Quote Originally Posted by montenegrina View Post
A ti bi malo klektivne amnezije pa da zaboravimo sto ti je sef partije bio? A sjutra da on kaze da je Srbin ti bi bio Srbin, pa bi bilo pet kao sad, puj pike ne vazhi, to je bilo prije 5 ili 10 godina kad sam bio Crnogorac, pusti to
Ja ne mogu vjerovat da ovo chitam, da neko za deset godina promijeni naciju i nda jos drzi nekakva predavanja i kaze da to nije vazno.
Je li Milo postovao drzavu devedesetih? ne postuje je ni sad a ne tad. Lako cemo mi sa ovima sto ne ustaju na himnu, a sto cemo sa ovima sto opljckase drzavu, oni su 10 puta gori, ali kako bi to vidio DPS glasac. Ne ochekujem
ne znam sa tebe i ostale, ali znam za sebe, ko je 95 godine drzao na trg crnogorsku zastavu...i to nije bilo ovih modernih... nego je moj pokojni brat crtao na platno dvoglavog orla...5 dana je radio crnogorsku zastavu...jedina je bila na tom skupu...uz nju su bile jedino lscg zastave..toliko o tome, ti i dalje spominjes Mila...jel ti se svidja....bi li popila kafu sa njim, maxe oli..pusti se mila...vise..ko ga sisa, ne pricamo o milu...vec o drzavi kao sto rekoh...ako moram birat vlast opozicija biram vlast jer nema nikog 3 trenutno...slavka nam nema sta ja sad mogu...jedino da se kandidujem pa me forumasi glasaju...
a vidji..nisi odg. jesi navijala za srbiju u Malagi kad je bilo evropsko???ili ces odgovoriti ono ''ne pratim sport''

P.S. UJEDNO POKAZI MI IZJAVU DJUKANOVICA DA JE NACIONALNO OPREDIJELJEN KAO SRBIN,ZNACI POKAZI MI DOKAZ....VIDEO, AUDIO ITD...DO TAD SE NE JAVLJAJ NA FORUM.MOZES JEDINOODGOVORITI NA PITANJE U VEZI mALAGE...