Potpuno se slazem sa prognozama ,cak bih se usudio reci da ima sansi i u finalu Rolan Garosa ... i to ne malih ,kladicu se (nesto sitno) na njega ,sada kada niko ne bi ,jer i pored pada u igri i fizickoj kondiciji ,koja je diskutabilna .... glavni i usudjujem se reci jedini problem je glava , Mnogo ga je zabolio proslogodisnji wimbledon i onakav poraz posle najboljeg tenisa ikada (bez dileme ) ,pored svog pritiska o rekordima .... Nakon toga potpuno je stao da igra , i dozivljava poraze od igraca koji mu godinu unazad nebi jedan gem uzeli (tu naravno ne mislim na Djokovica koji je odlican ) bez prave motivacije ... Mislim da samo ceka da zaigra ,sto ce se uskoro vidjeti ...
I ja nekako tako razmishljam...Proshle godine kad je bio psihichki najvishe down uzeo je US open...I danas bi pochistio Djokovica(iako mi je milo shto je Novak u finalu) da nije bilo kishe.Iz turnira u turnir igra sve bolje,fali samo josh malo samopouzdanja i srece.A to ce doci.
Deserve's got nothing to do with it.
ma kvalitet je neosporan, glupo je o tome pricat', ali stice se utisak da on vise jednostavno ne grize. a pogledajte rafine celjusti. melje.
Novaku je kisa pomogla danasAli ipak svaka cast na pobjedi, u sva 3 seta je imao brejk minusa, u 2 je uspio da preokrene. Sjutra ce biti tesko protiv Rafe, ali je ljudski nadati se dobrom otporu
![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Mislim da Federer polako ali sigurno "ide dolje" jer mu je igra zaista losa.ja ga pratim evo zadnjih 5 godina i sada se jasno vidi da covjek nije ni sjenka onog federera od prije 2 godine. Udarci su mu mlaki, servis mu je oslabio, jednostavno samo prebacuje onu lopticu preko mreze i tacka. Ja koji sma velikiiiiiiiiii navijac svajcarca zaista ne mogu vise da gledam njegove meceve jer je ono, po meni, mucenje.
Ako uspije da osvoji 1 GS ove sezone to ce biti fantasticno.Ostaje mi samo da se nadam.
Sto se Nadal tice on je u top-top formi. Covjek jednostavno melje sve zivo, svaku lopticu udara sa 100% snage, a fizicki je prespremani molim vas nemojte da pricate da nije tehnicki potkovan
Djokovic je poboljsao voju igru i trenutno je ispred Federera ali za 3 stepenice iza nadala i mislim da djokovic moze da dobije nadala mozda jendom u 15 meceva. danas mu ne dajme nikakve sasne sprotiv spanca ali svasta moze biti.
Djokovic - Nadal 6:7;2:6,opet odlican tenis, vanserijski potezi,i opet nesto malo fali Djokovicu,jer je kljuc bio u prvom setu,koji je mogao da ode na Novakovu stranu.Sta reci Nadal je tenisko cudoviste,vise se i ne cudim kako stize neke nenormalne lopte,ali bice jos dosta meceva izmedju ove dvojice,strasnih meceva.
Svaka čast Rafi ali odlučila je mentalna nesnaga Noleta!
Brojao sam ukupno 11 potpuno izrađenih poena koje je Nole početnički ispucao u aut. To nema nikakve veze sa Nadalom i njegovim kvalitetom već sa POKLONOM Đokovića!
Nole je bio potpuno ravnopravan 7:6, 2:2 i onda je pao psihički.
Protiv Rafe Nole, sada je svima jasno, može ravnopravno igrati samo je neophodno da zadrži nivo sadašnje igre!
Ako ga zdravlje posluži veoma brzo će Rafa početi da gubi od Noleta!
Samo više samopouzdanja u odlučujućim trenucima...
Žalosno je kada u poenu nadigraš protivnika a onda kao pacer promašiš ono što bi dijete ubacilo!
Na drugim bržim podlogama , ako nastavi ovim tempom , realno je Novak u prednosti u odnosu na Rafu...
Libertas
Prvi set - atomski tenis. Nole može još. Svaka čast obojici.
Rafa je rutinski slavio maximalnim rezultatom 2:0. Poniranje Novaka se nastavlja, sada vec pada na cetvrtu poziciju, za koji mjesec na petu, sestu, ...
Ako Nole osvoji Serbia Open, 11.maja će Marej imati samo 40p prednosti u odnosu na njega. Onda ide još jedan turnir iz serije 1000 (Madrid) pa RG.
Baš me interesuje kako će izgledati taj dio sezone... A Wimbledon - osušiću se čekajući ga![]()
Danas u 20:00 Djokovic - Tipsarevic u drugom kolu Serbia opena
Last edited by Jakuza; 06-05-09 at 18:12.
Djokovic - Tipsarevic 6:2;4:6;6:0,Novace,Novace![]()
neka neko objasni onom kretenu jovicevicu da se ne komentarise dok tece poen!!!!!!!!!!!!!!!!!i odlica paralela sjajna diagonala pa opet paralela....koji debil.....idi prenosi bundes ligu.....vidjeh onaj drugi se popravio nocas nije nista pricao tokom poena bar ovo malo sto sam ja gledao.....
Jelena ispala sa turnira u Rimu...uf...kako se iznerviram kad je vidim kako se muci![]()
Danas u 20:00 Djokovic - Troicki,i da ne gledajte na Atlas![]()
Ko nije gledao emisiju Svedok na RTS-u kad je gostovao Novak,moze je skinuti sa Novakovog sajta,a ja cu samo reci Nole svaka ti cast,majstore![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks