View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 4 of 105 FirstFirst 123456781454104 ... LastLast
Results 76 to 100 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    ne znam sa tebe i ostale, ali znam za sebe, ko je 95 godine drzao na trg crnogorsku zastavu...i to nije bilo ovih modernih... nego je moj pokojni brat crtao na platno dvoglavog orla...5 dana je radio crnogorsku zastavu...jedina je bila na tom skupu...uz nju su bile jedino lscg zastave..toliko o tome, ti i dalje spominjes Mila...jel ti se svidja....bi li popila kafu sa njim, maxe oli..pusti se mila...vise..ko ga sisa, ne pricamo o milu...vec o drzavi kao sto rekoh...ako moram birat vlast opozicija biram vlast jer nema nikog 3 trenutno...slavka nam nema sta ja sad mogu...jedino da se kandidujem pa me forumasi glasaju...
    a vidji..nisi odg. jesi navijala za srbiju u Malagi kad je bilo evropsko???ili ces odgovoriti ono ''ne pratim sport''
    Ja nijesam direktno tebe prozvala ni rekla da s ti bio Srbin, govorim ti o onima Dzoni koje ti glasas, onima koji su gurnuli Crnu Goru u rat, okalajli joj ime a ti im sad dajes podrsku, i dok pljackaju tu istu zemlju, unistavaju joj ljepote, prodaju ih. Mene to boli, jer ja Crnu Goru istinski volim a oni mi se gade jer je konkretno unistavaju. Kazem ti, himna i ustajanje ne ustajanje, meni je to ruzno, ali nije seno koliko svaki euro ukraden ovoj zemlji od strane onih kojima ti dajes podrsku.
    Milo nije moj tip, ne bi popila sa njim kafu, jer je ne pijem sa neljudima.Naravno da pratim sport, gledala sam tu utakmicu u Kotor na trg i naravno navijala za crnu Goru i to nisko pitanje si uputio na skroz pogresnu adresu. Pitaj svoje partijske drugove za koga su navjali

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

P.S. UJEDNO POKAZI MI IZJAVU DJUKANOVICA DA JE NACIONALNO OPREDIJELJEN KAO SRBIN,ZNACI POKAZI MI DOKAZ....VIDEO, AUDIO ITD...DO TAD SE NE JAVLJAJ NA FORUM.MOZES JEDINOODGOVORITI NA PITANJE U VEZI mALAGE...
    O postajemo opasni . Tebe cu bas pitat ocu li pisat ili ne haha.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    O postajemo opasni . Tebe cu bas pitat ocu li pisat ili ne haha.
    nisam mislio bukvalno :yipiiii:
    a ti ipak pronadji to...plizeeee
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ako ćemo pošteno ,Srba jeste bilo oko 9% -1991 godine ali prosrpskog orjentisanog stanovništva od 75 pravoslavaca-bar 60%!
    Danas se samo formalno promjenio broj Srba-sada ih ima 32% ali prosrpskih orjentisanih pravoslavaca ima ponovo 60% .
    Samo je razlika što je Emilo Labudović 1991 bio Crnogorac a sada je Srbin.Tada je bio Crnogorac jer se u to vrijeme podrazumjevalo( a takva je bila i zvanična politika) da su Crnogorci Srbi.Danas se to više ne podrazumjeva pa je ratnohuškač Emilo u stvari postao ono što je oduvjek i bio-Srbin!
    E takvih Emila je popunilo onaj broj do 32%!
    Što se tiče Mila on je uvjek bio Crnogorac stim što je 1991 godine bio Crnogorac na isti način kao i Emilo Labudović a sada je Crnogorac kao Novak Adžić!
    Znači Milo nije formalno promjenio naciju, ali je suštinski od prosrpskog Crnogorca došao do ,,dukljanskog" Crnogorca.
    Emilo je formalno promjenio naciju ali je suštinski u potpunosti na istim pozicijama kao i 1991 godine kada je bio Crnogorac!
    Nisam Milo nego Emilo(uskliknu govornik dok je masa klicala ubi turcina)
    kakvih je gluposti proslo mitinzima Crne Gore
    Da je Amfilohije rasporedjen da sluzi u Americi,ne bi mozda bilo Emila od 32%
    tnx M zivio shakooo
    Last edited by minjo; 23-03-10 at 23:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Emilo je formalno promjenio naciju ali je suštinski u potpunosti na istim pozicijama kao i 1991 godine kada je bio Crnogorac!

I sad mi svi treba kolektivno da glasamo za Emila,jer je ostao dosljedan u gluposti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    I sad mi svi treba kolektivno da glasamo za Emila,jer je ostao dosljedan u gluposti.
    ne moras glasat,otvara svoju tv,pa ces ga i gledat:hammer:

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    tnx M zivio shakooo
    Vidji ga kako je ovo stidljivo napisao, auuuu, sad c ti virus posla da ti sprzi i te drivere
    Cekaj, cekaj, bjese li to Emilo iz DPS-a?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pricam o popisima ako znas sta mislim....do 45 se podrazumijevalo sta su ko su ljudi na ovim prostorima, pricam od SFRJ pa na ovamo...
    bilo je popisa i prije 45

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kovac View Post
    bilo je popisa i prije 45
    i kako su se pisali gradjani crne gore???srbima jel???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidji ga kako je ovo stidljivo napisao, auuuu, sad c ti virus posla da ti sprzi i te drivere
    Cekaj, cekaj, bjese li to Emilo iz DPS-a?
    aha,ali mu je to bio prvi politicki brak,sada mislim da je u trecem,ili cetvrtom,vise i ne znam u kojoj je partiji,onoj momirovoj valjda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

i kako su se pisali gradjani crne gore???srbima jel???
    Nisu se pisali, jer ih prije 1945. niko ništa nije pitao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Minjo, ne znam gdje si živio 1991-1997 ali mislim da su stvari prilično jasne!
    Ništa se u Crnoj Gori nije suštinski izmjenilo ...i dalje je većina pravoslavnog stanovništva( skoro 2/3) prosrpski orjentisana , samo se sada i pišu Srbima za razliku od prije kada nije bilo potrebe s obzirom na politiku vlasti.Kada izađeš malo van 4 nahije i po kojeg brda teško ćeš nailaziti na Crnogorce koji misle kao i mi... i zašto to kriti...
    Jednostavno je tako i tačka.
    Da li ćemo uspjeti sa njima da nađemo koncezus po mnogim pitanjima...ubjeđen sam da možemo i hoćemo.
    Kada malo dublje zaviriš u njih same , vidjećeš da oni ne traže previše ...
    Da se ubaci trobojka kao predsjednička zastava i da se skrate dvije strofe himne...
    Priznajmo, trobojka nije strana izmišljena zastava u Crnoj Gori.Mnogi je ne vole jer je vezuju za srpstvo...ali špto da radimo kada je naš knjaz i kralj Nikola u to vrijeme bio na tom fonu.I u Ustavu ( ne neke druge države) već Crne Gore iz 1905 dok smo bili knjaževina stojala je ta zastava, pa kraljevina 1910, ponovo ta zastava---pa čak ni himna nije bila ova sadašnja----a poštujemo tradiciju i obnovismo državu...
    Što znači obnoviti?
    Mnogo manje treba nego što i sanjaš da se ljudi slože jer to je isti narod sa dva imena..valjda su braća i sestre ako se različito pišu ipak braća i sestre.
    Politikanstvo je čudo uradilo.
    Ponavljam , danas Crnu Goru plašiti Srđom,Medom,Andrijom i četnicima je smiješno.
    1991 je bilo opasno...
    Svijet i međunarodni faktori su odredili naš put i on je na sreću našu ,EVROPSKA UNIJA, tako da i ovi gore pomenuti znaju kako se moraju ponašati.
    Sve drugo je duvanje u leđa Canetu,Mićunu i ostalima..vjeruj mi!!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Nisu se pisali, jer ih prije 1945. niko ništa nije pitao.
    jes u pravu si..posebno 1918 ..no dobro, polako sve dolazi na svije, uskoro ce 2018 i sve ce biti super

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Minjo, ne znam gdje si živio 1991-1997 ali mislim da su stvari prilično jasne!
    Ništa se u Crnoj Gori nije suštinski izmjenilo ...i dalje je većina pravoslavnog stanovništva( skoro 2/3) prosrpski orjentisana , samo se sada i pišu Srbima za razliku od prije kada nije bilo potrebe s obzirom na politiku vlasti.Kada izađeš malo van 4 nahije i po kojeg brda teško ćeš nailaziti na Crnogorce koji misle kao i mi... i zašto to kriti...
    Jednostavno je tako i tačka.
    Da li ćemo uspjeti sa njima da nađemo koncezus po mnogim pitanjima...ubjeđen sam da možemo i hoćemo.
    Kada malo dublje zaviriš u njih same , vidjećeš da oni ne traže previše ...
    Da se ubaci trobojka kao predsjednička zastava i da se skrate dvije strofe himne...
    Priznajmo, trobojka nije strana izmišljena zastava u Crnoj Gori.Mnogi je ne vole jer je vezuju za srpstvo...ali špto da radimo kada je naš knjaz i kralj Nikola u to vrijeme bio na tom fonu.I u Ustavu ( ne neke druge države) već Crne Gore iz 1905 dok smo bili knjaževina stojala je ta zastava, pa kraljevina 1910, ponovo ta zastava---pa čak ni himna nije bila ova sadašnja----a poštujemo tradiciju i obnovismo državu...
    Što znači obnoviti?
    Mnogo manje treba nego što i sanjaš da se ljudi slože jer to je isti narod sa dva imena..valjda su braća i sestre ako se različito pišu ipak braća i sestre.
    Politikanstvo je čudo uradilo.
    Ponavljam , danas Crnu Goru plašiti Srđom,Medom,Andrijom i četnicima je smiješno.
    1991 je bilo opasno...
    Svijet i međunarodni faktori su odredili naš put i on je na sreću našu ,EVROPSKA UNIJA, tako da i ovi gore pomenuti znaju kako se moraju ponašati.
    Sve drugo je duvanje u leđa Canetu,Mićunu i ostalima..vjeruj mi!!!
    Zadnjih cetrdes godina sam u CG,jel dovoljno.
    Tvoj zal i mnogih sto smo obnovili drzavu shvacam,jer je trovanje od 80 godina veliko za brzo ozdravljenje.
    Naravno da je malo potrebno volje za pomirenjem,tako je danas Milic u svom kabinetu stavio Crnogorsku drzavnu zastavu,zastavu snp,zastavu EU.
    Od njega dosta pa neka su blizu izbori u Podgorici,u ljubavi i izbornoj trci,sva su sredstva dozvoljena
    Last edited by minjo; 24-03-10 at 08:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ništa se u Crnoj Gori nije suštinski izmjenilo ...i dalje je većina pravoslavnog stanovništva( skoro 2/3) prosrpski orjentisana ,
    Ni tvoj sef Andro nije toliki optimista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ni tvoj sef Andro nije toliki optimista
    a mandic andrija mu je sef jel????:monkey:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,731
    Thanked in
    3,878 Posts

Ni ja ne razumijem one koji su sad Crnogorci a 90-ih su bili Srbi. Kakav je to covjek koji naciju za jednu deceniju promijeni? Znam jednoga, ime mu pocinje na M. a prezime na Dj.
    Majkl Djordan?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eno je Milic sinoc izbore vec proglasio neregulanim
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

milic je dpsov covjek zapamtite to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...i dalje je većina pravoslavnog stanovništva( skoro 2/3) prosrpski orjentisana ....
    kako samo ovo izracuna, genije, da ces mi objasnit...jer ja jos ne sretoh nekoga sto se izjasnjava kao Crnogorac(etnicki) a prosrpski je orijentisan
    ili si mozda povjerovao u Mandicevu izjavu da ce na sledecem popisu bit preko 50% Srba?Tebi to ne bi bio problem, jer vidim da je tebi nacionalnost relativna cinjenica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aoooo, koji fail, nemoj ko da te cuje, brisi ovog odma - dobronamjerni savjet...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ćemo pošteno ,Srba jeste bilo oko 9% -1991 godine ali prosrpskog orjentisanog stanovništva od 75 pravoslavaca-bar 60%!
    Danas se samo formalno promjenio broj Srba-sada ih ima 32% ali prosrpskih orjentisanih pravoslavaca ima ponovo 60% .
    Samo je razlika što je Emilo Labudović 1991 bio Crnogorac a sada je Srbin.Tada je bio Crnogorac jer se u to vrijeme podrazumjevalo( a takva je bila i zvanična politika) da su Crnogorci Srbi.Danas se to više ne podrazumjeva pa je ratnohuškač Emilo u stvari postao ono što je oduvjek i bio-Srbin!
    E takvih Emila je popunilo onaj broj do 32%!
    Što se tiče Mila on je uvjek bio Crnogorac stim što je 1991 godine bio Crnogorac na isti način kao i Emilo Labudović a sada je Crnogorac kao Novak Adžić!
    Znači Milo nije formalno promjenio naciju, ali je suštinski od prosrpskog Crnogorca došao do ,,dukljanskog" Crnogorca.
    +1, kratko, jasno i mjerljivo.

O navijačima je bilo hiljade tema i biće ih još.
    Otpor Srba i dijela Crnogoraca prema reprezentacijama Crne Gore nije vezan za otpor prema zemlji Crnoj Gori, nego prema Vlasti koja sebe identifikuje sa državom.
    Pogledajte divan film Invictus ( Klint Istvud, Morgan Frimen) o Mendeli i Južnoj Africi. Mendela objašnjava kako su u zatvoru navijali protiv reprezentacije Južne Afrike, jer su je gledali kao simbol burske vlasti. Oni su bili neprijatelji države, pa evo ne ukinuše JAR kad su došli na vlast. Svašta se može naučiti iz tog filma.

Identitetsko i državotvorno pitanje će biti glavno na LOKALNIM izborima, jer vlast nema za šta drugo da se uhvati.

Generalna mana identiteta je što nije definisan, jer kad sdp govori o Crnogorcima, nikad mi nije jasno da li misli na građane Crne Gore (što jesam) ili na etničke Crnogorce (što nisam)
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U kojim gradovima je najubedljivije pobjedila opcija za nezavisnost?
    Ko je glasao za NE?
    Budimo pošteni i odgovorimo:
    Za NE je od 45% dobijenih glasova 99% bilo pravoslavno stanovništvo( Crnogorci mi Srbi)
    Za DA je od 55% dobijenih glasova 99% bilo nepravoslavno stanovništvo( Albanci, Bošnjaci, Muslimani,Hrvati) i nekih 70% Crnogoraca!
    Znači u apsolutnim brojkama ima oko 75% pravoslavaca i 25% nepravoslavaca!
    Maksimum u referendumskim brojkama 30% ili mrvicu više je glasalo nezavisnost od pravoslavaca a skoro 25% nepravoslavaca
    Na drugoj strani skoro svih 45% su bili pravoslavci !
    Ako znate matematiku između 30% i 45% na ukupno 75% !
    Koliko je 30 od 75?
    Poći ću vam 40%
    Koliko je 45 od75?
    Pomoći ću vam 60%
    Da li prihvatate da su svih 60% pravoslavaca koji su glasali za NE prosrpski orjentisani?
    Naravno da prihvatate!
    Ako vam nešto nije jasno , pitajte!
    Pnda ću vam odgovoriti poi opštinama i to detaljno!
    Da se više ne lažemo!
    Znači demantujte ali molim vas bez otrcanih floskula o demokratiji, međuetničkom skladu jer ovdje ste bili sumnjičavi i ja sam izložio neke brojke!
    Ako smatrate da su problematične, spreman sam na iscrpne odgovore...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    +1, kratko, jasno i mjerljivo.

O navijačima je bilo hiljade tema i biće ih još.
    Otpor Srba i dijela Crnogoraca prema reprezentacijama Crne Gore nije vezan za otpor prema zemlji Crnoj Gori, nego prema Vlasti koja sebe identifikuje sa državom.
    po toj logici Srbin radikal bi trebao da navija protiv Srbije zato sto je Tadic na vlast?!?glupost
    + da dodam da jos nisam sreo takvog Crnogorca koji navija protiv CG zbog DPS-a

Identitetsko i državotvorno pitanje će biti glavno na LOKALNIM izborima, jer vlast nema za šta drugo da se uhvati.
    djelimicno tacno, ali niko me ne moze ubijediti da su Mandic, Danilovic i ostali preko noci postali crnogorske patriote, te da je ne bi najradije vidjeli kao pokrajinu Srbije

Generalna mana identiteta je što nije definisan, jer kad sdp govori o Crnogorcima, nikad mi nije jasno da li misli na građane Crne Gore (što jesam) ili na etničke Crnogorce (što nisam)
    to je tvoj subjektivan dozivljaj...kada neko iz SDP-a kaze Crnogorac onda je jasno da se odnosi na etnicke Crnogorce...kada pak neko iz Nove kaze Crnogorac onda to moze imati dvojako znacenje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U kojim gradovima je najubedljivije pobjedila opcija za nezavisnost?
    Ko je glasao za NE?
    Budimo pošteni i odgovorimo:
    Za NE je od 45% dobijenih glasova 99% bilo pravoslavno stanovništvo( Crnogorci mi Srbi)
    Za DA je od 55% dobijenih glasova 99% bilo nepravoslavno stanovništvo( Albanci, Bošnjaci, Muslimani,Hrvati) i nekih 70% Crnogoraca!
    Znači u apsolutnim brojkama ima oko 75% pravoslavaca i 25% nepravoslavaca!
    Maksimum u referendumskim brojkama 30% ili mrvicu više je glasalo nezavisnost od pravoslavaca a skoro 25% nepravoslavaca
    Na drugoj strani skoro svih 45% su bili pravoslavci !
    Ako znate matematiku između 30% i 45% na ukupno 75% !
    Koliko je 30 od 75?
    Poći ću vam 40%
    Koliko je 45 od75?
    Pomoći ću vam 60%
    Da li prihvatate da su svih 60% pravoslavaca koji su glasali za NE prosrpski orjentisani?
    Naravno da prihvatate!
    Ako vam nešto nije jasno , pitajte!
    Pnda ću vam odgovoriti poi opštinama i to detaljno!
    Da se više ne lažemo!
    Znači demantujte ali molim vas bez otrcanih floskula o demokratiji, međuetničkom skladu jer ovdje ste bili sumnjičavi i ja sam izložio neke brojke!
    Ako smatrate da su problematične, spreman sam na iscrpne odgovore...
    po tebi su svi koji su glasali "NE" na referendumu prosrpski orijentisani...bravo genije!

Page 4 of 105 FirstFirst 123456781454104 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)