Na ovo moje kukanje reagovala je samo Montenegrina i nije me baš utješila jer reče da je kod nje slika u redu.
Juče sam bio kod prijatelja u H.Novom i vidio da je kod njega slika ista kao kod mene tj. "mutna" kako on reče. U stvari, ja mislim da je neko pokvario ne samo balans bijelog nego i šum u slici.
U proteklih 7 dana 3 puta sam zvao tehničku podršku. Prvi put da prijavim loš kvalitet slike. Kasnije sam zvao da vidim zašto to još nije popravljeno, jer je to 1/2 minuta posla, i od njih saznao interesantne stvari tj da je slika kod svih ISTA !!! Jer ovi parametri, normalno, ne mogu da se mijenjaju za svakog korisnika pojedinačno. I još i to da moram da odem do T-COM centra da ovo prijavim (!?).
E, sad, navikao sam već da za svoje pare skoro nigdje ne dobijem podrazumijevani kvalitet (npr slike). Nije mi iznenadjenje ni to da pokušavaju da me šetaju od šaltera do šaltera ("otidjite u najbliži T-com centar"), ali i dalje me svaki put nanovo iznenadi to da "samo ja talasam". Ili samo ja reagujem, ili, što je još gore, samo ja to primjećujem!
Da ne filozofiram puno - ima li iko ovdje (Sale npr) ko može da mi vrati sliku kakva je bila ranije?

Reply With Quote
Bookmarks