a sta je on ocekivao, da mlati tuda i izvaljuje milion lazi a da prodje ka da nista nije bilo...
eno prva potvrda juce za ministra simovica kad je coeka ni kriva ni duzna povezivao sa saricem i tim da je bio na otvaranju njegovog kluba u pljevljima...
AJMO CRNA GORO !!!
Problem je Cilj Opravdava Sredstvo. O tome govorite.
Ne moze se neko predstavljati kao da ga je poslala Ambasada USA da napravi anketu, ukoliko to nije tacno. Identicno je za firme i bilo sta, kao i koristenje imena privatnih lica kao narucioca ankete ako to nije tacno, pa cilj bio i najveci humani akt, a kamoli novac za honorarski rad.
I ova tema je takva.
Hvala Lepo
Jel ti to meni nešto spočitavaš?! , alo dečkonja na pogrešnu adresu si se obratio sa tom fašističkom pričom samo zato što sam iz Srbije!!
Taj tvoj što ga voliš je 90-91 išao okolo po selima CG i Hercegovine sa rečima "Prodaj kravu-kupi pušku" , i sad ovo govori?!
Znači ja ću tebi ovo reći!
Ništa gore od licemera i Srba i Crnogoraca po potrebi , a takvi upravo kao Novak i sva ta klika zajedno sa tobom takođe šire mržnju antagonizam među ljudima stvarajući paranoje u stilu Miloševića!!
Brano je legenda.Treba mu dic' spomenik![]()
medo = Kung Fu panda))))
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Koliko sam cuo od jednog izvora bliskog meniBranov bratanic NIJE ni pokusao da se sakrije , vec mu je rekao jasno i glasno ko je i zasto je dosao da mu da 2-3 vaspitne, tako da Medo ne moze reci da je napadac bio "nepoznat" , niti da krivi ikoga, osim sebe za svoje laprdanje.
E,sad pitanje azila .... Medo ga je trazio od drugih drzava jer se u Crnoj Gori ne osjeca sigurno ....*ebem li ga , zasto ?
Nije ni malo bezbjedan taj njegov kvart , mozda na Konik da proba .... nije lose tamo...a i azil je blizu![]()
Porazavajuce za Meda, konacno mu se ispunila zelja da bude "bitan", ali s'obzirom da se "vaspitani" napadac predstavio, gubi smisao napad na njega....naime, nema politicku tezinu kakvu bi Medo zelio da ima ... zamislite samo Medov scenario da je napadac bio maskiran, i da je pobjegao .... od srece bi skakao
Ovako , ostala mu je utjeha da je bilo "S'LEDJA"
P.S. sreca sto je izuzetno smiren , i kako rece, adrenalin ga "spusta" , inace .... tesko Micunovicu !
Strašni kriminalac Mićun kojeg štiti policija ...
Čovjek poznat KAO NAJVEĆA KUKAVICA I OLOŠ CRNE GORE i koji izigrava mangupa jer iza njega stoje javne i tajne službe.
Vidjećete tog ološa ljudskog kakav će biti kada ološ vlast nestane iz Crne Gore.
Biće u mišju rupu ĐE OLOŠ I PRIPADA!
Nadam se da mi administrator neće obrisati post, jer pišem pod velikom tenzijom i uznemirenošću što FUKARE KAO OVAJ MALI SMRAD uopšte postoje!
Libertas
Ajde da se složim da je nasrnuo na svoju ruku.
Međutim, indikativna je ta hrabrost Crnogoraca koji svoje čojstvo i junaštvo uglavnom dokazuju na onima koji nemaju leđa.
Ispadoše najveći junaci ona đečina što su prozivala Krivokapića...
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Mangupiranje obično nema veze sa junaštvom a još manje sa čojstvom![]()
She is only here to annoy herself!
Prezirem svaki naZijonalizam,
ali ovaj nash CRNOGORSKO-MAFIJASHKI je odvratniji, primitivniji i nesojskiji od svih mene poznatih,
taj vash patriJotizam,
dhje vam je napad na POSLANIKA CRNOGORSKE SKUPSHTINE "PRIVATNI OBRACHUN", prebijanje novinara, advokata, ubistvo urednika DANA, legalna radnja pored 5700 policajaca i shefa policije, koji je po sluzbenoj duznosti duzan da shtiti ne samo poslanike, nego i sve GRADJANE,
a kako nas shtite, to svaka budala moze da zakljuchi koja ima pamcenje duze od kokoshke, u proteklih dvije decenije.
Mene je STID, od VASHIH STAVOVA.
Kad su STRANCI ISLAMSKOG PORIJEKLA napali poslanicu PIJU KERSGĹRD, cijela danska i stranci su bili ZGROZENI,
tim PRIMITIVIZMOM,
mi odobravamo nasilje i u familiji,
a ovo ulichno je svakodnevnica.
Teshko DRZAVI dhje fizichki vaspitavaju POSLANIKE.
Last edited by milovan; 20-02-10 at 17:24.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Ovo sto se desilo je uzasno.
Nece se moc zivjet od Nebojse.
Vjerujem opozicija je prilicno zadovoljna razvojem dogadjaja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks