Ipak je prirodna koalicija između klape koja mlati neke momke i medene klape koja mlati novinare.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ipak je prirodna koalicija između klape koja mlati neke momke i medene klape koja mlati novinare.
    Hvala na odgovoru postovani Predsjedniche DPS-a ...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,656
    Thanked in
    3,825 Posts

Volio bih da sam predsjendik DPS-a. Odmah bih učinio častan čin i podnio ostavku.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Naravno, i opet ustupili mjesto i do sada najboljem u DPS-u...
    Samo... Zasto g. Djukanovic dozvoljava SDP-ovcima da godinama opstruiraju i smjestaju igre najboljem DPS-ovcu u PG... E to je ... Ima se nacina da se i bez uplitanja javnosti ili drzanja "slova" kolegi iz partije po medijima, srede na kulturniji nacin partijski interni nesporazumi ili bar casno, zbog sebe, kolege i Partije ukaze svom chlanu da se povuche iz politike.
    Najmanje kolega iz DPS-a treba da to radi pod uticajem jedne populistichke profiterske Partijice chiji chlanovi i aktivisti prvi optuzuju i Predsjednika DPS-a i njihove chlanove za sve i svasta. No... mnogo se toga promijenilo u CG, pa su se vjerovatno pogubile i mnoge vrijednosti.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,656
    Thanked in
    3,825 Posts

Neprincipijelnost od samog starta. Ako se primijene svi kriterijumi na osnovu kojih kompletan SDP trpi izrugivanje (na kažem da ne zaslužuju, ja sam pristrasan kad su političari u pitanju - antipatija do koske), onda je nemoguće da je Mugi svijetli primjer DPS-a. Ako je on svijetli primjer koji nije za kritiku, onda da uvedemo u osnovne škole predmet Osnove siledžijstva i samovolje. I to ne kao izborni.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ako prichamo o siledzijstvu onda cete tako ocijeniti i nacin komunikacije i uvrede koje konstantno i nedzentlmenski upucuje nash sagovornik na forumu g. Oscar na moj racun...
    Razlog g. Oscara je jasan - netrpeljivost zbog mog koristenja ekavice, mog srpskog poriJekla, i njegova nezrelost za komunikaciju sa politichkim neistomishljenicima. Iz niskog razloga tj poslusnost Partiji i koristenje svih nedzentlmenskih metoda radi dobijanja nekog poena od svojih politichkih "sponzora" ili "tutora". Izgleda da se na taj nacin u SDP-u stichu odborska mjesta i uopste pozicije.

Da bi tumacili siledzijstvo g. Mugose, trebali bi identichno da budemo objektivni i da izvedemo zakljuchke tek nakon analize desavanja koji su slijedili put od svakakvih spletki u Skupstini PG pocev od predstavnika SDP-a, predstavnika medija iz svojih privatnih interesa, nikako politichkih itd. da bi stigli do toga da se reakcija djeteta drsko preslikava njegovom roditelju (koja je pitanje da li je i legitimna reakcija u privatnom vremenu svog oca).. itd.
    Koliko je to "siledzijstvo" kada je upleteno na najprljaviji nachin svoje dijete... to je vec diskutabilno.
    Pitanje o rodjaci g. Mugose je danas rijeseno sudski i ne znam chemu podrshka hajki protiiv tog covjeka koji je, nazalost, nachinio jednu veliku greshku, a to je... suvise je zelio da pruzi svojim gradjanima. Mozda nije sazrelo vrijeme za to, niti su mozda gradjani Podgorice dostigli taj nivo.. To je pitanje, jer koliko vidimo BP i Plav vode politiku u PG.

Nikad se najbolji ne pusta ovakvima na nemilost.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-06-10 at 21:46.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,656
    Thanked in
    3,825 Posts

Pošto su razlike u viđenjima, kad je u pitanju konkretan slučaj (mislim na Mugija) potpuno nepremostive, ostaje mi samo da kažem da se uopšte ne slažem. Malo dijete koje je bespomoćno i dijete od 30 i kusur godina sa pištoljem nisu isto. Možda u glavi jednog (nakaradnog) oca jesu, ali to nije opravdanje.

Kako Vi, kao zagovornik stručnosti koja ide do te mjere da sekretarica mora da zna 6 jezika i da radi multitasking kao hobotnica, komentarišete CV Mugijevog sina, sad već bivšeg diplomate? Koji je to kriterijum koji biste Vi primijenili i mogli mirne savjesti da kažete da je Mugijev sin zasluživao mjesto koje je pokrivao?

Uopšteni odgovor da je nepotizam pojava protiv koje se moramo boriti nije prihvatljiv, s obzirom na to da je Mugi u Vašim očima zaštićen kao endemska vrsta. Makar malo kritike i za ljubimca.

Page 86 of 88 FirstFirst ... 367682838485868788 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)