View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 3 of 105 FirstFirst 12345671353103 ... LastLast
Results 51 to 75 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

p.s. me morate koristiti vise nickova i spamovat..slobodno recite koga se bojite ahahaaha koja tuga od forumasa cast izuzecima
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    kad pogledas popise od 45 godinepa na ovamo...
    a prije 45te nije CG nastala 45. ili mozda jeste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kovac View Post
    a prije 45te nije CG nastala 45. ili mozda jeste
    pricam o popisima ako znas sta mislim....do 45 se podrazumijevalo sta su ko su ljudi na ovim prostorima, pricam od SFRJ pa na ovamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Pa što su onda pdf-ovi sa prepucavanjem na bazi referendumskih rezultata oni sa najviše postova, čak i među najpismenijom populacijom u CG?

Ne moras i ti udarat tercu ljudima koji imaju identitetske komplekse ili nedostatak hrabrosti da svoj problem nazovu pravim imenom
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

[QUOTE=DzoniS;kad bude opozicija neka u buducnosti nekih novih mladih ljudi, poslovnih pametnih ja cu ih prvi glasati..ali sadasnju opoziciju ni u ludilu...[/QUOTE]

+1 glas i od mene!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Ne moras i ti udarat tercu ljudima koji imaju identitetske komplekse ili nedostatak hrabrosti da svoj problem nazovu pravim imenom
    • popis stanovništva 1991. godine:
    UKUPNO stanovnika: 615.035

• NACIONALNA ILI ETNIČKA STRUKTURA:
        • Crnogorci: 61,86%
        • Muslimani: 14,57%
        • Srbi: 9,34%
        • Albanci: 6,57%
    Pa se cudite politicarima,vidite popis prije no sto su mantije zavladale

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    24 Posts

kad pogledas popise od 45 godinepa na ovamo..srba je do 91 godine u crnoj gori, znaci pisanih srba bili najvise izmedju 7-9 % sad ih je navodno 32 koliko me pamcenje sluzi..sta ti govori..da su srbi crnogorci, ili da su crnogorci pisani kao srbi...lutko, prvo provjeri statistike..procente itd...ne pricamo odje o milu, ovome onome..ja odje pricam da ne mogu dati ovakvoj opoziciji GLAS, iz prostog razloga sto ne zelim da mi nr mandic, danilovic i druzina budu na vlast, a navija za reprezentaciju srbije na evropskom u vaterpolu i to javno kaze i prizna...to je sramota...u srecnim zemljama takvi ljudi ne bi imali pristum u medijama..to bar moras znati...u nekim bi ih pak kamenovali, u nekim prognali, u nekim zatvorili, u ekim strijeljali..a 21 vijek zamisli...tako da smo mi opet koliko toliko demokratska cg...kad bude opozicija neka u buducnosti nekih novih mladih ljudi, poslovnih pametnih ja cu ih prvi glasati..ali sadasnju opoziciju ni u ludilu...
    Hvala Vladi Crne Gore i resornom ministrstvu!!!
    Reci dje si nabavio tu gudru da je ne uzme jos neko slucajno, ocajan trip!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post

Ne udaram, no sam samo realan
    A sa nekim ljudima iz te opcije sad baš sarađujemo oko priče o ekonomiji u CG i na vrlo sličnim pozicijama smo, ali još uvijek ne vjerujem da bi neko od njih bio sjutra dobar ministar ino poslova ili prosvjete ili bilo čega đe bi mogla doći do izražaja njihova očigledna netrpeljivost prema CG identitetu.

Kad danas kad su manjina neće da nam priznaju ravnopravnost po nekim pitanjima (ne supremaciju, no ravnopravnost) kako bi sjutra činjeli da ih zapane da su većina ?
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

ja odje pricam da ne mogu dati ovakvoj opoziciji GLAS, iz prostog razloga sto ne zelim da mi nr mandic, danilovic i druzina budu na vlast, a navija za reprezentaciju srbije na evropskom u vaterpolu i to javno kaze i prizna...to je sramota...u srecnim zemljama takvi ljudi ne bi imali pristum u medijama..to bar moras znati...u nekim bi ih pak kamenovali, u nekim prognali, u nekim zatvorili, u ekim strijeljali..a 21 vijek zamisli...tako da smo mi opet koliko toliko demokratska cg...kad bude opozicija neka u buducnosti nekih novih mladih ljudi, poslovnih pametnih ja cu ih prvi glasati..ali sadasnju opoziciju ni u ludilu...
    Moze li ovo biti? Pa covjece tvoj vodja partije je sve to do skoro bio, ratovao je za tu istu Srbiju a ne samo navijao, i sad mi ti pricas o crnogorstvu i slicno. Uh...i ja kazem, sramota!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze jedno pitanje ko je pravio ovaj thread?
    pitam info samo zbog ovoga:Glasaću za DPS-SDP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Glasaću za DPS-SDP 14 32.56%
    Glasaću za opoziciju 13 30.23%
    Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude 1 2.33%
    Ne znam još, vagam 3 6.98%
    Neću izaći 12 27.91%
    Voters: 43. You have already voted on this poll

Još malo pa pobjeđuje bojkot
    Ajmo sokolovi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

p.s. me morate koristiti vise nickova i spamovat..slobodno recite koga se bojite ahahaaha koja tuga od forumasa cast izuzecima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Moze li ovo biti? Pa covjece tvoj vodja partije je sve to do skoro bio, ratovao je za tu istu Srbiju a ne samo navijao, i sad mi ti pricas o crnogorstvu i slicno. Uh...i ja kazem, sramota!
    uporedjujes nesto sto nije za uporedit,,,ali dobro..sad smo nezavisna zemlja, jel kapiras ti to ili sta...ili se pravis luda????
    poenat moje prce, iskreno boli me uvo sta si ti ili ja bio prije 5 i 10 godina..ali ako smo tu sad..dje jesmo, ima svi da postuju drzavu, vlast i politicari dolaze i prolaze...drzava je jedan...samo mi odgovori..jesi i ti navijala uz mandica i danilovica sa srbiju kad je bilo evropsko a???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JArmani View Post
    moze jedno pitanje ko je pravio ovaj thread?
    pitam info samo zbog ovoga:Glasaću za DPS-SDP
    Ja sam otvorio thread, Ćipur je dodao pool.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svi smo mi liberali od vrtica,pusti ti sad pricu,no ja cekam ono oko drivera,ajte vise .....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam otvorio thread, Ćipur je dodao pool.
    pitam jer : da li si siguran za tu koaliciju da ce tako da bude?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Glasaću za DPS-SDP 14 32.56%
    Glasaću za opoziciju 13 30.23%
    Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude 1 2.33%
    Ne znam još, vagam 3 6.98%
    Neću izaći 12 27.91%
    Voters: 43. You have already voted on this poll

Još malo pa pobjeđuje bojkot
    Ajmo sokolovi

Ovakve ankete ne odrazavaju stav javnosti pa samim tim nijesu ni validne te se takve ne mogu uzimati kao relevantne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Ovakve ankete ne odrazavaju stav javnosti pa samim tim nijesu ni validne te se takve ne mogu uzimati kao relevantne
    relevantno je da se opozicija i te kako prosula da joj nema spasa...uzmi u obzir jedno a to je oko programa i zalaganja u koaliciji koju cine te partije svi su kontrast jedni od drugih a to zna se dje vodi

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

uporedjujes nesto sto nije za uporedit,,,ali dobro..sad smo nezavisna zemlja, jel kapiras ti to ili sta...ili se pravis luda????
    poenat moje prce, iskreno boli me uvo sta si ti ili ja bio prije 5 i 10 godina..ali ako smo tu sad..dje jesmo, ima svi da postuju drzavu, vlast i politicari dolaze i prolaze...drzava je jedan...samo mi odgovori..jesi i ti navijala uz mandica i danilovica sa srbiju kad je bilo evropsko a???
    A ti bi malo klektivne amnezije pa da zaboravimo sto ti je sef partije bio? A sjutra da on kaze da je Srbin ti bi bio Srbin, pa bi bilo pet kao sad, puj pike ne vazhi, to je bilo prije 5 ili 10 godina kad sam bio Crnogorac, pusti to
    Ja ne mogu vjerovat da ovo chitam, da neko za deset godina promijeni naciju i nda jos drzi nekakva predavanja i kaze da to nije vazno.
    Je li Milo postovao drzavu devedesetih? ne postuje je ni sad a ne tad. Lako cemo mi sa ovima sto ne ustaju na himnu, a sto cemo sa ovima sto opljckase drzavu, oni su 10 puta gori, ali kako bi to vidio DPS glasac. Ne ochekujem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JArmani View Post
    pitam jer : da li si siguran za tu koaliciju da ce tako da bude?
    Ja lično nijesam, bar za par gradova. Tu su i najave predstavnika SDP-a i DPS-a da neće jedni sa drugima u još par drugih opština. No možda se i varam, iako ne bih volio.

Iz tih razloga nijesam ni stavio pool, bar ga ne treba stavit još 15 dana dok se ne vidi okvirno ko će s kim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja lično nijesam, bar za par gradova. Tu su i najave predstavnika SDP-a i DPS-a da neće jedni sa drugima u još par drugih opština. No možda se i varam, iako ne bih volio.

Iz tih razloga nijesam ni stavio pool, bar ga ne treba stavit još 15 dana dok se ne vidi okvirno ko će s kim.
    po$tujem onda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ti bi malo klektivne amnezije pa da zaboravimo sto ti je sef partije bio? A sjutra da on kaze da je Srbin ti bi bio Srbin, pa bi bilo pet kao sad, puj pike ne vazhi, to je bilo prije 5 ili 10 godina kad sam bio Crnogorac, pusti to
    Ja ne mogu vjerovat da ovo chitam, da neko za deset godina promijeni naciju i nda jos drzi nekakva predavanja i kaze da to nije vazno.
    Je li Milo postovao drzavu devedesetih? ne postuje je ni sad a ne tad. Lako cemo mi sa ovima sto ne ustaju na himnu, a sto cemo sa ovima sto opljckase drzavu, oni su 10 puta gori, ali kako bi to vidio DPS glasac. Ne ochekujem
    mi drzavu imamo od 2006,ostalo je bilo susumiganje.....
    Milic danas postavio drzavni barjak,jel se neko zeni u SNPu ili djaoli kolo vode
    Ma sve za izbore,nema mature-ima zastave,oleeee
    montenegrina svoj glas cuva u srcu.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam sa tebe i ostale, ali znam za sebe, ko je 95 godine drzao na trg crnogorsku zastavu...i to nije bilo ovih modernih... nego je moj pokojni brat crtao na platno dvoglavog orla...5 dana je radio crnogorsku zastavu...jedina je bila na tom skupu...uz nju su bile jedino lscg zastave..toliko o tome, ti i dalje spominjes Mila...jel ti se svidja....bi li popila kafu sa njim, maxe oli..pusti se mila...vise..ko ga sisa, ne pricamo o milu...vec o drzavi kao sto rekoh...ako moram birat vlast opozicija biram vlast jer nema nikog 3 trenutno...slavka nam nema sta ja sad mogu...jedino da se kandidujem pa me forumasi glasaju...
    a vidji..nisi odg. jesi navijala za srbiju u Malagi kad je bilo evropsko???ili ces odgovoriti ono ''ne pratim sport''

P.S. UJEDNO POKAZI MI IZJAVU DJUKANOVICA DA JE NACIONALNO OPREDIJELJEN KAO SRBIN,ZNACI POKAZI MI DOKAZ....VIDEO, AUDIO ITD...DO TAD SE NE JAVLJAJ NA FORUM.MOZES JEDINOODGOVORITI NA PITANJE U VEZI mALAGE...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Moga' li vise otrcanih politickih izraza utrpati u jednu recenicu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ćemo pošteno ,Srba jeste bilo oko 9% -1991 godine ali prosrpskog orjentisanog stanovništva od 75 pravoslavaca-bar 60%!
    Danas se samo formalno promjenio broj Srba-sada ih ima 32% ali prosrpskih orjentisanih pravoslavaca ima ponovo 60% .
    Samo je razlika što je Emilo Labudović 1991 bio Crnogorac a sada je Srbin.Tada je bio Crnogorac jer se u to vrijeme podrazumjevalo( a takva je bila i zvanična politika) da su Crnogorci Srbi.Danas se to više ne podrazumjeva pa je ratnohuškač Emilo u stvari postao ono što je oduvjek i bio-Srbin!
    E takvih Emila je popunilo onaj broj do 32%!
    Što se tiče Mila on je uvjek bio Crnogorac stim što je 1991 godine bio Crnogorac na isti način kao i Emilo Labudović a sada je Crnogorac kao Novak Adžić!
    Znači Milo nije formalno promjenio naciju, ali je suštinski od prosrpskog Crnogorca došao do ,,dukljanskog" Crnogorca.
    Emilo je formalno promjenio naciju ali je suštinski u potpunosti na istim pozicijama kao i 1991 godine kada je bio Crnogorac!
    Libertas

Page 3 of 105 FirstFirst 12345671353103 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)