View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 90 of 201 FirstFirst ... 4080868788899091929394100140190 ... LastLast
Results 2,226 to 2,250 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

@ VLADO svaka cast navijas za Real isto ko i ja i to postujem ne moze bolji izbor....
    Mrzim Barselonu najvise od svih klubova....nas vjeciti rival..i vjecito im pokazujemo da smo bolji....ali budi malo realan rec za Iniestu "Iniesta je prenapumpan fudbaler... vrijeme će pokazati da sam u pravu" po meni to moze samo da kaze velika neznalica..ne rado priznajem iz vec navedenih razloga koji su svima poznati ali iniesta je jedan od najboljih veznih igraca na svetu...Ali svejedno moze da se sagne Gutiju koji je za njega LEVEL UP!
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    ljudi, sto se raspravljate oko ovih stvari? Jednostavno pitajte Case-a, on ZNA!
    Frustracije neke, a momak?
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Jes, kad napuni jedno 35 godina, mislim da ćemo ti reć kako si bio u pravu. Do tad će da objašnjava neke stvari na sredini, ko i do sad. Genijalac.
    Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    ljudi, sto se raspravljate oko ovih stvari? Jednostavno pitajte Case-a, on ZNA!
    Quote Originally Posted by laciale View Post
    CaseLogic se bolje razumije u fudbal nego li Chack Norris
    Quote Originally Posted by liquido View Post
    hahah iniesta prenapumpan igrac, to je veca sprdnja no ovaj zemljotres
    hahahaha neki prosto nece da odrastu, tuzno...

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    @ VLADO svaka cast navijas za Real isto ko i ja i to postujem ne moze bolji izbor....
    Mrzim Barselonu najvise od svih klubova....nas vjeciti rival..i vjecito im pokazujemo da smo bolji....ali budi malo realan rec za Iniestu "Iniesta je prenapumpan fudbaler... vrijeme će pokazati da sam u pravu" po meni to moze samo da kaze velika neznalica..ne rado priznajem iz vec navedenih razloga koji su svima poznati ali iniesta je jedan od najboljih veznih igraca na svetu...Ali svejedno moze da se sagne Gutiju koji je za njega LEVEL UP!
    uz anotherworlda jos jedan korektan navijac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    uz anotherworlda jos jedan korektan navijac
    Da te je Bog obdario sa malo vise sivih celija, malo vise razuma i zdrave pameti, umjesto sto te je "castio" dugim jezikom, nevaspitanjem i hronicnom zatupljenoscu - davno bi shvatio da ja, za razliku od nekih ovdje sa kojim me poredis, nikada ne govorim jezikom mrznje, nepostovanja i (sportske) nekorektnosti.Nikada nisam, i nikada ne bih, pri zdravoj pameti, rekao da mrzim neki klub, nekog igraca, ili slicno.To nije moj stil, ni ukus, ni nacin.Naprotiv, takav nacin ophodjenja, razmisljanja i izrazavanja je rezervisan iskljucivo za spodobe i ameboidne oblike zivota poput tebe i tebi slicnih...

I da - sve ovo ti je bilo krajnje dobronamjerno - kao odredjena opomena da ubuduce smislis i promislis prije nego se drznes da izlupas gomilu gluposti (ono dobro staro "ispeci - pa reci"), i da se ne igras sa vatrom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hhahahahha tacdaun!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha anotherworld, izvini, samo sam imao namjeru da ga pohvalim i uzmem tebe kao primjer objektivnog navijaca jednog drugog kluba... hvala ti na lijepim rijecima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha anotherworld, izvini, samo sam imao namjeru da ga pohvalim i uzmem tebe kao primjer objektivnog navijaca jednog drugog kluba... hvala ti na lijepim rijecima
    Prije ce biti da si me uporedio sa nekim kome je svaka druga rijec "mrzim" ovo, "mrzim" ono.Ja to dozivljavam kao uvredu i provokaciju, tako da - sam si kriv

I nema na cemu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lijepo pise, procitaj jos jednom a nisam imao razloga da pisem sarkazmom, nebitno, samo mi se opusti doci ce real na svoje, i izvini jos jednom

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ne mogu da raspravljam.
    Nisam rekao da je Iniesta loš fudbaler, naprotiv - smatram ga vrlo dobrim igračem.
    Samo sam rekao da nije toliko dobar koliko smarate da jeste.

Precrni ste.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lijepo pise, procitaj jos jednom a nisam imao razloga da pisem sarkazmom,
    I'm not a mind reader, sorry.Citam napisano, ne tumacim zamisljeno

I strasno mrzim samo rijec "mrzim" i nista drugo - tako da me stavljanje u isti kos sa nekim ko u jednoj recenici napise pomenutu rijec 3 puta izrazito vrijedja.

A i nisam bas "korektan navijac" kada se govori o Barsi, a ni previse objektivan - tako da si i tu omanuo Jbg, sta cu

Dosta je bilo.Sad smo kul

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ne mogu da raspravljam.
    Nisam rekao da je Iniesta loš fudbaler, naprotiv - smatram ga vrlo dobrim igračem.
    Samo sam rekao da nije toliko dobar koliko smarate da jeste.

Precrni ste.
    Orgullo_Vikingo, veli da je guti bolji. sto misli ti? vjerovatno zato ne moze da spane medju 22 igraca u reprezentaciji.

guti je odlican igrac samo je problem sto ima boljih od njega i to dooosta ... :twist:alonso, xavi, injesta, fabregas, sena i sad ga je pretrca i buskets.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Orgullo_Vikingo, veli da je guti bolji. sto misli ti? vjerovatno zato ne moze da spane medju 22 igraca u reprezentaciji.

guti je odlican igrac samo je problem sto ima boljih od njega i to dooosta ... :twist:alonso, xavi, injesta, fabregas, sena i sad ga je pretrca i buskets.
    Sena i (pogotovo) Buskec apsolutno nisu bolji od Gutija.Apsolutno...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ne mislis isto kao i selektor reprezentacije spanije

sad bez sale, nijesu isti tipovi igraca ali zna se "ko kosi a ko vodu nosi" u spanskoj repki.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Prije ce biti da si me uporedio sa nekim kome je svaka druga rijec "mrzim" ovo, "mrzim" ono.Ja to dozivljavam kao uvredu i provokaciju, tako da - sam si kriv

I nema na cemu

Ja bi tebe zamolio da ne S**** jer ja imam pravo da kazem da MRZIM BARSELONU!!!! i to ce da ti kaze svaki strastveni i pravi navijac REAL MADRIDA a ti sto si samo ljubitelji gledalac pedala od mene...nemam potrebu da se raspravljam sa ljudima koje ne poznajem...Mene se ostavi i nemoj da me prozivas i omalovazavas!Ja sam samo reko (objektivno) kakav je Iniesta igrac i UFO je fino reko da postuje to sto ne blatim igraca samo zato sto je iz Barselone...a Barselona kao klub nema goreg i mrznijeg...i zamolio bi te da me se prodjeS!

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

JA OSTAJEM PRI TOME STO SAM NAPISAO!Bolji je od Inieste a o Seni i Busketsu da ne pricam glupo je uopste stavljat Gutija sa njima u istu recenicu...Guti ima samo malu frku sa ponasanjem(slabo se slaze sa trenerima )... eto toliko

Thanks Thanks Given 
    9,353
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    2,690 Posts

kuku majko ja da sam moderator zakljucao bih ove teme o ligama jer je sramno sto se odje pise i radi. Injestu mozete uporedjivat samo sa jos par veznih na kugli zemaljskoj a vi nadjoste gutija koji je za 20 godina u realu napravio nekoliko asistencija. Majstor jeste ali smijesno ga je poredit sa injestom.

Ne ljudi da nijeste objektivni vec ja mislim da nemate niko preko 16 god jer ovo sto pisete i ja sam pricao u te godine.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    kuku majko ja da sam moderator zakljucao bih ove teme o ligama jer je sramno sto se odje pise i radi. Injestu mozete uporedjivat samo sa jos par veznih na kugli zemaljskoj a vi nadjoste gutija koji je za 20 godina u realu napravio nekoliko asistencija. Majstor jeste ali smijesno ga je poredit sa injestom.

Ne ljudi da nijeste objektivni vec ja mislim da nemate niko preko 16 god jer ovo sto pisete i ja sam pricao u te godine.
    zanimljivo ali ne bi se slozio...(mislim na gutija i njegovih "nekoliko asistencija")a to ako je neko mladji od tebe ne znaci da zna manje o fudbalu(ili bilo cemu drugom) i ne znaci da je nije inteligentniji od tebe...
    Da malo vise gledas fudbal vidio bi da guti ima u prosjeku po utakmici 85% tacnih lopti ,a zna se da on ne djeli "jednostavne" pasove....Guti je Realu donio veliki broj pobjeda kljucnom asistenciom u kljucnom trenutku(cak i nekim golovima) za Iniestu cemo tek da vidimo do sad je dobar ali mora jos da pokaze da bi bio rame uz rame sa gospodinom Gutijem...Iniesta neka nastavi da se ugleda na Xavia koji je oslonac cijele Barse (zahvaljujuci tome Iniesta ima prostor da "leprsa" po terenu)....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Guti je genije na momente,tj umije odigrat strasno dobro,ali nema niti je ikad imao kontinuitet.Dok je inijesta s druge strane igrac koji maltene ne odigra lose ni jednu utakmicu,i ima skoro sve gutijeve kvalitete i neke povrh toga.Jedino nema tako mocan asist kao guti.Sut im je jednako dobar.Dok inijesta ima neuporedivo bolji dribling i vecu brzinu.I uz to ima kontinuitet.Inijesta ima veci prrostor djelovanja od gutija,moze na vise pozicija da igra...sve u svemu bolji je i to dosta bolji.Guti je nesto poput rekobe-covjek koji je mogao postati velikan,ali nije zbog nedostatka kontinuiteta.Dok je inijesta realno vec sad jedan od najvecih igraca ove decenije
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Guti je genije na momente,tj umije odigrat strasno dobro,ali nema niti je ikad imao kontinuitet.Dok je inijesta s druge strane igrac koji maltene ne odigra lose ni jednu utakmicu,i ima skoro sve gutijeve kvalitete i neke povrh toga.Jedino nema tako mocan asist kao guti.Sut im je jednako dobar.Dok inijesta ima neuporedivo bolji dribling i vecu brzinu.I uz to ima kontinuitet.Inijesta ima veci prrostor djelovanja od gutija,moze na vise pozicija da igra...sve u svemu bolji je i to dosta bolji.Guti je nesto poput rekobe-covjek koji je mogao postati velikan,ali nije zbog nedostatka kontinuiteta.Dok je inijesta realno vec sad jedan od najvecih igraca ove decenije
    Donekle si upravu...ali mu jeba oca sa ovim na kraju precero si nije jos ni bolji od Gutija ali ne kazem da nece bit

Thanks Thanks Given 
    9,353
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    2,690 Posts

zanimljivo ali ne bi se slozio...(mislim na gutija i njegovih "nekoliko asistencija")a to ako je neko mladji od tebe ne znaci da zna manje o fudbalu(ili bilo cemu drugom) i ne znaci da je nije inteligentniji od tebe...
    Da malo vise gledas fudbal vidio bi da guti ima u prosjeku po utakmici 85% tacnih lopti ,a zna se da on ne djeli "jednostavne" pasove....Guti je Realu donio veliki broj pobjeda kljucnom asistenciom u kljucnom trenutku(cak i nekim golovima) za Iniestu cemo tek da vidimo do sad je dobar ali mora jos da pokaze da bi bio rame uz rame sa gospodinom Gutijem...Iniesta neka nastavi da se ugleda na Xavia koji je oslonac cijele Barse (zahvaljujuci tome Iniesta ima prostor da "leprsa" po terenu)....

druze moj ja nisam misli na inteligenciju niti znanje o fudbalu vec na tvrdoglavost.
    Vremenom to manje ispoljavas to jest uglavnom nestaje nego sagledas stvari realno.
    Ja sto se tice fudbala dovoljno ga gledam da mogu sebe ocijenit kao odlicnog poznavaoca i covjeka koji ne vjeruje u sve sto se pise po netu i calciomercatu i goal.com itd. itd.
    Dakle pricamo o tome da guti dijeli 85% pasova preciznih sto je vjerovatno tacno, takodje je i tacno da je namjesti dosta golova ali klasu njega i injeste je za mene barem nemoguce porediti.
    Moras se onda slozit da i xabi alonso daje preko 85% tacnih pasova i namjesta takodje dosta golova (kazem uopsteno u karijeri) pa je za mene jedan igrac koji nije prijeko potreban nijednom jakom evropskom klubu.

detaljan profil

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    druze moj ja nisam misli na inteligenciju niti znanje o fudbalu vec na tvrdoglavost.
    Vremenom to manje ispoljavas to jest uglavnom nestaje nego sagledas stvari realno.
    Ja sto se tice fudbala dovoljno ga gledam da mogu sebe ocijenit kao odlicnog poznavaoca i covjeka koji ne vjeruje u sve sto se pise po netu i calciomercatu i goal.com itd. itd.
    Dakle pricamo o tome da guti dijeli 85% pasova preciznih sto je vjerovatno tacno, takodje je i tacno da je namjesti dosta golova ali klasu njega i injeste je za mene barem nemoguce porediti.
    Moras se onda slozit da i xabi alonso daje preko 85% tacnih pasova i namjesta takodje dosta golova (kazem uopsteno u karijeri) pa je za mene jedan igrac koji nije prijeko potreban nijednom jakom evropskom klubu.

detaljan profil
    hahaha a gledaj klip ahahhaha dje ovo nadje dobar je Mirko ali nemoj ga mjesat medju ove majstore

EDIT : mozda si i upravu za tvrdoglavost ali brate ne kapiramo se nemoj mi poredit pasove Xabi Alonsa koji dijeli lopte od noge do noge i organizuje napad i Gutija koji da kljucni,prelomni pas koji cjepa odbranu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Donekle si upravu...ali mu jeba oca sa ovim na kraju precero si nije jos ni bolji od Gutija ali ne kazem da nece bit
    a eto moguce da sam malo precerao...ali realno kad pogledas koliko je igraca ove decenije na njegovoj poziciji(tj na krilu jer mislim da mu to i jeste najrealnija pozicija,i kad igra anri ispred njega on u stvari ne igra u liniji sa xavijem u vezi,nego se cesto nadje pored i ispred samog anrija)bolje od njega?
    C ronaldo,figo,i riberi,nedved i gigs su po meni tu negdje sa njim.Znaci svakako jedan od uticajnijih igraca u ovoj deceniji...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    + je mlađi od Gutija 8 godina
    + je bio jedan kurton obični dok je Guti bio reprezentativac Španije, u kojoj je od 2006, dok je Guti tamo igrao DAAAAAAAVNE 1999. godine

I da, ovo je potpuno nezahvalno upoređivanje dva fudbalera. Jednog na zalasku karijere i jednog koji tek treba da pokaže od čega je napravljen, jer mene ne može ubijedit sa jednom sezonom.

Takođe, ja koji pratim taj španski fudbal odavno, odlično se sjećam kad su Iniesta i Mota počinjali u Barseloni, i tad se o njima pričalo kao o potpuno nebitnim likovima, nigdje se nije pominjao nikakav kvalitet kao što je to recimo danas slučaj sa Krkićem ili Pedrom, ali momak je eksplodirao zadnjih 2 godine - i skidam kapu!
    Last edited by Vlado; 11-02-10 at 16:09.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    + je mlađi od Gutija 8 godina
    + je bio jedan kurton obični dok je Guti bio reprezentativac Španije
    iako bi ovo malo ljepse reko slazem se

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

i evo nesto malo od gutija

Page 90 of 201 FirstFirst ... 4080868788899091929394100140190 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)