1.da li je to provjereno ili su samo glasine u pitanju
2.da li ce moci unlock za 5.09 bootloader?
1.da li je to provjereno ili su samo glasine u pitanju
2.da li ce moci unlock za 5.09 bootloader?
Last edited by shpaka; 01-10-09 at 17:30.
Koja je verzija u t-com telefone, 3.0 il 3.1?
Koja god da je mozes odmah bez problema da ga nadogradis na 3.1, samo instaliras iTunes i odradis upgrade
Uputstvo: http://www.t-mobile.me/iphone/update.html
Samo jos da bude telefona
Da nemas vijesti kad ce stizat taj djaolji 3gs, vec duze ga nema po poslovnicama al ga zato reklamiraju vise od mjesec dana.
Kolko sam u toku, javljaju se neka rjesenja. No dobro, tel. se i dalje koristi normalno. Problem je ako ga dobavljas iz strane zemlje zakljucanog sa v3.1, tad sa njim slobodno u fioku. Cak je i restore onemogucen bez na 3.1... zvek zivi, bori se apple svim snagama protiv mladjanih hakera. A sami su tako pocinjali...
Tacno tako. Mislim da je glupo kupit iphone preko t-com a ne uzet jedan od onih paketa(najvise zbog neta).Da ali ako ga je kupi opreko T-Mobile -a i koristi karticu T-mobilea zašto da ga ne updatuje ?
Al imaju 2 procesa 'otkljucavanja' - prvi jailbreak je otkljucavanje telefona(otvaraju se nove mogucnosti, jer je apple uveo neke zabrane na aplikacije, kustomizaciju telefona i sl.), dok je drugi proces otkljucavanje mreze(tel. moze da se koristi na drugim mrezama). To je nesto poput dekodiranja telefona. Verzija 3.1 onemogucava obije operacije, obzirom da jos nije provaljen metod za provaljivanje. Najgore je za ljude koji su tel. nabavili preko nekog iz inostranstva, i odradili update. Uz neke nove metode koje su malo komplikovane i nedovoljno provjerene, svoje ajfone mogu u najboljoj ruci da koriste ko ipod touch.
Ako ne želi da koristi Cydia ili Icy why not?
Livera čovjek koristi 67 karticu i uzeo je telefon preko T-mobile -a. Jes da ih ne volim ali mislim da bi trebalo da updateuje svako svoj regularni telefon. I ako dobiješ i-Pod touch (u šta nema šanse jer je regularno kupljen u poslovnici) imaš fino reklamaciju i briga te boli.
Druga je stvar što je svakom potrebna Cydia :devil:
Livera,u cemu je fora? Ako je tel. kupljen preko nacionalne mreze u okviru koje se koristi, onda ne bi trebalo da bude problema nakon apdejta. Osim toga, ako moras da uradis restore(telefon zabudali isl.), itunes ne dozvoljava nista drugo do 3.1. Mada bi ga valjalo jailbreak-ovat, greota je kad vidis sto sve dobijas time.
Pazi ja ne znam u cemu je problem
Ako ja koristim T-Mobile i kupim tel. kod njih a u njega 3.1 ne vidim nidje problem ako sve jedno koristim njihovu mrezu , ovo je zeznuto za one koji bi da koriste svoj tel na druge mreze a ovako nema nikakve veze ...
mada ja svejedno nebih radio update 3.1 dok ne izadje unlock , jer svejedno taj 3.1 ne donosi neke specijalne promjene
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Druze Stivi , prvo pozdrav,
A sada mi reci , moze li ova aplikacija da se instalira na ovaj moj IPhone koji sam uzeo preko T-mobile , i nisam mu radio jailbreak....taka' ga nisam...:-?
Znaci sve fabricki podeseno , softver 3.0...
Ako moze , je li se otvaraju jedan-po-jedan od ovih fajlova sto sam skinuo sa 2shared ?
Ne moze, moras da ga jbkujes, dodas source, instaliras appsync na 3.0/3.1 (zavisno koju verziju imas) i skines ipa file sa tom aplikacijom... dodas ga kroz itunes i odardis syncRekao sam da imas jedan IPA file na torrentima.
Last edited by Sale; 05-10-09 at 16:45.
Dobar Dan !![]()
![]()
Moras prvo odraditi jailbreak i instalirati AppSync for OS 3.0 (patch za ckrekovane aplikacije) , da bi mogao instalirati iGO i ostale aplikacije koje su krekovane
Kad odradish jailbreak tek onda dobijash prave mogucnosti i iskoriscenje iphonea
lagan ti je postupak samo prati upustva
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=2827
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=2680
ujedno ces moci da koristish bilo koju karticu u svom fonu
a za AppSync , dodaj samo u Cydiu ovaj source http://cydia.hackulo.us i nacices odmah da instalirash AppSync
Last edited by Stivi; 05-10-09 at 16:58.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prvo da nabavim tel.
Update ne bih radio, al samo kazem da mi je nelogicno ovo sto pricas(da se iphone kupljen regularno preko t-com na ciju se mrezu i koristi, zakljuca nakon apdejta.) Mada mi je sumnjivo ovo odlaganje dobavke novih 3gs, moguce da ima neki problem..
Sale, jesi to jailbreak-ova iphone na 3.1 te imas cydia??
Last edited by Mitro; 05-10-09 at 18:17.
Last edited by Stivi; 05-10-09 at 18:29.
Da razjasnim: svi iPhone-i koji se mogu nabaviti kod T-Mobile su zakljucani na T-Mobile s tim sto se nekim metodama mogu otkljucati ali ako se uradi update na 3.1 i upgrade-uje se baseband (dio softvera telefona zaduzen za radio) a takav telefon se za sad ne moze otkljucati pa se moze koristiti samo na T-Mobile mrezi.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks