Sam si konstatovao da "Katalonci mrze Spaniju", tako da ti se ova tvrdnja kosi sa opste poznatim stanjem.Nisam mislio na pojedinacne primjere, igrace, vec uopsteno.
Istina, ali neko ce ti opet reci da se to dvoje ne moze porediti, ali po drugom osnovu.Na primjer, po stavu 98% clanica EU (kojoj stremimo) Kosovo je, nazalost, nezavisna republika, dok Katalonija to nije, ni za kog.Proslost je proslost, ja pricam o sadasnjosti, tj. realnosti...
Zamjeraju mu toliko da je doticni UBJEDLJIVO najpopularniji predsjednik Barse IKADA?!

Zamisli situaciju u kojoj bi se jedan F.Perez usudio da izmlati gomilu gluposti tipa "Madrid je Spanski klub i samo Spanci treba da navijaju za njega" (u stilu cuvene Laportine izjave o tome ko ima moralno "pravo" da navija za Barsu)?Ne bi bio predsjednik Reala ni 2 dana posle tog...
Ja sam govorio o zvizdanju zastavi, himni, kralju i cinjenici da Realovi navijaci NE SMIJU da dodju na Kamp Nou, jer im se ne moze garantovati bezbjednost.To nisu zasebni slucajevi, vec PRAVILO.
Istina i u najekstremnijoj navijackoj grupi Real Madrida postoje odredjeni broj fasista.To je jadno...
Ja bih volio da je to istina, ali,sve dok navijaci Reala ne budu mogli da dodju na Kamp Nou i razviju zastavu Reala (a da pri tom ostanu zivi

) tesko je vjerovati u neko "poboljsanje"...
Bookmarks