Quote Originally Posted by Ibn Sinan View Post
Pravi si biznismen.
Iz mog ugla ovo sto si napisao je netacno. Ja nisam biznismen, jer ne etiketiram sebe pojmovima, a isto tako ne poistovjecujem sebe sa osjecanjima. Npr. Ako kazes: „Ja sam uplasen.“ To je pogresno, pravilno je reci: „Osjecam se uplaseno.“ Nisi ti tvoj strah. Sve je to obicna varka uma - osjecanja dolaze i prolaze...

Quote Originally Posted by Ibn Sinan View Post
On, vjerovatno, a ti 99 posto, hahahaha
Ex, znaci da me ceka pakao, cccc Evo, ja se dobrovoljno prijavljujem za Pakao (tamo je ekipa), jer je Raj u ovoj temi opisan kao ulica „crvenih fenjera“. Dakle, zene se tretiraju kao „kraljice noci“. Zena nije drvo, nije umjetnicka slika...
Zena nije nicije privatno vlasnistvo i da je to nekim ljudima poznato ,e, onda bi im bilo jasno da ono sto nemaju ne mogu ni da izgube i ne bi svoje strahove lijecili religijom (skok sa mosta je isto moguca opcija). Ova prica o djevicama je presmijesna, ali me ne cudi ako se malo sagleda istorija. Ta svjedocanstva su zalosna. Na vjerskim saborima se raspravljalo o pitanju ima li zena dusu i da li je zena uopste covjek (ojjjjjj, ne nego je mosntrum sa krilima i zbog toga ne moze dobiti 70 muskaraca u Raju kao nagradu). Praznovjerje o vjesticama i njihovo spaljivanje... itd. Predrasude o nizoj vrijednosti zene postoje i danas. Ima li kraja zabludama?