p.s. me morate koristiti vise nickova i spamovat..slobodno recite koga se bojite ahahaaha koja tuga od forumasa cast izuzecima
:)
[QUOTE=DzoniS;kad bude opozicija neka u buducnosti nekih novih mladih ljudi, poslovnih pametnih ja cu ih prvi glasati..ali sadasnju opoziciju ni u ludilu...[/QUOTE]
+1 glas i od mene!
UKUPNO stanovnika: 615.035
- popis stanovništva 1991. godine:
Pa se cudite politicarima,vidite popis prije no sto su mantije zavladale
- NACIONALNA ILI ETNIČKA STRUKTURA:
- Crnogorci: 61,86%
- Muslimani: 14,57%
- Srbi: 9,34%
- Albanci: 6,57%
Ne udaram, no sam samo realan
A sa nekim ljudima iz te opcije sad baš sarađujemo oko priče o ekonomiji u CG i na vrlo sličnim pozicijama smo, ali još uvijek ne vjerujem da bi neko od njih bio sjutra dobar ministar ino poslova ili prosvjete ili bilo čega đe bi mogla doći do izražaja njihova očigledna netrpeljivost prema CG identitetu.
Kad danas kad su manjina neće da nam priznaju ravnopravnost po nekim pitanjima (ne supremaciju, no ravnopravnost) kako bi sjutra činjeli da ih zapane da su većina?
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
moze jedno pitanje ko je pravio ovaj thread?
pitam info samo zbog ovoga:Glasaću za DPS-SDP
Glasaću za DPS-SDP 14 32.56%
Glasaću za opoziciju 13 30.23%
Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude 1 2.33%
Ne znam još, vagam 3 6.98%
Neću izaći 12 27.91%
Voters: 43. You have already voted on this poll
Još malo pa pobjeđuje bojkot
Ajmo sokolovi![]()
uporedjujes nesto sto nije za uporedit,,,ali dobro..sad smo nezavisna zemlja, jel kapiras ti to ili sta...ili se pravis luda????
poenat moje prce, iskreno boli me uvo sta si ti ili ja bio prije 5 i 10 godina..ali ako smo tu sad..dje jesmo, ima svi da postuju drzavu, vlast i politicari dolaze i prolaze...drzava je jedan...samo mi odgovori..jesi i ti navijala uz mandica i danilovica sa srbiju kad je bilo evropsko a???
A ti bi malo klektivne amnezije pa da zaboravimo sto ti je sef partije bio? A sjutra da on kaze da je Srbin ti bi bio Srbin, pa bi bilo pet kao sad, puj pike ne vazhi, to je bilo prije 5 ili 10 godina kad sam bio Crnogorac, pusti to
Ja ne mogu vjerovat da ovo chitam, da neko za deset godina promijeni naciju i nda jos drzi nekakva predavanja i kaze da to nije vazno.
Je li Milo postovao drzavu devedesetih? ne postuje je ni sad a ne tad. Lako cemo mi sa ovima sto ne ustaju na himnu, a sto cemo sa ovima sto opljckase drzavu, oni su 10 puta gori, ali kako bi to vidio DPS glasac. Ne ochekujem![]()
Ja lično nijesam, bar za par gradova. Tu su i najave predstavnika SDP-a i DPS-a da neće jedni sa drugima u još par drugih opština. No možda se i varam, iako ne bih volio.
Iz tih razloga nijesam ni stavio pool, bar ga ne treba stavit još 15 dana dok se ne vidi okvirno ko će s kim.
ne znam sa tebe i ostale, ali znam za sebe, ko je 95 godine drzao na trg crnogorsku zastavu...i to nije bilo ovih modernih... nego je moj pokojni brat crtao na platno dvoglavog orla...5 dana je radio crnogorsku zastavu...jedina je bila na tom skupu...uz nju su bile jedino lscg zastave..toliko o tome, ti i dalje spominjes Mila...jel ti se svidja....bi li popila kafu sa njim, maxe oli..pusti se mila...vise..ko ga sisa, ne pricamo o milu...vec o drzavi kao sto rekoh...ako moram birat vlast opozicija biram vlast jer nema nikog 3 trenutno...slavka nam nema sta ja sad mogu...jedino da se kandidujem pa me forumasi glasaju...
a vidji..nisi odg. jesi navijala za srbiju u Malagi kad je bilo evropsko???ili ces odgovoriti ono ''ne pratim sport''
P.S. UJEDNO POKAZI MI IZJAVU DJUKANOVICA DA JE NACIONALNO OPREDIJELJEN KAO SRBIN,ZNACI POKAZI MI DOKAZ....VIDEO, AUDIO ITD...DO TAD SE NE JAVLJAJ NA FORUM.MOZES JEDINOODGOVORITI NA PITANJE U VEZI mALAGE...
Ako ćemo pošteno ,Srba jeste bilo oko 9% -1991 godine ali prosrpskog orjentisanog stanovništva od 75 pravoslavaca-bar 60%!
Danas se samo formalno promjenio broj Srba-sada ih ima 32% ali prosrpskih orjentisanih pravoslavaca ima ponovo 60% .
Samo je razlika što je Emilo Labudović 1991 bio Crnogorac a sada je Srbin.Tada je bio Crnogorac jer se u to vrijeme podrazumjevalo( a takva je bila i zvanična politika) da su Crnogorci Srbi.Danas se to više ne podrazumjeva pa je ratnohuškač Emilo u stvari postao ono što je oduvjek i bio-Srbin!
E takvih Emila je popunilo onaj broj do 32%!
Što se tiče Mila on je uvjek bio Crnogorac stim što je 1991 godine bio Crnogorac na isti način kao i Emilo Labudović a sada je Crnogorac kao Novak Adžić!
Znači Milo nije formalno promjenio naciju, ali je suštinski od prosrpskog Crnogorca došao do ,,dukljanskog" Crnogorca.
Emilo je formalno promjenio naciju ali je suštinski u potpunosti na istim pozicijama kao i 1991 godine kada je bio Crnogorac!
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks