Kada ponemuniste niske temperature i meni je prošle zime malo treskala slika pa i ove po malo smrzava.
Inače meni se dešavalo u zadnjih par dana da ne reaguje na komande, i to sam riješio za 3 x reset.
Radilo je sve kasnije normalno.
Ovako:
Prije par dana sam upalio stb kad sam dosao kuci i uredjaj nije odgovarao na komande (ni na dugmice na uredjaju ni preko daljinskog). Resetovao sam uredjaj i stigao do tockica i linije koja treba da se popunja (da se ucitava). Nije se ucitavalo ni poslije nekoliko pokusaja. Tehnicka podrska je reagovala odmah poslije poziva, nekoliko puta. Nakon par sati prebacio sam kabl u port 2 na ruteru i sve se ucitalo, s tom razlikom sto je donji meni (prilikom listanja kanala) drukciji, ima crnu pozadinu i bijela slova preko. Nisam probao da reucitam software preko porta 1 vec sam restartovao sistem i opet se ucitao isti meni koji mi se ne svidja, jer se ne vide dobro nazivi emisija. Je li se desavalo nesto slicno nekom?
@ THE BOSS - povezi LCD tv i STB HDMI kablom i podesi boju, kontrast, svijetlinu i ostrinu na Tv-u po zelji...
Last edited by =]Vlado[=; 15-01-09 at 07:53.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Kada ponemuniste niske temperature i meni je prošle zime malo treskala slika pa i ove po malo smrzava.
Inače meni se dešavalo u zadnjih par dana da ne reaguje na komande, i to sam riješio za 3 x reset.
Radilo je sve kasnije normalno.
Last edited by Bugi; 15-01-09 at 08:07.
Kad ne reaguje na komande - treba jednom pritisnuti srednje okruglo dugme na STB-u, i onda proradi. Ne znam zašto se to događa, ali se događa svima.
aa, ok - sorry![]()
Od 1.Februara umjesto Russia 1,gledacemo RTR PLANETA. Valja li to sto? Russiu nisam gledao,pa mi nece nedostajati![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Nece ni meni nedostajati lol
A evo i rtr planete
http://www.rtr-planeta.com/?d=10
... Bolje vrabac u ruci...
ne znam, nemam, ne mogu, necu
isti k* kao da gleda neko to....
Sad i meni stize to obavjestenje , nista nijesu napravili sa ovim . Da ce nam uvest viasat kanale .
Od prije dva dana slika na svim kanalima se pokvarila. Sva lica izgledaju kao da imaju 2 kila pudera na sebi, niko nema nijednu boru, trava na fudbalskim terenima je bez detalja, kao da se igra na ofarbanom betonu. Sve svijetle površine su bez detalja.
Kao da je neko dirao white balance.
Pokusao sam korekciju slike na TV mijenjanjem oštrine, kontrasta ali bez uspjeha.
Ovdje se niko ne žali na to pa me zanima kakva je kod vas slika. Ili,opet, samo ja talasam.
Last edited by Poseydon; 15-01-09 at 15:11.
Kako to da samo ja imam taj problem sa slikom?
P.P.S. Jok.
Nije mi se S. javljao.
Sve drugo je OK.
Nisam probao reset.
Ne smijem sad nista da diram jer zena gleda seriju. :-)
@Poseydon
Ako je nesto FTA, ne znaci da je besplatno za distribuciju kroz kablovske i IPTV sisteme.
+ uvodjenje svakog novog kanala zahtijeva dodatni hardver/softver koji prilicno kosta...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Ma sta kazes:mad: Pare od korisnika ocete, a necete da ulozite ? Tako i ADSL, obezbijedjen link za 5000 korisnika, a uzimate pare od 30000 korisnika, tako i treba jeb...nas u zdrtav mozak kad se pustamo
A najvise kosta ako se uvrsti kanal tipa DM itako slicni .![]()
naravno, samo najbolje za T-com klijentelu![]()
(nečitko)
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks