Page 9 of 19 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast
Results 201 to 225 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ova se zanimljiva rasprava prenosi uzivo i na daily news montenegro
    prije no sto umrem ja želja mi je ta, sahranite me u dres Čelika...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Apsolutno sam siguran da NIKO iz moje porodice ne bi mogao da se nadje na onom nesretnom mjestu , tako da .... da , humor mi je jaca strana

Nego , kad si tako dobro obavijesten o cijelom slucaju ... da li znas da se porodica pokojnika odmah poslije izricanja presude "pomirila" sa tim covjekom koga nazivas mafijasem,narko-boss-om, ubicom itd?

E, sad , za njih on nije ubio njihovog sina ali za tebe je on ubica .... mislim da tebi treba vjerovati !

Vjerujes li ti samom sebi ili te je ponekad stid ?
    Nemoj da pricas gluposti i siris neistine kad pojma nemas o tom slucaju.

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    494
    Thanked in
    313 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Mangupiranje obično nema veze sa junaštvom a još manje sa čojstvom
    Quote Originally Posted by milovan View Post
    Prezirem svaki naZijonalizam,
    ali ovaj nash CRNOGORSKO-MAFIJASHKI je odvratniji, primitivniji i nesojskiji od svih mene poznatih,
    taj vash patriJotizam,
    dhje vam je napad na POSLANIKA CRNOGORSKE SKUPSHTINE "PRIVATNI OBRACHUN", prebijanje novinara, advokata, ubistvo urednika DANA, legalna radnja pored 5700 policajaca i shefa policije, koji je po sluzbenoj duznosti duzan da shtiti ne samo poslanike, nego i sve GRADJANE,

a kako nas shtite, to svaka budala moze da zakljuchi koja ima pamcenje duze od kokoshke, u proteklih dvije decenije.

Mene je STID, od VASHIH STAVOVA.

Kad su STRANCI ISLAMSKOG PORIJEKLA napali poslanicu PIJU KERSGĹRD, cijela danska i stranci su bili ZGROZENI,
    tim PRIMITIVIZMOM,
    mi odobravamo nasilje i u familiji,
    a ovo ulichno je svakodnevnica.

Teshko DRZAVI dhje fizichki vaspitavaju POSLANIKE.

I tacka.
    Tema bi trebalo pod lock.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post

Majo,
    bratanic bivseg ubice UDBA-e i najmocnijeg mafijasa u CG napada opozicionog lidera, i onda je taj lider kriv sto je javno ispricao ono sto svi znaju - jer ce taj incident biti iskoriscen od Vasingtona da CG stavi na neku crnu listu i time smanji strane investicije?

Ako je to konstrukcija koju nudis, onda je ona samo prilicno humoristican plod palanackog promisljanja globalne politike.

PS: S druge strane, to barem i moze nasmijati covjeka, za razliku od gomile ogavnih grozota koje su odje ispisali ljudi, koji se kao hijene raduju goloj demonstraciji sile... No, svako ko je omirisao ulice, zna ko su ljudi koji se iz prikrajka smiju kad lokalni siledzija maltretira momka s naocarima i knjigama u rukama
    Postovanji Bonja, ja ne znam za vasa iskustva sa ulice i uvijek preciziram da gledam iz moje perspektive pa na osnovu toga dajem i komentar. Da li to Vama smeta, a i josh pojedinima, jer ne pisem ono sto bi htjeli da procitaju, to nije moj problem, a i pokazuje mi veliki stepen netolerancije i teznje ka priznanju jednoumlja kao apsolutnu istinu.
    Obzirom da ste moje vidjenje ocijenili na takav nacin, ja Vam se zahvaljujem na paznji, iako sam zacudjenja da Vam je ta "ocjena" bila jedini razlog da mi se obratite.
    Vase razmishljanje o globalnoj politici je Vase, a moje je moje, i zato necu da vas ocjenjujem jer nismo ovdje zbog toga.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stvarno, aj zatvorite ovo!
    ....love is in the air....

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Mene samo interesuje konzumiraju li pojedini vanish,nakon sto isperu mozak sebi...
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je sramota najveca covjece , jos ce sud na kraju da zakljuci da je medo napao njega !!! treba da je sramota svakog istinskog CRNOGORCA koji pljuje coeka koji je prvi stao protiv rata i protiv milosevica i prvi stao za nezavisnu cg !!! sva omladina se prodala za bijedne poslove u opstinama za 300 eura i pokoju avionsku kartu ... medo je covjek kojem i ne treba obezbedjenje nego se kroz pg seta sa zenom i djecom ... sto znaci da NEMA KOGA DA SE BOJI .. a to iskorisscavaju ovakvi zlotvori kao ovaj danas ..a veljovic je coek presmijesan vise s pricama kako POLICIJA NEMA SAZNANJA O OVOME ILI ONOME ... DAJ OSTAVKU COVJECE NESPOSOBNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ne nego je trebo da tuzi Meda za klevetu i ceka odluku ovih nasih sudova.Sta ce njemu 10.000 za dusevne bolove kad on ima 1000 puta toliko.Presretni dzukelu, isamaraj, malo ga isprepadaj...Mogu mislit kako se Medo usr'o, mislio je da je otpjevo svoje..hahhahaha . Sad neka laprda opet, ovo neka slavi ko drugi rodjendan.

Samo neka se nesto desava.Ovo je predstava.
    Last edited by Zodiac; 20-02-10 at 19:23.

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Komercijalna televizija In i nacionalni javni servis TVCG su objavile večeras izjavu Božidara Mićunović, rođenog brata Branislava Brana Mićunovića, čiji sin Nenad je danas napao lidera i poslanika PzP Nebojšu Medojevića, u kojoj on od Medojevića traži da ne pominje više njegovu porodicu.

"On ne da napada jedinku i da napada strica od maloga koji je ovo uradio, i moga rođenoga brata, nego on napada porodicu. Porodica trpi konsekvence, odnosno trpi napade... Ali bih, isto, toga Medojevića zamolio da nas u daljim njegovim izjavama izostavi, i da nas zaboravi, i da nas poštedi svega drugoga. A druga stvar, isto bih ga pitao, neka čuje, pa ako je muško neka dođe i neka nađe mene, kad je on to sa Branom popio kafu i da ga je znao da bi o njemu mogao da priča ovako", kazao je Božidar Mićunović.

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    494
    Thanked in
    313 Posts

Quote Originally Posted by lovergirl View Post
    stvarno, aj zatvorite ovo!
    Mene stid po malo hvata dok citam sve ovo..

GentleGiant Guest

Pa i treba Medojevica tuziti za klevete i iznosenje neistina, samo travelja kako nema pravne drzave, a da je imalo ta fukara ne bi politicki ni egzistirao. I otkud njemu pravo da Brana Micunovica proziva za tako krupne stvari kad jednog validnog dokaza nema. Blati covjeka pred medijima, koje prate milioni ljudi. A sad ce da kuka kako mu je mali vrat slomio, U STRAHA SU VELIKE OCI. Sto malo ne prica o sebi, kako je prve velike pare uzeo na nelegalnim privatizacijama i onda odlucio da udje u politiku sa svojim naduvanim pricama ne bi li i on uzeo dio od zemlje u raspadu. Samo se precijenio, ponestaje mu zivaca i hrabrosti, pa je poceo da se sluzi ovakvim glupostima i da se svadja sa djecom po ulaza.
    Last edited by GentleGiant; 20-02-10 at 19:26.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

A i oni sa Daily News su zlatni. Izdvojili su onaj dio đe se onih par bisera naslađuje Medovim problemima, pa cijeli CdM forum u isti koš sa njima strpali.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Postovanji Bonja, ja ne znam za vasa iskustva sa ulice i uvijek preciziram da gledam iz moje perspektive pa na osnovu toga dajem i komentar. Da li to Vama smeta, a i josh pojedinima, jer ne pisem ono sto bi htjeli da procitaju, to nije moj problem, a i pokazuje mi veliki stepen netolerancije i teznje ka priznanju jednoumlja kao apsolutnu istinu.
    Obzirom da ste moje vidjenje ocijenili na takav nacin, ja Vam se zahvaljujem na paznji, iako sam zacudjenja da Vam je ta "ocjena" bila jedini razlog da mi se obratite.
    Vase razmishljanje o globalnoj politici je Vase, a moje je moje, i zato necu da vas ocjenjujem jer nismo ovdje zbog toga.

Hvala Lepo

Draga Majo,

ja mogu samo spekulisati iz koje vrijednosne perspektive posmatrate ove stvari, a vjerujem da je vasa licna (pretpostaviti da je necija tudja, bilo bi neumjesno, iako krajnje komplementarno sa kulturom diskusija na ovom forumu).
    Sto se tice vrijednosnog sadrzaja vase perspektive, taj dio vec jeste podlozan polemici - i ako iznosite stav da americka diplomatija koristi ovakve incidente, kao izolovane dogadjaje, da bi jednu zemlju, cijeg je premijera nedavno docekala u Vasingtonu - stavila na crnu listu, onda je to primjereni dokaz nepoznavanja kako americka politika funkcionise.
    To bi bilo moguce samo u dva slucaja:
    a) da je ovaj incident samo kap u prepunoj casi (a trebali bi se zapitati cime je ta casa prepunjena)
    b) SAD imaju specijalni interes da otresu politicko rukovodstvo CG.

Naravno, ako vi ignorisete da je opozicionog lidera, zbog iznesene rijeci, napao rodjak kriminalnog lidera (a ne zaboravite da je tog istog opozicionog lidera isto napao jedan kukavicki pijanac tokom izbornog dana) - vi pricate o nekim svjetskim zavjerama i stranim investicijama - ja mogu samo da utvrdim da ovaj dogadjaj, na zalost, nema veze sa stranim tajnim sluzbama koje hoce da raznesu crnogorsku samobitnost - vec sa zalosnim unutrasnjim stanjem

Hvala lijepo
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na ovom internetu stvarno svasta pise. Evo nesto zanimljivo
    http://www.novine.ca/feljton/feljton-0996.html
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

APEL ADMINU I MODERATORU:

S obzirom da ste najazurni admini i moderatori na svijetu kada se spomene neko iz ove vlasti ili se napise nesto kao sto se na ovoj temi pise, nadam se da ce te obrisati sve postove sa ove teme koji pozivaju na linc i odobravaju napad na Nebojsu Medojevica jer isto kao sto se odmah obrisu postovi koji pozivaju na linc ili vrijedjaju ovu vlast treba da stitite i druge licnosti, osim ako ovaj forum ne uredjuje ANB i sektori zaduzeni za IT.

Unaprijed hvala.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    teznje ka priznanju jednoumlja kao apsolutnu istinu.
    Vidiš ođe se veliki broj protivi jednoumlju a ljudi koji mu preko dps politike teže se često nađu uvrijeđeni time.U CG jednoumlje najviše forsira vladajuća partija.Sve im je po "defaultu" i non stop istu priču vrte evo 20 godina.U isto vrijeme "nezavisnim" kritičarima to ne smeta al im itekako smeta ako se neko oštrije pobuni protiv prazne priče i još praznijih obećanja koja se iz godine u godinu plasiraju.

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Na ovom internetu stvarno svasta pise. Evo nesto zanimljivo
    http://www.novine.ca/feljton/feljton-0996.html
    Takvi sajtovi i takve smece koje pisu srbijanski internet tabloidi moze biti samo tebi zabavno. Bolje nadji neki dating site, ucini si uslugu i sebi i nama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da vjerujem da neko u ovoj ,,priči" podržava Mićunoviće!
    Da li ja to sanjam ili mnogi smatraju da je Medo zaslužio ovo jer mnogo ,,priča"!
    Ljudi zar ne shvatate da ne osuđivanje Mićunovića i sramne IN TV koja je dala izjavu njegovog brata u kojoj ga bukvalno poziva da njima kaže u lice što misli, znači PODRŽAVANJA KOKAINISTA!
    Zašto podržavate OLOŠA I DA SE OLOŠ obračunava sa ljudima po OLOŠ principima!
    U kojoj to Crnoj nam Gori vi živite...kakvu imate korist od takve priče...da li se osjećate bolje što se podsmijavate Medu i dr...
    mislim u čemu je tu stvar.
    Da je Medo najgori političar svijeta da ne govori istinu( a svi znamo da govori) pa i onda postoje zakoni i sudovi!
    Viđeste li facu onom bratu Mićuna... kakvi su čistunci ti Mićunovići.
    Znate li kome onaj brat Branov može ono da priča...POLTRONIMA, MALIM OLOŠIMA KOJI BI VOLJELI DA BUDU VELIKI, KRETENIMA KOJI VJERUJU U BAJKE!
    Zašto branite MAFIJAŠA!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Da li je kleveta ili ne o tome treba da kaže sud. Ako sudstvo u CG ne reaguje na ovakve optužbe političara koji je ujedno i član odbora za bezbjednost, onda je pitanje šta je sa tim sudstvom?
    Kleveta je po definiciji kad se javno iznese optužba i ne ponude se nikakvi dokazi za istu - koncept klevete postoji upravo da bi spriječio takve stvari.

Ako jedan pojedinac optužuje drugog, očekuje se da upravo taj pojedinac posjeduje dokaze za to što govori. Tada se očekuje da on te dokaze i preda nadležnim organima (po mogućnosti prije bilo kakvog istupanja u medijima).

Naše sudstvo nije nezavisno, ali i da jeste ne bi "reagovalo" na izjave političara u medijima, naročito ove vrste. Ni naša policija nije nezavisna, ali bi nezavisna policija reagovala tako što bi Medojevića pozvala na razgovor i zatražila od njega da objasni odakle njemu kao poslaniku i političaru informacije o tome gdje se krije bjegunac protiv koga su podignute teške optužbe i ko ga štiti - i zašto svoja saznanja nije prijavio, što mu je i gradjanska obaveza.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post

Draga Majo,

ja mogu samo spekulisati iz koje vrijednosne perspektive posmatrate ove stvari, a vjerujem da je vasa licna (pretpostaviti da je necija tudja, bilo bi neumjesno, iako krajnje komplementarno sa kulturom diskusija na ovom forumu).
    Sto se tice vrijednosnog sadrzaja vase perspektive, taj dio vec jeste podlozan polemici - i ako iznosite stav da americka diplomatija koristi ovakve incidente, kao izolovane dogadjaje, da bi jednu zemlju, cijeg je premijera nedavno docekala u Vasingtonu - stavila na crnu listu, onda je to primjereni dokaz nepoznavanja kako americka politika funkcionise.
    To bi bilo moguce samo u dva slucaja:
    a) da je ovaj incident samo kap u prepunoj casi (a trebali bi se zapitati cime je ta casa prepunjena)
    b) SAD imaju specijalni interes da otresu politicko rukovodstvo CG.

Naravno, ako vi ignorisete da je opozicionog lidera, zbog iznesene rijeci, napao rodjak kriminalnog lidera (a ne zaboravite da je tog istog opozicionog lidera isto napao jedan kukavicki pijanac tokom izbornog dana) - vi pricate o nekim svjetskim zavjerama i stranim investicijama - ja mogu samo da utvrdim da ovaj dogadjaj, na zalost, nema veze sa stranim tajnim sluzbama koje hoce da raznesu crnogorsku samobitnost - vec sa zalosnim unutrasnjim stanjem

Hvala lijepo
    U redu. To je Vase mishljenje.

Hvala Lepo

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ne mogu da vjerujem da neko u ovoj ,,priči" podržava Mićunoviće!
    Da li ja to sanjam ili mnogi smatraju da je Medo zaslužio ovo jer mnogo ,,priča"!
    Ljudi zar ne shvatate da ne osuđivanje Mićunovića i sramne IN TV koja je dala izjavu njegovog brata u kojoj ga bukvalno poziva da njima kaže u lice što misli, znači PODRŽAVANJA KOKAINISTA!
    Zašto podržavate OLOŠA I DA SE OLOŠ obračunava sa ljudima po OLOŠ principima!
    U kojoj to Crnoj nam Gori vi živite...kakvu imate korist od takve priče...da li se osjećate bolje što se podsmijavate Medu i dr...
    mislim u čemu je tu stvar.
    Da je Medo najgori političar svijeta da ne govori istinu( a svi znamo da govori) pa i onda postoje zakoni i sudovi!
    Viđeste li facu onom bratu Mićuna... kakvi su čistunci ti Mićunovići.
    Znate li kome onaj brat Branov može ono da priča...POLTRONIMA, MALIM OLOŠIMA KOJI BI VOLJELI DA BUDU VELIKI, KRETENIMA KOJI VJERUJU U BAJKE!
    Zašto branite MAFIJAŠA!
    Ti si mali da manji ne mozes biti, gori si i od Medojevica jer je ovaj bar lajao javno a ti tu podmeces neke gluposti i nazivas olosima jednu uglednu crnogorsku familiju.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    A i oni sa Daily News su zlatni. Izdvojili su onaj dio đe se onih par bisera naslađuje Medovim problemima, pa cijeli CdM forum u isti koš sa njima strpali.

Maja Your comment is awaiting moderation.
    Zamolila bih administraciju DNME sajta da ne prenosi moje tekstove koje sam napisala na CDM forumu, ukoliko to pravo nisu dobili napismeno od CDM-a.
    Hvala Lepo
    Da li je administracija CDM-a dozvolila i da li je ovo legalno?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ni meni nije jasno da to neko moze da slavi ovo je KATASTROFA ovo je DNO DNA ... mafijase mogu samo da brane prodane duse sto im je dps obezbjedio posao za 300 eura i 2 avionske karte da doju da glasaju odnekle .... dajte ljudi opa,etite se vise ili makar budite neutralni ! ne mogu da vjerujem da ovoliko vas podrzava sljam kriminalni .

GentleGiant Guest

Daily News MN je neka kvaziljevicarska verzija DANa, ne znaju ni sami sta su.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    Ti si mali da manji ne mozes biti, gori si i od Medojevica jer je ovaj bar lajao javno a ti tu podmeces neke gluposti i nazivas olosima jednu uglednu crnogorsku familiju.
    Ugledna porodica Mićunović na čelu sa uglednim biznismenom Branom!
    Sada ozbiljno, da li stvarno misliš da je Brano ugledan?
    Znaš li o kakvom se čovjeku radi?
    Da nijesu ugledni i Aco,Milo,Brko,Vesko,Mugi
    Mislim da su za tebe neugledni onih 70 rudara što ,,zimiju" u jami
    U ovih 20 godina totalno je promjenjen sistem vrijednosti...
    Prvo su bili ugledni Slobo,Ratko,Radovan... pa sada ovi naši ,,biznismeni" a narod po jamama i rupama najradije bi ostavili tu đe su sada!
    Ipak, nećete pobjediti- na kraju DOĐE MACA NA VRATANCA!
    Libertas

Page 9 of 19 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)