Page 447 of 548 FirstFirst ... 347397437443444445446447448449450451457497547 ... LastLast
Results 11,151 to 11,175 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    4,900
    Thanks Thanks Received 
    8,772
    Thanked in
    4,228 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Jes. Evo konkretno 44% stanovnistva CG direktno radi za interese Srbije.
    U svoje licno ime mogu da pricam zasto "branim" Turke. Pod 1. zato sto nam (crnogorskim muslimanima) isto mislite kao i njima. Znaci, nista lijepo. Pa 90-ih (a i sad) nas nazivate Turcima iako nismo Turci. Sve zbog dobro poznate istorije.
    Isto tako znam da bi vam smetali i da dodju intelektualci iz Turske. Znaci sto god je od tamo - smeta.
    Sad treba da branim ovaj slucaj silu na sramotu iako postoji video dje se jasno vidi da Turci nisu napali momke. Nece da moze, no samo istina da se prica. Ali milo mi je zbog ovoga, konacno su maskd pale i vidimo dje zivimo

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    alooo, nije ti lijepo da nas sve stavljas ovako u isti kos. Ja sam ubijedjena da su ti koje pominjes manjina, kao na svakoj strani sto je.
    ja volim moje prijatelje muslimane i katolike i predivni su ljudi. Isto kao i ovi nasi sto su mi. I nikog od njih nisam birala po tome koje su nacionalnosti nego kakvi su ljudi. I vise poruka za pravoslavne praznike imam od muslimana no od nasih. Nikad, ali nikad da zaborave.

nego, kako se osjecaju ovi sto su zapalili i razbili zakupljen poslovni prostor i ko ce nasem coeku da plati tu stetu?
    ekstremisti ce nas sve unistit.
    nothing comes from violence and nothing ever could

2. The Following 4 Users Say Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,539
    Thanked in
    5,125 Posts

Kabinet Spajića: Crna Gora neće prihvatati migrante iz Velike Britanije, Milatović širi lažne vijesti i paniku
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jesti-i-paniku

" Nakon što ga je Rama pitao da li bi Crna Gora bila otvorena za tu ideju ako bi Britanija ponudila da investira u njenu transportnu infrastrukturu, Spajić je odgovorio: "Da, svakako bih to prihvatio ako bi uložili 10 milijardi eura u izgradnju željeznica." "

Podsjeti me na onaj vic, "ustanovili smo da si *****, sad se samo cjenkamo... "

4. The Following 4 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Kabinet Spajića: Crna Gora neće prihvatati migrante iz Velike Britanije, Milatović širi lažne vijesti i paniku
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jesti-i-paniku

" Nakon što ga je Rama pitao da li bi Crna Gora bila otvorena za tu ideju ako bi Britanija ponudila da investira u njenu transportnu infrastrukturu, Spajić je odgovorio: "Da, svakako bih to prihvatio ako bi uložili 10 milijardi eura u izgradnju željeznica." "

Podsjeti me na onaj vic, "ustanovili smo da si *****, sad se samo cjenkamo... "
    Zamisli Spajic nekome da rece da je lazov. Narcis par ekselans.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

6. The Following 3 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    4,080
    Thanked in
    2,304 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Pogledajte sto pisu razni influenseri i kako dizu tenzije. Naravno Dajkovic, Dobricanin i sl jedva docekali.
    Значи нашао се и мигрант Добричанин да нешто сматра.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

8. The Following 3 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,788
    Thanked in
    4,260 Posts

Reagovanje zvanične Ankare nam je bar pojasnilo da oni turske državljane ne dijele na Turke,Kurde,Alavite...za razliku od nas.
    Dobro,poneko ođe ipak sve to svrstava u migrante,ali to je izuzetak.
    Dakle,"Dobri moji,migranti nam boba ne valjaju".Pa ni oni iz Australije ili JAR,iako su bijele puti i nisu muslimani,su migranti koji su došli da vade noževe,potežu pištolje i snajpere.

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
    Last edited by joni; 27-10-25 at 16:25.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

ne pamtim da je centar PG bio ovako pust kao što je trenutno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    25,773
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

Prelijepo

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,610
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    4,025 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Meni je ovo interesantno, je li se bavio ko ovim uopšte? Zašto Japanac koji 99% nije neki Jakuza ne može, a može Kurd koji je 90% neka ološ?

Nije Jakuza velis? Frajer radi za japansku Vladu, sve 1/1. Ma sprdnja kroz sta je prosao da rijesi taj problem.

Quote Originally Posted by outline View Post
    ne pamtim da je centar PG bio ovako pust kao što je trenutno.

Sta, dosla kurdima voda do poda i sakrili se u misju rupu?
    Last edited by TAKUMI; 27-10-25 at 16:40.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Reagovanje zvanične Ankare nam je bar pojasnilo da oni turske državljane ne dijele na Turke,Kurde,Alavite...za razliku od nas
    To možda u spoljnoj politici, inače...

Sent from my OP13 using Tapatalk
    Stay salty.

Thanks Thanks Given 
    3,610
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    4,025 Posts

U svoje licno ime mogu da pricam zasto "branim" Turke. Pod 1. zato sto nam (crnogorskim muslimanima) isto mislite kao i njima. Znaci, nista lijepo. Pa 90-ih (a i sad) nas nazivate Turcima iako nismo Turci. Sve zbog dobro poznate istorije.
    Isto tako znam da bi vam smetali i da dodju intelektualci iz Turske. Znaci sto god je od tamo - smeta.
    Sad treba da branim ovaj slucaj silu na sramotu iako postoji video dje se jasno vidi da Turci nisu prvi napali momke. Nece da moze, no samo istina da se prica. Ali milo mi je zbog ovoga, konacno su maske pale i vidimo dje zivimo

Nisi ni 1% u pravu. Ja ne kazem da nema medju nama onih koji mrze drugu vjeru (ili naciju), u ovom slucaju muslimansku vjeru ali ovdje se ne radi o vjeri vec o olosu koji je stigao do nase prelijepe i ponasaju se kao da im je djedovina, napadaju se medjusobno, napadaju lokalce, siluju zene, biju se, kradu, itd. Ovdje vjera nema nikakve veze, opet ti kazem, ne mrzimo ih jer pripadaju drugoj vjeri nego zato sto su olos. Nasa Vlada im je dozvolila ulazak i boravak, bez ikakvog background check-a.
    Dalje, niko ne kaze da ste turci, jer niste. Jedino sto vas povezuje sa njima je vjera, koju su uzeli vasi preci.
    E sad pazi, tvoje da ih branis ili da ih ne branis. Budi siguran da, kada bi ovo uradili katolici iz Rima/Brazila/Hrvatske, vjeruj mi da bih ih sve poslao u picku materinu i ne bih ih branio ni 1%, jer sto god bi uradili ne bi uradili zato sto pripadaju toj vjeri vec zato sto pripadaju toj grupi, olos grupi.

Fora je sto treba da osjetite u svojoj kozi neko njihovo djelo da bi promijenili misljenje.

Da se razumijemo, svi nbarodi su mi jednaki i sve vjere su mi jednake. Jedino sto ne zelim kod nas je narod-olos.
    Last edited by TAKUMI; 27-10-25 at 16:54.

15. The Following 3 Users Say Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Nisi ni 1% u pravu. Ja ne kazem da nema medju nama onih koji mrze drugu vjeru (ili naciju), u ovom slucaju muslimansku vjeru ali ovdje se ne radi o vjeri vec o olosu koji je stigao do nase prelijepe i ponasaju se kao da im je djedovina, napadaju se medjusobno, napadaju lokalce, siluju zene, biju se, kradu, itd. Ovdje vjera nema nikakve veze, opet ti kazem, ne mrzimo ih jer pripadaju drugoj vjeri nego zato sto su olos. Nasa Vlada im je dozvolila ulazak i boravak, bez ikakvog background check-a.
    Dalje, niko ne kaze da ste turci, jer niste. Jedino sto vas povezuje sa njima je vjera, koju su uzeli vasi preci.
    E sad pazi, tvoje da ih branis ili da ih ne branis. Budi siguran da, kada bi ovo uradili katolici iz Rima/Brazila/Hrvatske, vjeruj mi da bih ih sve poslao u picku materinu i ne bih ih branio ni 1%, jer sto god bi uradili ne bi uradili zato sto pripadaju toj vjeri vec zato sto pripadaju toj grupi, olos grupi.

