Ovaj Djoka je lud pa pogledajte samo ovo:
LINK
ma kakva poslastica, na moju zalost Djokovic ce ga pocistiti , ali na moju srecu konacno vidim nekoga ko moze Nadalu parirati na zemlji pa makar 2 seta, zato u finalu Go Djole.
Nole je u velikoj formi, svaka cast
Polufinale-okrshaj dva mi najmilija tenisera,Djokovic vs Federer!!!
Deserve's got nothing to do with it.
Sta se dogadja sa tenisom ? zasto je prekinut mec ?
zbog kise, bice nastavljen kad stane kisa
A prenos ? Gdje ste gledali... ?
6/4 prvi set Federer,6/3 Novak u drugom...
ima li dje na netu da otpratim ovaj zadnji set?
edit, ima li bolje slike dje na neki drugi sajt posto na ovaj je bas losa slika http://www.justin.tv/horacio116
Bravo Nole , mada mu je pauza dobro dosla , u svakom sl igra odlicno !!!
tuzno li je gledat onog federera kako igra. Milije mi je sto je djoka dobio jer bi nadal federera rasarafio u finale.
Bravo za Novaka,hvala kisi,strasan tenis u prvom setu do 4:4,od tada Novak potpuno pada,Federer leti po terenu uzima prvi set,i pravi brejk na pocetku drugog,onda kisa,tj.pauza i poslije povratka na teren Djokovic izgleda odlicno na terenu,svi udarci ga sluze,i zasluzeno osvaja mec,i moze se vec sada reci da je na sljaci drugi teniser na svijetu,ko je neprevazidjeno prvi, svi znamo.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Milo mi je zbog Novaka,ali ga je kisha ovaj put debelo spasila...Volio bih da pobijedi Nadala i zadrzhi trece mjesto,mada je to ipak,u ovom trenutku teshko moguce.
Federer se definitivno poboljshao na ovom turniru,igrao je odlichno tokom chitavog turnira,i,da nije bilo danashnje kise,mislim da bi pochistio i Djokovica sa 2-0...Ako ovako nastavi bice konkurencija i Nadalu i Novaku na French Open-u.
Više mi ništa nije jasno!
Čovjek koga su već počeli otpisivati, počeo je da igra TENIS kao muško.
U potpuno izgubljenoj situaciji 4:6, 1:3 osvaja 5 gemova za redom i izjednačava na 1:1!
U trećem setu ponovo 3:1 za Federea i ponovo 5 gemova za redo i dobija meč!
Kao da je igrao Rafa Nadal. Kada smo svi pomislili da je gotovo Novak kao STIJENA !
Izgledao je tako jako i snažno i fizički spremno!
Da li je za ovo ,,kriv" novi kondicioni trener ne znam ali definitivno ovakvu mentalnu snagu i žestinu nikada u svojoj karijeri nije imao!
Sjutra finale sa Nadalom.
Sve je moguće jer ovo kao da je novi Novak Đoković- razbijač!
Potenciranje trenera da na šljaci igra 3-4 metra iza osnovne linije i da manje reskira uz nevjerovatan( Nadalovski) defanzivan tenis ...
Ovo ti je kao POVRATAK OTPISANIH!
Uz Nadala trenutno bez premca svjetski igrač.
Čovjek koji je bio ,,lipsavina" odjednom se pretvorio u nevjerovatnog borca..
Kao da je imao malo ,,dodataka" u ishrani... ubitačan Nole!
Libertas
E bogami moze bit svasta u finalu...prosli put je nadal bas jedva dobio sad je nole u jos boljoj formi...Kad je finale?
Sjutra u 16:00
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Novak gospodin. Sjutra još jedno gospodsko finale.
Mnogo jak Novak psihicki u zadnja 2 seta,sto je i presudilo.Nadam se da ce protiv Nadala sjutra odigrati bolje,pogotovo bi morao da podigne procenat prvog servisa,i onda mislim da bi imao sansu cak i da pobijedi,jer ova sljaka je dosta brza od one u Monte Karlu i to bi mu mogla biti mala prednost.
poslije monte carla nisam htio ovo da pitam ali mislim da je sad vrijeme - je li ovo federerov kraj?
bice super finale. kolko svatih, novak mora da dobije da bi ostao svjetski broj 3, je li tacno?
Da mora da pobijedi sjutra da bi ostao broj 3.Medjutim mislim da,iako se spusti na cetvrto mjesto,da ce to biti kratkotrajno,jer ubrzo dolazi dio sezone gdje ne brani mnogo poena,pogotovo ce mu wimbldon biti velika sansa da napadane cak i drugu poziciju.
Federer je očigledno prezasićen tenisom.Bilo ko ga može dobiti.Čovjek uopšte više nema živaca za tenis.Ipak Đoković je bio sjajan
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks