Nemoj me samo ti vaspitavat, molim te.
Ako ti smetaju moje budalaštine, imaš IGNORE mačka. Dodaj nas tamo sve liše FC Barcelona i AnotherWorld-a, pa uživaš kao gospodin.
Jedan klik i možeš na spavanje.
A mene pušti... i nemojmo o pobjedi Milana na Bernabeuu. Sad ćemo vam viđet svu snagu protiv Mančestera, kad ne bude bwin na dva dresa. Starački dom... Inter, Livorno, Bolonja... sjajni ste.
Čitavi dan juče pričam da ih je NEMOGUĆE uporediti, a ti mi veliš sad kako se usuđujem.
Vreme je da izgasiš taj kompjuter, ili da makar pročitaš ovo što pišem, pa onda počneš da me smaraš i crnjačiš.
I da, ja nisam kao AnotherWorld, ja znam ko je najveći rival mog kluba - i mrzim ga. Srećan sam kad god izgube i kad im bilo ko zakine bod. To je navijačka strast, osjećaj... da imaš nekog zbog koga se kad izgubi osjećaš loše i nekog zbog koga si srećan.
Svi ostali koji pišu NAZOVI-OBJEKTIVNO, a samo pokušavaju da dokažu neku svoju zrelost po ovome forumu, koji inače nije nikakvo mjerilo ničega u životu (osim onih napaćenih ljudi koji nisu dovoljno društveno integrisani) - za mene nisu navijači, već simpatizeri koji uživaju u diplomatskim raspravama + su uvijek tu da aludiraju na intelektualne nedostatke svojih neistomišljenika. Mnogo, mnogo nisko.
Meni uopšte ne predstavlja satisfakciju da mi UFO, opmne, FC Barcelona, laciale ili tako neko quote-uje post i pošalje
Sve su to vjerovatno dobri momci uživo i privatno, ali logično je da se ne slažemo preko foruma, pogotovo kad je fudbal u pitanju. Onaj ko je sa svakim dobar, to je najgora sorta ljudi... vjeruj ti meni. Tako da tu priču idi da prodaješ neđe drugo.
Zbilja, kako nam uspostaviše dijagnozu preko foruma, nema no ste neku specijalnu medicinu razvili.

Bookmarks