Page 174 of 832 FirstFirst ... 74124164170171172173174175176177178184224274674 ... LastLast
Results 4,326 to 4,350 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ako nesto kosta vise onda brate uloze se pare stavi se u dodatni paket i eto dodatne zarade. Jest da nije ekonomicno za narod i da bi pojedini kanali koji nedostaju trebali bit u osnovni paket, ali ako uvedete nekoliko svjetskih poznatih kanala da ne pricamo o hd koji neki traze vi postavite svoju cijenu i onda ce imat neko ko ce to placat neko nece, neko ce probat neki mjesec. Ili brate neki sistem od 200 kanala i svaki sa svojom cijenom pa da narod bira i da bude neki minimum 50 kanala i da se mogu mijenjat mjesecno(ovo je mozda tehnicki neizvodljivo ali fin predlog). Ustvari kako se ja mogu sjetit bilo je neke price o ovome na pocetku kao mogucnost. -uvedete ko svi jaci operateri po svijetu video na zahtjev pa obezbijedite sportske prenose i filmove pa naplacujte kako vam volja. Ja bi ogromne pare dao da gledam recimo realmadrid kad mi igra ali to je druga prica.

PS Sale evo ja sam strpljiv sto se to radi po mojem pitanju a da ja neznam. Ovo za sad radi evo 5-i dan sta ako pocne ponovo dal da zovem teh podrsku ili ce se bezobzira na sve uradit neki testovi
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potrebne su promjene. Kao sto djsenco, platio bi sto treba da gleda Real. Ja isto tako za Inter. Mislim da ne bi bila losa ideja da probaju da uvedju npr. Inter Channel, Milan Channel,... Oni su vlasnistvo SKY-a, a posto SKY vjerujem nije previse zastupljen na teritoriji CG, ne bi trazili velike pare za njihovo emitovvanje. A T-Com bi dobio puno,jer mislim da nema navijaca koji bi rekao ne toj ponudi. To je moje vidjenje kao laika. Mozda ima neka prepreka za ovu ideju, a mozda i nema.. Ako ne to,barem Sportklub da uvedu. Pa neka micu tu RTR PLANETA, ako nema mjesta za nove kanale
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Onda bi se pobunili Rusi
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Postovani korisnici Extra Tv-a eto saznali smo da je glavna prepreka ka uvodjenju novih kanala skupa oprema koju mi jadni balkanci ne zasluzujemo cak ni da je platimo Kako ne mozemo do novih kanala mozemo li kako do ovih koje ste nam prodali i koje placamo, a da svako malo ne strecaju i zavijaju. Naravno mislim na srpske kanale koji svako malo su u problemu.
    Upps, to nije do telekoma oni samo dobijaju takav signal pa da skupa oprema nije od koristi, sta vise ova seljacka BBM i Total tv nema slicnih poteskoca. Mozda pak braca Srbi namjerno Crnogorskom Telekomu salju los signal, nikad nisu bili dobri s Madjarima i Njemcima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledajuci postove, mislim da mi i nije pametno uvodit ExtraTV?
    virtual_activity_for_cool_reality

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Ja stvarno zelim Euronews nazad...
    A od dodatnih, opet kazem:

NekiKanalHD
    Viasat paketic
    Sportklub

...
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Euronews sam vazda sa merakom gledao. Valjalo bi ga vratit.

Neshto se pricha da ce da uvedu Sportklub, ne znam je li to istina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prica se prica....mozda za godinu dana...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    Euronews sam vazda sa merakom gledao. Valjalo bi ga vratit.

Neshto se pricha da ce da uvedu Sportklub, ne znam je li to istina
    Samo restartujes STB i tu je

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno, još jedna sedmica dana ode - a meni i dalje stoji problem i obećanje da će biti otklonjen za 2 dana...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Samo restartujes STB i tu je
    Kamo srece...

A plus su promijenili imidz i te forice. Sad je to Euronews PURE color shema...

Da mi oce bar taj vratiti i dodati sportklub...
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Pa, ljudi moji, je li to moguće?

Quote Originally Posted by Kralj Ibi View Post
    Od prije dva dana slika na svim kanalima se pokvarila. Sva lica izgledaju kao da imaju 2 kila pudera na sebi, niko nema nijednu boru, trava na fudbalskim terenima je bez detalja, kao da se igra na ofarbanom betonu. Sve svijetle površine su bez detalja.
    Kao da je neko dirao white balance.
    Pokusao sam korekciju slike na TV mijenjanjem oštrine, kontrasta ali bez uspjeha.
    Ovdje se niko ne žali na to pa me zanima kakva je kod vas slika. Ili,opet, samo ja talasam.

Na ovo moje kukanje reagovala je samo Montenegrina i nije me baš utješila jer reče da je kod nje slika u redu.
    Juče sam bio kod prijatelja u H.Novom i vidio da je kod njega slika ista kao kod mene tj. "mutna" kako on reče. U stvari, ja mislim da je neko pokvario ne samo balans bijelog nego i šum u slici.
    U proteklih 7 dana 3 puta sam zvao tehničku podršku. Prvi put da prijavim loš kvalitet slike. Kasnije sam zvao da vidim zašto to još nije popravljeno, jer je to 1/2 minuta posla, i od njih saznao interesantne stvari tj da je slika kod svih ISTA !!! Jer ovi parametri, normalno, ne mogu da se mijenjaju za svakog korisnika pojedinačno. I još i to da moram da odem do T-COM centra da ovo prijavim (!?).
    E, sad, navikao sam već da za svoje pare skoro nigdje ne dobijem podrazumijevani kvalitet (npr slike). Nije mi iznenadjenje ni to da pokušavaju da me šetaju od šaltera do šaltera ("otidjite u najbliži T-com centar"), ali i dalje me svaki put nanovo iznenadi to da "samo ja talasam". Ili samo ja reagujem, ili, što je još gore, samo ja to primjećujem!
    Da ne filozofiram puno - ima li iko ovdje (Sale npr) ko može da mi vrati sliku kakva je bila ranije?

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Problem si prijavio tehnichkoj podrsci. Nije valjda da su te uputili u T-Centar ?!

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Kralj Ibi View Post
    Na ovo moje kukanje reagovala je samo Montenegrina i nije me baš utješila jer reče da je kod nje slika u redu.
    Juče sam bio kod prijatelja u H.Novom i vidio da je kod njega slika ista kao kod mene tj. "mutna" kako on reče. U stvari, ja mislim da je neko pokvario ne samo balans bijelog nego i šum u slici.
    U proteklih 7 dana 3 puta sam zvao tehničku podršku. Prvi put da prijavim loš kvalitet slike. Kasnije sam zvao da vidim zašto to još nije popravljeno, jer je to 1/2 minuta posla, i od njih saznao interesantne stvari tj da je slika kod svih ISTA !!! Jer ovi parametri, normalno, ne mogu da se mijenjaju za svakog korisnika pojedinačno. I još i to da moram da odem do T-COM centra da ovo prijavim (!?).
    E, sad, navikao sam već da za svoje pare skoro nigdje ne dobijem podrazumijevani kvalitet (npr slike). Nije mi iznenadjenje ni to da pokušavaju da me šetaju od šaltera do šaltera ("otidjite u najbliži T-com centar"), ali i dalje me svaki put nanovo iznenadi to da "samo ja talasam". Ili samo ja reagujem, ili, što je još gore, samo ja to primjećujem!
    Da ne filozofiram puno - ima li iko ovdje (Sale npr) ko može da mi vrati sliku kakva je bila ranije?
    Moguće da ja to ne primjetm jer kod mene u sobu i nije neki kvalitetan TV pa sam navikla na takvu sliku.
    Možda Poseydon da kažeš kakvo je stanje kod tebe ili ma li još ko ovakvih problema?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    Problem si prijavio tehnichkoj podrsci. Nije valjda da su te uputili u T-Centar ?!

Jasno i glasno.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Isti signal se iz PG distribuira do svih korisnika, posto je digitalni transport skroz do STB-a, ne postoji mogucnost da slika bude dobra u PG/BD/BA... , a u losa HN/PV/KO.

Provjeri podesavanja televizora i vezu sa STB (scart kabl)

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Par ljudi je primijetilo razliku u kvalitetu slike.. Ja iskreno nisam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Moguće da ja to ne primjetm jer kod mene u sobu i nije neki kvalitetan TV pa sam navikla na takvu sliku.
    Možda Poseydon da kažeš kakvo je stanje kod tebe ili ma li još ko ovakvih problema?
    Meni je skoro mijenjan STB i meni slika izgleda cak bolja, ali moguce da je neko peglao nivo shuma ali na bolje.Mozda je tamnija, ali gora nije sigurno.
    Koji tv imas kako je spojen i sl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Meni je skoro mijenjan STB i meni slika izgleda cak bolja, ali moguce da je neko peglao nivo shuma ali na bolje.Mozda je tamnija, ali gora nije sigurno.
    Koji tv imas kako je spojen i sl
    Tv je Samsung, katodni, na kome je slika bila dobra do prije 10ak dana. Prikopcan regularno preko scarta.
    Da bih bio siguran, prije nego sto sam zvao tehnicku podrsku, prikopcavao sam drugi tv umjesto njega i - isto.
    Moj prijatelj, kod koga sam juce vidio iste probleme u slici, ima Sony LCD.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Isti signal se iz PG distribuira do svih korisnika, posto je digitalni transport skroz do STB-a, ne postoji mogucnost da slika bude dobra u PG/BD/BA... , a u losa HN/PV/KO.

Provjeri podesavanja televizora i vezu sa STB (scart kabl)
    A je li to isto da provjerim i kod ovog prijatelja kod koga sam juce vidio istu sliku kao kod sebe?

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Nova usluga u ponudi – Extra TV Mali Oglasi! Pošaljite vaš oglas i biće dostupan svim Extra TV korisnicima od narednog dana! Tokom promotivnog perioda plaćate samo cijenu SMSa iz tarife koju koristite! Servis možete pronaći klikom na Meni/Extra/Mali oglasi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li moze neko da mi pomogne ili da se obratim t-comu kad izaberem neku od dodatnih usluga pojavi mi se poruka kao neka greska windows networking i nemogu nikako da je maknem i iza nje sve normalno zna li ko sta oko toga?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Resetuj reciever i bice sve OK

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

sta bi sa Extra tv na mobilnom? Sve ljude koje znam da su koristili, kazu da odavno vec ne radi?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

@nebriga
    Odradi factory reset STB-a. Ako ne znas kako, pozovi podrsku na 080080000 (00-24)

Page 174 of 832 FirstFirst ... 74124164170171172173174175176177178184224274674 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)