Page 161 of 1169 FirstFirst ... 611111511571581591601611621631641651712112616611161 ... LastLast
Results 4,001 to 4,025 of 29206

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa da, Tsonga i Marej su po meni dvojica koji ga mogu izbaciti, ali ovaj turnir je dokazao da je stvoren za iznenadjenja i demantovao mnoge prognoze...

Ljudi, sta je sa sinisom, da nije juce zapao u depresiju?

dave020 Guest

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    svi ti teniski strucnaci zajedno nisu osvojili koliko Fedex sam, nekoga ko je osvojio toliko toga je smijesno i glupo poducavati i savjetovati. Svako je razlicit, i svakome odgovara razlicit nacin pripreme. Ako je on utvrdio da mu trener nije potreban onda mu nije potreban ma sta govorili svi forumasi svijeta i strucnjaci sa Eurosporta zajedno.

A sto se tice strucnosti tih strucnjaka upravo govori cinjenica da su mu predvidjali penziju nakon Wimbedone-a, a on igra li igra, i naigrace se jos, na veliku zalost brojnih hejtera, a na veliku radost jos brojnijih navijaca i obozavalaca.

Ti slobodno nastavi da prenosis misljenja drugih, ja cu se ipak zadrzati sa iznosenjem svog misljenja.

Pa neko mora da osvoji masu da bi bio dobar stručnjak?! Evo Marjan Vajda, Novakov trener nije imao neku karijeru bogatu trofejima, pa je od Novaka napravio svjetskog broja 3. Ne samo on, ali sa odgovarajućim timom. I nije Vajda jedini primjer, ne samo u tenisu, nego u sportu uopšte. Mnogo je stručnjaka i trenera sa bogatim trenerskim karijerama, a sa prosječnim igračkim.

Haha...a dobro, teško se uvijek bilo raspravljati sa okorelim navijačima, bez trunke objektivnosti. Realno, Federer je iza Nadala i Đokovića po izdanjima u ovoj godini, a taj trend je još od polovine prošle. Ja stojim pri tome da je Federer najveći umjetnik ovoga sporta, ali isto tako stojim iza SVOG mišljenja (u ostalom, kao i ti iza svog) da je njemu neophodan jedan kondicioni trener, i neko ko će s njim taktiku da razrađuje, kako za turnire tako i za svaki meč i svakog protivnika!

Ti se drži svoje subjektivnosti, navijač si, a ja gledalac u tenisu, osim kad igra Novak, mada i njega prilično objektivno komentarišem po završenim mečevima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije izgubio prvo mjesto zato sto nema trenera nego zbog mononukleoze,a ta bolest nije nimalo laka.Povrh svega toga prosle godine je igrao na visokom nivou.TAJO TENISA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dave020 View Post
    Pa neko mora da osvoji masu da bi bio dobar stručnjak?! Evo Marjan Vajda, Novakov trener nije imao neku karijeru bogatu trofejima, pa je od Novaka napravio svjetskog broja 3. Ne samo on, ali sa odgovarajućim timom. I nije Vajda jedini primjer, ne samo u tenisu, nego u sportu uopšte. Mnogo je stručnjaka i trenera sa bogatim trenerskim karijerama, a sa prosječnim igračkim.

Haha...a dobro, teško se uvijek bilo raspravljati sa okorelim navijačima, bez trunke objektivnosti. Realno, Federer je iza Nadala i Đokovića po izdanjima u ovoj godini, a taj trend je još od polovine prošle. Ja stojim pri tome da je Federer najveći umjetnik ovoga sporta, ali isto tako stojim iza SVOG mišljenja (u ostalom, kao i ti iza svog) da je njemu neophodan jedan kondicioni trener, i neko ko će s njim taktiku da razrađuje, kako za turnire tako i za svaki meč i svakog protivnika!

Ti se drži svoje subjektivnosti, navijač si, a ja gledalac u tenisu, osim kad igra Novak, mada i njega prilično objektivno komentarišem po završenim mečevima.
    Dobro, da analiziramo poslednja 4 grend slema, to bi bio period od jedne godine:

W: Nadal osvojio, Fed u finalu, Novak u trecem kolu
    US Open: Fed osvojio, Nadal polufinale, Novak polufinale
    AO: Nadal osvojio, Fed u finalu, Novak u polufinalu
    RG: Nadal ispao, Novak ispao, Fedex still on fire

i on je iza Novaka u poslednjoj godini??? Ovo nema veze sa objektivnoscu, vec sa cinjenicama, a cinjenice govore da je on i u poslednjoj godini daleko ispred Djokovica.

dave020 Guest

Dobro, da analiziramo poslednja 4 grend slema, to bi bio period od jedne godine:

W: Nadal osvojio, Fed u finalu, Novak u trecem kolu
    US Open: Fed osvojio, Nadal polufinale, Novak polufinale
    AO: Nadal osvojio, Fed u finalu, Novak u polufinalu
    RG: Nadal ispao, Novak ispao, Fedex still on fire

i on je iza Novaka u poslednjoj godini??? Ovo nema veze sa objektivnoscu, vec sa cinjenicama, a cinjenice govore da je on i u poslednjoj godini daleko ispred Djokovica.
    A ostali turniri? I svi mečevi odigrani na turnirima od Wimledona na ovamo? Nema veze, momonukleoza je kriva. I da, stojim iza toga da su u ovoj godini Đoković i Nadal ispred Federera, a da je Federerov pad počeo prošle godine. Nadal je od Wimbledona masu ispred Federera, a Novak ove godine (čisto da preciziram). I to što je Federer osvojio Madrid, i što je jedini na RG ostao od njih trojice, mi apsolutno ništa ne znači.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ostali turniri? I svi mečevi odigrani na turnirima od Wimledona na ovamo? Nema veze, momonukleoza je kriva. I da, stojim iza toga da su u ovoj godini Đoković i Nadal ispred Federera, a da je Federerov pad počeo prošle godine. Nadal je od Wimbledona masu ispred Federera, a Novak ove godine (čisto da preciziram). I to što je Federer osvojio Madrid, i što je jedini na RG ostao od njih trojice, mi apsolutno ništa ne znači.
    To je zbog toga sto si tako objektivan*:mrgreen:

Odoh ja sad da odmaram glas...

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    577
    Thanked in
    324 Posts

Da mi je bilo vidjeti Fedexa kako gleda ovaj mec, mislim da ga je Mirka drzala za ruku i da se otvarao sampanjac u sobi
    Oktavijan i ja sam samo zelio to da vidim,ja mislim da se napio . Inace potpuno izgubljeni Nadal fino je legao Soderlingu poslije proslogodisnjih cuda na Wimbldonu izmedju njih dvojice ovo mu je super osveta. Inace Robin je svakako mnogo popravio igru na sljaci ,prica se da je sa njim puno radio i Wilander tako da ne cudi njegova odlicna igra. Sto se tice ispadanja NNadala da vam pravo kazem jos uvijek ne vjerujem ali kao da je Borg bacio prokletstvo na ove svoje rekorde , prosle godine Fedex finale W tako da je BB i dalje rekorder, a evo sad i Nadal zaista cudno. Ako Federer sad ne osvoji nece nikad, ipak protiv sjanih Francuza , prvenstveno Monfisa nece mu biti nimalo lako, a ocekujem u finalu i sjajnog Gonzalesa ako nastavi sa ovakvm igrama kao danas. U svakom slucaju GO FED!!!!!!!!!!!!

dave020 Guest

To je zbog toga sto si tako objektivan*:mrgreen:

Odoh ja sad da odmaram glas...
    Pa e s obzirom da sam naveo dva turnira u zadnjih 15 dana, ne znači mi ništa. Mnogo je duži period od skoro 365 dana, nego li tih 15. Samim tim i mjerodavniji.

Odmori, odoh i ja. U zdravlje.

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    577
    Thanked in
    324 Posts

pa bash zato sto dobro prolazi na GS Novak nazalost je izgubio 3 mjesto, odlicno je sto dobro igra masterse to se pamti i to ce ga ponijeti do prvog mjesta , ma daj dave pa samo se GS pamte sve ostalo se zaboravlja ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa e s obzirom da sam naveo dva turnira u zadnjih 15 dana, ne znači mi ništa. Mnogo je duži period od skoro 365 dana, nego li tih 15. Samim tim i mjerodavniji.

Odmori, odoh i ja. U zdravlje.
    Pa ja ti navedoh najvaznije turnire u poslednjih 365 dana, a rezultati su vise nego ocigledno u korist Federera. Osim ovih rezultata, mogu se uzeti u obzir i ostali, iako Fedexa manji turniri vise toliko i ne interesuju, on se fokusirao na GS.

Nole osvojio Masters kup, Fed osvojio Madrid Masters. Nole polufinale olimpijade, Federer cetvrtfinale u singlu i pobjeda u dublu. Manje turnire da ne brojimo, i tu je Fed bolji.

Ali dobro, rezultati ne govore nista, zar ne, izgleda da ima ljudi koji vide vise od toga...
    Last edited by OCTAVIAN; 31-05-09 at 20:12.

dave020 Guest

Quote Originally Posted by pumba View Post
    pa bash zato sto dobro prolazi na GS Novak nazalost je izgubio 3 mjesto, odlicno je sto dobro igra masterse to se pamti i to ce ga ponijeti do prvog mjesta , ma daj dave pa samo se GS pamte sve ostalo se zaboravlja ...
    Tu se slažem s tobom. GS se pamte, ali ja pričam samo o trenutnoj situaciji, ko je trenutno u boljoj formi. Bez stajanja na bilo čiju stranu, i ako izgleda kao da stojim na strani Nadala i Đokovića i pljujem po Federeru. Ja sam danas navijao za Soderlinga, jer ne volim Nadala previše, ali stojim pri tome da je trenutno bolji od Federera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prvo je sinisa rekao:

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Federer je pacer na šljaci i za sada ga protivnici spašavaju.

Samo mi recite sa kim igra u osmini finala a sa kim je potencijalno u četvrtfinalu.
    Odmah ću ti reći kakvo ga čišćenje čeka!
    onda sam ja rekao:

U osmini finala igra protiv strasnog Tomija Hasa, a u cetvrtfinalu ga ceka pobjednik duela Rodik - Monfils (prvi je dokazani majstor na sljaci, a sa drugim je igrao prosle godine u polufinalu i jedva ga dobio).

Da cujemo tu prognozu?
    sinisa, dje je prognoza, sledeci mec se priblizava, ja bih da znam kakvo ce ciscenje da padne, mozda odigram i kladionicu na osnovu tvoje prognoze, do sad si sve gadjao bez greske!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zao mi je sto je ispao nadal...but on the bright side, da i on jednom kod kuce proslavi rodjendan

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    577
    Thanked in
    324 Posts

Tu se slažem s tobom. GS se pamte, ali ja pričam samo o trenutnoj situaciji, ko je trenutno u boljoj formi. Bez stajanja na bilo čiju stranu, i ako izgleda kao da stojim na strani Nadala i Đokovića i pljujem po Federeru. Ja sam danas navijao za Soderlinga, jer ne volim Nadala previše, ali stojim pri tome da je trenutno bolji od Federera.
    da ali kao sto i sam sigurno vidis Fed sve daje na GS ako osvoji RG i na W ce biti glavni favorit pa i na US openu a ne vjerujem da ce osvojiti jos koji turnir iz masters serije izmedju. Marej je na pocetku sezone redom dobijao i Nadala i Fed i Djokovica ali na AO Mareja nidje tako da nije mi uopste bitno kako igra na mastersima jer se poredak kroji na GSovima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako sam srecan sto je Nadal ispao,opisat' vam ne mogu. UHHH!!!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Evo nesto s Vimbldona od prije dvije godine...

Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Evo nesto s Vimbldona od prije dvije godine...

Jos od ranije se njih dvojica ne podnose, a posle tog meca je kulminiralo. Pa danas se nisu cestito ni pozdravili nakon meca. Inace, Soderling vazi za loseg momka, nije omiljen medju kolegama, i ja mislim da je upravo odnos sa Nadaom njemu danas pomogao. Cak i Federer i Djokovic kad igraju zavrsnice meceva sa Nadalom drhte im ruke, jer imaju puno opreza i straha pred meceve sa njim. Mislim da je Soderlingu pomoglo to sto ne voli NAdala, jer je predobro odigrao zavrsnice sva tri seta, bez trunke nervoze, kao da je u glavi svo vrijeme imao misao "Pokazacu ja tebi danas pokvarenjace mali, pa ti i dalje zavlaci prste u gu*icu...".
    Last edited by OCTAVIAN; 31-05-09 at 22:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Soderling se nije ni ljudski radovao a pobjedio je Rafu!
    Je li to neki novi štos ili je bio uvjeren u pobjedu!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinisam,nepredvidljiv kao i uvijek.Blago onome ko razumije tajne tokove njegovih misli!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Soderling se nije ni ljudski radovao a pobjedio je Rafu!
    Je li to neki novi štos ili je bio uvjeren u pobjedu!
    Ma jok. Cuo sam da je Soderling poslednjih mjeseci cesto boravio na ovom forumu, gdje su mu omiljeno stivo bili tvoji postovi u kojima govoris kako Novak treba da igra da bi pobijedio Nadala na sljaci. E sad, posto Novaku to nikako da podje za rukom, on je pokupio svo to silno znanje i danas obrisao Parisku sljaku Nadalom!

Citam malo strane portale i forume, i vecinom se slazu da je ova pobjeda Soderlinga "The biggest upset" u istoriji, cak i veca od pobjede Federera nad Samprasom 2001. na Wimbledone-u.

Sad kad pogledam Rafine poraze na nekoliko poslednjih GS turnira, zapravo sve meceve je izgubio glatko ( AO Tsonga 3-0, US Marej 3-1, RG Soderling 3-1). Zajednicko u svim mecevima je to da je bio izuzetno dobro spreman fizicki, ali da jednostavno nije imao "plan B" kad mu krene lose, tj kad protivnik procita njegovu igru. Fedex je dugo dominirao jer niko nije imao odgovor na njegovu igru, a cim su mu procitali igru nestala je ona brutalna dominacija i pocele su muke.

Nadalov jedini stil igre je "Stojim 2 metra iza linije i bjesomucno udaram duboke lopte sa puno spina". Ja ne vidim da on u ovom trenutku umije odigrati drugacije. Za sad to daje rezultate. Sta ce se desiti kad takva igra bude procitana, oce li on umjeti da igra drugacije, mozda malo vise napadacki? Evo Fedex je posle nekoliko poraza od njega promijenio nacin igre u Madridu i lagano ga dobio. Soderling danas isto. Ako je za poraz u Madridu bio kriv umor (a po meni nije), danas sigurno ne moze biti. Nadal je sam izjavio da je bio u odlicnoj formi i dobro koncentrisan.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ode nadal jeeeeeeeee...veliki mec za 49 mjesto djokovic - nadal.......bravo za soderlinga....fedex mora da osvoji ovo kako zna i umije....i onda moze opet do prvog mjesta.....cisto da se vidi ad onaj poraz u madridu nije bio zbog umora....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Shteta za Nadala,njegovo ispadanje ce dosta umanjiti zanimljivost turnira...
    I shteta za ovaj forum...Jer ako osvoji Federer turnir nece se moci zhivjeti od Sinishe koji ce da tvrdi da je to nezasluzheno,jer su Nole i Nadal ispali...
    Pa nista onda, kad se Rafa penzionise treba ukinuti svi turnire na sljaci, da se ne dosadjuje narod.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shteta za Nadala,njegovo ispadanje ce dosta umanjiti zanimljivost turnira...
    I shteta za ovaj forum...Jer ako osvoji Federer turnir nece se moci zhivjeti od Sinishe koji ce da tvrdi da je to nezasluzheno,jer su Nole i Nadal ispali...:grin:

Ne brini !
    Federer neće osvojiti turnir!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako fedex osvoji rg i w a nadal ispane u sf w sto je vrlo moguce fedex se vraca na prvo mjesto aaaaaaaaaaaaa ludnica gooooooooooooo fedex

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    1,389
    Thanked in
    378 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    ako fedex osvoji rg i w a nadal ispane u sf w sto je vrlo moguce fedex se vraca na prvo mjesto aaaaaaaaaaaaa ludnica gooooooooooooo fedex
    Sto ce mu prvo mjesto,tamo je vec bio,njemu treba RG i jos 3 W-a,ako si navijac Federera,a jesi izgleda,onda znaj da prvo ili drugo mjesto je potpuno isto,samo se broje GS-ovi,ostalo je manje bitno,Federer ce juriti jos jedan GS,po mogucnosti RG(ovogodisnji)i ako mu to podje za reketom,izjednacice Samprasov rekord,a onda ce probati da postane najbolji na W-u svih vremena,tako da vjerovatno ni njega ne zanima prvo mjesto toliko koliko GS-ovi,i to je potpuno normalno
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Page 161 of 1169 FirstFirst ... 611111511571581591601611621631641651712112616611161 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)