Quote Originally Posted by ihtus777 View Post
не знам, предпостављам, мислим, вјерујем

Slozicemo se da ne znamo sta je sustina.
Kao i ja, ti ne znas, samo pretpostavljas, mislis i vjerujes.

Није Адам био бијелац нити Ева.Адам или на јеврејском ``ха адамах``значи од земље.Дакле,Адам је земљанко а земља је браонкаста,чак је више тамнија него светлија,тако да би
Адам био неки средњи тип:ни жут,ни бијел,ни црн,него нешто између.

Nadam se da nijesi ozbiljan.

Начин на који се дошло до црнаца и жуте расе је мени непознат и уопште је непознат.

Attachment 31364

Било му је откривено.
* Mojsije je rekao da mu je bilo otkriveno

* Jevreji su to prihvatili i usvojili kao religiju

* Rim se potrudio oko marketinga kad je procijenjeno da ce carstvo imati koristi od hriscanstva

Gdje si ti u svemu ovome?
Gdje su Japanci, Jordanci i Aboridzini?

Па зато што се човјек рађа овдје на земљи и сва зрачења и утицаји који постоје на земљи утичу на човјека.БОГ је стварајући свијет створио здраву атмосферу и средину за човјека.Чист доказ имамо да што више човјек напредује све се више појављује нових болести по чему би БОГ био крив?
Сад ће да ми кажу да пустим пусти БОГА.Па нисам ја узао у уста БОГА него људи са форума којима је БОГ крив што се неко родио слијеп.
Је ли БОГ крив што неко бацио атомску на Хирошиму?Је ли БОГ крив што је НАТО у вријеме бомбардовања загадио воду на Космет и што кад пијете воду осјећате као да је вода пуна тешких метала.Од тих супстанци ма колико да су родитељи здрави и ма колико да одлазе на контролу код љекара постоји опасност да се роди болесно и дефектно дијете.
И ја сад питам:какве то има везе са БОГОМ?Је ли БОГ крив што је човјек блесав и што је загадио средину?Природа бунтује и буни се против човјека јер човјек у ненормалним и нерационалним количинама сијече шуме,баца бомбе...Мени је интересантно како се у последње вријеме појављују болести лудих крава,те птичији грип,те свињски грип а шта је то него дјеловање фармако-мафије.Праве све и свашта,изазивају свакакве болести да би могли да се обогате продајом љекова а овамо се људи рађају слијепи,сакати,дефектни...Дакле,није крив БОГ него човјек.Човјек је човјеку вук,човјек ствара атмоферу да се не живот не може наставити у нормалном току.Ако оболи материца или сјеме оца дјетета и ако се дијете роди дефектно сигурно БОГ ту не може бити крив ако велите да може кажите ми по којој логици.

Zasto nam je Bog dao plutonijum, uranijum, radijum? Da nas kusa?
Cak i da jeste, to je opovrgavanje tvoje teze da inteligentno ne moze stvoriti inteligentnije - Bog je stvorio savrsenog covjeka, ali je covjek toliko inteligentniji od Boga da je uspio da savrsenu kreaciju upropasti i napravi nekog poput Sase Matica?

-