Tako je Majo, partija je uz tebe!![]()
Koliko si ti u nekoj stranoj drzavi toliko sam i ja![]()
Ne, postovani Nihil, u ovoj drzavi nema takvog barbarskog prozivanja kompletnih porodica, niti se smije podrivati gradjanski mir u drzavi. Ali, vidim da se neki ne libe da izraze uvredljivo, "gadjenje" na pravo bilo koga da svoje skromno vidjenje napise o necemu, i to samo u slucaju ako to mishljenje nije poziv na nemire, vrijedjanje brastva, i ako nije uz liniju njihovim hushkanjima protiv reda i mira. To izrazeno "gadjenje" je izraz vrijedjanja i antidemokratski stav prema razlikama.
Hvala Lepo
Tako je Majo, partija je uz tebe!![]()
Koliko si ti u nekoj stranoj drzavi toliko sam i ja![]()
She is only here to annoy herself!
Evo i Andro zove mobu na guzicu![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao sam da ćemo viđeti njegovu hrabrost kada mu mentor siđe sa vlasti!
Lako je izigravati mangupa i ,,opasnog lika" kada iza tebe stoji sav državni aparat!
Sjeti se da je Mićunović prije 10 godine izrešetao nekog ispred KBC-a, a da niko ništa nije vidio.
Zato što ga štiti država i kraj!
Vidjećemo junaka kada ne bude imao ZAŠTITU DRŽAVE.
Ili će junak pobjeći ili će mu paliti FRNJOKE u ćuzi...
Pričam o tome da nema pravde i da je zbog toga jedna ljaksa tako bitna...ali ničija nije do zore gorjela...
Libertas
U toj državi onda na vlasti nije jedan čovjek 20 i kusur godina, niti ga se optužuje za šverc, kao i mnoge njegove kumove i partnere. U toj zemlji gradonačelnici ne tuku novinare. U toj zemlji vladajuća partija ne naziva izdajnicima opozicione političare i ne poziva javno na njihovu hajku. Dakle, kad porediš tu zemlju onda poredi njenu vlast, a ne njenu opoziciju, sa ovom našom, jer ogledalo neke države jeste vlast, a ne opozicija.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Ovo je druga tema postovani Nihil (topic), i dala sam primjedbu na nekorektan stav pojedinih forumasa koji bezobzirno vrijedjaju mishljenja koja ne vode njihovom jednoumlju.
Hvala Lepo
p.s. Rekla sam takodje moj utisak o ovom barbarskom vrijedjanju brastva i nista ne mijenja i da je u pitanju brastvo Hrasnici, Jovanovic, Holjevac itd. Pozivanje na pripremu za nemire itd. Barbarstvo je barbarstvo.
ja sam odmah rekao da osudjujem nasilje,mene ne placa opozicija da postujem,a vlada ne da para za ovo, jer se boje kompjutera:eek:
A da li smo narkomani?
za sky i montenegrinu i catara jesmo,e blago vama kako pljuvate nas forumase koji ne apladiramo Medu i njegovim bljuvotinama.
Medo Beogradski odbio zastitu policije,a kako bi slagao da ga je ovaj stvarno dodirnuo,ali nadzorna kamera ne da mu da lazinja
Ahahahahhaa kakav narod, do sad nisam znala da je veliki brano tako omiljen u cg!!!
Progress, not perfection!
Čuste li Branovog brata na IN. Nemaju mira od Medojevića i poručuje mu da ako ima mošnjica dođe njemu u lice da kaže to što ima. Blago nama sa nama.
Apsolutno sam siguran da NIKO iz moje porodice ne bi mogao da se nadje na onom nesretnom mjestu , tako da .... da , humor mi je jaca strana
Nego , kad si tako dobro obavijesten o cijelom slucaju ... da li znas da se porodica pokojnika odmah poslije izricanja presude "pomirila" sa tim covjekom koga nazivas mafijasem,narko-boss-om, ubicom itd?
E, sad , za njih on nije ubio njihovog sina ali za tebe je on ubica .... mislim da tebi treba vjerovati !
Vjerujes li ti samom sebi ili te je ponekad stid ?
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Nego sta,mi smo Crnogorci,ovako su poceli pljuvati Milovu sestru,zena je gospodja,ugledni advokat,pa kada je Aco pripjetio jednom politicaru da mu sestru ne pominju u njihovim politickim igrama,ucutali su.Iskonstruise Monitor pricu,Medo to ekranizuje i onda pocnu salve pljuvanja,to radi monitor vec 2 godine.
Nego,da se Medo s mjesta smjeni sa mjesta predsjednika odbora za evropske integracije,jos da ga skupstinskim parama placamo da govori po svijetu da je CG mafijaska drzava,narkomaska omladina i debilna inteligencija?
Da li će tako biti hrabar kada Milo i Aco siđu DOLJE!
IN televizija daje izjavu jednog od Mićunovića koja se odnosi na poslanika parlamenta Crne Gore!
Sjećate li se Sloba Miloševića kada je izgubio vlast-odjednom se nekako ,,smanjio" postao starac...
Zamisli tek Brana Mićunovića i malog (ne znam mu ime) kakvi će biti kada Milo ZAVRŠI PRIČU!
Neće se ni viđeti-u svaku rupu će se zabiti![]()
Libertas
Brzo li S.C. zaboravismo...
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks