View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 92 of 201 FirstFirst ... 4282888990919293949596102142192 ... LastLast
Results 2,276 to 2,300 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako bi bilo dobro da podje iz Reala - Raul ..Morali bi dobrog napadaca da dovedu sto im je jako potrebno ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Kako bi bilo dobro da podje iz Reala - Raul ..Morali bi dobrog napadaca da dovedu sto im je jako potrebno ..
    uh uh uhh 1) raul nikad nece otic iz reala... 2) sta ce im dobar napadac kad imaju Higuaina(jedan od najboljih na svetu) i Benzemu koji je klasan igrac ali treba jos da se uklopi ....Sad ce doc i Canalles koji je za buducnost ekstra i to je dovoljno...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Prica se o igracima te lige i klubovima te lige? sta ti oces vise? a naravno najvise se prica o realu i barsi jer su kandidati za osvajanje ...sta je tu cudno?

razumijem ja to, ali je prica na nivou desetogodisnjaka.
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iniesta je bolji igrac od gutija, lets change subject:lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ako raul idje ode to ce bit USA.
    protiv atletika cemo da vidimo jacinu barse pozadi dok naprijed ne bi trebalo da ima problema jer atletiku svaka ekipa uvali po bar 2 komada

inace sevilja prvi finalista kupa kralja (spasio ih je palop sinoc) i igrace protiv atletika koji ima 4 gola prednosti nad rasingom iz prvog meca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jose Maria Gutierez GUTI je prije svega GOSPODIN i VIRTUOZ na terenu. Kakva elegancija, kakav mozak i kakvi pokreti. On i Zidane..<3

Samo toliko.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Necu pravit poredjenja izmedju Gutija i Injeste, ali Guti je za mene bolji igrac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao Iniesta ima i bice jos dosta igraca..Guti je unikat. Dragulj.

I igrao je u pogresni klub kao sto Vlado rece. Ali izdrzati 15 godina u Real pacerski...To samo najveci mogu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Necu pravit poredjenja izmedju Gutija i Injeste, ali Guti je za mene bolji igrac.
    iznenadjujuce za jednog forumasa koji ne prati futbal od juce, mada stvar ukusa, kakvih sve ima odje ti si zlatan

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    Vlado,previse si neobjektivan.eto te u caseov folder . iskreno ne mogu da vjerujem sta citam ovdje...
    HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    Kakav je kompleks Case nabio navijačima Milana s ovim folderom, nerealno :lolblue:

A ne mogu se raspravljat još s tobom. Sad si klasičnu budalaštinu izrekao na moj račun, čisto sumnjam da si išta pročitao od ovoga što se razglabalo na 10 strana...

Uživaj, Milan je najjači, a Ambrozini najbolji - evo mu jedan

A makse..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo gatuzo je bolji i od gutije i od inijeste,zadovoljni?
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Evo gatuzo je bolji i od gutije i od inijeste,zadovoljni?

hahaha i ja mislim da gatuzo ima bolju tehniku od njih dvojice ...posebno sut

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ti bez imalo zezanja kazem da je gatuzo napravio vise u karijeri nego guti,pa ti vidi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    :

A makse..

Dovoljno je bilo ovo da mu reces. Precrni su.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

ja ti bez imalo zezanja kazem da je gatuzo napravio vise u karijeri nego guti,pa ti vidi

ja sam mislio da si ti ozbiljan momak...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Orgullo sagledajmo cinjenice:
    Gatuzo-Vitalan,i jedan od najvaznijih djelova kluba sa kojim je osvojio:2 titule lige sampiona,2 superkupa evrope,prvenstvo svijeta za klubove,kup italije,skudeto i superkup italije,i igrao jos jedno cl finale i polufinale.Sa reprezentacijom je osvojio prevenstvo svijeta
    I u klubu i u reprezentaciji je bio nezamjenljiv u prvih 11
    Guti-Ako nisam u pravu ispravite me-Bio je manje-vise standardan u osvajanju 2 titule lige sampiona,prvenstva svijeta za klubove,3-4 primere,kupa i superkupa spanije.Nista nije osvojio sa reprezentacijom.
    sagledajmo cinjenice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uporedjivati Gutija i Iniestu je moguce, kako-tako. Ali Guti i Zidan? ahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

sagledajmo cinjenice
    Činjenice su da su to osvojile ekipe, a ne igrači individualno. Učinak i kvalitet igrača u svemu tome je malo teže izmjerit.

Ja sam uvijek govorio da je Ambrozini fudbaler za drugu ligu, jer nema niti jedan jedini fizički ili tehnički kvalitet koji odskače od prosjeka, a kao fudbaler Milana bi morao da ih ima bar nekoliko. Ja svakako cijenim njegov sportski uspjeh, i trud, i zalaganje na terenu - ali je činjenica da je jedini razlog zbog koga je on tu to što se uklopio u neki Anćelotijev sistem i to odradjivao kako valja. Inače, kvalitetnijih fudbalera ima po drugoligaškim takmičenjima širom Evrope.

Gatuzo je još i imao neke izražene kvalitete dok je bio u naponu snage i imao energije za to, pa je mogao da kolje po sredini (vjerovatno su ga tome naučili u Glazgovu, oni samo tako i znaju da igraju). Čim je počeo da se gubi na fizičkom planu, nema tu više leba.

Praštajte za digresiju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    Kakav je kompleks Case nabio navijačima Milana s ovim folderom, nerealno :lolblue:

A ne mogu se raspravljat još s tobom. Sad si klasičnu budalaštinu izrekao na moj račun, čisto sumnjam da si išta pročitao od ovoga što se razglabalo na 10 strana...

Uživaj, Milan je najjači, a Ambrozini najbolji - evo mu jedan

A makse..
    ? argument protiv.? izvoli...o kakvim kompleksima pricas covjece ,sala je sa folderom naravno ,po meni dobra.. dalje,kako se usudjujes da uopste uporedjujes jednog gutija sa jednim injestom. guti koji je vjecna zamjena,prekomandovan milion puta da bi sto bolje igrao. odje samo ti pricas budalastine a nisi ni svjestan toga. svaka cast fc barseloni sto se covjek ne mijesa u ovakve rasprave ,prije svega djetinjaste i glupe sa neobjektivnim navijacima reala kao sto si ti, svaka cast another world-u,procitaj pazljivije sta je momak rekao i ubuduce bi mogao malo normalnije da se ponasas. ne znam da li je Milan najjaci ali je Reala fino ispratio sa tri gola na Bernabeu. i odrastite.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Mislim da će o njemu svatko ponuditi isto mišljenje. Samo ga treba gledati i uživati u predstavi koju prezentira na nogometnom travnjaku u dresu Barcelone iz utakmice u utakmicu. On vrlo često donosi prevagu na terenu i uvijek igra okomito prema protivničkom golu. Messija neće vidjeti kako dodaje loptu unatrag ili horizontalno, to nije njegova ideja. Kao ljubitelj nogometa, mogu samo uživati u njegovoj igri"

ZINEDINE ZIDANE
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Uporedjivati Gutija i Iniestu je moguce, kako-tako. Ali Guti i Zidan? ahahahahahahahahahahahahahahahahahah
    Ko je uporedio Gutija i Zidana smijesni?

Samo sam naglasio zajednicke stvari, kao sto su klasa, virtuoznost i elegancija pokreta.

Je li to uporedjivanje?

:ass:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    ? argument protiv.? izvoli...o kakvim kompleksima pricas covjece ,sala je sa folderom naravno ,po meni dobra.. dalje,kako se usudjujes da uopste uporedjujes jednog gutija sa jednim injestom. guti koji je vjecna zamjena,prekomandovan milion puta da bi sto bolje igrao. odje samo ti pricas budalastine a nisi ni svjestan toga. svaka cast fc barseloni sto se covjek ne mijesa u ovakve rasprave ,prije svega djetinjaste i glupe sa neobjektivnim navijacima reala kao sto si ti, svaka cast another world-u,procitaj pazljivije sta je momak rekao i ubuduce bi mogao malo normalnije da se ponasas. ne znam da li je Milan najjaci ali je Reala fino ispratio sa tri gola na Bernabeu. i odrastite.
    Nemoj me samo ti vaspitavat, molim te.
    Ako ti smetaju moje budalaštine, imaš IGNORE mačka. Dodaj nas tamo sve liše FC Barcelona i AnotherWorld-a, pa uživaš kao gospodin.
    Jedan klik i možeš na spavanje.
    A mene pušti... i nemojmo o pobjedi Milana na Bernabeuu. Sad ćemo vam viđet svu snagu protiv Mančestera, kad ne bude bwin na dva dresa. Starački dom... Inter, Livorno, Bolonja... sjajni ste.

Čitavi dan juče pričam da ih je NEMOGUĆE uporediti, a ti mi veliš sad kako se usuđujem.
    Vreme je da izgasiš taj kompjuter, ili da makar pročitaš ovo što pišem, pa onda počneš da me smaraš i crnjačiš.

I da, ja nisam kao AnotherWorld, ja znam ko je najveći rival mog kluba - i mrzim ga. Srećan sam kad god izgube i kad im bilo ko zakine bod. To je navijačka strast, osjećaj... da imaš nekog zbog koga se kad izgubi osjećaš loše i nekog zbog koga si srećan.
    Svi ostali koji pišu NAZOVI-OBJEKTIVNO, a samo pokušavaju da dokažu neku svoju zrelost po ovome forumu, koji inače nije nikakvo mjerilo ničega u životu (osim onih napaćenih ljudi koji nisu dovoljno društveno integrisani) - za mene nisu navijači, već simpatizeri koji uživaju u diplomatskim raspravama + su uvijek tu da aludiraju na intelektualne nedostatke svojih neistomišljenika. Mnogo, mnogo nisko.

Meni uopšte ne predstavlja satisfakciju da mi UFO, opmne, FC Barcelona, laciale ili tako neko quote-uje post i pošalje
    Sve su to vjerovatno dobri momci uživo i privatno, ali logično je da se ne slažemo preko foruma, pogotovo kad je fudbal u pitanju. Onaj ko je sa svakim dobar, to je najgora sorta ljudi... vjeruj ti meni. Tako da tu priču idi da prodaješ neđe drugo.

Zbilja, kako nam uspostaviše dijagnozu preko foruma, nema no ste neku specijalnu medicinu razvili.
    Last edited by Vlado; 12-02-10 at 07:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.goal.com/en/news/12/spain...a-i-wish-i-had

Evo jos jednog koji zali sto nije bio Blanco.Iz dana u dan lista ovakvih raste

I da, ja nisam kao AnotherWorld, ja znam ko je najveći rival mog kluba - i mrzim ga..
    A ja ne znam, 'right?

Srećan sam kad god izgube i kad im bilo ko zakine bod.
    I ja, ali samo onda kad su konkurencija Realu za titulu/titule.Sada je to Barsa, prije par godina je bila Valensija (sa Benitezom, svi se sjecamo kako se Real patio od te ekipe).Do prije par godina (prije dolaska Ronaldinja), dok Barsa nije bila konkurencija Realu (vec prvenstveno Valensija), njihove meceve nisam nesto posebno ni pratio, niti su me doticale njihove pobjede ni porazi...Pojam "konkurencija" je, za mene, prilicno jasan

To je navijačka strast, osjećaj... da imaš nekog zbog koga se kad izgubi osjećaš loše i nekog zbog koga si srećan
    Navijacka strast postoji samo do momenta kada ti neuspjesi rivala postanu vazniji od uspjeha favorita i kluba koji simpatises.Tada govorimo o patologiji.Znam brdo takvih slucajeva, na relaciji Inter/Milan i Real/Barsa (i obratno) - ljude koji (kao) navijaju za neki od nabrojenih timova, ali se osjecaju duplo bolje i ushicenije prilikom poraza rivala, nego pobjede tima za koji "navijaju".Nezrelo, i krajnje lose...

Svi ostali koji pišu NAZOVI-OBJEKTIVNO, a samo pokušavaju da dokažu neku svoju zrelost po ovome forumu, koji inače nije nikakvo mjerilo ničega u životu (osim onih napaćenih ljudi koji nisu dovoljno društveno integrisani) - za mene nisu navijači, već simpatizeri koji uživaju u diplomatskim raspravama + su uvijek tu da aludiraju na intelektualne nedostatke svojih neistomišljenika. Mnogo, mnogo nisko
    Pogresno.Svi znamo da bez objektivne rasprave zapravo i NEMA rasprave i RAZMJENE misljenja, vec samo pokusaja nametanja misljenja (subjektivnog, svakako).

Po tvojoj logici, ja bih bio u pravu (dakle, bio bih objektivan) kada bih rekao da je Barsa prosle godine nezasluzeno prosla u finale LS - dok bi, kada bih rekao da je Barsa ipak igrala fenomenalan fudbal prosle godine, te da je imala ponajbolje ukomponovan tim na planeti - bio u krivu, i optuzen za "neobjektivnost" i nedostatak "navijackog duha" i "strasti".Fail

Ja sam sam 1000 puta priznao da sam povremeno prilicno neobjektivan kada se govori o Barsi, ali to ne znaci da dozvoljavam toj "navijackoj strasti", osjecaju i eventualnoj zaslijepljenosti Real Madridom da mi ugrozi ono malo sto znam o fudbalu i da od mene napravi nekog ko je toliko zaludjen Realom, da se sa njim ne moze pricati o bilo cemu drugom osim o Spanskom ponosu, i to iskljucivo u superlativu.Valjda je to rezervisano iskljucivo za djecu, a ne za odrasle ljude poput nas...

Oprostices, morao sam

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ada, ja sam prvi rekao da je Barselona prošle godine igrala najbolji fudbal, oko toga se uopšte ne vodi rasprava ovdje.
    Neke stvari koje su TAČNE i OČIGLEDNE - moraju se priznati. Ja njih ne podnosim, jednostavno... počev od stadiona, njihove boje dresova, pa do igrača. Nikako ih ne volim, vjerovatno zbog toga što volim Real, ne znam ni ja.

Ali kad me ljudi ubjeđuju da je Barselona bolja ekipa od Real Madrida, hronološki gledano, kroz istoriju - to jednostavno nije tačno.
    Više parametara i statističkih informacija govori u prilog tome da je Real Madrid bar troduplo kvalitetnija ekipa od Barselone, kroz istoriju - ponavljam.

Imao je i Real Madrid nezaboravnih sezona, pa se nije ovoliko glava otvarala na 25 topika o tome, a pogotovo ne navijačima Barselone.

Oni su ti koji su upravo neobjektivni, i ne umiju da sagledaju stvari iz adekvatnog ugla. Da sam na njihovom mjestu, odnosno da sam navijač Barselone (mada ne mogu sebe tako da zamislim, ali nebitno) pokrio bih se ušima i bio srećan što mi je Ovrebo poklonio 3 pehara. Ne bih sigurno ovdje smarao narod o nekoj totalnoj dominaciji, a pogotovo ne o tome da je Čelzi bio nadigran od strane Barselone - što je apsolutna neistina.

Dakle, da rezimiramo - Barselona, prošle sezone igrala NAJATRAKTIVNIJI fudbal (jer definicija najboljeg fudbala ipak predstavlja malo širi pojam), osvojila 6 pehara (od kojih 3 nezasluženo, zbog ogromne nepravde nanijete Čelziju), porazila Real Madrid na Santiago Bernabeuu 6:2 (skidam kapu, sasvim zasluženo jer su nas RASTURILI u svakom segmentu igre, posebno je Anri pojeo Ramosa u nekoliko navrata, a Mesi radio protiv Hajncea što mu god padne na um) - ali, zatvorimo tu priču više.
    Ovo je nova sezona, novi igrači, novih 50ak utakmica... sve ćemo rezimirati na kraju sezone.
    Ne može da se živi od stare slave, jer bih onda ja mogao da pričam o Real Madridu kao najuspješnijem klubu u istoriji Lige Šampiona, iako već ne znamo za titulu tamo još od Leverkuzena i 2002. godine.

Nadam se da sam bio jasniji, mada će se opet naći neka inteligencija da mi izvuče iz konteksta nešto što ne treba i da me ponovo smara da objašnjavam.

P.S. Nemam šta da ti oprostim, ali znaj - ja nisam nikakvo dijete od 12 godina koje smara narod okolo. Znam odlično što pričam, nisam lud, a odgovorno ti tvrdim, kao navijaču istog kluba za koji ja navijam - da je zavist i mržnja navijača Barselone prema nama 20 puta veća nego ona koju mi možemo prema njima da ispoljimo, jer, jednostavno... oni imaju na čemu da zavide, a mi ne.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,761
    Thanked in
    3,891 Posts

Koga zanima šta je navijačka strast prema nekom klubu, kad neko živi pobjede i poraze SVOG kluba (ostali su nebitni, pa samim tim nema potrebe ni da se mrze ni da troše vrijeme pričajući o drugim klubovina), neka pročita (meni makar) prilično dosadnu knjigu "Stadionska groznica". Pisao je Nik Hornbi i nije fikcija, nego je autobiografskog karaktera.

Strast nije pljuvanje drugih, tuče na stadionu i oko njih, probadanje noževima i slična s*anja koja se, u ime klubova, prave širom svijeta. Postoji debela razlika između nekog ko strastveno VOLI svoj klub i nekog ko strastveno MRZI neki drugi klub (ili klubove).
    Last edited by NHM; 12-02-10 at 17:25.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Page 92 of 201 FirstFirst ... 4282888990919293949596102142192 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)