View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 91 of 201 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141191 ... LastLast
Results 2,251 to 2,275 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    9,353
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    2,690 Posts

nw poredjujem ih jadan nebio no ti kazem da guti nikad nije bio igrac prvog tima real madrida, ne znam da li se sjecas ne znam koje si godiste ali on je poceo kao spic pa u dvije-tri sezone nije mogao gol dat i prebacili su ga u vezni red.
    Ni tu nazalost nije bio standardan i moze se rec za njega da je vjecna zamjena u realu.
    Sad mi reci kako moze da jedan igrac nekonstantan koji nije mogao da igra u realu ni u vrijeme duboke krize tog tima, (dobro posle kad je dosao zidan i klapa da ne racunamo) moze bit bolji od momka koji je osvojio sve zivo i jedan je od nosioca igre tima koji je medju najjacim u poslednje 20 goodina. Takodje ja mislim da ih ne treba ni uporedjivat jer je ovaj centralni vezni a ovaj krilo.
    Guti je lijenj, spor i nejak uduele tacno ima pas.
    Ako ga to cini vecim igracem od injeste da pogasimo tv-e i da igramo ne ljuti se covjece

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    nw poredjujem ih jadan nebio no ti kazem da guti nikad nije bio igrac prvog tima real madrida, ne znam da li se sjecas ne znam koje si godiste ali on je poceo kao spic pa u dvije-tri sezone nije mogao gol dat i prebacili su ga u vezni red.
    Ni tu nazalost nije bio standardan i moze se rec za njega da je vjecna zamjena u realu.
    Sad mi reci kako moze da jedan igrac nekonstantan koji nije mogao da igra u realu ni u vrijeme duboke krize tog tima, (dobro posle kad je dosao zidan i klapa da ne racunamo) moze bit bolji od momka koji je osvojio sve zivo i jedan je od nosioca igre tima koji je medju najjacim u poslednje 20 goodina. Takodje ja mislim da ih ne treba ni uporedjivat jer je ovaj centralni vezni a ovaj krilo.
    Guti je lijenj, spor i nejak uduele tacno ima pas.
    Ako ga to cini vecim igracem od injeste da pogasimo tv-e i da igramo ne ljuti se covjece

Ja ti velim fino da njih dvojica ne mogu da se uporede, niti želim to da radim.
    Jednostavno, Guti je fudbalski genije... koji je možda igrao i u pogrešnom klubu (nažalost) jer nije mogao da dođe do izražaja uslijed silnig marketing-galaktikos projekata koji je svako malo nagomilavao najbolje (čitaj: marketinški najprofitabilnije) fudbalere, i oni su jednostavno morali da igraju.

Ja sam samo rekao da Iniesta uopšte nije toliki majstor kolikim ga predstavljaju simpatizeri i fanovi Barseloninog totalnog fudbala koji promovišu zadnje 2 godine. Dakle, momak ima neosporan kvalitet - da ga nema, ne bi bio u Barseloni. Savršeno se uklopio u onu igru i filozofiju koju je Barselona izbacila na fudbalsku scenu, ali tek treba da se dokaže.

Iz one generacije Barseloninih fudbalera, jedino su dokazani Ćavi, Pujol i Mesi (molio bih sad da se ne ubacaju neki preinteligentni ljudi sa dokazima tipa Ibrahimovića, Ronaldinja, Anrija i ostalih pojačanja Barselone, jer to nije njihova škola)

Dakle, ono što treba Iniesta da uradi da bi postao jedan od najboljih (a ima realne šanse za to) jeste jedan konstantan kvalitet u igri narednih 3-4 godine (tu negdje otprilike do 30te). Ako to uspije, ja ću priznati da sam pogriješio.

Do tada, mislim da on nije igrač svjetske klase, ali svakako jeste igrač koji to može da postane (ako se kockice slože), ali ja mislim da se to neće desiti, jer ga ne smatram tom klasom. Jednostavno, tako mislim i treba li da me psujete sad zbog toga?

Nadam se da sam sada bio jasan.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    a eto moguce da sam malo precerao...ali realno kad pogledas koliko je igraca ove decenije na njegovoj poziciji(tj na krilu jer mislim da mu to i jeste najrealnija pozicija,i kad igra anri ispred njega on u stvari ne igra u liniji sa xavijem u vezi,nego se cesto nadje pored i ispred samog anrija)bolje od njega?
    C ronaldo,figo,i riberi,nedved i gigs su po meni tu negdje sa njim.Znaci svakako jedan od uticajnijih igraca u ovoj deceniji...

nemoj mi Robbena zaboravit (jes da ima staklene noge) ali klasa nevidjena i moze tu da uskoci Silva mada i on je jos zelen isto kao Iniesta...ali o5 ovi igraci koje si ti naveo su za njega jos samo pusta zelja...FIGO NEDVE I GIGS SU LEGENDE tesko da ce bi igraca kao sto su oni...Ronaldo zlatan lopta se ne dobija lako i uporedi godine cr9 i inieste ?! riberi i iniesta e to vec mozes da poredis
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

MOLIM VAS DA POGLEDATE KLIP I OBRATITE PAZNJU NA 1:27 GUTIJEVA MAGIJA KOJU NAM JE PONOVIO PRIJE PAR KOLA

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ja ne mogu da vjerujem koliko odje ljudi idu da bi dokazali kako su u pravu.

Guti je bio igracina, sad se vucara ko baba neka. I dobro neko rece, vazda mu je falilo kontinuiteta. A smijesno mi je da navijaci Reala pricaju ovako o Inijesti, obzirom da im je isti u protekle 2-3 godine objasnjavao kako se rade neke stvari na sredini terena. Mislim da je lakse rec 'ok, precerao sam', al ljudi kad nesto zabrave, onda idu do kraja.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Nije nego ste mi svi odje klasa za gutija a on ne za igrat fudbal ja stvarno ne znam sto on cini u real neka predje u buducnost....

Thanks Thanks Given 
    9,353
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    2,690 Posts

guti klub real madrid prvi tim 1995-????
    utakmica 372 golova 45 sva takmicenja (da nije malo za 15 god.)
    reprezentacija debitovao 99-????
    utakmica 15 golova 3 (naigrao se)

iniesta klub barcelona prvi tim 2002-????
    utakmica 200 golova 16
    reprezentacija debitovao 2006-????
    utakmica 39 golova 6

Da ne navodim sto je u eri gutija dugogodisnjoj uradila spanska repka a sto od kada igra injesta

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

U pravu si. Za vrijeme Gutija nista osvojili nisu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne mogu da vjerujem shta ljudi prichaju za Iniestu. Ne volim ni ja Barsu, ali Iniesta je fudbalski BOG.Bolji je nego sto je Guti ikad bio.Sa 25 godina je postigao vishe nego Guti sa 35.
    After the game, Wayne Rooney described Iniesta as the best player in the world. Ne zna Runi nista.

Fabregas je za njega jedna obicna prdnjava.

Postujem ja Gutia i sve to, ali uporedjivati ga sa Iniestom...ne vrijedjajte svoju inteligenciju.
    Last edited by Zodiac; 11-02-10 at 16:58.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Pa sad nije da je prdnjava, Fabregas je odlican igrac. Al je Inijesta za klasu iznad njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zvanicno od Inieste su bolji samo Messi,Ronaldo i Xavi, a ono su fenomeni fudbala. Guti nije bio u 20 igracha svijeta. + je grdan i voli malu djecu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    guti klub real madrid prvi tim 1995-????
    utakmica 372 golova 45 sva takmicenja (da nije malo za 15 god.)
    reprezentacija debitovao 99-????
    utakmica 15 golova 3 (naigrao se)

iniesta klub barcelona prvi tim 2002-????
    utakmica 200 golova 16
    reprezentacija debitovao 2006-????
    utakmica 39 golova 6

Da ne navodim sto je u eri gutija dugogodisnjoj uradila spanska repka a sto od kada igra injesta
    A to je vezni fudbaler, svakih 8 utakmica dodje da je dao po go. Nije lose KAD SE UZME U OBZIR kakve je sve napadace i poluspiceve imao Real Madrid u toku njegove karijere.. Neki od njih su bili i Ronaldo, Zidan, Morientes, Raul..
    U Spaniji na svake tri.
    Nije uopste NAJBOLJI FUDBALER svijeta, to niko ne kaze.. ali je MNOOOOOOOOOOOOOOOOOGO DOBAR.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Pa sad nije da je prdnjava, Fabregas je odlican igrac. Al je Inijesta za klasu iznad njega.
    Drukciji su tipovi igraca potpuno. Iniestin prodor je klasa za Fabregasov, ali Cescov pas i pregled igre su klasa za Iniestin. Sve zavisi sto klubu odgovara. I bolje im je da se ostave Cesca. Ja licno mislim.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Ja bi tebe zamolio da ne S**** jer ja imam pravo da kazem da MRZIM BARSELONU!!!!
    A dje sam ti ja (ili bilo ko ovdje) uskratio to pravo?Mozes ti da mrzis i volis koga god zelis i ja nemam nista protiv tog, samo ne zelim da me iko poredi sa takvim tipom ljudi.Kapisko?

i to ce da ti kaze svaki strastveni i pravi navijac REAL MADRIDA a ti sto si samo ljubitelji gledalac pedala od mene...
    A ti ces se drznuti da mene ucis kako se ponasa pravi navijac Real Madrida?! :shock: Blago slijepima...

Evo ti, za nauk - "pravi" Madridista ne mrzi nikog, vec aplaudira i igracima najomrazenijeg rivala kad ih propisno rasturi i ismije na sred Bernabeu-a (kao sto je bio slucaj sa Barselonom i Ronaldinjom, svojevremeno).To ti je banalan primjer "pravih" navijaca Reala, dok djecina koja ultimativnu satisfakciju pronalaze u pljuvacini Barselone i sirenju hejta po forumima prema doticnom klubu i neistomisljenicima - to svakako NISU

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Drukciji su tipovi igraca potpuno. Iniestin prodor je klasa za Fabregasov, ali Cescov pas i pregled igre su klasa za Iniestin. Sve zavisi sto klubu odgovara. I bolje im je da se ostave Cesca. Ja licno mislim.
    A Xavijev pregled igre i pas su klasa za Fabregasov.I tako u nedogled

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    A dje sam ti ja (ili bilo ko ovdje) uskratio to pravo?Mozes ti da mrzis i volis koga god zelis i ja nemam nista protiv tog, samo ne zelim da me iko poredi sa takvim tipom ljudi.Kapisko?

A ti ces se drznuti da mene ucis kako se ponasa pravi navijac Real Madrida?! :shock: Blago slijepima...

Evo ti, za nauk - "pravi" Madridista ne mrzi nikog, vec aplaudira i igracima najomrazenijeg rivala kad ih propisno rasturi i ismije na sred Bernabeu-a (kao sto je bio slucaj sa Barselonom i Ronaldinjom, svojevremeno).To ti je banalan primjer "pravih" navijaca Reala, dok djecina koja ultimativnu satisfakciju pronalaze u pljuvacini Barselone i sirenju hejta po forumima prema doticnom klubu i neistomisljenicima - to svakako NISU
    e bas fala bogu sto se ne mogu poredit sa takima ko sto si ti...sreca moja...ako ikad budem slican tebi i takvim navijacima bolje da me nema...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e bas fala bogu sto se ne mogu poredit sa takima ko sto si ti...sreca moja...ako ikad budem slican tebi i takvim navijacima bolje da me nema...
    Odrasti

A da si (konacno) odrastao ces znati najprije po tome sto ces prestati da ubjedjujes ljude u apsurdnu tvrdnju da je Guti bolji igrac od Inijeste :twist:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlado,previse si neobjektivan.eto te u caseov folder . iskreno ne mogu da vjerujem sta citam ovdje...

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Odrasti

A da si (konacno) odrastao ces znati najprije po tome sto ces prestati da ubjedjujes ljude u apsurdnu tvrdnju da je Guti bolji igrac od Inijeste :twist:
    Odrasto sam ja dovoljno samo sam malo (previse ) tvrdoglav
    Guti je po meni bolji igrac...imam pravo na misljenje jel tako? a objektivnoo mislim da nema neke strasne razlike medju njima i iniesta jos treba da se dokaze...njegova odlican sezona je prosla i ova polusezona...a Guti ima mnogo vise godina igranja na viskom nivou iza sebe tako da je suvisan sva prica...tek cemo vidjet sta Iniesta zna ali mislim da nece premasit ono sto je Guti pokazao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odrasto sam ja dovoljno samo sam malo (previse ) tvrdoglav
    Guti je po meni bolji igrac...imam pravo na misljenje jel tako? a objektivnoo mislim da nema neke strasne razlike medju njima i iniesta jos treba da se dokaze...njegova odlican sezona je prosla i ova polusezona...a Guti ima mnogo vise godina igranja na viskom nivou iza sebe tako da je suvisan sva prica...tek cemo vidjet sta Iniesta zna ali mislim da nece premasit ono sto je Guti pokazao...
    Pazi, ja tog Gutija vrlo cijenim, i dugo vremena mi je bio omiljeni igrac Reala (naravno, tek posle Raula i Jera :mrgreen:, cak i u konkurenciji svih Galaktikosa).Ali, reci da je Inijesta losiji igrac od njega je ludost.Inijesta je bolji igrac - ne tehnicki (jedan Roberto Karlos je za Gutija, u konkurenciji Zidana, Figa, Bekama i kompanije, rekao da je NAJBOLJI tehnicar u ekipi), vec zbog kontinuiteta u igri na najvecem nivou, cinjenici da je imao mnogo vise uspjeha do sada (na timskom nivou), te faktu da JOS ima dosta prostora za unapredjenje - dok je Guti, nazalost, vec na zalasku karijere...

Guti jeste savrsen tehnicar i pravi maestro, ali se u fudbalu mnogo vise cijeni kontinuitet, rad, pravilan pristup i zalaganje od vjecitog potencijala, ekstra klase i par avangardnih poteza i pasova u karijeri...

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Pazi, ja tog Gutija vrlo cijenim, i dugo vremena mi je bio omiljeni igrac Reala (naravno, tek posle Raula i Jera :mrgreen:, cak i u konkurenciji svih Galaktikosa).Ali, reci da je Inijesta losiji igrac od njega je ludost.Inijesta je bolji igrac - ne tehnicki (jedan Roberto Karlos je za Gutija, u konkurenciji Zidana, Figa, Bekama i kompanije, rekao da je NAJBOLJI tehnicar u ekipi), vec zbog kontinuiteta u igri na najvecem nivou, cinjenici da je imao mnogo vise uspjeha do sada (na timskom nivou), te faktu da JOS ima dosta prostora za unapredjenje - dok je Guti, nazalost, vec na zalasku karijere...

Guti jeste savrsen tehnicar i pravi maestro, ali se u fudbalu mnogo vise cijeni kontinuitet, rad, pravilan pristup i zalaganje od vjecitog potencijala, ekstra klase i par avangardnih poteza i pasova u karijeri...
    evo se napokon ja i ti razumijemo :lolblue:ja sam na pocetku naveo to kao njegov veliki problem zbog toga i nije u reprezentaciji!ali ja sam uvjek vise volio igrace "savrsen tehnicar i pravi maestro ...ekstra klase i par avangardnih poteza i pasova u karijeri..." :twist:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

davno sam ja rekao da je ovaj topic zreo za zakljucavanje
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    davno sam ja rekao da je ovaj topic zreo za zakljucavanje
    Koje zakljucavanje kad je tek pola sezone proslo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

brate ovde se najmanje prica o ligi
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Prica se o igracima te lige i klubovima te lige? sta ti oces vise? a naravno najvise se prica o realu i barsi jer su kandidati za osvajanje ...sta je tu cudno?

Page 91 of 201 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141191 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)