Originally Posted by
Tripleta
Jes. Evo konkretno 44% stanovnistva CG direktno radi za interese Srbije.
U svoje licno ime mogu da pricam zasto "branim" Turke. Pod 1. zato sto nam (crnogorskim muslimanima) isto mislite kao i njima. Znaci, nista lijepo. Pa 90-ih (a i sad) nas nazivate Turcima iako nismo Turci. Sve zbog dobro poznate istorije.
Isto tako znam da bi vam smetali i da dodju intelektualci iz Turske. Znaci sto god je od tamo - smeta.
Sad treba da branim ovaj slucaj silu na sramotu iako postoji video dje se jasno vidi da Turci nisu napali momke. Nece da moze, no samo istina da se prica. Ali milo mi je zbog ovoga, konacno su maskd pale i vidimo dje zivimo
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
alooo, nije ti lijepo da nas sve stavljas ovako u isti kos. Ja sam ubijedjena da su ti koje pominjes manjina, kao na svakoj strani sto je.
ja volim moje prijatelje muslimane i katolike i predivni su ljudi. Isto kao i ovi nasi sto su mi. I nikog od njih nisam birala po tome koje su nacionalnosti nego kakvi su ljudi. I vise poruka za pravoslavne praznike imam od muslimana no od nasih. Nikad, ali nikad da zaborave.
nego, kako se osjecaju ovi sto su zapalili i razbili zakupljen poslovni prostor i ko ce nasem coeku da plati tu stetu?
ekstremisti ce nas sve unistit.
nothing comes from violence and nothing ever could
Bookmarks