Page 145 of 1169 FirstFirst ... 45951351411421431441451461471481491551952456451145 ... LastLast
Results 3,601 to 3,625 of 29205

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by slovenac View Post
    Federer je očigledno prezasićen tenisom.Bilo ko ga može dobiti.Čovjek uopšte više nema živaca za tenis.Ipak Đoković je bio sjajan
    slovenac lupas

da ga moze bilo ko dobiti federer bi ispadao u 1-2-3 kolu al on u svakom stigne skoro do polufinala. to znaci da ga ne moze dobiti svako vec samo ostala trojica iz prve cetvorke - Nadal, Marej , Djokovic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Grungy View Post
    poslije monte carla nisam htio ovo da pitam ali mislim da je sad vrijeme - je li ovo federerov kraj?
    Mislim da je tek pocetak,shto se ove godine tice.Sad ce vjerovatno svi da mi se smiju,ali mislim da ce doci na French Open makar do finala,i da ce uzeti Wimbledon.Pazite shto vam kazhem.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Mislim da je tek pocetak,shto se ove godine tice.Sad ce vjerovatno svi da mi se smiju,ali mislim da ce doci na French Open makar do finala,i da ce uzeti Wimbledon.Pazite shto vam kazhem.
    Ma ja mislim da je federer uzeo sto je uzeo.Sad ide dominacija nadala koja ce trajat koliko i fedexova dok ce nole ili marej povremeno osvojit ponesto i to je to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Potpuno se slazem sa prognozama ,cak bih se usudio reci da ima sansi i u finalu Rolan Garosa ... i to ne malih ,kladicu se (nesto sitno) na njega ,sada kada niko ne bi ,jer i pored pada u igri i fizickoj kondiciji ,koja je diskutabilna .... glavni i usudjujem se reci jedini problem je glava , Mnogo ga je zabolio proslogodisnji wimbledon i onakav poraz posle najboljeg tenisa ikada (bez dileme ) ,pored svog pritiska o rekordima .... Nakon toga potpuno je stao da igra , i dozivljava poraze od igraca koji mu godinu unazad nebi jedan gem uzeli (tu naravno ne mislim na Djokovica koji je odlican ) bez prave motivacije ... Mislim da samo ceka da zaigra ,sto ce se uskoro vidjeti ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nixon View Post
    Potpuno se slazem sa prognozama ,cak bih se usudio reci da ima sansi i u finalu Rolan Garosa ... i to ne malih ,kladicu se (nesto sitno) na njega ,sada kada niko ne bi ,jer i pored pada u igri i fizickoj kondiciji ,koja je diskutabilna .... glavni i usudjujem se reci jedini problem je glava , Mnogo ga je zabolio proslogodisnji wimbledon i onakav poraz posle najboljeg tenisa ikada (bez dileme ) ,pored svog pritiska o rekordima .... Nakon toga potpuno je stao da igra , i dozivljava poraze od igraca koji mu godinu unazad nebi jedan gem uzeli (tu naravno ne mislim na Djokovica koji je odlican ) bez prave motivacije ... Mislim da samo ceka da zaigra ,sto ce se uskoro vidjeti ...
    I ja nekako tako razmishljam...Proshle godine kad je bio psihichki najvishe down uzeo je US open...I danas bi pochistio Djokovica(iako mi je milo shto je Novak u finalu) da nije bilo kishe.Iz turnira u turnir igra sve bolje,fali samo josh malo samopouzdanja i srece.A to ce doci.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by nixon View Post
    I ja sam tako razmisljao na pocetku ove godine,ali sad mislim da je jedina njegova sansa US open,ali vidjecemo
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ma kvalitet je neosporan, glupo je o tome pricat', ali stice se utisak da on vise jednostavno ne grize. a pogledajte rafine celjusti. melje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novaku je kisa pomogla danas Ali ipak svaka cast na pobjedi, u sva 3 seta je imao brejk minusa, u 2 je uspio da preokrene. Sjutra ce biti tesko protiv Rafe, ali je ljudski nadati se dobrom otporu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Novaku je kisa pomogla danas Ali ipak svaka cast na pobjedi, u sva 3 seta je imao brejk minusa, u 2 je uspio da preokrene. Sjutra ce biti tesko protiv Rafe, ali je ljudski nadati se dobrom otporu
    Novak igra na sljaci najbolje posle Rafe , milsim da ima nekih sansi sjutra , za dobar otpor ne brini

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Tako je ,neka on pruzi maksimum,pa sto bude,protiv onog cudovista,tesko da ce moc do pobjede,jes da je ova sljaka dosta brza nego ona u Monte Karlu,a i Nadal igra tri nedjelje zaredom,ali opet sansa za pobjedu je mala,naravno ne i nemoguca.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Mislim da Federer polako ali sigurno "ide dolje" jer mu je igra zaista losa.ja ga pratim evo zadnjih 5 godina i sada se jasno vidi da covjek nije ni sjenka onog federera od prije 2 godine. Udarci su mu mlaki, servis mu je oslabio, jednostavno samo prebacuje onu lopticu preko mreze i tacka. Ja koji sma velikiiiiiiiiii navijac svajcarca zaista ne mogu vise da gledam njegove meceve jer je ono, po meni, mucenje.
    Ako uspije da osvoji 1 GS ove sezone to ce biti fantasticno.Ostaje mi samo da se nadam.

Sto se Nadal tice on je u top-top formi. Covjek jednostavno melje sve zivo, svaku lopticu udara sa 100% snage, a fizicki je prespreman i molim vas nemojte da pricate da nije tehnicki potkovan
    Djokovic je poboljsao voju igru i trenutno je ispred Federera ali za 3 stepenice iza nadala i mislim da djokovic moze da dobije nadala mozda jendom u 15 meceva. danas mu ne dajme nikakve sasne sprotiv spanca ali svasta moze biti.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Djokovic - Nadal 6:7;2:6,opet odlican tenis, vanserijski potezi,i opet nesto malo fali Djokovicu,jer je kljuc bio u prvom setu,koji je mogao da ode na Novakovu stranu.Sta reci Nadal je tenisko cudoviste,vise se i ne cudim kako stize neke nenormalne lopte,ali bice jos dosta meceva izmedju ove dvojice,strasnih meceva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Djokovic - Nadal 6:7;2:6,opet odlican tenis, vanserijski potezi,i opet nesto malo fali Djokovicu,jer je kljuc bio u prvom setu,koji je mogao da ode na Novakovu stranu.Sta reci Nadal je tenisko cudoviste,vise se i ne cudim kako stize neke nenormalne lopte,ali bice jos dosta meceva izmedju ove dvojice,strasnih meceva.
    Svaka čast Rafi ali odlučila je mentalna nesnaga Noleta!
    Brojao sam ukupno 11 potpuno izrađenih poena koje je Nole početnički ispucao u aut. To nema nikakve veze sa Nadalom i njegovim kvalitetom već sa POKLONOM Đokovića!
    Nole je bio potpuno ravnopravan 7:6, 2:2 i onda je pao psihički.
    Protiv Rafe Nole, sada je svima jasno, može ravnopravno igrati samo je neophodno da zadrži nivo sadašnje igre!
    Ako ga zdravlje posluži veoma brzo će Rafa početi da gubi od Noleta!
    Samo više samopouzdanja u odlučujućim trenucima...
    Žalosno je kada u poenu nadigraš protivnika a onda kao pacer promašiš ono što bi dijete ubacilo!
    Na drugim bržim podlogama , ako nastavi ovim tempom , realno je Novak u prednosti u odnosu na Rafu...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    303
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Thumbs up

Prvi set - atomski tenis. Nole može još. Svaka čast obojici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rafa je rutinski slavio maximalnim rezultatom 2:0. Poniranje Novaka se nastavlja, sada vec pada na cetvrtu poziciju, za koji mjesec na petu, sestu, ...

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Rafa je rutinski slavio maximalnim rezultatom 2:0. Poniranje Novaka se nastavlja, sada vec pada na cetvrtu poziciju, za koji mjesec na petu, sestu, ...
    Znaci,ne vjerujem koji si ti kralj:lolblue:,ako on ovako nastavi da igra sto se mene tice neka bude i 10.,a poslije Vimblodona realno je da bude 2.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako Nole osvoji Serbia Open, 11.maja će Marej imati samo 40p prednosti u odnosu na njega. Onda ide još jedan turnir iz serije 1000 (Madrid) pa RG.

Baš me interesuje kako će izgledati taj dio sezone... A Wimbledon - osušiću se čekajući ga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post
    slovenac lupas

da ga moze bilo ko dobiti federer bi ispadao u 1-2-3 kolu al on u svakom stigne skoro do polufinala. to znaci da ga ne moze dobiti svako vec samo ostala trojica iz prve cetvorke - Nadal, Marej , Djokovic.
    Ne budi bukvalista

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Danas u 20:00 Djokovic - Tipsarevic u drugom kolu Serbia opena
    Last edited by Jakuza; 06-05-09 at 18:12.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Djokovic - Tipsarevic 6:2;4:6;6:0,Novace,Novace

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka neko objasni onom kretenu jovicevicu da se ne komentarise dok tece poen!!!!!!!!!!!!!!!!!i odlica paralela sjajna diagonala pa opet paralela....koji debil.....idi prenosi bundes ligu.....vidjeh onaj drugi se popravio nocas nije nista pricao tokom poena bar ovo malo sto sam ja gledao.....

lauraxsempre Guest

Jelena ispala sa turnira u Rimu...uf...kako se iznerviram kad je vidim kako se muci

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Danas u 20:00 Djokovic - Troicki,i da ne gledajte na Atlas

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Thumbs up

Ko nije gledao emisiju Svedok na RTS-u kad je gostovao Novak,moze je skinuti sa Novakovog sajta,a ja cu samo reci Nole svaka ti cast,majstore

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ko nije gledao emisiju Svedok na RTS-u kad je gostovao Novak,moze je skinuti sa Novakovog sajta,a ja cu samo reci Nole svaka ti cast,majstore
    A može se skinuti i sa sajta RTSa

Page 145 of 1169 FirstFirst ... 45951351411421431441451461471481491551952456451145 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)