Quote Originally Posted by protuva View Post
opet ti...cekaj,ima li opcija da se nacrta na ovom forumu nesto? pokusao bih i tako da ti objasnim...alk evo opet cu...DAJ ODG MI NA PITANJA?? mozesh li?? ne prebachaj temu ,nego odg na pitanja,kad ti je vec dosadno...
p.s. ko je pomenuo knjigu evolucije? fino procitash recenicu cijelu,zapazish enterpunkcijske znake,chak sam upravo za takve kao sto si ti,stavio i pod brojem 1. i brojem 2 da bi lakshe ukapirali,jer kapiram da ne mogu bash odma,pa povezesh sta je pisac htio reci..vjeruj mi,okretanjem recenica ispadash prosjecan sagovornik,sto sam znao da jesi,iz mnostva tvojih postova ODGOVORI MI NA PITANJA
Pitanja su odgovorena davno i još se odgovaraju. Ako ti hoćeš da ti ja sad ponaosob dajem odgovor na sve, mora da si poludio, ili misliš da ja stvarno imam vremena da ispišem 203838373 karaktera i stranica.

U onom postu gore, automatski si odbacio sve odgovore eminentnih naučnika koji su decenijama sakupljali materijal i proučavali stvari, i sve to nazvao glupošću. Ja mislim da to više govori o tvom načinu rezonovanja nego o njima kao naučnicima. A ako ti tek tako sve odbacuješ, ja ti ne bih imao što reći. Uz to odmah prozivaš ljude s tim rečenicama 'takvi kao ti' i sl, i onda očekuješ da te neko ozbiljno shvati. Nisam siguran koliko daleko možeš da doguraš s tim stavom.
Ima ovdje još ljudi koji zastupaju tvoju priču ali nemaju tvoj attitude, s toga su mnogo poštovaniji od strane sagovornika.
Svaka teorija ima nedostatke, ali oni se otkrivaju svakodnevno i naše znanje se nadopunjuje.
Tebi ako je lakše da vjeruješ u to što vjeruješ samo nastavi tako, biblija se ne mijenja evo 2000 godina, svo znanje je tu. Lijepo spavaj sa tim znanjem, možda nekad se probudiš i skontaš da ta kaša u tvojoj glavi služi nečem višem od pukog upijanja nečeg što je neko davno napisao i rekao da je to hooly shit