View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 94 of 201 FirstFirst ... 4484909192939495969798104144194 ... LastLast
Results 2,326 to 2,350 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    cujes ti ovog ae pedala...mrzim barsu jer je najveci protivnik real madrida i svaki vatreni navijac reala je mrzi...ti malo pre bukvalno shvatas mrznju!
    Ne, ja savrseno znam sta je mrznja. Meni bi bilo normalno da neko kaze da ne voli Barsu, na ne podnosi Barsu, da prezire Barsu... Ali da je mrzi, to je skroz nenormalno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    zasto bi mrzio nekog ko navija za barsu?njegov izbor...mrzim barsu kao klub!

ja licno iako sam navijac barse ne mrzim navijace reala ali jednostavno ne volim klub niti njihovu politiku da se sve parama kupuje...nema tih para koje oni imaju da bi mogli da kupe xavia,iniestu,messia...kupili su ronalda svaka cast to im je jedna od boljih kupovina i to postujem ali su makar mogli kupit i jednog stopera extra klase kao vidica itd

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Ne, ja savrseno znam sta je mrznja. Meni bi bilo normalno da neko kaze da ne voli Barsu, na ne podnosi Barsu, da prezire Barsu... Ali da je mrzi, to je skroz nenormalno...
    ok ti si upravu ae samo batali...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    9,710
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ja se ne sjećam da je ovakva situacija na forumu bila prije 2-3 godine.
    Takodje... Od kad se dozvolilo napaljenim navijachima da pishu shta oce i vrijedjaju, ne mozhe se normalna rasprava voditi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Misliš ti da recimo Xavi mrzi Madrid ili Španiju ili tu Kastilju? Ha, pa Iniesta je Kastiljanac! Pa, Gvardiola i Raul su u sred Barselone (sa sve suprugama) večerali, pričali, zajebavali se...! To ne treba da ti pada na pamet! Ako neko oće "svoje" ne znači da mrzi "tuđe".
    Sam si konstatovao da "Katalonci mrze Spaniju", tako da ti se ova tvrdnja kosi sa opste poznatim stanjem.Nisam mislio na pojedinacne primjere, igrace, vec uopsteno.

I naravno Kosovo i Kataloniju ne možeš poredit. Jbg, jedna od prvih država sa parlamentom i sa jednom od najstarijih zastava (seneyera) ne može da se poredi sa Kosovom.
    Istina, ali neko ce ti opet reci da se to dvoje ne moze porediti, ali po drugom osnovu.Na primjer, po stavu 98% clanica EU (kojoj stremimo) Kosovo je, nazalost, nezavisna republika, dok Katalonija to nije, ni za kog.Proslost je proslost, ja pricam o sadasnjosti, tj. realnosti...

I Laportu nemoj uzimat kao nekoga ko utiskuje mržnju u navijače. Ta mržnja postoji prije no što je fudbal uopšte doša u Španiju. Samo što je ta mržnja sad upakovana u neku fudbalski papir. Laporta je jedan od rijetkih pre$ednika Barse koji se baš petlja oko politike, pa mu to zamjeraju, ajde da ne kažem SVI, ali, velika većina sigurno. I to mu navode kao najveću grešku od kad vodi klub. Nema tu neke mržnje nenormalne... Znaš i sam da je isti Laporta VELIKI PRIJATELJ sa Perezom! I naravno pred svaki derbi ide onaj svečani obrok 2 pre$ednika kluba.
    Zamjeraju mu toliko da je doticni UBJEDLJIVO najpopularniji predsjednik Barse IKADA?! Zamisli situaciju u kojoj bi se jedan F.Perez usudio da izmlati gomilu gluposti tipa "Madrid je Spanski klub i samo Spanci treba da navijaju za njega" (u stilu cuvene Laportine izjave o tome ko ima moralno "pravo" da navija za Barsu)?Ne bi bio predsjednik Reala ni 2 dana posle tog...

Pojedince koje furaju neku mržnju, paljenje zastava, ovo, ono, moš nać đe oćeš... Ali to se ne smije generalizovat.
    Ja sam govorio o zvizdanju zastavi, himni, kralju i cinjenici da Realovi navijaci NE SMIJU da dodju na Kamp Nou, jer im se ne moze garantovati bezbjednost.To nisu zasebni slucajevi, vec PRAVILO.

U Madrid imaš i dalje jakih pro-fašističkih organizacija, pa se i sam dan rađanja/smrti Franka uredno i redovno obilježava u madrid, ali to nije fašistička zemlja!
    Istina i u najekstremnijoj navijackoj grupi Real Madrida postoje odredjeni broj fasista.To je jadno...

Ali to je kap u more... Mržnja jenjava, ili eto dobija neki normalniji izgled! Što je dobro.
    Ja bih volio da je to istina, ali,sve dok navijaci Reala ne budu mogli da dodju na Kamp Nou i razviju zastavu Reala (a da pri tom ostanu zivi) tesko je vjerovati u neko "poboljsanje"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    ja licno iako sam navijac barse ne mrzim navijace reala ali jednostavno ne volim klub niti njihovu politiku da se sve parama kupuje...
    A Barsa ne kupuje igrace novcem, vec u taj klub igraci dolaze zbog toga sto im je cast da brane boje tog kluba i nose taj dres, sve za dz

nema tih para koje oni imaju da bi mogli da kupe xavia,iniestu,messia...
    Ili mozda nema tih para kojim bi Barsa mogla da kupi jednog Raula i Kasiljasa

kupili su ronalda svaka cast to im je jedna od boljih kupovina i to postujem ali su makar mogli kupit i jednog stopera extra klase kao vidica itd
    I Barsa je kupila Ibrahima, i platila ga skoro kao Real Ronalda - samo je to njima jedna od GORIH kupovina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Sam si konstatovao da "Katalonci mrze Spaniju", tako da ti se ova tvrdnja kosi sa opste poznatim stanjem.Nisam mislio na pojedinacne primjere, igrace, vec uopsteno.

Istina, ali neko ce ti opet reci da se to dvoje ne moze porediti, ali po drugom osnovu.Na primjer, po stavu 98% clanica EU (kojoj stremimo) Kosovo je, nazalost, nezavisna republika, dok Katalonija to nije, ni za kog.Proslost je proslost, ja pricam o sadasnjosti, tj. realnosti...

Zamjeraju mu toliko da je doticni UBJEDLJIVO najpopularniji predsjednik Barse IKADA?! Zamisli situaciju u kojoj bi se jedan F.Perez usudio da izmlati gomilu gluposti tipa "Madrid je Spanski klub i samo Spanci treba da navijaju za njega" (u stilu cuvene Laportine izjave o tome ko ima moralno "pravo" da navija za Barsu)?Ne bi bio predsjednik Reala ni 2 dana posle tog...

Ja sam govorio o zvizdanju zastavi, himni, kralju i cinjenici da Realovi navijaci NE SMIJU da dodju na Kamp Nou, jer im se ne moze garantovati bezbjednost.To nisu zasebni slucajevi, vec PRAVILO.

Istina i u najekstremnijoj navijackoj grupi Real Madrida postoje odredjeni broj fasista.To je jadno...

Ja bih volio da je to istina, ali,sve dok navijaci Reala ne budu mogli da dodju na Kamp Nou i razviju zastavu Reala (a da pri tom ostanu zivi) tesko je vjerovati u neko "poboljsanje"...

Imatu mržnje, ali se to preko medija (naših ođe pogotovo, (Šofro) a i stranih) dosta često i napumpava. šofra često zna da u zanosu kaže da bi nekoga sa dresom reala na Kamp Nou "ubili, zapalili, masakrirali, da bi se u kovčeg vratio kući" a eo ti pogledaj samo ovo:

- na sred prezentacije Zlatana Ibrahimovića. Ja lično ovo smatram više ka provokaciju no neko "navijanje" jer tu Reala nema na taj teren. Isto ne bih žalio nekoga navijača Barse da dođe na prezentaciju npr. Ronalda! To bi bilo provociranje.

http://lh3.ggpht.com/_zb6TQtqdb2o/S2...20training.jpg - na trening Barselone... Iz čista mira - zastava grlavnoga rivala!

Treba li reć da ove ljude niko nije ubio, zapalio, sem eto što su izviždani, ka što bi svi gostujući navijači bili! Da ne pričam o utisku koji se može dobit šetajući ulicama Barselone. Ne malo puta možeš viđet nekoga u dres Reala kako lagano šeta. Na dosta mjesta se može kupit dres Reala, zastava Reala, zastava Španije, ili bilo kakav rekvizit njihov. Te prodavnice niko ne pali gađa ili lomi. Dok sam prolazio busom kroz centar Barselone, na jednu zgradu stambenu, na vrh nje, vijorile su se 2 zastave: zastava Reala i državna zastava Španije. Nikad neću prežalit što nijesam pokuša da ih slikam.

Postoji doza netrpeljivosti. Najočogledniji je primjer toga što u Madrid imaš 6 organizacija Barsinih navijača (tzv. "penya Barcelonista"), dok u Barselonu imaš samo jednu za fanove reala. Barsini navijači dođu na Bernebeu organizovano, a madridistima to ipak nije preporučljivo. Sad gledajući iz ovoga ugla, Katalonija je puna nekog nacizma mržnje ludačke ovoga onoga... Ali ako čovjek imalo boravi tamo, svati da to nije tako, i da je tamo dozvoljeno dosta toga (i što se tiče fudbala i što se tiče svega ostaloga).

Laporta jeste najpopularniji presjednik Barse ikad. Čak mislim da je zbog toga jedan od najpopularnijih ljudi uopšte. Ali to nije uspio zbog povremenih "peckalica" upućenih rivalila, nego zbog toga što je Barsu doveo na ovo đe je sad.Nemoj mislit da je sve to tako otvoreno i čisto. Laportin brat (rođeni) bio je optužen da je bio član jedne "post Frankove" organizacije. Tu je Laporta jedva živo glavu izvukao, tako da je taj njegov "katalonizam" u jednoj mjeri ubjeđivanje katalonaca da to (za brata mu) ipak nije bila istina.

E sad to što kažeš da je Laporta rekao (ko ima moralno "pravo" da navija za Barsu) u to stvarno ne vjerujem.Sad su kampanje za presjedničke izbore i sad kandidati izlaze u javnost i pričaju tako... Tu ima i istine i laži, ali dosta, dosta stvari koje iznose za Laportu, vrlo efikasno i efektivno mu "grickaju" prijestol na koji sjedi (a sa kojega će se svakako mać na kraj sezone).Barsi stvarno ne "stoji" činjenica da neko (bilo ko) ne smije doć na njen stadion da podrži svoj tim. Ako si "više od kluba", ako si "boginja današnjeg fudbala", ako reklamiraš UNICEF, i imaš milione humanitarnih akcija, posjeta đeci koja imaju posebne potrebe, posjete državama razorenih zemljotresom, ratom ili bilo čim - onda treba i da navijač Reala dođe tu i odgleda tih 90-ak minuta!Nemože se (i ne treba) gledat u najcrnje tačke prošlosti.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Takodje... Od kad se dozvolilo napaljenim navijachima da pishu shta oce i vrijedjaju, ne mozhe se normalna rasprava voditi...
    Ko je koga uvrijedio, i gdje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A oce li se odvajat Katalonija zna li ko ?/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam kakva je situacija, ali da se odvoje, odma Barselonu pricerat iz Primere. Propali bi za 4 godina maximum.

Da zakljucimo temu. Real je 10 puta veci klub od Barselone, i sve su prilike da ce uvijek biti veci. Navijaci Barselone imaju kompleks od toga, pa se fale sa Ovrebovim peharima.

Samo sam realan, bez hejta.

p.s. Real je pacerski odvratni klub.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Da zakljucimo temu. Real je 10 puta veci klub od Barselone, i sve su prilike da ce uvijek biti veci. Navijaci Barselone imaju kompleks od toga, pa se fale sa Ovrebovim peharima.
    Izvinjavam se za offtopic, i ne bih da otvaram pricu, ali moram da kazem kako je fino dao situaciju izmedju Milana i Intera. Ama preslikano
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ti, sladi se.

Bilan je u Evropi mnogo veci klub od Intera. Trebace nam dosta godina da stignemo, ali mozda budem ziv kad prestignemo.

Inter je u Italiji mnogo veci, jer ove godine osvajamo 100% 18-tu titulu, dok vi ostajete na 17. Mi nikada nijesmo igrali Seriu B, dok vi jeste 2 put. Onda neki apsolutni rekordi od prije neku godinu..Oli da nabrajam?

U direktnim duelima smo pata-pata.
    Last edited by CaseLogic; 13-02-10 at 18:24.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

p.s. Real je pacerski odvratni klub.
    Kako možeš ti, koji ništa ne znaš o fudbalu, ovo da izjaviš?
    Dake, da pojasnim - znaš dosta o Interu, ali ne znaš mnogo o fudbalu.

Na onom mom dresu Higuain-a, što si vidio na fudbalu jednom, sa prednje strane u ćošku stoji sljedeća sličica:

Dakle, to nisam rekao ja, ni AnotherWorld, ni ovaj Orgullo Vikingo. To je rekla FIFA, a mislim da je malo kompetentnija nego ja i ti.
    Ova sličica se ne uklapa na dres Intera, ne leži mu nekako.

Toliko o ''pacerima''. Mislim da je sva ostala priča suvišna. :mrgreen:
    Takođe, nadam se da nakon ove slike, srce mladog intelektualčeta opmne-a i dalje kucka.
    Last edited by Vlado; 13-02-10 at 18:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja znam duplo vise od tebe, mozemo uporediti ako oces. Bez glupih prozivki koje ne mozes potkrijepiti cinjenicama molim te. Ali MOLIM TE, jer mi se pritisak od toga dize.

Za mene je seljacki i pacerski "klub" i to sto cine sa tradicijom i sa imenom je nevjerovatno.

Eo Roben opet dade go za Bajern. Vec je za njih dao 8492749729 golova. Posrao se Realu usta i sere se sve vise sa svakim golom i prodorom. Njemacka liga je grublja 100 puta od Spanske pa ne vidim da nesto ima staklene noge? To su vam samo opravdanja za sramotne radnje vase sramotne uprave.

A tek sto cini Sneijder u Interu...Sramota.

Evo ti jedan klip za tvoju crnu dusu.

Evo ti jos jedan
    Last edited by CaseLogic; 13-02-10 at 18:48.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Kako možeš ti, koji ništa ne znaš o fudbalu, ovo da izjaviš?
    Dake, da pojasnim - znaš dosta o Interu, ali ne znaš mnogo o fudbalu.

Na onom mom dresu Higuain-a, što si vidio na fudbalu jednom, sa prednje strane u ćošku stoji sljedeća sličica:

Dakle, to nisam rekao ja, ni AnotherWorld, ni ovaj Orgullo Vikingo. To je rekla FIFA, a mislim da je malo kompetentnija nego ja i ti.
    Ova sličica se ne uklapa na dres Intera, ne leži mu nekako.

Toliko o ''pacerima''. Mislim da je sva ostala priča suvišna. :mrgreen:
    Takođe, nadam se da nakon ove slike, srce mladog intelektualčeta opmne-a i dalje kucka.

+1

SLIKA JE OBJASNILA!
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic
    Ja znam duplo vise od tebe, mozemo uporediti ako oces. Bez glupih prozivki koje ne mozes potkrijepiti cinjenicama molim te. Ali MOLIM TE, jer mi se pritisak od toga dize.
    Ova slika ti nije dovoljna? Kakve činjenice tražiš, mačko?
    To što Real Madrid radi, Inter nikad neće moć. Premali su igrači da bi mogli da obrću ovolike pare od marketinga i da dovode igrače kakve je Real Madrid imao kroz svoju istoriju, i kakve će uvijek imati.
    Pomiri se s tim.

Eo Roben opet dade go za Bajern. Vec je za njih dao 8492749729 golova. Posrao se Realu usta i sere se sve vise sa svakim golom i prodorom. Njemacka liga je grublja 100 puta od Spanske pa ne vidim da nesto ima staklene noge? To su vam samo opravdanja za sramotne radnje vase sramotne uprave.
    Zašto im se sere u usta, druže?
    Pa nikad niko u Real Madridu nije sporio njegov kvalitet. Ali Kaka i Ronaldo definitivno jesu bolji fudbaleri od njega, što je značilo da treba da ide. Niko nije htio da takav igrač grije klupu, a prima ogromnu platu. Prodat je, isto kao i Snajder. A obojica su kukali i molili da ostanu.
    Inter jedino tako može da ugrabi otpadak Reala.
    A Real može da ishapsi Interu najboljeg fudbalera, kao što je bio slučaj sa Ronaldom, poslije SP 2002. godine.
    Last edited by Vlado; 13-02-10 at 18:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iz ovog tvog posta se vidi trenutna usmjerenost tvog kluba. To je za povracanje. Fudbal je sport, a ne kompanija.

Eto, ove klipove ne komentarises..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zašto im se sere u usta, druže?
    Pa nikad niko u Real Madridu nije sporio njegov kvalitet. Ali Kaka i Ronaldo definitivno jesu bolji fudbaleri od njega, što je značilo da treba da ide. Niko nije htio da takav igrač grije klupu, a prima ogromnu platu. Prodat je, isto kao i Snajder. A obojica su kukali i molili da ostanu.
    Inter jedino tako može da ugrabi otpadak Reala.
    A Real može da ishapsi Interu najboljeg fudbalera, kao što je bio slučaj sa Ronaldom, poslije SP 2002. godine.
    Objasni mi koju je poziciju Marcelo do prije neko kolo igrao u Realu?
    Morao je da stavi lijevog beka na krilo,jer su prodali Robena.Znaci,najboljeg igraca od prosle sezone su prodali i stavili Marcela lijevog beka da im igra krilo.To samo debili mogu.
    I onda ce na ljeto da kupe Riberija,koji je takodje krilo.Za nevjerovat

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Iz ovog tvog posta se vidi trenutna usmjerenost tvog kluba. To je za povracanje. Fudbal je sport, a ne kompanija.

Eto, ove klipove ne komentarises..
    Odavno sam prestao da gledam tvoje klipove, jer si precrn. :joint:
    Fudbal je odavno postao biznis, što prije to shvatiš - mnogo bolje po tebe.
    Ako je fudbal sport, što onda ne ideš da gledaš II crnogorsku ligu? Tamo nema nikakvih marketinških zavrzlama, čist divlji fudbal. Pa da se sladiš. :mrgreen:

Sve marketinški neafirmisane lige (da se tako izrazim), tipa Holandije, Francuske, Belgije, pa možda čak i Njemačke (mada se tamo prati Bajern) su potpuno inferiorne. Ali, i tamo se igra fudbal, a u Njemačkoj posebno dobar, a evo vidiš... na našem podforumu ''Sport generalno'' ne postoji topik Bundes Lige, kao ni Francuske. Ove ostale su možda manje bitne, pa da ih ni ne pominjem sad u ovom smislu. To dovoljno govori o tome koliko su interesantne.
    A pazi, da kojim slučajem pređe Ronaldo u Bajern, Mesi u Volfsburg, Kaka u Šalke, Ćavi u Dortmund - fudbalska pozornica bi se preselila tamo.
    Fudbal odavno ide samo u onom smjeru u kojem idu pare - to je možda i najsigurniji biznis današnjice. Odavno je više od igre, i odavno je prestao da bude najvažnija SPOREDNA stvar na svijetu...

Prate se Italija, Španija i Engleska. Najviše para - najviše muzike. Jednostavno, to je neki tržišni zakon. Ne možemo ga promijeniti ni ti ni ja.
    Imaš recimo, MadGod-a, koji navija za Seltik - i uživa čovjek. Jednostavno, distancirao se od svega toga i boli ga patka. Ali, ne može navijač Intera da kaže da je Real ''pacerski'' klub, jer bi ste i vi isto radili, samo da vam može bit.

Budi realan, ja stvarno nemam ništa protiv Intera, potpuno su nebitan klub da bih o njemu razmišljao (kao i tebi Real, vjerovatno), ali nikada ne bih mogao da kažem da su PACERSKI klub, kad oni to nisu - već su jedan od bitnijih klubova na fudbalskoj mapi Evrope.

A Real Madrid je najbolji klub 20. vijeka, a ti ga nazivaš ''PACERSKIM''?
    Gdje je tu argument? Mozak? Realnost? Činjenica?

A onda ćeš mene da upozoravaš... :joint:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Objasni mi koju je poziciju Marcelo do prije neko kolo igrao u Realu?
    Morao je da stavi lijevog beka na krilo,jer su prodali Robena.Znaci,najboljeg igraca od prosle sezone su prodali i stavili Marcela lijevog beka da im igra krilo.To samo debili mogu.
    I onda ce na ljeto da kupe Riberija,koji je takodje krilo.Za nevjerovat
    Pokušavaš li ovo da objasniš da je Roben prodat zbog Marsela?
    Ako se o tome radi, zamolio bih Case-a da edituje folder.

Real je ionako prepun zvijezda, a Roben je za vrijeme svog igranja u Realu znao da lopta uvijek ide na njega. Bio je glavni fudbaler tima ekipe od prošle sezone.
    Jbg, neko je imao malo više mozga nego ti i ja, pa je shvatio da dolaskom Kake i Ronalda to neće biti moguće, pa ga je prodao.
    I ovako u Realu ima previše predobrih fudbalera, čak Real bolje funkcioniše kad izostanu iz sastava Kaka ili Ronaldo. Tada se mnogo lakše dolazi do pobjede, nebitno u kojem meču. Pobjeda na Riazoru poslije ko zna koliko vremena ti je živi dokaz toga.

Šta bi tek bilo da je još Roben ostao, naviknut da drži loptu na desnom krilu i rješava sve sam, kao prošle sezone?
    Opšti kuršlus, svađe, neredi u svlačionici, a onda rasprodaja već u januaru. Ko zna kolio bi zaostajali za Barselonom u ovom trenutku, a kritičari ''Galaktikosa 2'' bi se samo gomilali i gomilali..
    Last edited by Vlado; 13-02-10 at 19:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pokušavaš li ovo da objasniš da je Roben prodat zbog Marsela?
    Ako se o tome radi, zamolio bih Case-a da edituje folder.

Real je ionako prepun zvijezda, a Roben je za vrijeme svog igranja u Realu znao da lopta uvijek ide na njega. Bio je glavni fudbaler tima ekipe od prošle sezone.
    Jbg, neko je imao malo više mozga nego ti, pa je shvatio da dolaskom Kake i Ronalda to neće biti moguće, pa ga je prodao.
    I ovako u Realu ima previše predobrih fudbalera, čak Real bolje funkcioniše kad izostanu iz sastava Kaka ili Ronaldo. Tada se mnogo lakše dolazi do pobjede, nebitno u kojem meču. Pobjeda na Riazoru poslije ko zna koliko vremena ti je živi dokaz toga.

Šta bi tek bilo da je još Roben ostao, naviknut da drži loptu na desnom krilu i rješava sve sam, kao prošle sezone?
    Opšti kuršlus, svađe, neredi u svlačionici, a onda rasprodaja već u januaru. Ko zna kolio bi zaostajali za Barselonom u ovom trenutku, a kritičari ''Galaktikosa 2'' bi se samo gomilali i gomilali..
    1.Nisam primjetio da sam te nedje uvrijedio,ti mene jesi,tako da ces progutat ove rijeci

2."Pokušavaš li ovo da objasniš da je Roben prodat zbog Marsela?
    Ako se o tome radi, zamolio bih Case-a da edituje folder. "

Ovo ne bih komentarisao...

3.Kad na ljeto dodje Riberi,i kad budu takodje u timu Kaka i Ronaldo,sto ce onda bit?Oce li se svadjat za loptu kao sto ti kazes?Nemas argumenata momce,pa pises neke stvari za nevjerovat

Da te podsjetim,u Realu je igrao jedan Figo,Zidan,Ronaldo pa se nisu svadjali za loptu.Na "ignore" ides od sad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne pokusava da ti kaze da je Robben prodat zbog Marcela crni, nego ti kaze da Robben hvali Realu.

Znas sto je najjaca stvar u cijeloj prici...?

Sto je Robben od kad je dosao u Bajern duplo vazniji i bolji igrac od Riberija (koji je precijenjen po meni).

Znace ispanuce da je Real dao Bajernu boljeg igraca (KAKO SADA STVARI STOJE), i doplatio grdne pare. Kakavi paceri. Dje je tu ta tvoja poslovna logika? Smijesan si, i klub za koji navijas je smijesan postao..Nekad je bio velicina.

edit: evo me pretece Nino sa postom.

p.s. Postoji topic o Budes Ligi.

p.p.s. Sneijder i Kaka su organizatori igre u svojim klubovima, to cemo se sloziti. E Sneijder svoju funkciju obavlja savrseno, dok je Kaka promasaj cisti. Znaci opet ste doplatili 50 milki i dobili .!. Ista stvar kao sa Robbenom.

Znaci cinjenice govore protiv tebe Vlado, i ako imalo obraza imas, postedjeces se daljeg blamiranja.
    Last edited by CaseLogic; 13-02-10 at 19:33.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Znace ispanuce da je Real dao Bajernu boljeg igraca (KAKO SADA STVARI STOJE), i doplatio grdne pare. Kakavi paceri. Dje je tu ta tvoja poslovna logika? Smijesan si, i klub za koji navijas je smijesan postao..Nekad je bio velicina.
    Kako boljeg igrača? Od koga boljeg?
    Pa Riberi nije prešao u Real Madrid, i sve su prilike da neće... Barselona ga traži.
    Real je samo dao Robena, a uzeo 25 miliona eura.
    O čemu ti pričaš?

Nazivaš Kaku promašajem? A meni govoriš da se blamiram?
    Ti si toliko zaslijepljen Interom druže, da ne možeš ni da raspravljaš.
    Okej, stavljam tačku ođe. Precrn si. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    1.Nisam primjetio da sam te nedje uvrijedio,ti mene jesi
    Čime uvrijedio? Ako jesam izvini, nisam imao namjeru. :/

Pa neka su igrali svi oni, i tada su bili nagomilani. Ja sam ti pričao o prodaji Robena u smislu da je morao biti maknut, upravo da bi se spriječilo novo nagomilavanje, jer je ta greška već jednom napravljena...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne pravi se glup. Prece Riberi u Real gotovo sigurno.

Kaka je klasican promasaj. Placen je 65 milki kolko se sjecam a manje prikazuje od igraca koji je placen 15 milki, a prodat je zbog dolaska Kake. To je poenta. Kaka nije ni sjenka onoga sto je bio u Bilanu 2006/07/08.

Opet nemas argumenata, pokusavas da se vadis na posalice. Los si u tome.

Za neke je fudbal biznis, za neke ljubav..JBG.

Fudbal je biznis samo za nekoliko klubova, od kojih prednjaci tvoj Real. Ne mozes da generalizujes.

Page 94 of 201 FirstFirst ... 4484909192939495969798104144194 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)