Fora je sto treba da osjetite u svojoj kozi neko njihovo djelo da bi promijenili misljenje.

Da se razumijemo, svi nbarodi su mi jednaki i sve vjere su mi jednake. Jedino sto ne zelim kod nas je narod-olos.
    Volio bih da vidim link dje pise da je neki Turcin silovao neku nasu? Da je ukrao? Znam da je bilo jedno kidnapovanje izmedju njih i sad je to stres? A nasi krimi klanovi sto se rokaju u sred bijela dana to nista?
    Napadaju lokalce? Ako mislis na ovaj slucaj, oni su napadnuti. Sto mene ne napadnu? Jer ih ne provociram, ne napadam, ne mrzim ih i gledam svoj posao.
    Ovo sto velis da niko ne veli da ste Turci, jednostavno ne znas
    Da je nesto za osudu ja bih rekao. Jedina zamjerka je sto su koristili noz, trebali su samo šake kad su se branili

Last edited by Tripleta; 27-10-25 at 17:05.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    3,610
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    4,025 Posts

Evo za silovanje:

https://www.blic.rs/vesti/hronika/tu...hapsen/g2hgyn3

https://etv.me/hronika/tivat-turski-...u-i-silovao-je

Ajde sad ukucaj na google "uhapsen turski drzavljanin" pa javi jesi ti izbacilo sto.

Ja nista dobro ne ocekujem od krimi klanova, ali ocekujem da ce ovi koji su ovdje "trbuhom za kruhom" imati lijepo ponasanje.

Last edited by TAKUMI; 27-10-25 at 17:12.

Thanks Thanks Given 
    104
    Thanks Thanks Received 
    192
    Thanked in
    121 Posts

Jes. Evo konkretno 44% stanovnistva CG direktno radi za interese Srbije.
    Sad treba da branim ovaj slucaj silu na sramotu iako postoji video dje se jasno vidi da Turci nisu prvi napali momke. Nece da moze, no samo istina da se prica. Ali milo mi je zbog ovoga, konacno su maske pale i vidimo dje zivimo

Daj mi razlog. Braniš ubice i manijake. Pa kako očekuješ TEBE da volim? Pričam za TEBE lično.

Je*ala vjera sve vjernike kad je ispred sve logike stavljate.

19. The Following User Says Thank You to siux For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Salje mi Turkinja, trenutno Central point. Nema drzave

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    129 Posts

Volio bih da vidim link dje pise da je neki Turcin silovao neku nasu? Da je ukrao? Znam da je bilo jedno kidnapovanje izmedju njih i sad je to stres? A nasi krimi klanovi sto se rokaju u sred bijela dana to nista?
    Napadaju lokalce? Ako mislis na ovaj slucaj, oni su napadnuti. Sto mene ne napadnu? Jer ih ne provociram, ne napadam, ne mrzim ih i gledam svoj posao.
    Ovo sto velis da niko ne veli da ste Turci, jednostavno ne znas
    Da je nesto za osudu ja bih rekao. Jedina zamjerka je sto su koristili noz, trebali su samo šake kad su se branili

Dijete ono u deltu sto je bilo kidnapovano i osisano na celavo, od strane turaka, policija je demantovala to, zataskalo se, jer roditelji od soka nisu odma prijavili, a posle kad su prijavili policija im je rekla da ne sire paniku i da ce oni njih da gone.

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,788
    Thanked in
    4,260 Posts

Quote Originally Posted by guvarana View Post
    To možda u spoljnoj politici, inače...

Sent from my OP13 using Tapatalk
    Pa upravo je tu caka.Zaštita svojih državljana u stranoj državi a koji nisu poželjni u sopstvenoj.
    Otprilike kao kad bi mi brinuli za pripadnike klanova u Španiji,npr,pa nemojte ih dirati neka ih tamo,ne znamo što ćemo mi s njima ovamo.
    Inače,kakva je procedura kad se uhvati neki strani državljanin sa nelegalnim boravkom ili ako je načinio neko krivično djelo?Mi ga protjerujemo...đe?Ako je npr. iz Turske ili Rusije.Đe ga protjerujemo? U susjedne države ili u matičnu?Ko plaća troškove puta/leta do matične države?

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Salje mi Turkinja, trenutno Central point. Nema drzave

šetaju da ne bi izlazili državljani Turske, jel? ako je to - onda policija dodje, upozori ih. ako i tad nastave isto, onda ide hapšenje. slobodu kretanja ovim ljudima niko ne može osporiti.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Evo prebili neke turke kod kruznog kod delte. Haos tamo. Policije masu.

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Ili su ovo specijalci te su svi u crno obuceni?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Evo za silovanje:

https://www.blic.rs/vesti/hronika/tu...hapsen/g2hgyn3

https://etv.me/hronika/tivat-turski-...u-i-silovao-je

Ajde sad ukucaj na google "uhapsen turski drzavljanin" pa javi jesi ti izbacilo sto.

Ja nista dobro ne ocekujem od krimi klanova, ali ocekujem da ce ovi koji su ovdje "trbuhom za kruhom" imati lijepo ponasanje.

Prvi link nije iz nase drzave. Drugi link pise "osumnjicen", a svako je nevin dok se ne dokaze suprotno. Znamo koliko ima laznih prijavljivanja. I ne pise da je djevojka iz CG, ja znam da oni izmedju sebe svasta rade. Jos ne dobih dokaz da nas maltretiraju kako ti isprica. Linc, silovanje, nasilje, kako to zvuci poznato

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Ili su ovo specijalci te su svi u crno obuceni?
    E ne znam. Ne vidim dobro.

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by sl0t3 View Post
    Dijete ono u deltu sto je bilo kidnapovano i osisano na celavo, od strane turaka, policija je demantovala to, zataskalo se, jer roditelji od soka nisu odma prijavili, a posle kad su prijavili policija im je rekla da ne sire paniku i da ce oni njih da gone.
    Opet rekla kazala. Jos nema nista da je dokazano. Cekam

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Na Spajićevu izjavu da će ukinuti bezvizni režim usledio je odgovor poznatog turskog novinara Ibrahima Haskologlua, koji je poručio da Crna Gora ne može čitavu Tursku učiniti odgovornom za pojedinačne incidente, te da je koren problema u politici same Podgorice.

- Ne možete čitavu Tursku učiniti odgovornom za ovo. Problem je u vašoj politici - naveo je Haskologlu i i dodao:

- Primili ste u svoju zemlju sve koji su bili uključeni u nezakonite, begunačke operacije pranja novca i prevara iz Turske, i nikada niste organizovali njihovu ekstradiciju. Takvi su počeli da preuzimaju vašu državu, a vi ste prihode od njihovog prljavog novca usmerili nazad u sopstvenu ekonomiju.

30. The Following User Says Thank You to Pasha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    129 Posts

Opet rekla kazala. Jos nema nista da je dokazano. Cekam

Upoznat sam sa situacijom, desilo se, dijete traku imalo preko usta, istraumirana cijela familija. Vjerovali ili ne, turci kurdi koji li su rac vec, to su oni ucinjeli, tako da nije ni cudo sto je ljudima preko glave

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

ove država mora da hapsi odmah. kakva goveda naseljavaju ovu zemlju.

https://www.portalanalitika.me/clana...-napolje-video

Page 447 of 548 FirstFirst ... 347397437443444445446447448449450451457497547 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)