Uopce nijesam reakao da su ti ljudi lazovi. Ali jesam rekao da su to samo neke njihove recenice koje se uglavnom imaju dvosmisleno znacenje. No i sam sam se slozio s tim - nitko ne kaze da pravoslavlje nije bilo kljucno u etnogenezi srpskoga naroda.
Ali da li ti hoces da kazes da su svi oni Crnogorci koje sam ja naveo lazovi? :yipiiii:
Dovoljne je da postane ocito da nije iskljucivo srpstvo=pravoslavlje.
A na kraj svega, zar je uopce bitno? Kakve ima veze ma da su i danas svi Crnogorci Srbi? Sto to znaci? Nista. Ama bas nista. Zato me i uopce ne sljivi sto se 30%-40% Crnogoraca smatra zasebnim narodom, a 60%-70% Srbima. To nema nikakva utjecaja na zivot ljudi - tako da esencijalno nije bitno. Recimo da sada nastane Glontarski narod iz Albanaca, Makedonaca, Srba i Crnogoraca pod nekim tamo isplaniranim projektom smisljenim u Pristini - i sto onda? Svi su oni Glontari. Ima neke veze sto su nekad bili Crnogorci, Srbi, Makedonci, Albanci. Nema.
Uopce ne vidis da vodis krajnje besmislene i irelevantne tvrdnje...Interesantne, ali daleko previse bitne za tebe da bi bilo normalno, covjece!

Interesantne, ali daleko previse bitne za tebe da bi bilo normalno, covjece!
Reply With Quote
Bookmarks