Page 8 of 19 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast
Results 176 to 200 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Scenario je ovaj:

"Po prvi put u istoriji CG i brastva Mićunivića našao se prvi izdajnik i to upravo taj napadač Nenad Mićunović!
    Navuko ga Dačić i produžnica BIA-crnogorskih srpskih stranaka sa par meleona i ovaj tako ovaj šakira Medoja i zapreti mu porodici što ovaj posle upotrebljuje za kampanju protiv Brana i Mila naravno!
    "

Nema pravde bez cinkanja!!!!, to je u prevodu "građanska društvena vrednost" , znači kad vidiš zločin bilo gde i kod ikoga , ti ga odma prijavi!

Ali gde to da bude pored vernih podanika par porodičnih klanova?! , koji su potpuno slepi pored očiju!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Vidjećemo tu ,,uglednu" advokaticu kada brat siđe sa vlasti...mislim da ćeš biti šokiran o kakvoj dami se radi...
    dvije nagrade medjunarodnog udruzenja advokata za najboljeg advokata regiona u poslovnom pravu,a tvoje konstatacije su obicna trucanja ulice i zaludnih ljudi

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Varvarstvo je nekoga fizički napasti i prijetiti da ćeš mu glavu okinuti, a za lažne optužbe, vrijeđanje, klevete i slično u sređenim zemljama postoje sudovi. Ljudska vrsta je napredovala kada je psovka i uvreda zamijenila toljagu.
    Originally Posted by Maja
    p.s. Rekla sam takodje moj utisak o ovom barbarskom vrijedjanju brastva i nista ne mijenja i da je u pitanju brastvo Hrasnici, Jovanovic, Holjevac itd. Pozivanje na pripremu za nemire itd. Barbarstvo je barbarstvo.

Hvala Lepo

p.s. Sa ovim zavrsavam diskusiju na ovoj temi. Ne dopada mi se huskanje na nemire nigdje na svijetu a najmanje u CG iz bilo kojih razloga i ciljeva, kao sto mi se ne dopada netolerancija koju pojedini machiavelistichki dozvoljavaju sebi zato sto nije po njihovom jednoumlju. Zelim vam civilizovan nastavak ove diskusije.
    Last edited by Maja; 20-02-10 at 18:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    Ti koji su Berluskoniju nos razbili mogu Crnu Goru razbiti za dva dana. Zato ne pricaj o onome sto ne znas i ne pravi glupa poredjenja.
    Ko u CG smije primijeru razbiti nos? Ako ti znaš nekoga navedi, a ko ne znaš ne javlja se sa glupostima.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    E odje u Kinu jos ne javise na TV-u to , pa ne znam...nego citam sto ljudi kucaju.
    Jel' ga istuk'o il' mu je prijetio samo?
    prijetio,nije ga takao,mada se Medo hvali da je vjesto izbjegao njegov napad"anketirajuci ga" kako se zove,sta hoce idt.Ovaj mu rekao da mu ne pominje vise porodicu jer ce mu "glavu otkinut".kao sto neko rece,ko je lud a ko ludji,napadac ili napadniti
    btw,S.C.je najveci promasaj BIA,ali to je toliko bilo smijesno.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pozivanje na pripremu za nemire itd. Barbarstvo je barbarstvo.
    isto varvarstvo ili...

5.oktobar

22.decembar

14.jul

Mislim da većina svijeta na ovo ne gleda kao na varvarstvo a bogme su i oni imali tih 30% podrške

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

p.s. Rekla sam takodje moj utisak o ovom barbarskom vrijedjanju brastva i nista ne mijenja i da je u pitanju brastvo Hrasnici, Jovanovic, Holjevac itd. Pozivanje na pripremu za nemire itd. Barbarstvo je barbarstvo.

Hvala Lepo

p.s. Sa ovim zavrsavam diskusiju na ovoj temi. Ne dopada mi se huskanje na nemire nigdje na svijetu a najmanje u CG iz bilo kojih razloga i ciljeva, kao sto mi se ne dopada netolerancija koju pojedini machiavelistichki dozvoljavaju sebi zato sto nije po njihovom jednoumlju. Zelim vam civilizovan nastavak ove diskusije.
    ne idi Majo,huskajmo ih na dijalog:smile:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala Lepo

p.s. Sa ovim zavrsavam diskusiju na ovoj temi. Ne dopada mi se huskanje na nemire nigdje na svijetu a najmanje u CG iz bilo kojih razloga i ciljeva, kao sto mi se ne dopada netolerancija koju pojedini (cilj opravdava sredstvo) dozvoljavaju sebi zato sto nije po njihovom jednoumlju. Zelim vam civilizovan nastavak ove diskusije.
    Ovdje se nije radilo o uvredi, već o javnoj optužbi, javnom prozivanju krivaca. Na takve optužbe i prozivanja treba da reaguje sudstvo kao nezavisna institucija. Tu nema nikakvog varvarstva, već potpuno uobičajena praksa u svijetu. Kada neki političar javno optuži nekoga za kriminal sudska vlast odmah reaguje i traži dokaze. Ovdje umjesto sudske vlasti reaguju vladajući političari, policija i nasilnici koji fizički napadaju političare i javno im prijete da će im otkinuti glavu. Nije mi jasno da ne razlikuješ civilizovane reakcije od necivilizovanih. Optužba je civilizovan akti na nečije ponašanje, a fizičko nasilje nije.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Medojevic je svojim bajkama jedino uspio da izazove reakciju oakvih "neuravnotezenih" likova kao sto je ovaj Micunovic, ako je uopste i bilo kakvog obracuna.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Mislim da će se sve završiti na nekoj uslovnoj kazni zbog remećenja javnog reda i mira i nekog pokušaja nanošenja povreda. Motiv će biti upravo onaj kojeg je izrekao sam napadač - branio je čast porodice i tako dalje. Napad, siguran sam, neće biti stavljen u kontekst kojim se dovodi u vezu Brano Mićunović i Medova priča o organizovanom kriminalu.

Obrazloženje - impulsivni mladić je odreagovao poslije konstantno izricanih uvreda na račun njegove porodice. Pošto to uključuje i njegovog starog oca (Mugi junior je pokazao kako se štiti ostareli otac), nije mogao da se suzdrži. Neka bude i godina uslovno, poslije toga se slučaj briše iz dosijea. Možda neki kurs kontrolisanja bijesa.

I sudstvo donijelo presudu, i ne zamjere se nikome bitnome.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi koji rade u obavjestajnom djelu evropskih ambasada u PG su bravi,samo su Medo i Dacic borci protiv kriminala i borci za istinu.A nece podmetanjem i pljuvanjem glasa dobiti,to je sigurno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

PCNEN:

Ambasador SAD zaprepašćen napadom na Medojevića Ambasador SAD u Podgorici Roderik Mur je pozvao telefonom predsjednika Pokreta za promjene Nebojšu Medojevića i izrazio zaprepašćenje zbog napada na njega.
    Mur je, kako je Medojević obavijestio novinare, bio šokiran informacijom da je lidera PzP, ispred zgrade u kojoj stanuje, napala osoba koja je u bliskoj vezi sa Nikšićaninom Branislavom Mićunovićem.
    Prema riječima Medojevića, ambasador je rekao da će u odnosima Crne Gore i SAD prioriotet biti borba protiv organizovanog kriminala.
    Medojević je saopštio da su o današnjem napadu na njega obaviještene i ambasade Velike Britanije i Njemačke u Crnoj Gori. On je rekao da će o tome obavijestiti predstavnike svih međunarodnih organizacija u Podgorici.
    Medojević je rekao i da mu je, dok je davao izjavu u policiju u vezi sa sa napadom, telefoniraio i predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ambasador SAD telefonirao Medojeviću Ambasador SAD u Podgorici Roderik Mur je danas telefonom pozvao predsednika opozicionog Pokreta za promjene Nebojšu Medojevića i izrazio zaprepašćenje zbog napada na njega. Mur je, kako je Medojević obavestio novinare, bio šokiran informacijom da je Medojevića danas, ispred zgrade u kojoj stanuje, napala osoba koja je u bliskoj vezi sa Nikšićaninom Branislavom
    Mićunovićem. Prema rečima Medojevića, ambasador je rekao da će u odnosima Crne Gore i SAD prioriotet biti borba protiv organizovanog kriminala. Medojević je saopštio da su o današnjem napadu na njega obaveštene i ambasade Velike Britanije i Nemačke u Crnoj Gori. On je rekao da će o tome obavestiti predstavnike svih međunarodnih organizacija u Podgorici. Medojević je rekao i da mu je, dok je davao izjavu u policiju u vezi sa napadom, telefoniraio i predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić.
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Javna optužba i prozivanje "krivaca" je ništa drugo do uvreda (kleveta) ukoliko se iznese bez ikakve procedure i dokaza. Optužba je civilizovan akt jedino uz ponudjene dokaze.

Dokazi se prilažu uz optužbu, i sudska vlast sasvim sigurno neće reagovati na izjave bez pokrića, dolazile one od političara ili običnog gradjanina - tu nema apsolutno nikakve razlike.

GentleGiant Guest

Ko u CG smije primijeru razbiti nos? Ako ti znaš nekoga navedi, a ko ne znaš ne javlja se sa glupostima.
    Samo dokazujes kako si glup, Berluskoniju je razbio nos onaj kome je isao da se izvinjava nedelju dana kasnije, a taj ludaj je imao veze sa Italijom i Berluskonijem koliko i taj kamen koji ga je pogodio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Apsolutno sam siguran da NIKO iz moje porodice ne bi mogao da se nadje na onom nesretnom mjestu , tako da .... da , humor mi je jaca strana

Nego , kad si tako dobro obavijesten o cijelom slucaju ... da li znas da se porodica pokojnika odmah poslije izricanja presude "pomirila" sa tim covjekom koga nazivas mafijasem,narko-boss-om, ubicom itd?

E, sad , za njih on nije ubio njihovog sina ali za tebe je on ubica .... mislim da tebi treba vjerovati !

Vjerujes li ti samom sebi ili te je ponekad stid ?
    Hoćeš da kažeš da Brano Mićunović nije narko-boss, mafijaš...
    Mislim da tim stavom vrijeđaš sve slobodne i poštene ljude u Crnoj Gori!
    Da li je ,možda, i Mugoša pošten i častan građanin?
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    Samo dokazujes kako si glup, Berluskoniju je razbio nos onaj kome je isao da se izvinjava nedelju dana kasnije.
    Niko te nije pitao za Berluskonija, već za našeg premijera. Reci ko našem može i smije da razbije nos? Ako ne znaš, onda ćuti i ne glupiraj se više ...
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    ne idi Majo,huskajmo ih na dijalog:smile:
    Vidite i sami da diskusije nema, vec samo politikanstvo.
    Obratite paznju kako ce CG iz ovoga da izvuce samo poziciju visokog rizika na listi State Department/a, a time i da blokira sve namjere za ulazak kapitala u CG. Jedini "rezultat". I posle vam "djavo" kriv...

Hvala Lepo

p.s. Ko je sa Balkanom imao posla, tome i Bliski Istok lako padne.

GentleGiant Guest

Niko te nije pitao za Berluskonija, već za našeg premijera. Reci ko našem može i smije da razbije nos? Ako ne znaš, onda ćuti i ne glupiraj se više ...
    Opet postavljas glupa pitanja. Ocekujes da uprem prstom na nekog siledziju koji bi mogao da razbije nos crnogorskoj vlasti, a ja pricam o silama koje bi Crnu Goru izbrisale za dva dana i pretvorile je u gomilu krsa. Da je neki obicni italijan bez ikakve politicke pozadine udario berluskonija, druga bi prica bila. Nego da ne skrecem s topika i ne pricam sa ... vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Javna optužba i prozivanje "krivaca" je ništa drugo do uvreda (kleveta) ukoliko se iznese bez ikakve procedure i dokaza. Optužba je civilizovan akt jedino uz ponudjene dokaze.

Dokazi se prilažu uz optužbu, i sudska vlast sasvim sigurno neće reagovati na izjave bez pokrića, dolazile one od političara ili običnog gradjanina - tu nema apsolutno nikakve razlike.
    Da li je kleveta ili ne o tome treba da kaže sud. Ako sudstvo u CG ne reaguje na ovakve optužbe političara koji je ujedno i član odbora za bezbjednost, onda je pitanje šta je sa tim sudstvom?
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Obratite paznju kako ce CG iz ovoga da izvuce samo poziciju visokog rizika na listi State Department/a, a time i da blokira sve namjere za ulazak kapitala u CG.

Majo,
    bratanic bivseg ubice UDBA-e i najmocnijeg mafijasa u CG napada opozicionog lidera, i onda je taj lider kriv sto je javno ispricao ono sto svi znaju - jer ce taj incident biti iskoriscen od Vasingtona da CG stavi na neku crnu listu i time smanji strane investicije?

Ako je to konstrukcija koju nudis, onda je ona samo prilicno humoristican plod palanackog promisljanja globalne politike.

PS: S druge strane, to barem i moze nasmijati covjeka, za razliku od gomile ogavnih grozota koje su odje ispisali ljudi, koji se kao hijene raduju goloj demonstraciji sile... No, svako ko je omirisao ulice, zna ko su ljudi koji se iz prikrajka smiju kad lokalni siledzija maltretira momka s naocarima i knjigama u rukama
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahahhahahhaha, kako mi ga je ža' .... a đe mu njušku nije slomio!!!!

:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
    Last edited by lovergirl; 20-02-10 at 19:08.
    ....love is in the air....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Hoćeš da kažeš da Brano Mićunović nije narko-boss, mafijaš...
    Mislim da tim stavom vrijeđaš sve slobodne i poštene ljude u Crnoj Gori!
    Da li je ,možda, i Mugoša pošten i častan građanin?
    znaci ti si slobodan i posten,a ostali su neposteni i neslobodni? Kakav crni narko bos,sitan sisnjar kome samo Monitor nabija cijenu,i do skora sam bio ubjedjen da im on placa da pisu onakve tekstove o njemu.
    A Mugosa jedini ima lokalnu samoupravu bez viska zaposlenih u cijeloj CG,a o urbanizaciji grada da ne zborim.Ali,tebi je milije naci neku zackoljicu i etiketirat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro covjek mu je samo zaprijetio da nesmije vise da prica, nije mu glavu razbio

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Kakav crni narko bos,sitan sisnjar kome samo Monitor nabija cijenu
    Jesi čuo za sistem 3 za 3?

Page 8 of 19 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)