Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
"Kada se 11.septembra 2001. godine Sten nalazio na radnom mestu na 82-om spratu južnog tornja, pogledao je kroz prozor, i video da direktno na njega ide ogroman avion. Sa rečima <<Gospode, nemoćan sam da išta učinim, pomozi mi!>> pao je pod sto, a avion se zakucao u zgradu na niovu 78-86 sprata. Skoro sav interijer i konstrukcije su bili razrušeni, ali Sten i njegova Biblija koja je bila na stolu su bili potpuno nepovredjeni." - autodijagnostika

Znaci, Bog je zbog Stena postedio 82. sprat i oduzeo zivote na potezu 78-86.
Savrseno, kako dolikuje Bogu.
Vec sam dovoljno rekao u vezi toga i ko je dobronamjeran shvatice o cemu sam govorio.

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
Zbog cega dolaze ljudi u Ostrog? Zbog zemljotresa i cunamija koji svaki dan razaraju Crnu Goru? Zbog aviona koji ulijecu u podgoricke solitere?
Koja je razlika izmedju zemljotresa, avionske nesrece, bolesti ili automobilske nesrece, ako je ugrozen zivot? Autobus je manji, pa je zbog toga glupost?

Cini mi se da nijesam ja citirao sestru Radmilu koja kaze 75-80%, mada potvrdjuje moje misljenje zasto je ljudima potreban Bog.

Nego, vazno je da si se ti ismijao. Ja se jos uvijek uzdrzavam, mada mi je priprlilo.
E ovo su ti niski udarci o kojima govorim. Znamo i ti i ja da danas vecina ljudi koji sebe naziva vjernicima zapravo nemoralno zive. Vecina njih ide i turisticki a vjerovatno samo mali broj ide iz pravih razloga.
Kad bi ijedan od njih batalio neki svoj grijeh posle odlaska u manastir siguran sam da bi na njih Bog obratio paznju.
Ali naravno ljudi se tesko mijenjaju, a i kako ce kad ih sve vise satanizam potire u grijeh.
Daj da malo pricamo o nemoralu kod savremenih ljudi.

Ja sam se ismijao jer nikad u svojoj molitvi ne trazim Bogu da mi pomogne u tome i tome. Bog sve zna i zna kako treba da mi pomogne i ja samo to trazim od njega.
Pokojni djed mi je govorio jednu izreku, 'Cuvaj se i Bog te cuva, ako se ne cuvas ni Bog te ne cuva'
Ja cu nastojati da vozim pazljivo kad sam vec izabrao taj rizik (tako je voznja autom je rizik), ne sporim ni da ce mi Bog pomoci u odredjenim situacijama. Ali da ocekujem da mi Bog pomogne kada ludujem po gradu, pijan i ne znam sto vec, e onda to su vidi sav ljudski pad.